A change

Nu är jag snäppet varmare men så fort jag klev ur badrummet blev jag kall igen, har inte alls frusit någon annan kväll men jag tror faktiskt att jag börjar bli sjuk, har haft halsont hela veckan. Men jag gillar ändå dessa kvällar mer än på sommaren.
 
Som jag berättade så har jag gjort om lite här hemma. Medan jag rensade och städade så kom jag på att jag kan vända på min "bok"hylla så jag gjorde det och placerade den mot väggen mitt emot. Rummet blev helt annorlunda. Blev jättenöjd. I veckan ska jag beställa hem massa foton att sätta på väggen så att det inte blir så tomt och för att jag känner att jag saknat det ett tag.
 

Uppslukad av saker

Har under större delen av dagen rensat bland högar av papper mm och lådor av  massvis med onödiga. Sen gör jag det där typiska när man rensar, att helt plötsligt slukas upp av allt roligt man hittar. Helt plötsligt satt jag liksom och kollade gamla videos och bilder på min gamla dator i typ 1 timme. Efter en stund igen hamnade jag bland julpynt och började kolla vilket jag skulle ha i år. Men nu är jag äntligen klar, förändrade en hylla och hela rummet blir annorlunda. Ska ta bilder strax men nu MÅSTE jag ta en varm dusch, för att tina lite och få en chans att känna lite värme - är en isbit nu. 



The couples we admire and their weddings we remember

 
Ingrid Bergman och Dr. Petter Lindström (1937).
 
John F. Kennedy och Jacqueline Kennedy (1953).
 
Audrey Hepburn och Mel Ferrer (1954).
 
Marilyn Monroe och Arthur Miller (1956)
 
Grace Kelly och Rainier III, Prins av Monaco (1956).
 
Brigitte Bardot och Jacques Charrier (1959).
 
Mick Jagger och Bianca Jagger (1971).
 
Kung Carl XVI Gustaf och Drottning Silvia (1976)
 

Leklandet

Leklandet igår var verkligen roligt. I typ 20 minuter, men det var 20 intensiva och väldigt roliga 20 minuter. Sen blev jag helt slut, min kondition är inte vad den brukade vara. Resten av tiden vi var där så att vi mest och hade det allmänt trevligt vilket självklart också är roligt på ett annat sätt. Fört när jag kom in där fick jag typ en chock, det var så stort och själva lek/klätter/rutschkane ställningen var liksom huller och buller! Jag försökte ta mig från ett ställe till ett specifikt men alltså det var inte så lätt som jag trodde, det var inte att bara klättra/krypa från plats A till B utan då skulle man förbi halva alfabetet och sen tillbaka i en annan ordning. Tror det är lättare för barn som inte tänker så mycket logik. Ja men juste stället är ju gjort för barn. 



Dagens planer: Lekland!

Igår kväll fick jag ett sms från Anna, hon frågade om jag vill med på lekland idag med hennes son, min bror och en vän till henne. Har nämnt till henne förut att jag vill med dit någon gång så jag svarade givetvist Ja, hade ändå inga planer för dagen så det var ju perfekt.  
Jag tycker att det är så roligt att träffa min bror med hans familj, att han blivit så vuxen, det är fantastisk och om några dagar får de en dotter. Men även fast det är fantastiskt så är det även lite märkligt. Min bror Daniel är 13 år äldre än jag men det har aldrig riktigt känts som det, min "lilla" bror har liksom växt upp och blivit med familj.
 
Längtar till jag själv har en egen familj så att vi alla kan umgås och åka på semester tillsammans.
 
 

Sist jag var med dom, hämtade Colin i skolan, sedan blev det lite food shopping i typ 4 timmar, det är ett under att det tog så lång tid. 


Tillsammans mot cancer

 
Här om kvällen var det Tillsammans mot cancer-galan. Nu har jag precis sett de då jag missade det när programmet sändes på TV. Galan har ju ett fantastiskt fint syfte, att ingen ska behöva vara cancer-sjuk ensam, varav anledningen till att jag gillar det väldigt mycket men anledningen till att galan ens behöver finnas är fruktansvärd. 1/3 från cancer men som alla säger; alla drabbas! 
Men som sagt jag tycker att galan är väldigt fin och jag blir både ledsen men jag känner även en värme, över att människan kan vara så fin. Att vi alla tillsammans ska finnas för de sjuka, vi tillsammans ska besegra cancern.
 
Till galan drack jag mitt nyfunna chai-te. Hittade det hemma i min te samling men för mig förknippas det med när det är kallt ute så invigds det igen. Och hur fina var inte Tilde och Kristin, klänningarna är verkligen prinsesslika.

God cirkel

Goood dag!
 
Känner att mitt humör äntligen börjar komma tillbaka, jag börjar liksom bli mig själv, på riktigt. Och bara av det blir jag ju ännu gladare och positiv det blir liksom en god cirkel av det hela.
 
Ska snart ut på stan för att leta efter någon mysig kofta och ett par byxor. Vill ha en mysig varm kofta, vet inte vart mina har tagit vägen för helt plötsligt har jag endast 1 istället för 5 och byxor känns det som att jag alltid behöver, och det gör jag ju också. Har supersvårt att hitta byxor som sitter bra eftersom jag är så lång så det blir sällan jag faktiskt köper några. Men vi får hoppas på att shoppingturen kan ingår i den goda cirkeln.
 

Inte flytt landet än

Ahloa Amigos, gutten morgning!
 
Nä, jag har varken flytt till Hawaii, Spanien eller Tyskland  inte heller till England. Jag ville bara vara kulturell och mångspråkig. Är kvar i Sverige än så länge. Väntar på att bli faster åt min lilla tjej sedan kan jag boka biljetten tillbaka till the land of dreams. Men hon lär inte komma idag så nu har jag fixat mig och ska möta en kompis snart för en fika. Förstår varför de som är föräldralediga fikar så mycket, när man inte har någon riktig sysselsättning att gå till så är att gå och fika med nära och kära sin sysselsättning. En jobbig sådan också. Jag menar valet mellan kladdkaka och kanelbulle är svårt.
 
 

Sitter och väntar i hösten

Har precis varit och handlat med mamma och väntar nu på min syster som ska följa med hem. Mötte mamma vid Ica efter hon slutat sitt jobb för att handla lite smått och gått och kvällens middag. I mitt fall blev det äpple och cola zero som gottigheter och middag så vet jag inte än, ska bara fixa något sen. 

Känner verkligen hösten till max idag, älskar det! 



Om jag fick välja lunch

Jag fortsätter dagens tema - Mig själv!  I morse blev det lite 'ha hand om mig själv' och nu blir det pannkakor. Älskar pannkakor. Vet inte om ni veteraner för bloggen kommer ihåg det men i våras gjorde jag pannkakor heeela tiden. Eftersom jag nu måste radera massa bilder på båda (utropstecken för båda, vilket betyder att jag har ca 15 000 bilder sammanlagt) mobilerna så kollade jag igenom en hel del och jag vet inte hur många pannkaksbilder jag hade mellan mars-maj, helt otroligt att jag själv inte blev lika rund som en pannkaka eller fet som grädden jag äter till, söt av sockret är jag ju redan 😉😘
 
Men nu var det iaf ett tag sedan så när jag frågade mig själv vad jag ville göra härnäst blev svaret: Äta. Vad då? Pannkakor!!! Så nu sitter jag här och bloggar, kollar dexter och äter mina faaantastiska pannkakor. Måste bara tilläga att till och med pappa tycker mina är en av de godaste, och farmors pannkakor har alltid varit värdens godaste = score till mig!
 
 
 

Home spa morning!

God morgon...
 
Igår var det en sådan där dag som vi alla har ibland, jag kände mig krasslig och mådde inte alls bra, kände för att göra precis Ingenting. Ville inte ens kolla på Twilight, inte läsa min fantastiska bok och knappt så att jag ville se Black list sen på kvällen - som jag längtat efter jättelänge. Jag ville bara lägga mig under täcket, på med en kudde över huvet och dra ner rullgardinen. Nu gjorde jag inte så men ni förstår säkert läget. Så jag stängde av ljudet på mobilerna och lade dom i ett annat rum så att jag kunde vara "social" när jag ville. Låste bloggen av samma anledning - ville inte behöva tänka på något.
 
Så idag när jag vaknade kände jag verkligen att denna dag ska bli bra. Jag ska göra den bra! I'm my one superhero ju. Har ätit min frukost och nu är det dags för lite hemma spa. Köpte det här när jag var och lunchade/fikade med Anna i onsdags och har verkligen varit nyfiken på hur de är så nu ska de få invigas.
 
 
Dofterna är fantastiska. Skrubben luktar höstmys, med tända ljus och varm choklad med en bra film en mörk kväll. Body butter luktar härligt naturligt vårdande, kan vara för att jag nyligen hade en handkräm med liknade doft som också var gjord av olivolja och av den blev händerna baby mjuka.

Växande familj

Jag har något FANTASTISKT att berätta! Se till att ni sitter ner nu. Håll i er hår för det är nämligen såhär: Jag ska bli faster!! Det har jag nu vetat i 7 månader, nu är det bara 3 veckor kvar till beräknat datum. Min bror betyder otroligt mycket för mig, så likså gör hans egna lilla familj  (tjej och bonusson) och det känns inte som att jag "bara" ska bli 'pappas syster' utan som att jag verkligen ska få en familjemedlem. Det är en liten tjej som ligger i mamma Annas mage och namnet får ni veta när skrutten är ute och i min famn. 
 
Därav anledningen till att jag är hemma till slutet av November. Har en känsla av att hon kommer tidigare, vi pratade idag om att den 26 oktober skulle vara perfekt (om hon nu ska komma tidigare), vill att hon ska födas på en söndag för då kommer vi alltid fylla år på samma veckodag.  
 
Detta var i juni, titta lillen, att något så liten kan vara så stort!

Date med svägerskan

God eftermiddag raringar! 

Just nu sitter jag på Espresso House men min svägerska (älskar att kunna säga det), alltså min bror flickvän. Vi har precis ätit lunch och nu väntar en underbar Chai latte, har börjat välja med laktosfri mjölk istället då det ska vara nyttigare och det känns också bättre för magen efter. Berättar om Vegas och vi pratar om allt mellan himel och jord. Är så glad över att ha Anna som en del i familjen, min bror gjorde verkligen ett bra val! 



Vegas dag 1 & 2

Så, jag kom till Las Vegas en torsdagsnatt. Så första dagen där är det..
 
Fredag

Vi vaknar tidigt, är jättenyfiken över vart dagen kommer föra mig och överväldigad över allt nytt och fantastiskt. Vi gör en frukost a la Den nya Emma stilen, eller så var bara de amerikanska bären såå mycket godare. En skål med jordgubbar, hallon och blåbär med aprikos yoghurt och färskpressad juice och te. 


Efter en bra frukost går vi ner till poolen i typ 5 minuter för det blev jättejätteblåsigt.


Några timmar senare så går vi alla till en vän och hans svit. Där det fans spegel i taket, som gjord för selfies! Mirror mirror on the roof...

Sen är det dags för lunch, det blir asiatiskt, soppa till förrätt, plockmat till varmrätt. 


Efter det; hem för att fixa sig till middagen!


Jag och Elin på väg till restaurangen.


Vi blir ett stort sällskap, mycket gott under många timmar. 
 
 
Lördag

Även fast gårdagen blev sen så är det bara att ta en dusch, på med lämpliga kläder och solbrillor för klockan 2 på eftermiddag har jag tid för spraytaning.
 
 

Kände mig som en helt ny människa efter, en snyggare veriasion av mig själv.


Vadå vara trött efter en natt med allt för lite sömn? Trött kan jag vara när jag dör. För lördagskvällen börjar med middag, på ett ställe som hade ett spännande konstprojekt.


På väg till klubben, som ska vara en av Vegas bästa...

...och om den var. 5/5 stjärnor får den av mig.


Bredvid damernas fans minst 20 handfat med sminkspegel och bredvid var ett fat med olika dofter, bara att ta för sig. (Man kunde lägga pengar och självklart gjorde jag det, toaletten var perfekt för tjejer, skulle kunna hänga där en hel kväll).


Där det finns efterfest finns jag! Avslutar lördagen i "spegel i tacket sviten".
 

I only drink hot chocolate in months with an R

 

No shopping for me today

Shoppingen med Bea blev inställd, vi ska ta det på torsdag istället. Så får helt enkelt hålla hårt i fingrarna. Foto stunden blev inte heller av då jag vill ha kvällssol i mina bilder och det var ingen sådan idag. 
 
Så vad händer idag då? Jag har precis kommit hem. Såg då att jag fått post som fick mig att komma på att jag måste kolla min mail oftare, är verkligen dålig på det. Har inte något ansvarsfullt jobb eller något sånt men de viktiga mail jag får är superviktiga (vilket jag blev utskälld över i mitt brev jag fick)!
Ska även göra inlägget om dag 1 & 2 i Vegas och juste på tala om det så måste jag börja kolla biljetter tillbaka, för i november åker jag igen! Sen ska jag kolla på minst 1 Twilight film iaf eftersom jag inte fick det igår och är himla sugen på det
 


Humöret tillbaka

God morgon allihopa!
 
Jag vaknade i tid idag! Åå va härligt. Detta fick mig verkligen att vakna på helt rätt sida. Sen så är det ett fantastiskt höstväder och ja livet är på topp helt enkelt. Vill komma ut och fota, det var verkligen länge sedan jag gjorde det men jag tycker hösten är så fin och förra året missade jag den, sen vill jag shoppa också och träffa Bea. Får se om jag hinner allt. Shoppingen och Bea kan jag ju ta samtidigt. 
 


Get the look: From Mulberry

 
Kofta: H&M // Skjorta: Vila // Blus: Gina Tricot // Kjol: MOTEL~Nelly // Strumpor: Cubus // Skor: ASOS // Väska: ASOS

Hos Kompis

Hello sweethearts! 

Jag vaknade supersent idag igen. Känns som att det är en never-ending-story. Men det blir bättre i morgon då jag ska börja ställa massa alarm varje morgon. 

Nu är det i alla fall kväll. Mötte en kompis för ett tag sedan, vi gick runt på stan, tog en fika och nu är vi här hemma hos min kompis. Tror jag ska sova här, vi ska ha myskväll med film och något gått, äpple kanske för att vara nyttig. Är jättesugen på Twilight maraton men jag har en känsla av att jag är ensam om det. 

Kvällstankar

Mitt dåliga humör har försvunnit och jag känns mer som mig själv igen. Och på tala om det så måste jag göra något åt det, åt mig själv. Förr var jag så posetiv, glad, onödigt drama fri mot mina nära och ... tacksam. Ska göra en lista efter jag bloggat klart om saker jag ska förbättra hos mig själv. Jag tycker det är viktigt att SJÄLV se sidor hos sig själv som man behöver förbättra och sedan göra något åt det. Ingen är perfekt men alla kan vara sin bästa själv. 

Typiskt mig att komma med sådant här på kvällen då jag egentligen ska sova. För att inte sova till långt in på dagen utan få rutiner i min vardag. Ska sova senast 12, det känns som en bra tid. 



Resan till Las Vegas

Nu har jag äntligen överfört alla bilder från Las Vegas. Upplägget om hur inläggen om Vegas skulle bli kunde inte riktigt bli som tänkt eftersom jag ville lägga upp mer bilder än vad jag först trodde så här kommer dag nummer 1, Torsdagen den 25 September - resan till Las Vegas.
 
Alarmet ringer 05:20, flyget till London går 12:20 så det kan ju verka som att jag hade väldigt mycket tid men nej nej nej. Jag skulle nämligen hinna bestämma det sista jag skulle ta med mig, packa, skriva ut både Estat och infon om flygen och även tar mig till Arlanda och vara där 2 timmar innan. Jag och Elin som jag åker med bokar taxi till 8:45 för att kunna vara där 3 då inchekningen börjar vilket är 3 timmar innan när man åker till USA. Men det tar nästan 1,5 timmar att ta sig dit, sen när vi väl kommer till Terminal 5 visar det sig att vi ska til terminal 2. Vi har då 2,5 timmar på oss men efter strul med en väska för mycket och säkerhetskontroll så har vi mindre än 2 timmar på oss till vi ska till gaten.
 Vi hinner i alla fall med frukost på starbucks och lite perfymprovning.
 
 
På flyget, Hejdå regniga Sverige!
 
Bild-från-flygplansfönstret-bild = Ett måste!
 
Jag och Elin, så himla glada för att äntligen vara uppe i luften, äntligen komma iväg, äntligen få komma till Vegas.
 
En Chai latte på flyget.
 
Efter 1,4 timmar på fyget så landra vi i London där vi har 3 timmar på oss till nästa flyg går, vi trodde vi hade så mycket tid men londons flygplats är nod den sämsta ... EVER! (på hemvägen får jag ytligare anledningar till att jag tycker som jag tycker)
 
Men jag hinner köpa en Nutella & Go och vatten för att få upp mitt låga blodsocker. Snabbt efter att vi lyft, från london på väg till Los Angeles, får vi en större och förvånadsvis väldigt god måltid.
 
Sen serveras dryck och vi tar chansen till att dricka alkohol!
 
Efter en varsin stark drink så ser vi att det finn en chatt som alla passagerare kan chatta i. Eller chatt kanske är att ta i, det är till för att kuna skriva vad man tycker olika saker som har med flyget att göra, Same same but diffrent.
Det var dock bara Elin och jag som skrev, med varandra men det vra såå kul och när vi ska av så kommer en manlig flygvärdinna fram och säger att han tyckte det vi skrev var roligt och att han läst allt...vi skrev kanske inte jätte lämpliga saker.
 
Efter nån timme blir det vilo läge på alla, jag börjar kolla på Maleficent för typ 5te gången.
 
FRAMME I LA! Men nu är det bara att vänta på flyget till Vegas....
 
....Som bara tog en timme!
 

Todays inspiration

 

Nytt i sminkväskan

Detta fick jag med mig hem från Åhléns idag. Jag hade egentligen tänkt köpa en ögronbrynspenna/liner från Anastastia Beverly hills men jag hittade ingen och jag hade läst om den här från Viva la diva och enligt den tjejen var den bra.
 
Jag håller nu på att forma om mina bryn och låter de även växa mer. Jag har inte gjort misstaget att noppa dem till trådtunna eller gjort dem till heelt fel form men jag ska nu gör om och göra rätt. Att ha rätt form för just sitt ansikte är nyckeln till ett finare helhetsintryck.Men som ni säkert känner igen er med så tar det väldigt låg tid så nu ville jag ha någon form av ögonbrynspenna som är lätt att göra sina ögonbryn precis som jag vill ha dem utan att det ska se onaturligt ut. Denna ögonbrynsliner gör precis det! Testade den nyss och den var helt fantastisk.
 
Eyebrow fine liner, Create more brows - Viva la diva
Pris: 75:- (tror jag) på Åhléns
 
Foundation är något jag inte använt sedan april och därför har jag heller inte brytt mig om att jag inte har någon (bra) hemma. Även denna från Rimmel har jag läst om och sätt att många beauty-youtubare använder sig av. Så jag ska ge den ett försök. Vet inte hur många foundations jag testat och blir liksom aldrig helt nöjd men den kändes bra men jag ska ge den ett riktigt betyg senare.
 
Match Perfection, 300 Sand - Rimmel London
Pris: 110:- på Åhléns
 
 

Vaknade på fel sida

Jag vaknade i morse, somnade om och vaknade på helt fel sida. Vilket var på grund av vissa personer, det är ingen stor grej men det visar att de som ska känna mig bäst inte känner mig alls och det gör mig bara så irriterad och sårad.
Har försökt tänka på annat men jag blir inte alls på bättre humör. Så nu ska jag gå och handla en ögonbrynspenna som jag skjutit upp för att jag tycker att det är så svårt med det utbudet vi har idag. Att hitta det sminket som passar sig själv är ju som att leta efter en nål i en höstack. 

Vi får hålla tummarna om att mitt humör återställs till det vanliga snart!



Lördagsmys - ensam

Satt här hemma och funderade på vad jag skulle göra denna kväll. Jag är ensam hemma vilket jag älskar (kommer ni ihåg att jag här om dagen berättade det om just det och mitt behov av ensamtid?) så ville liksom ta vara på det, och festa gjorde för för resen av månaden i Las Vegas och innan det för den delen också. Så jag gick och köpte en margherita med salami på (som är min vanliga), bearnaisesås (som är ett måste till pizza) och en 2 liters Coca Cola Zero, Och ja, jag dricker en Zero till jätteonyytig mat vilken kan ses som jätteonödigt men jag har fått nog av allt sött och godis efter den här veckan så jag tycker att den är godare nu. 
 
Insåg sedan att älskar hösen, naturen är så mycket finare än sommaren, de mörka kvällarna med massa tända ljus och mys. 
 
Ska forsätta kvällen på samma tema, ta en paus från Dexter och kolla på senaste avsnittet av Sons of anarchy.
 
 

Kväll med Bea

Igårkväll gick jag och mötte Bea, vi satte  oss på Cafe 60 till 12. Det var jättelänge sedan jag träffade henne, jag tror vi sågs i vintras. Men det som är så skönt med att träffa henne är att oavsett hur lång tid det tar innan vi träffas igen så är det alltid som att det inte gått någon tid alls. Ändå sedan vi blev bästa vänner, under hösten 2011 så har vår vänskap varit likadan fast det nu nästan gått ett år sedan vi träffades. 

När jag började i gymnasiet så förändrades jag till den person jag ville vara och hon var min första bästa vän jag fick efter det, så varje gång vi träffas så är det som jatt jag påminns lite om henne, Emma för 3 år sedan. Och hon var en mycket bättre person på många sätt. Tycket det är synd att dom sidorna försvunnit, men så blir det när ens värld en dag faller samman, jag försvann liksom. 

Men tillbaka till gårdagen. Efter 3 timmars fika, en stooor kladdkaka och Chai latte så åkte vi hem till henne. Där vi kollade på första säsongen av solsidan till klockan 5 i morse och efter det låg vi och pratade i ett par timmar till. Så idag vakande vi vid 1, då dog min mobil och jag kom hem nyss. 




Wishlist - October in New York

Denna outfit vill jag ha. I NYC. Med vågigt hår, mörkt smink och svarta naglar med en toutch.
october outfit
 
 

Dolce Gabbana floral lace blouse, 13 185 SEK / Yves Saint Laurent houndstooth cape, 22 940 SEK / Karl Lagerfeld red skirt, 3 355 SEK / ASOS overknee socks, 82 SEK / Snakeskin boots, 705 SEK / Saint Laurent Classic 6 Hour Duffel, 14 310 SEK
 
 

Min fredag

Hallå, jag har knappt varit hemma idag alls. I morse vaknade jag tidigt (av alarmet), kollade igenom lite utbildningar och sedan fixade jag mig, vid 11 mötte jag min kompis Isabella. Vi gick runt i stan i timmar, letade efter ett par byxor och en jacka men hittade inte något bra kräsen som jag är. Åt även lunch och pratade om allt vi missat sen sist vi träffades vilket var i mitten av augusti då vi var på hemma fest tillsammans. Jag kom hem för nån timme sedan och la mig i min säng och vilade till nu, somnade inte vilket heller inte var planen men jag behövde bara stänga av allt för ett litet tag.
 
Nu sitter jag i mitt vardagsrum med mamma som kollar på Dexter, hon är på 2a säsongen och jag på 5te, tänk att så mycket har hänt på 3 säsonger. Läser nya Sofis Mode, dricker Coca Cola Zero (ny favorit) och ska snart gå och mötta Bea.
 
 

Natti natti

Imorgon ska jag upp tidigt, eller rättare sagt jag ska upp överhuvudtaget när det ännu inte hunnit bli mörkt igen. Jag har nu gjort allt för att kunna somna såhär "tidigt", inte ätit något sött på timmar, druckit både grönt te och kamomill te, tagit en varm dusch, lagt mig i nya sängkläder och skönaste pyjamasen. Sist på listan och det jag har kvar är att lyssna på en "get sleepy" podd/meditation. 

Nu måste jag lyckas somna och sen vakna till almren i morgon.



  

Reese's ❤

 
De må inte se mycket ut för världen, men OH MY GOD vad de är goda.
Det var föra måndagen på morgonen jag gick runt i köket i Vegas och såg dessa, frågade en tjej vad de var och hon blev förvånad över att jag inte visst vad det var eller att jag inte smakat dem. Reese's är nämligen jättestort i USA, det är ungefär som vår marabou mjölkchoklad, de finns i olika former, de finns tårtor och glass. 
Skeptiskt la jag tillbaka chokladen i skåpet men hon övertalade mig om att smaka, så försiktigt tog jag en tugga...mumms det här var gott.
 
Men grejen med dessa är att dom bara blir godare och godare så när jag kommit hem på lördag hade jag redan fått ett beroende efter att ha ätit 2 st om dagen. Så sedan i lördags har dessa varit på mina tankar och idag hittade jag äntligen en affär som säljer dem.
Och nu var första tuggan ett av de godaste jag smakat.
 
Det ända stället jag vet man kan köpa dem är på usagodis i skrapan. OBS, detta är inte reklam utan bara en choklad älskares tips till er alla.

I found it!



Packa upp från Vegas

Letade runt som en galning efter en tröja nyss. Sen gick jag förbi två resväskor i halen och ...ahaaa...juuustee. Jag har inte packat upp än varav den bortblåsta tröjan. Så nu, nästan en vecka en vecka efter jag kommit hem ska jag packa upp. Men jag har liksom inte behövt något där i eftersom i Vegas var det sommar (eller höst enligt dom men supersommar enligt mig)  och här är det mysig höst.
 

På tal om Vegas så ska jag berätta om min vecka där snart, det var nån som frågade efter det men självklart hade jag redan dom planerna  Tänkte dela upp de till 3 inlägg och 2 dagar per inlägg.
 

Torsdag

Jag som trodde jag äntligen kunde vakna tidigt. Där hade jag fel, somnade 5 i morse och vaknade nyss -.- 
Det blev sådantdär läge att jag låg i sängen och det ända jag tänkte var att "nu måste jag sova" eller "nu håller jag nog på att somna" så vaknade jag upp igen. Känner ni igen er? 
 
Men nu är det bara att göra det bästa av situationen och försöka göra detta till en effektiv dag. Skulle göra frukost men det ända jag ville äta var yoghurt och det har vi inte hemma. Ibland får jag så, att jag endast är sugen på en sak och inget annat duger. Så jag gjorde i alla fall en kanna te och hällde upp ett glas juice. Det får duga så länge. Ska iväg sen ändå, fick inte med mig det jag skulle handla igår så ska dit idag. Vilken jakt föra detta, men det är det värt.
 
 

Ensam fika

Åkte till fel adress där jag skulle köpa vad som står på dagens shopping lista så jag växlade mina pengar och nu sitter jag och tar en egentids fika på espresso house, Chai latte och mudcake, två favoriter här ifrån. 



De flesta tycker att vara ensam är något att undvika. Ordet bär ofta med sig en rädsla för att vara oälskad och utanför. Men för mig är ensamtid ett måste. Vissa behöver en kopp kaffe varje morgon för att bli sig själva, andra sina cigaretter eller sin mobil. Jag behöver vara ensam, göra något helt själv för att sen vara mig själv. Vilket jag tycker är jättebra. Det är så många jag känner som känner sig obekväma med att göra saker själv och alltid måste ha någon med sig. 

Jag tror att mitt behov av ensamhet mycket har med att min hjärna jobbar på ett annat sätt när jag umgås med andra. Det är inte så att JAG blir annorlunda men jag är en som omedvetet alltid analyserar saker, människor. Inte dömer eller är tar åt mig vad andra tycker men jag läser av människor. Om jag då inte umgås med någon får den delen vila och fokuset hamnar bara på mig. 

Gått ut

Som sagt, nu ska set bli bättring. Så jag har nu klätt på mig, gjort en fläta som frisyr/räddning till håret och gått ut ur ytterdörren. Ett litet steg för människan men ett stort kliv för mänskligheten. Okej för mig. Jag hamnar i dvala när jag bara är hemma i några dagar vilket gör att jag sen bara är hemma hela dagarna och kommer liksom inte ut, då får jag ta tag i framfötterna och faktiskt gå ut! 

Jag ska först gå och växla mina amerikanska dollar till svenska kronor, sen ska jag gå och köpa något från USA som jag blev helt besatt av de sista dagarna jag var där. Letade hela gårdags kvällen efter en affär som säljer de och hittade ett. Hoppas de finns. 




Nu ska det bli bättre

God morgon

Under de senaste dagarna har jag inte gjort någonting alls, inte ens lämnat hemmet. Jag bara sover. Börjar faktiskt bli orolig att det är något annat än jetlag. För visst kan man vara jetlagad i nån dag men nästan en vecka, hmm jag tror inte det. Ska få i mig ordentligt med vitaminer idag och ta till mig av lite "somna" tips ikväll. Ställde i alla fall klockan idag så att jag inte ska vakna vid 2-3, fick ca 5 timmars sömn men det får duga. Ska kanske gå och sola någon dag? Ja det ska jag göra, det är så himla kallt hela tiden så behöver värmen, känslan av sol och lite färg. Det får jag köra med tills jag åker tillbaka.
 
Ååå jag ser ljuset bakom molnen, det finns en sol där bakom!

Jetlag

Jetlagd? Ja jag tror nog det, sov 4 timmar mitt på dagen igår. Somnade sen 9 i soffan till 11 och gick då och la mig i min säng. Så vaknar jag ... Wait for it... 14:36 idag!!! Helt sjukt, jag sov alltså  15,5 timmar i sträck. Med 9 timmar tidsskillnad och allt för lite sömn under ett par dagar så blir det väl så. 

Under hela dagen idag har jag känt mig seg och ska nu fortsätta hänga i soffan, kolla netflix och vara onyttig. 



Hemresan

Klockan 11:15 i torsdags åkte jag från Las Vegas, jag kom hem 01:30 igår kväll . Det var den längsta resan jag någonsin gjort. Var helt slut bär jag kom hem. Först bilade vi till LA som tog typ 4 timmar. Det var faktiskt kul, jag gillar att sitta i bilar det är något jag alltid gjort. Vi drack champagne, åt godis och snacks, lyssnade på bra musik och såg häftig natur (=en massa öken). 





Så jag var på flygplatsen typ 6 timmar innan mitt flyg till London skulle gå. Vilket gick oväntat fort. Jag satt vid starbucks, drack Chai latte och åt en choklad som jag är totaly in love with! Sedan gick jag runt där och kollade och sedan åt jag middag, det blev en jättegod pizza. 





Planet till London tog 10 timmar och var självklart försenat 20 minuter vilket kanske inte verkar mycket för världen men de 20 minuterna gjorde så att jag missade mitt flyg hem till Stockholm!!! Så efter att ha frågat typ 10 personer på flygplatsen vad jag skulle göra och fått höra 10 olika svar så fick jag tillslut en ny biljett hem och en ny vänt-kompis som var en 55 årig superrolig tjej. 3 timmar fick jag vänta eftersom det planet också var försentat och det blev massa strul. Utan mina chai latte och gottigheter tror jag aldrig att jag skulle överleva de dagarna.


Tillslut kom jag till Arlanda iaf. 4 timmar senare, får min väska fort och taxi likså tack och lov. Satt där i taxin och kunde äntligen ta det lugnt. 




No more sunnies

 
Fick ett mail från min mamma som sa att det är typ 10 grader och ett riktigt höstväder hemma i Stockholm. Jag antar att jag inte kommer att behöva några solglasögon då.
 
 

En vecka

Hej, uppdateringen på bloggen har inte varit bra under min vecka i Las Vegas men jag skulle liksom bara vara där en vecka och var aldrig in the condo, var ist ute hela tiden, festade, gick runt, upplevde staden och allt möjligt. Sitter nu på LAX och tänker tillbaka på min vecka, det känns som det var en månad sedan jag kom dit och har typ glömt bort hur det är att vara hemma. Såg en bild från förra tisdagen och tänkte "juste det är så mitt rum såg ut" haha.
 
Är här på flygplatsen jättetidigt. Kom hit för typ 2 timmar sedan och har 2 timmar kvar till jag ska vara vid gaten. Planet till London åker 21:45
 
 

Vid poolen ❤

Istället för att vara uppe i lägenheten helt själv och deppig har jag nu gått ner till poolen. Det är en helt fantastisk dag, den varmaste sen jag kom hit. Det blåser typ ingenting så vattnet är min bästa vän. 





Sista dagen!

Sista dagen här... I morgon åker jag hem. Planet går från LA i morgon vid 10 på kvällen, och jag är ju i las vegas så vi ska ta en liten roadtripp dit ist för flyga. 

Självklart vill jag inte hem, men med tanke på allt jag glömt och lite så så ska det bli skönt att komma hem ... I en timme sen kan jag gärna åka tillbaka!