Behöver min prinsessömn

God natt sötisar.

Min plan är nu att fixa mig för natten och sedan gå och lägga mig i min underbara säg för sova min prinsessömn, jag känner att jag behöver sova lite mer denna natt och det är ju en dag i morgon också. Då jag ska göra massa roligt.

Jensen södra elever...

Bra där Jensen södras kära elever, eller inte! Trodde att människorna i min skola var smartare än såhär:

Läs mer på Metro.se

Måste få energi

Torsdag, klockan är över 17:00 och jag är super seg och trött. Måste ta mig till gymmet alltså så jag kan få energi, för på något sätt blir jag riktigt pigg och glad efter ett tränings pass, dock ska jag ju orka gå dit också. Men efter 5-6 timmars sömn och 4 dagars skola med tidiga morgnar och sena kvällar har jag tillåtelse att vara trött. Jag måste även plugga lite idag, läsa litteraturhistoria och läsa min engelska bok. De två sistnämnda är faktiskt riktigt kul så det blir varken jobbigt eller känns som något jag ska göra för att jag måste göra dem.

Lunchen

Idag fick det bli taco bar till lunch, riktigt gott var det. Tog med mig hem eftersom jag har lite att göra här hemma. Jag har vissa perioder då jag äter på taco bar mer än andra perioder och just nu är det en sådan period jag tycker det är riktigt gott.

Märkte ni förresten att det inte var så kallt ute idag, superskönt. Det var liksom ett hopp om att våren och sommaren faktiskt kommer hit till Sverige också.

Komma ihåg allt som ska göras

Snart är min lilla paus över, jag kom nyss också på att jag har mer saker att göra angående skolan än vad jag trodde. Skulle behöva ha en lapp som jag ser HELA tiden! Jag skriver oftast upp de som jag ska göra på en speciell sida i mitt anteckningsblock men glömmer ibland bort att titta där, fast jag måste nog göra det som en vana, att jag tittar där minst 1 gång om dagen. Ett annat sätt att komma ihåg ät ju att skriva ner de som anteckningar i mobilen så att man snabbt och enkelt kommer åt de, och mobilen har man ju alltid med sig.

Har ni några knep hur man ska komma ihåg att göra allt det man ska göra?

Mat/bak-intresserad?

Sitter nu och har en paus i mitt pluggande och tittar på Sveriges mästerkock. Jag är nog mer mat intresserad än vad jag själv tror, jag tycker exempel att det är kul att laga och experimentera när jag väl börjat men det är något jag inte gör så ofta. När det gäller bakande är det samma sak, det känns jobbigt att börja men när jag väl börjar hålla på så är det kul.

Jag ska nov börja baka mer, så som bröd eller nyttiga saker. Något jag vill göra är semla och donuts.
Jag idag

Idag blev det en rosa tröja, kände att jag behövde ha lite färg nu när det är detta väder. Svenskar är expert på att ta bort all färg under vinter tider och allmänt när det är mörkt. Sätt på dig någon färg, det behöver inte vara en stark rosa tröja det kan vara ett armband, skor eller en väska med färg. Så min regel framöver är att ALLTID ha någon färg på mig!
 
 
 

Onsdags energi

God eftermiddag.
 
Idag känner jag att jag har mycket inspraton och full av energi, så om ett tag ska jag plugga ordentligt, fixa klart mitt rum och ta kort med min kamera. Det är nämligwn så att jag har prov i nästan alla ämnen om ca 2 veckor så känner att jag vill börja i tid, något jag inte gjorde förrra året vilket slutade med att jag satt och stress-pluggade två kvlällar innan men som jag säger - nytt år - nya förbättrings områden att jobba med.
 
 

Tisdagens outfit

Känner ni igen de dagarna som man bara vill ha något enkelt och bekvämt på sig? Idag var det en sådan dag för mig, dock tror de flesta då att man menar typ mjukisdress men självklart menar jag inte det, skulle aldrig gå ut med det! Nä mina sköna kläder är snygga också för gott folk ibland smäller man två flugor i en smäll, det jag jag i och för sig nästan alltid i alla fall snyggheten.

SHF-time

Klockan är några minuter över 21:00 vilket menas med Svenska HollywoodFruar! Det är på något sätt så befriande att kolla på de, man behöver inte tänka så mycket och jag känner mig så mycket smartare än vanligt.

Varit hos tandläkaren

Glömde nästan bort att jag hade skulle till tandläkaren idag men jag kom dit i tid i alla fall och kom nyss därifrån. Det skulle fixas lite saker med mina tänder och om ca 3 veckor ska jag dit igen. Att gå till tandläkaren är ju inte jättekul men min tandläkare är jätte duktig och har gått hos honom jämt sen så blir resultatet alltid bra vilket gör så att det blir helt okej.


Älsklings ämnet

God eftermiddag allesammans! Hoppas att ni har haft en bra tisdag.

Min skoldag började 08:00 och slutade 12:40 vilket självklart är skönt. Dock kändes den väldigt lång med fysik i 2 timmar och matte 1,5 timme efter det. Svenska var mitt sista ämne och det är ju alltid kul. För några år sedan gillade jag inte alls svenska lika mycket som jag gör nu, då var det ett ämne jag tyckte var ganska tråkigt och ibland okej medan det nu är ett av mina favorit ämnen, så smaken och vad man tycker/tänker kan ändras på bara några år.


Min måndag

Hallå kära medborgare och ni andra.

Idag har runt 99% av min dag gått åt skolan, kanske lite överdrivet men väldigt nära. Jag vaknade upp och fixade mig, åt frukost och bara att välja kläder tog 30 min för mig (haha och vet faktiskt inte varför). Kl.10:00 började skolan med engelska sedan drama och efter det kom det en liten överraskning, att jag skulle ha en labb på något speciellt ställe i 3 timmar. Så min plan om att plugga massor när jag kom hem och gå till gymmet kraschades där eftersom jag kom hem för ca en timme sedan och jag har precis ätit klart min middag.

Få naturliga lockar - skönhets tips

När jag fyllde 17 fick jag dessa värmespolar i märket Remington, först tyckte jag att resultatet inte blev som jag tänkt mig men nu gillar jag dem väldigt mycket, det blir ett väldigt naturligt resultat då lockarna blir väldigt stora vilket också gör så att håret får mycket mer volym.
 
 
 
 

27/01-13

God morgon!
 
Idag ska jag göra nästan samma sak som igår, gå till gymmet vilket jag inte gjorde igår för jag kännde mig inte 100% bra, göra läxor och läsa min bok sen kanske jag ska träffa en vän men jag vet inte om jag varen hinner eller orkar. Eftersom det är söndag ska jag självklart också kolla på minst en film, så nu ska jag sätta mig och leta igenom videobutiken på tv.n och hoppas att det finns någon bra film att hyra, älskar verkligen att man kan hyra film hemmifrån.
 
 
 

Resa

Jag vill resa iväg, till något varm ställe, med stor gul sol, en vit strand, palmer, blått hav och ett underbart hotel.

Gårdagens outfit

Igår bar jag denna fina outfit.
 
En blå/vit-randing skjorta, svart cardigan och blåa jeans. Mitt hjärt-halsband fick jag i julklapp av en vän.

Lördagens planer

God morgon mina fina läsare.
 
Idag vaknade jag 08:00 av mitt alarm, jag ställde det igår för att jag inte ville sova länge och jag har saker jag måste göra idag och jag kände mig ändå väldigt utvilad när jag vaknade. Sen är jag en person som verkligen inte gillar att sova till 12 på dagen, jag får ångest så fort jag har sovigt lägre än till 10:30 på förmidagen. Sova är slöseri med tid, tid jag kan göra nytta.
 
Det jag ska göra idag är bland annat att fixa klart mitt rum, läsa min bok på engelska (nämnde den för någon dag sedan), göra läxor och handla. Jag ska också gå till gymmer idag, igår kände jag mig lite hängig så då gick jag inte dit så jag hoppas att jag kan träna idag.
 
 

Outfits i spegeln

Tydligen så gillar jag att ta outfitbilder med mobilen i spegeln, haha, insåg det nu när jag kollade igenom min blogg. Ska börja ta med min kamera och stafflit, det blir ju mycket bättre men tar lite längre tid fast det är ju värt det.

Fredag idag

God morgon!
 
Fredag äntligen, känns som det var länge sedan det var det men på något sätt känns det också som att denna veckan har gått jättefort. Vad som händer idag vet jag inte, kanske bara går till gymmet, det är verkligen kalt ute och så jag orkar inte gå ut mer än vad jag behöver, Just nu står det - 18 grader på min termometer här på datorn, jag vill verkligen ha värm nu.
 
En bild på mig tagen igår:
 

Börja träna

Har nyss gymmat faktiskt, känner mig riktigt stolt och det är riktigt skönt och kul när man väl är där så nu ska jag börja träna regelbundet, minst 2 gånger i veckan + konditions träning minst 2 gånger i veckan (så minst 4 olika pass). Jag måste verkligen få upp min kondition, när jag slutade spela fotboll, spelade i ca 9 år tills jag var 14 år, fick jag superdålig kondition och orkar inte springa långt alls.

Anledningen till att jag vill träna är inte för att gå ner massa kilo i vikt eftersom jag redan är smal, utan för att må bättre och få en mer hälsosam kropp. Jag tycker det är snyggt när musklerna syns lite på en kvinnokropp.Läsande

Jag slutade precis så ska men hem nu då jag ska plugga lite eller läsa om litteraturhistoria, det är någon gammal saga som jag ska läsa vilket jag både tycker är kul och spännande och sen ska jag även läsa en engelska bok "lord of the flies" som ska vara bra har jag hört och jag vill läsa mer klassiker vilket denna bok är, berättar sedan vad jag tyckte om den.

Dagens outfit

Jag tänkte först ta dagens outfit bilder med min kamera men minneskortet var fullt och jag vill inte ta bort bilderna där på så jag måste köpa nytt i morgon. Så nu får det duga med iPhone bilder.

Körde på helt svart med yttre kläder och en grå tröja under med röda läppar. Ibland kan jag tycka att det är snyggt när man just har helt svarta kläder, i många olika material, från topp till tå och har färg på läpparna.

Slutade tidigt

God eftermiddag allesammans. Det var riktigt kallt ute idag, kära Sverige set ska bli varmare nu när det ska bli vår inte kallare. Vill resa bort till något varmt land men det går inte och det är ju faktiskt väldigt fint med snö.

Jag slutade ganska tidigt idag för att vara "sen vecka", kl 14:55, kändes riktigt skönt, började 11:15 idag vilket är tidigare än vanligt då jag hade drama och där jag kollade på film med drama klassen för att vi kanske ska göra en pjäs av den.


Kvällen

Kollade nyss på Svenska Hollywoodfruar, denna säsong handlar det ju lite mer om hur dem blev just Hollywoodfruar vilket är lite kul. Jag tål dock inte Gunilla men det har inte riktigt med det här att göra och jag kan ta det någon annan gång. För nu ska jag fixa mig för min skönhetssömn, jag är så trött att jag har ont runt ögonen.

Detta är vad jag har på mig idag, toppen vet jag faktiskt inte vart den kommer ifrån men jeansen är från tiger of Sweden.

Mycket att göra-dag

God kväll kära läsare. Jag har inte haft en lugn stund idag och tyvärr har jag inte alls fått chansen att blogga för ens nu, då kanske vi förstår vilken fullsmäckad dag jag har haft. Jag vaknade 04:40 av mig själv vilket är konstigt och jag kunde inte somna om så jag låg och kollade på tv i ca en timme.

Skoldagen bestod först som började 08:30, där jag spelade pingis och basket. Några timmar sedan hade jag matte, biologi och sist fysik, naturvetenskaps dag helt enkelt (förutom idrotten som alla har) Och slutade 17:00. När jag kom hem åt jag middag och sedan har jag fixat i mitt rum.

Måndag 21/01-13

Hallå där. Skolan började 11:15 idag med drama efter det var det lunchrast, det blev dagens på subway. Sen hade jag engelska där läste vi om kemi och hade läxförhör. Sista lektionen var matte där jag helt enkelt hade matte.

Jag tänkte baka något, undrar bara vad. Cup cake's är ju otroligt gott och jag har varit sugen på choklad cup cake super länge men det tar sån lång tid så jag tror det bara får bli kladdkaka.

Ny vecka, full av energi

God morgon, en ny morgon, ny dag och ny vecka. Jag hoppas att nu har fått en god natt sömn för det är nu energin ska vara på topp. Denna vecka ska jag göra både kul och kreativa saker, bland annat börja måla äntligen. Köpte målar saker för flera månader sedan men jag har varken haft tid eller kreativitet så de sakerna ligger kvar i kartongen.

Nu väntar en frukost på mig, te i favorit koppen och makor, enkelt och gott. Visste ni förresten att svart te innehåller koffein, jag fick reda på det för ca ett år sedan, därför dricker jag nästa bara grönt te på kvällen eftersom det inte innehåller koffein och är nyttigare.


Sneak peek

Snart klart...

Musik i pausen

Jag har en liten paus nu i mitt fixande i rummet. Blev helt slut haha. Först trodde jag att et skulle gå snabbt när själva klädstälningen och hyllorna var på plats men det var liksom någon timme sedan och håller fortfarande på att hänga upp kläder och lägger in dem i lådor. Jag har nu också insett hur mycket kläder jag faktiskt har och som jag nämde för någon dag sedan så rensar jag kläder och lägger undan säsongskläder men det blir ändå bara meroch mer, vilket är bra såklart.
 
Hittade även en superskön spellista på spotify sominte är stressande eller festmusik utan lugn och ja skön. Jag har inte riktigt någon musiksmak utan lyssnar på det jag tycker är bra men ibland känner man ju att man vill lyssna på någon viss stil beroende på vilket humör man är på/vill vara på eller vad mam gör.
 
Klicka på bilden för att komma till spellistan.
 
 
 

Inköp och fixar

God dag, anledningen till att jag inte har bloggat för ens nu är för att jag har varit och köpt garderobsdelar m.m och sedan har jag satt upp allt så nu är det "bara" mina kläder som ska upp. Så själva garderobsdelarna och det som har med kläder att göra kommer bli klart idag.

Bea ikväll

Jag sitter på tunnelbanan nu (jag och tunnelbana, omg, men det är sant) för att åka till min vän Bea, vi ska ha en supertrevlig och rolig kväll. Några vänner till oss kommer nog också det vilket gör det extra kul. Jag och Bea har perioder vi pratar och umgås ganska mycket och sen kan det dröja någon månad innan vi träffas igen haha men vi har ända alltid varandra och vi kommer inte längre ifrån varandra bara för att vi inte träffas.

Room makeover

Kom nyss hem från några ärenden. Som jag nämnt lite så håller jag på att göra om mitt rum. Så idag var jag och letade delar till garderob, innan jag gick in i affären hade jag en tydlig bild på hur jag ville ha det och vad jag skulle ha men när jag gick ut så hade det förändrats totalt vilket är bra eftersom det här kommer bli så mycket bättre. Det ska också sättas upp tavlor, spegel och hyllor. Mitt rum kommer bli så mycket bättre och snyggare.

5 saker ni förmodligen inte visste om mig:

Jag har väldigt högt IQ, mycket högre än det genomsnittliga.
Jag tänker ofta på engelska. Alltså när jag tänker på något gör jag det på engelska.
Jag är väldigt lång, ca 182 cm.
♦ Jag är choklad-beroende.
Jag älskar bilar.
 
 
 

Lördag 19/01-13

God morgon!
 
Det kändes verkligen bra att få sova ut i morse, när jag har tidiga veckor (alltså ojämna veckor) så vaknar jag väldigt tidigt och somnar inte tidigt heller, och sen blir jag alltid tröttare av att vakna av alarm än om jag vaknar samma tid utan alarm även om jag sovit lika mycket. Konstigt det där.
 
Idag ska jag plugga (såklart), kanske hänga upp några tavlor i mitt rum och sen kanske jag även ska träffa en vän i kväll.
 
 
 
 
 
 

Såhär ser jag ut idag

 
Jag älskade min outfit idag, varm, bekväm och snygg såklart.
 
 

Min älskade Elle

För någon timme sedan hörde jag ett ljud, det var posten som hade kommit och av någon anledning nästan sprang jag dit för att hämta den (brukar inte behöva göra det utan det som är till mig läggs alltid i mitt rum) och så såg jag ett färgglatt omslag, det var ett tidnings namn som har 4 bokstävelser, 1 stavelse ... min Elle! Den var verkligen längtad så snabbläste den lite  och älskar detta nummer.
 
 

Fin väder är det i alla fall

Hallå, solen skiner, himmelen är blå och fåglarna kvittrar snart. Nä men det är verkligen jätte fint väder idag så jag tror faktiskt att jag ska gå ut och fota, det var länge sedan jag gick ut för att endast fota men det gäller att passa på för det är inte varje dag det är såhär fint. Dock var det extremt kallt idag (det är nog därför det är som det är ute) och kallare ska det bli. Jag läste i Metro att det var -33 grader i någon by här i Sverige, helt sjukt!

Mina favoriter från...

...Asos, toppar.
 
 

Skön förmiddag

Hej på er, jag sitter i min säg med en kopp te och kollar på tv, riktigt skönt faktiskt man behöver göra sånt också ibland. Funderar på att hyra någon film också och vara hemma hela dagen men jag vet också att jag får ångest om det går en hel dag utan att jag gör något och bara är hemma. Så jag får se helt enkelt kanske ska träffa Johanna sen.

Vill ha en hund

Idag har jag fått jättemycket gjort så det känns bra, som sagt så ska jag göra mer av det jag planerar och det lyckades jag verkligen med i dag.

Juste, igår kom min syster hem med en supergullig hund (chihuahua), det var hennes kompis hund som hon lånade lite. Det fick mig i alla fall att vilja ha en hund igen, hund är ett djur jag aldrig har haft men nästan alltid har velat ha och anledningen till att jag inte har fått en är för att det tar så mycket tid och det blir jobbigt när man reser. Jag vet dock att det aldrig skulle gå att skaffa en hund nu i alla fall för då skulle jag aldrig kunna flytta om två år som planerat. Men när jag väl är där ska jag skaffa mig en hund!Bra dag hittills

Jag vaknade upp i morse och var pigg och tro mig jag är morgonpigg (och kvällspigg) men att vakna 20 över 5 (!!) är tidigt i alla fall. Dessutom att jag bara hade sovit i ca 6 timmar gjorde så att det kändes som att den här dagen kommer bli den bästa denna vecka, vilket den har varit hittills. Är på väg hem nu, egentligen så skulle jag på ett möte klockan 15:00 men det blev inställt så nu känns det som att jag har jättemycket tid, så vad ska jag göra med den tiden då!?


Ny start

God kväll kära Stockholm, Sverige, Europa, världen! Ja alla ni som läser min underbara blogg. Jag vet att jag har varit lite nere med bloggandet men det betyder att det kan bli så mycket bättre.
Så när detta inlägg är publicerat börjar en ny era! Emma Ferbs blogg är bloggen ni inte kommer vilja eller våga missa!God natt sweethearts!

Det var evigheter sedan jag åt glass med chokladsås och vet ni hur gott det var! Otroligt gott. En bra avslutning på denna dag. På tala om avslutning så ska jag nu fixa mig för att inta nattens uppgift och det är inte det vissa av er säker tänker på utan att sova, hehe. Jag sov jättelite natten till idag så är lite trött nu.

Ett nyårslöte

När jag kom hem idag skulle jag göra massa saker och trodde verkligen inte att jag skulle hinna göra det men det gjorde jag så det känns super bra. Älskar när planer går som de ska och saker jag planerat att göra under dagarna 2012 har jag inte alltid gjort även fast det bara har varit småsaker så vill jag förbättra det, så det är ett av mina nyårslöften: att göra allt för att få gjort det jag planerat. Det känns som att 2013 kan bli mitt år.

Måndag redan

Det är måndag redan, för två veckor sedan var det nyår. Tiden går verkligen fort vilket menas med att jag fyller år snart, ska börja planera den när det är 100 dagar kvar. Tillbaka till denna dag, det var skola som vanligt i dag och en ny termin vilket också betyder att jag fick ett nytt schema. Hade precis lärt mig det förra utantill så det känns lite surt men då är det bara att bita i det sura äpplet och lära sig det nya helt enkelt.

Mycket kläder

God eftermiddag, jag hoppas att ni har haft en bra dag hittills. Min dag har varit bra eller i alla fall helt okej. Förutom att jag har varit tvungen att rensa bland mina kläder lite gran. Jag förstår inte själv hur mycket kläder jag har, det känns som att jag alltid måste städa bland de. Snart ska det i alla fall sättas upp en till klädställning, som jag sagt förut har jag massa kläder i kassar för att jag inte har plats att hänga dem någonstans.

Jag ska nu ta en dusch och fixa mig ska också ta fram kläder till i morgon. Vanligtvis brukar jag inte göra det dagen innan men jag vet hur trött jag kommer vara i morgon bitti, det var länge sedan jag började 8:00.

"Inget event eller shopping"

Hej där!
 
Ni har säkert undrat vart jag har hållit hus hela dagen men tyvärr måste jag medela att det inte är på något event eller shoppat nä för jag har legat hemma hela dagen och kollat på film. Det är nästan det enda jag har gjort idag och det har varit riktigt skönt. Senare kanske jag ska träffa Johanna, eftersom jag inte har gjort någor idag så kan det vara skönt att träffa henne men av just samma anledning har jag en del som måste göras så jag får hur jag gör helt enkelt.
 
En fin bild på mig från igår:
 
 
 
 
 

Min fredag

 
Det är fredag idag vilket det verkligen inte känns som, jag tycker att det mer känns som onsdag eller något vilket förmodligen beror på att jag har gått i skolan i tre dagar. Jag skulle först göra något med Johanna i kväll men min mobil dog och laddar nu så jag har inte pratat med henne på flera timmar och eftersom jag kom på att det var fredag runt 2 i dag (haha) så har jag inget planerat så blir det en filmkväll i kväll.
 
 
 

God natt världen

Av någon anledning blev jag riktigt trött nu så jag ska gå och sova, det är ju en dag i morgon också. På tala om i morgon, då ska jag nämligen också ha träning-för-verklighets-dag i skolan vilket jag hade idag också. Det var mer givande än vad jag trodde vilket självklart är bra och vi fick även göra mer än vad jag trodde, vi fick ex uppgifter om ett projekt och öva oss hur man skulle vara på en arbetsiterjuv vilket också var bra och kul.
 
 
 

Vilken bok ska jag läsa?

Jag tänkte börja läsa en ny bok nu ikväll men så såg jag för 30 min sedan att en ny serie började på tv3 som verkar bra så läsningen får helt enkelt skjutas upp någon timme. Vilken bok jag ska läsa vet jag ännu inte men bok 2 och 3 av hungerspelen har jag fortfarande inte börjat läsa så jag tror dt får bli dem eller hypnotisören som ska vara riktigt bra, men jag vill läsa en bok som är...en klassiker. En sådan bok som man egentligen ska ha läst men som inte så många ungdomar läser.
 
 

Inspiration

Torsdagens problem

God morgon mina kära läsare.

Idag ska det inte vara en vanlig dag i skolan och heller inte i morgon, det är nämligen TFV- dagar (träning för verkligeten) så vi ska lyssna på olika föreläsningar och skriva cv mm. Det ska bli lite kul faktiskt, även om jag har har min framtid planerad översiktlig så kan jag lära mig något nytt.

Nu måste jag övergå till dagens problem: Vad ska jag ha på mig idag?! Det är konstigt väder ute vilket gör det svårt att välja och bestämma min outfit. Så snälla väder, bli vår för jag längtar verkligen till alla vårkläder.

Apropå outfit, här är gårdagens:

Första dagen avklarad

God dag!

Skolan började idag, så klockan 13:50 idag började min första lektion, fysik hade jag då. Dagen gick bra och jaf hade bara en hel lekton.

Innan det möte jag Isabella för att äta lunch på wayn's, skönt att vara tillbaka till mitt älskade lunch ställe. Anledningen till att jag gillar det så mycket är för att det är nära till skolan, det tar ca 3-5 min att gå där ifrån till skolan och sedan är det gott såklart, brukar äta deras lasagne med en Chai latte till.

Den funkar inte längre

Är det någon av er där ute som är expert på datorer/teknink. För det är nämligen så att min nya älskade hårddisk inte vill sammarbeta med mig just nu. För några timmar sedan skulle jag föra över en fil dit men det kom upp något medelande om att det inte gick sen så var det inte mer med det och nu när jag skulle sätta i den i min dator för att föra över bilder så:
1. den kommer inte upp där vid "dator", eller den gör det men det står inte namnet på den som det alltid gör och när man trycker på den så kommer det upp något konstig medelande om att den inte är tillänglig.
2. det kommer upp ett medelande om att jag måste "formatera disken". Vilket gör att allt där på försvinner, men jag har iaf prövat tryckat där och då står et sedan att det inte går att formatera den.
 
HJÄLP!
 
 
Det här ät min hårddisk och den heter: WD My Passport Extern Hårddisk
 
 

Inspration

Min dag tills nu

God eftermiddag kära Sverige-bor och ni andra också. Jag vaknade runt 8 idag på grund av mitt alarm, var nämligen tvungen att gå upp då så att jag ska kunna gå upp samma tid i morgon. Så runt 9 åt jag frukost och sedan började jag plugga vilket jag gör nu med, tog en liten paus för ett tag sedan men jag kom på att jag har ännu mer som måste göras till skolan börjar ( vilket är i morgon).

Måndagen den 7/1-12

Så nu är jag hemma igen. Tyvärr har jag inte hunnit blogga sen i morse men som jag sa då så gjorde jag senare läxor, fixade lite i mitt rum här hemma och träffade en vän det blev en trevlig fika med på mocco.

Nu ska jag fortsätta kolla på en film som jag aldrig har sett eller hört om men den verkar bra och det är ju bra.


Nästsista dagen

 
Om 2 dagar börjar skolan igen, jag är lite taggad faktiskt. Vilket menas med att det här är näst sista dagen och den ska jag spendera med 3 läxor ett rum att fixa i ordning lite med och med vän senare i kväll. Men nu ska jag göra mig själv lite lunch, tror det får bli favoriten havregrynsgröt. Förut åt jag det varje dag till frukost eller lunch. Tyvärr började jag få mindre tid på mornarna och då hann jag inte.
 
 
 
 

Älskar film

Sitter och kollar på Twilight breaking dawn part 1 med min bror och hans flickvänn Jecsica. Älskar Twilight filmerna  och speciellt de två sista, det är något med de filmerna eftersom så många älskar dem. Jag har i och för sig väldigt blandad smak när det gäller filmer. Jag kan kolla på allt mellan klassiker som Breakfast at tiffany's, action som Mission impossible eller Bond eller varför inte en drama film som Twilight.
 
 
 
 

Min favorit..

...Choklad: Marabou eller lindt, eller varför inte choklad från chokladfabriken - älskar den.
 
 
 

Fika med moster och kusin

Hej, Jag har precis fixat i ordning mig för en fika med min familj och min moster + kusin som kommer över snart, vilket ska bli kul, det var ett tag sedan jag träffade dem. Min lilla kusin äär 7 år redan, helt otroligt. Kändes som det var nyss jag var 10 år och fick samtalet av min mamma att jag hade fått en kusin. Tiden går fortare än vad man tror ibland.
 
Jag och min kusin för någon månad sedan:
 
 

Film med mamma och bror

Har fått lite gjort idag i alla fall. Inte vad jag ville men men det spelar inte så stor roll så jag gör bara det imorgon i stället. Nu ska jag kolla på film med min mamma och bror, tror det blir mission impossible 2. En film jag har sätt några gånger men det är bra och det var länge sedan jag såg den.

En bild på mig från nyår.

Lördag morgon

God morgon läsare.
 
Jag hoppas att ni har sovigt gott för idag är det lördag, dagen då shemat ska vara fullbokat. Under min dag hittills har jag dock bara pluggat och kollat på tv lite grann. Snart ska jag fixa mig och sedan gå hem till min vän Johanna för att hämta lite grajer som jag lämnade där sist jag var där och sedan kanske jag ska träffa en annan vän.
 
 

I love watches

Fredags syslor

Det har varit en ganska givande dag idag.
   Jag vaknade mycket senare än vanligt så direkt när jag gick upp fick dte bli en brunch som bestod av; grahamsgrynsgröt, makor, te och juice vilket gjorde så att det blev en bra star på dagen. Kl. 12 blev det dags för pluggning för som jag sagt förut så ska jag plugga 2 timmar varje dag och de dagarna jag är ledig är det mellan 12 och 14. Någon timme senare var det dags för mina senaste shopping plagg att hängas upp, igår gjorde jag iordning lite bland mina kläder så det passade perfekt med att de kom upp idag från sina påsar.
   Nästa vecka hoppas jag på att få upp en ny klädställning som verkligen behövs, jag har kläder överallt i mitt rum.
 
 
 
 

Middagen

Vår middag blev till en pizza inne i kungshallarna, inte så glamoröst eller fräscht men gott ändå och mättande. Filmen blev "bröllop i Italien" som börjar om 10 min. Det var länge sedan jag var på bio, sist var det breaking dawn part 2 jag såg. Då bestämde jag mig för att gå på bio lite oftare men det har inte blivit av. Så jag hoppas verkligen att den är bra och så hörs vi senare.

Bio med B

Halå alla läsare!

Min dag fram till nu har varit ganska lugn och skön. Jag har pluggat lire, tittat lite på tv/film, ätit lite och sorterat bland mina toppar. Det sistnämnda tog mycket längre tid än vad ni kan ana. Nu är jag iaf ute och väntar på att min vän Bea, vi ska nämligen gå på bio och äta middag.

Förbättringar ang skolan

Med det nya året får man alltid en liten knuff med att förbättra sig själv genom sina löften. En av mina nya löften som verkligen är en förbättring är att jag ska ta tag i skolan bättre, jag ska plugga minst 2 timmar varje dag även de dagar jag inte har några läxor. Jag började redan idag med svenska eftersom jag har 2 prov att göra när skolan börjar så mellan 12-14 varje dag ska jag plugga till skolan börjar. Det må låta sen ett tråkigt löfte men jag är taggad för den nya Emma Ferb.
 
 
 
 
 
 

Gott nytt år!

Min kväll/natt började med att jag gick hem till en vän, sen kom det vänner och annat folk dit. Det blev lyckat och jag hade super kul tills det blev lite överdrivet men man lär sig av sina misstag, speciellt nu när det är nytt år och man ska ha nyårslöften. Jag brukar dock ha nya löften lite när jag känner för det, oftast på en måndag men nu ska jag även skriva en lista och sätta upp inspirations bilder.

Tillbaka till nyår, jag bar en svart/glittrig klänning och ett snyggt halsband som jag köpte här om dagen, tyvärr så syns inte det på bilden.