Dagen före dopparedagen...

...Imorgon är det den svenska julen! Och idag, ja nu är det den 23 december. Blir chockad så fort jag tänker på det...vad hände med hela december? Har jag blivit lurad! Nä men den 23 december har alltid och kommer alltid vara väldigt speciell för mig. Det är en dag som i min familj varit underbar. Pricken över i:et när det kommer till julkänsla, jag mins när jag var liten och jag mamma och min bror kollade på Grinchen, mamma gör julskinkan och på kvällen får man smaka årets första tugga av mammas/farmors bröd, med mucket smör på, julskinkan och den skånska senapen. Pappa steker köttbullarna och även dom får man en smakbit av. Dörren till köket stängs där mamma slår in de sista julklapparna och Carolas julskiva spelas i högtalarna.
 
Det är en fantastisk dag!
 
Idag är det annorlunda, men jag ska göra set bästa jag kan. Ska, efter jag publicerat det här, fixa med apelsinerna och kanelen, och dekorera pepparkakorna (the gingerbread cookies...är det samma sak??). Och ikväll väntar lite shopping, middag och bio i ett litet, väldigt mysigt kvarter här i vegas som känns som i gamla stan eller birger Jarlsgatan med all julbelysning, fast här är det även med palmer.
 
...Dagens outfit. Höga jeans och en vitt topp med axelband av läder som gjorde outfiten sammanhängande med min klocka vars band är av svart läder och skor i samma spår. 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

kommentar:


Kommentarer