emmaferb.spotlife.se

God morgon!
 
Har varit vaken nu ett tag men har inte ens klivit upp ur sängen, så jag ligger och tittar på tv och fixar med en ny design till bloggen som kommer upp i morgon. Kom nu på att jag helt har glömt att säga att jag även har en annan blogg just nu, emmaferb.spotlife.se, provar att blogga för Spotlife ett tag för att se om jag vill byta dit.
 
 
 
 
 

Sammanfattning av dagen

Åkte som sagt med Isabella till skolan idag men innan jag började gick vi runt inne på söder med hennes ursöta hund. Det slutande med att vi hamnade i en park, hur mycket vår och sommar-känsla är inte det?! Vi satt i den underbara solen med lite lunch.

Efter skolan mötte jag upp henne igen för en liten stund, sedan åkte jag hem där mami väntade med middag och nu sitter jag och kollar på film.

Internet shoppat till tränning

God morgon!
 
Tänk att det är fredag redan, tiden går fort när man har roligt. Ska till skolan om ca en timme, har mina favorit lektioner idag, dock så ska det skrivas en uppsats på svenska och jag skulle verkligen ha förberätt mig mer. Innan skolan ska jag möte Isabella, vi ska åka tillsammans, vilket var väldigt länge sedan så det ska bli kul. 
 
Har beställt lite gymm/tränings grejer nu på morgonen, en smartshake, proteinpullver (med choklad-smak såklart) och fettförbrännings tabletter. Vill att de ska komma NU!
 

Dagens val

| Klänning - mango | strumpbyxor - Åhléns | skor - Nelly.se (tror jag) | Bälte - indiska |

4 från Zara

Klänning 1, Klänning 2, Klänning 3, Klänning 4.
Bild 1 av KOMBINERAD KLÄNNING MED SIDENSPETS från Zara
Bild 1 av KLÄNNING BADDRÄKTSURRINGNING RYGG från ZaraBild 1 av RYNKAD KLÄNNING från Zara

Glass-time

Har varit duktig idag så jag är så värd det jag ska äta nu, glass! Mums, sen är det så att jag var otrolig sugen på det så hade nog ätit det ändå.

Lycklig!

Hello darlings! 
 
Har haft en fantastisk dag idag, det finns inga riktiga anledninging men har känt ett lyckorus hela dagen, inte ens kläd-problemet i morse fick mig på dåligt humör. Några bidrag till denna härliga lycka är nog vädret, hade balerina för första gången i skolan, jag är super nöjd över min oufit (som jag ska visa sen), jag gillade mina lektioner- har börjat gilla matte igen, fortfarande riktigt glad över min valborg.
 
 
 

Ledig och festande mitt i veckan

God morgon, det kanske inte är konstigt att det känns som måndag idag för det gör verkligen det och det är helt fel. Veckan blir så konsig av ledighet och festande mitt i veckan. På tala om det så har jag helt glömt bort att berätta om min valborg så det kommer upp idag i stället hoppas att det går bra. Och på tala om idag så leder det oss till dagens problem...vad ska jag ha på mig!? Gillar verkligen inte när den frågan dyker upp men jag har som perioder då jag bara sätter på mig något men det blr ändå fint sen har jag de perioder jag sitter och stirrar på mina kläder ett tag innan jag kommer på något. Har tu va ett gäng mode magazin här hemmma som jag kan få ispiration av, tack och lov för de!
 
Vilken fin röd tråd och övergångar det blev i detta inlägg.
 

Emma Ferb ❤ teknik

Jag gillar teknik, haha tyckte bara att det såg lite kul ut när jag satt med två datorer och mobilen. Det är väl mina koncentrationssvårigheter som visas.Har nu netflix

Jag har fixat det ALLA pratar om, Netflix. För er som inte vet vad det är så är det en sida/app där man kan kolla på filmer och serier. Det kostar 79:- i månaden och jag kan än så länge säga att det är värt det, har redan kollat på en film och lite från ett avsnitt av Shorlock och jag skaffade kontot för bara ett par timmar sedan, haha så blir det när en film/serie-älskare skaffar det. 
 
Sa tidigare att jag hade lite att göra men jag har verkligen inte orkat det. Ska snart ta tag i lite plugg, har ett svenska uppsats som ska skrivas på fredag och nationella i morgon i engelska. 
 

Första maj

Hej på er alla! Jag hoppas på att ni fick en bra Valborg igår, själv hade jag det super trevligt och roligt. Men jag ska berätta mer om gårdagen i ett senare inlägg. Nu måste jag duscha, vi grillade i går så mitt hår stinker rök...inte så trevligt, sen måste jag även piggna till lite, har mycket att göra idag.

Bjuder på en bild från gårdagens dags outfit.