Off to buy ... Nödvändigheter

God morgon!
 
Ska nu gå och handla lite plugg tillbehör, dvs energidricka och något gott te. Ska även köpa med mig lunch hem. I eftermiddag ska jag i väg på ett möte angående mina studier och direkt efter det ska jag ha möte och träffa en person angående jobb. Ska även lämna lite papper och sådant. Så jag måste ha energin på topp.
 
Men hörre ni, är det kallt ute? Solen skiner men jag har en stor känsla av att det ändå är superkallt. Tog på mig min mysiga jacka i alla fall. Bättre att vara på den säkra sidan.
 
 


Nytt liv i 10 veckor

God ...förmiddag!
 
Det har varit en sådan där morgon. Effektiv men i pyjamas. Mitt liv kommer nämligen under de kommande 10 veckorna ändras. Jag har nämligen börjat plugga, 2 ämnen på distans och den 24 maj ska alla 20 uppsatser, 5 prov och 2 redovisningar vara klart. Men mer om det senare. Jag har även skruvat dit sista insatsen i min hylla - handywoman No1. Nu vill jag ner till ica - handla med mig något och gå ut och sätta mig. Får se om det blir så. Vill även läsa ut boken jag läser, träffa en kompis och hälsa på mina skruttisar, Haylie och Colin.
 
...Men idag är det även en sådan där dag jag bara vill stänga in mig på mitt rum och ha pyjamas hela dagen.

Just nu #roommakeover





Såhär ser jag ut idag

Nu ska jag till pappa som ska firas. Solen är forfarande uppe, den värmer fast än det blåser. Det är fantastiskt. Och tänk inte på mitt hår(!) det var ingen mästerfotograf som tog bilden (och som tydligen inte kunde se att mitt hår låg helt fel). Sen ska jag färga håret i morgon så det blir mer fixat.



Jacka från ?? - fick den som present. Nude/ rosa blus - mango. Läderimitation byxor - H&M. Skinn skor - scorett (förra året). Benvit väska - Michael Kors. 

I'm Frank

Säsong 3 av min serie House of cards kom ut för nån vecka sedan. Den skilljer sig en del från de förra, men jag gillar det. Såg nyss att det fanns ett "Vem är du i House of cards-test". Så jag gjorde det. Jag blev Frank.


Hmm...Han är ju hemsk men beundransvärd.

På bussen i Stockholm

Är nu på väg för att köpa present + energi dricka till mig. Idag fyller min pappa år och energidricka har jag på min varje-dags-måste-lista. Den hamnade liksom där förra veckan. Är pigg i huvudet men trött i kroppen vilket är jobbigt, träning kan ju vara ett alternativ men jag har 0 motivation till det just nu. Vart hittar man det förresten? Och säg inte "följ bara snygga tjejer och träningsprofiler på instagram" för det hjälper inte alls. Motivationen måste liksom komma till en. Och då är det bara fånga den med öppna armar.
 
Hur bra är det inte med buss i Stockholm förfesten. När jag var i Vegas fick jag tipset om att ta buss för det skulle vara enkelt men jag orkade inte ta tiden till att förstå systemet så jag tog taxi och gick när jag var själv. Vilket gick jättebra men jag tycker inte Stockholm är speciellt gång-vänligt.
 

Jag älskar Transfer -filtret på iPhone.

Pyjamas i sista sekund

Alltså jag ska gå om 15 minuter och här går jag fortfarande runt i pyjamas. Det var några här och sköljde igenom vattenrören(??) även då gick jag omkring med denna klädsel - Vem bryr sig ?! Nä men vad ska jag ha på mig? När måste jag gå? VARFÖR SITTER JAG FORTFARANDE KVAR HÄR?
 
 
Men visst är den söt!

Våren är bättre för oss än sommaren

Alltså är våren här på riktigt nu eller vad?!
Det är något magiskt och oförklarligt över svenskar och våren. Det är som att vi lämnats att dö men så kommer en knight in shining armor och räddar oss alla. Efter månader av mörker så blir svensken människa igen och livsgnistan tänds på nytt. Därför är våren på ett sätt mycket bättre än sommaren för då är mörkret bortglömt och girigheten är tillbaka.
 
Nä men nu seglade jag iväg (som alltid). Jag hoppas att ni får en fin dag. Nu ska jag ta det lugnt med mina Youtubers innan jag ska iväg.
 
 

Internationella kvinnodagen


Jag är en av de starkaste jag känner. Jag är en av de smartaste jag känner och innerst inne ät jag även det skönaste människa jag känner. Jag är stolt över att vara jag. Jag är stolt över att vara kvinna! Är du? 

JAAAA ❤

 
 Gu va skönt att få vinna det här! Inte bara är jag glad att vi vann och nu är vidare i svenska cupen, utan också för att det vra just AIK vi vann mot - HA in your face!

Årets match

God dag!
 
Det är ytterligare en grå dag, trodde det var slut på sådant. Men vad gör det, it's just  A drop in the ocean, haha fattar ni - a drop in the ocian - det regnar ute..
Skulle bara ut och handla lite gott så det gör inget sen så är det årets match (hitis) idag! Bajen - AIK. så resten bryr jag mig inte om. Det är så spännande och som ni förhoppningsvis redan vet så klappar mitt hjärta hårt för det rätta laget. Hammarby såklart.
 

I provrummet

Det är något med att gå in i ett provrum. Mobilen liksom flyger upp och kameran trycks av. Ljuset är perfekt. Till skillnad från ljuset i mina instagrambilder ;)
Jag var idag på utkik efter underkläder. Har nu förstått att fina underkläder är kul och gör mycket. Inte för min pojkvän efter som jag inte har någon utan för mig. Jag insåg då i alla fall hur mycket min kropp förändras de senaste månaderna. Är absolut inte gravid för det som jag precis nämnde. Utan jag börjar helt enkelt bli äldre. Min kropp börjar ta upp allt mer av det jag äter och dricker. Mina höfter ska förberedas för att bli barnfödarhöfter. Och min överkropp börjar utvecklas den med, efter 3 års stillhet.
 
Med det gör inget för jag känner mig ju redan mycket äldre än vad jag är, kanske börjar de komma ikapp med varandra.

Fredag

God dag!
Under 2 dagar har det känts som fredag för mig men nu äntligen kan jag säga att det är sant. Ska iväg nu på förmiddagen men efter det ska jag bara hem och ta det lugnt. Ska kolla efter sminkförvaring att beställa. Vill ha sådana i akryl som passar till att ha allt möjligt i. Senare ska jag träffa en kompis.

Sveriges ögonstenar

Acne Studios RTW spring collection
Precis som jag nämnde i förra inlägget så är våren runt hörnet...för visst är mars en vårmånad (...'mars, april har knopp i håret' - ja, mars är en vår månad). Så snart ska ju garderoben bytas ut. Tänkte nu i några veckor visa mina favoriter från mina favoritmärken under fashion week. Mode veckorna som var i höstas alltså där vårens mode visades. Tänkte att jag skulle visa det nu istället för det som precis varit om hösten 2015 känns lite väl påskyndande.
 
Jag bara älskar dessa 4 looks från Acne. Den gula dressen - jag skulle dock valt att bära de två delarna isär och inte ihop det bli för "säckigt" för min smak. De andra dock skulle jag bara "copy - paste". Gillar safari looken, det genomskinliga, nude'en, den röda klippta toppen.   

Istagrams ljusa dagar

Det börjar bli ljusare ute. Faktiskt. Sakta men säkert. Kollade tillbaka på bilder från i sommars på min instagram, längtar inte så speciellt mycket till just den årstiden, visst är jag lite piggare då och mår lite bättre men jag har inget emot vintern alls, gillar den faktiskt. Det är bilderna jag tycker blir så mycket finare på sommaren, på grund av ljuset. På natten vill jag ha det mörkt som det är nu men bilderna på min instagram nu blir liksom inte lika bra, haha.
Sen saknar jag mitt mycket ljusare hår och bruna hy. Men det går ju att fixa nu.
 
Det här med min trötthet dock, vad kan man göra åt det förutom att ta d-vitamin som jag redan gör? Sola i solarium? Träna? Jag vet inte men det är som min kropp inte orkar med att vara MIG.

New Year - tag

  1. Hur har ditt 2014 varit?
    En ända stor berg och dalbana...fritt fall ibland liksom - upp och ner utan att röra sig åt något håll.
    Det har varit mitt sämsta men också mitt bästa år. Jag har mått dåligt men också levt mina drömmar.
     
  2. Gjorde du något under 2014 som du aldrig gjort förut?
    Allt jag gjort har jag aldrig gjort förut. Tog studenten. Åkte utomlands utan föräldrar. Åkte till Las Vegas. Åkte Till Los Angales. Åkte utomlands ensam.
     
  3. Vilka låtar kommer påminna dig om 2014?
    Hela Ed Sheerans album 'X'. Lyssnade på det hela sommaren.
  4. Bästa boken du läste 2014?
    Hungerspelen - Fatta Eld för det är den ända jag läste klart.
  5. Bästa filmen du såg 2014?
    The wolf of wall street, The Imitation Game och The theory of Everything.
  6. Hur firade du din födelsedag?
    Jag firade min 19 årsdag 3 gånger. Första gången var dagen innan jag fyllde år. Då var det oplanerad men mina vänner skulle ut och drog med mig. Egentligen var planen att vara hemma så att jag kunde vara utvilad på min födelsedag. Då blev det iaf först ett tag på Josefinas, sedan Cafét efter det White.
      Dagen efter var det alltså den 25 maj och min födelsedag! Då gick jag först och röstade för första gången i mitt liv. Den firades då med släck och vänner hemma hos mig med 7 små kakor och saft - typ.


    Veckan efter firades min dag på riktigt. Det började med att vi samlades några stycken hos några vänner, där var vi i några timmar för att sedan ta limon till Pure där jag hade bort. Efter att ha varit där i några timmar så gick vi vidare till Cafét. Efter det gick jag och ett par stycken hem till en kompis för efterfest.
     
  7. Reste du någonstans, vart?
    Under sommaren åkte jag till mitt landställe/ mormors hus på lilla ön vid Åland/Finland, där var jag i bara några dagar. Sedan till farfar i Östersund. Efter det till en kompis landställe i dalarna i några dagar. I September åkte jag även då bort på en Weekend och i slutet av september åkte jag och en kompis till Vegas. Dit åkte jag tillbaka i November. I December åkte jag till Los Angeles över en helg.

  8. Topp tre mest använda och älskade sminkprodukter i år?
    MAC - pro longwear concealer. Clinique - Foundation och Lancôme- Hypnôse Star Mascara (rekommenderar dock Doll Eyes mer).
  9. Något speciellt du ska göra under 2015?
    Jag ska ta vara på livet och bli lyckligare!

Jag ser en framtid med Henne

Min bror och hans flickvän kom hit i dag, och Haylie också. Min lilla tjej. Hon är så underbara och även fast jag uppskattar varje sekund vi har tillsammans nu så kan jag inte låta bli att drömma om framtiden. När hon är 3 och kommer nerkrypande med nalle och bok i mitt hus i Los Angeles. När hon är 5 och vi går till Naturhistoriska riksmuseet och kollar dinosaurier med hennes bror. Eller när hon är 6 och vi spelar fotboll på takterrassen i New york.
 
Hon ska bli min bästa vän och jag hennes! Vi ska bli bästis och bundis.
 

Sleeping beauty.
 
Dom var bara här en stund men det funkade faktiskt jätte bra för jag skulle iväg klockan 2. Det är nämligen något på gång i mitt liv. Alltså inget stort. Inte för er i alla fall. Men för mig är det ett stort och bra steg. Berättar mer när jag själv vet allt.

Upsi


Jag har blivit skönhets -och smink junky. Senast jag köpte ett plagg var ju säkert en månad sedan men smink och skönhetsvård kan jag inte slita mig ifrån. Är det kanske tack vare alla beauty-youtubers jag följer?! Förmodligen.

Promenad

 
Efter skidorna tog jag mig ut på stan i alla fall. Tänkte egentligen städa och sortera saker till det som ska ner i källaren. Men jag behövde komma ut. I skidorna så kom vi ju 3a och det är ju superbra. Himla Northug alltså! Men nu ska jag fortsätta min promenad i gråa Stockholm. 

Skidsöndag

Jag älskar traditioner! Julafton, födelsedagar, semeldagen - you name it! Så att Vasaloppet är första söndagen i mars varje år ser jag ju fram emot. Men i år, nä då kommer VM imellan och Vasa får vänta till nästa vecka. Hela idéen förstörs ju då. Men jag får nöja mig med 5 milen herrar idag. Heja Olsson!



Senare idag kommer min moster och hämtar sina katter, som vi passar här hemma.