Hallå!

Hej på er!

Har äntligen fått tillgång till internet så att jag kan blogga med mer. Det var ju lite synd att jag startade bloggen precis innan jag åkte hit men jag gick till cafét/restaurangen här på ön och frågade om de hade wifi och förvånadsvis hade de faktiskt det.

I går var det inte alls fint väder, regnigt, blåsigt och det kändes kallt så det fick bli en film dag med bakning och kortspel. I dag har det varit mycket finare väder och i morgon ska det bli super vart och skönt med klarblå himmel.

Nu ska jag köpa glass och sedan cykla vidare till hamnen.

PS. tyvärr är internetuppkopplingen för dålig för att ladda upp bilder men jag ska försöka med det i morgon.

Ha det bäst!

Åker till paradiset i morgon

God morgon!

Eller man kanske inte ska säga "god morgon" när klockan nästan är 3 på dagen. Det känns bara med att ha det i sitt första inlägg på dagen.

Planerna i dag är att packa då jag åker 13 timmar härifrån till en ö i morgon som min mormor och hennes man bor på. Älskar verkligen den platsen och allt är bara så lugnt och skönt där, det bor typ 70 personer på ön och det finns bara en affär, hur gulligt som helst. 

Jag ska även få bo i ett eget hus för mig själv. Sen är det så underbart att havet är max 5 meter när man kliver ut från dörren till det stora huset och från mitt hus är det ca 3 meter till havet, de har även 4 båtar, bastu (vilket egentligen inte behövs eftersom det är typ 30-35 grader där), starnd, berg, brygga, 3 hus och allt det är på deras tomt. Inte nog med det, de har även 2 egna öar ca 5-10 min bort med båt.  

Så ja jag ska till en av mina paradis platsen på jorden.


Så snyggt!

Emma Ferb

Tänkte berätta lite om mig själv, vem jag är och vad jag gör men jag måste säga att det är otroligt svårt att få ner det på bara några rader. För om jag själv ska beskriva mig krävs det nog en bok lika tjock som bibeln.


Jag ska göra ett försök. "Emma Ferb heter jag och lever mitt glammiga liv i stockholm, är 17 år en underbar ålder (inte sant?). Jag är väldigt smart och duktig och där med går jag i skolan, natutvetenskap på Jensen södra. Visst låter det stort, det svåraste linjen och där med bevisade jag det jag just sa, jag lovar att många blev av er just nu blev imponerande. Som naturare finns det självklart fördomar precis som med allt annat men jag lovar att det för det mesta INTE stämmer, inte på min skola iaf och speciellt inte på mig (förutom att jag är smart och duktig).Under mina fria timmar är jag med vänner då jag shoppar, fikar, går på bio, festar m.m. Om det råkar bli så att jag inte är med mina älskade vänner kollar jag mest på tv/film, lyssnar på musik, kollar runt på internet, fotar eller provar massa outfits (detta kan jag iofs göra med mina vänner också).

Om ca 2 år flyttar jag till Los angeles så det ser ut nu, sverige är inte landet för mig. I LA ska jag först och främst satsa på min karriär som modell och skådis eller om jag då har lust med att plugga till: advokat eller läkare. LA och hollywood är min stad och framtid, jag är kär och fast i det fast jag aldrig har varit där. Kärlek vid första ögonkastet♥ "Om det är något ni undrar över så är det bara att fråga. I morgon tänkte jag köra lite mer "lära känna mig" inlägg visst låter det bra!

Hej och välkommen in i en del av mitt liv! ♥

Äntligen ska jag sätta fart och börja blogga på denna blogg - emmaferb.blogg.se

För det är så att jag egentligen har haft själva bloggen i nästar 2 år utan att ens ha skriva en mening i ett inlägg, fixat designen eller ha bestämt att jag ska blogga på den. Jag har nämligen haft andra bloggar förut med otroligt olika bloggnamn, jag startade bara den här för att vara 100% säker på att ingen annan tog namnet, för jag visste att jag någon gång skulle vilja ha en blogg men mitt riktiga namn som blogg namn och jag hade så rätt, eller hur!?

I nästa inlägg tänkte jag berätta massor av saker om ig själv och lite av mitt liv. Anledningen till att jag gör det i nästa inlägg ist är för att det annars blir ett så långt inlägg med mycket text. Puss och kram!

Tips

.

Fashion

.

Photos

.

Wonderful ME

.

test1

H3jh3jh3h3