Valborg

Måste bara säga... Hoppas ni får en bra Valborg!!!

Till en kompis

Så nu är min kväll klar, eller rättare sagt, mina planer för kvällen är klara. Har fixat mig lite nu, ätit en underbar middag med min familj och några vänner. Ska byta om också men jag vet verkligen inte vad jag ska ha på mig, funderar på en snygg topp och ett par jeans och min nya kavaj till, men vi får se...
 
Ska i alla fall möta upp Isabella runt 9 sen ska vi till min vän Dennis.
 
Han har förresten en grym blogg med sin vän Rebecka. Klicka HÄR för att komma till den!
 

Planerar kvällen

Fick reda på att det är Valborg i dag i går? Så hade verkligen inte planerat mycket alls. Så nu sitter jag och smsar med några vänner, ska försöka att få allt att gå ihop. Bestämde med Isabella för någon dag sedan och hon slutar 9 så då ska jag vänta på henne. Fixar mig så länge, ska även äta lite middag strax.

Röntgades i morse

God dag mina underbara läsare.

Som sagt så sov Isabella hos mig i går, det var en riktig vardags förhöjare. Vi vaknade klockan 7 trots att jag börjar halv 1 med det var nämligen så att jag skulle gå och röntgas 8:30. De kollade mina lungor och mage med mer för att se varför jag kan få ont vid den högra lungan ibland. Efter det åkte jag hem igen, åt frukost, fixade mig och nu sitter jag i bilen på väg till skolan (blev ännu ett påväg-inlägg, har blivit till en vana).

Lite sneak peak på dagens outfit...

Isabella är påväg

Vad hände med denna dag? Den bara försvann liksom. Har suttit och fixat lite med dator, tittat lite på Tv och gjort lite läxor sedan jag kom hem men hur det kunnat tagi 4 timmar? Isabella ringde nyss så nu är hon påväg hot snart, älskar att hon är så spontan. 
 

"Ny dator"

Kom till skolan idag och fick då höra att vi skulle få datorer. Blev lite chokad och trodde att det var nya datorer till skolan men så på min matte lektion så fick ag lite mer info om det. Det är ämligen så att min matte lärare är völdigt teknink intresserad och vi ska ha datorer på våra matte lektioner och sen är det så att de som börjar på jensen nästa år kanske ska få dtorer och då fick min klass testa dem. 
 
Det är de nya datorerna Samsung Chromebook vi fått låna. Än så länge tycker jag att det är väldigt bra, enkel att använda och sen är dt ju så att jag är intresserad av allt som är nytt så det kanske är det som talar men jag tycker i alla fall att den är bra, inget jätt speciellt men ändå inget valigt windows 7. 
 
 

Sluta hata måndagar

God morgon, god ny vecka.

Det här hatet mot måndagar förstår jag faktiskt inte. Det är väl tisdagar och onsdagar som jag i så fall tycker är jobbiga. På en måndag har jag fullt med energi från sömn och roligheter som hänt under helgen, då jag tycker faktiskt att måndags-hatade ska tänka om.

Nu är jag snart i skolan, eller snart och snart om 15 min. Dagen börjat med att jag ska spela en psykisk sjuk person, kul? Nja men lite smått spännande.

Top model event

Åå vilken rolig dag jag haft, berättar allt sen!

Event i morgon

OMG, vad har hänt med mitt bloggande senaste tiden! Nä det ska verkligen bli ändring på det. Imorgon ska jag och min vän Isabella på det omtalade Top model eventet, ska bli super kul. Jag vet dock inte vad jag ska ha på mig än så det ska jag kolla upp nu, ville ha en viss klänning men den passar verkligen inte till de skorna jag vill ha så jag har ett stort problem, men det ska nog lösa dig.

Fylls av lycka

Vilken vårkänslor jag har idag! Så härligt verkligen. Fick det direkt när jag vaknade, glömde att dra för gardinen i går så när jag vaknade var hela gymet sådär vår/sommar ljust, jag hörde fåglarna utanför fönstret och det var varmt i rummet. Jag tror jag aldrig har längtat såhär mycket efter våren/sommaren som jag gjort denna vinter och sport jag tänker på de gröna gräsmattorna i parkerna, de underbara klänningarna, solen som lyser, Stranden och klipporna vid vattnet och alla uteserveringar jag kommer sitta på i sommar fylls hela jag av lycka.

Glass dags

Mötte upp min vän Johanna för ca 1 timme sedan, skulle hämta mitt packet, var sugen på glass och vill träffa Johanna och hon ville träffas. Så det blev ju perfekt. Det är första mjukglassen för i år, om den var god! Sen är det ju så att det är perfekt glass-väder, det är varmt så att jag blir sugen på glass men inte för varmt sås att glassen inte smälter och sen blåser det inte så att håret hamnar i vädret.



Läst min bok

Vilken slö dag jag haft idag, bara varit hemma och kollat på två filmer och sen läst en min bok jag håller på att läser i svenskan. Den är från 1700-talet vilket är speciellt och inget jag brukar läsa men det är kul, jag gillar litteraturhistoria. Ska nu äta min lunch och sedan ska jag göra de saker jag faktiskt skulle göra idag.


Fredag 26/04

God morgon!
 
Är det någon av er som vet vart det fina vädret tog vägen? Blir så trött på det här, mendet finns ju faktiskt inget vi kan göra åt det. Jag har precis klätt på mig en väldigt enkel outfit, ska strax äte frukost och sedan ska jag hämta ut ett paket som kommit på poste, spännande för vet inte riktigt vad det är än. Tänkte även gå och tränna idag så jag kanske tar det innan jag hämtar ut packetet, det var nämligen ett tag sedan jag var på gymmet så jag ska passa på nu när jag har tid.
 
 

Dagens

Det här med outfit bilder är ju en vetenskap i sig, haha nä men nästan. Jag vet att det är mycket roligare med outfitbilder tagna av en bra kamera på ett stativ med fjärrutlösare. Vilket jag har men det har varit problem med fjärrutlösaren så det blir krångligare. Så därför blir det lire mobil-i-spegeln bilder ibland. Nåväl, budskapet kommer fram och mina kläder syns.

Idag hade jag på mig jeans från tiger, blus från sand och en basic, beige tröja under från okänt ställe.

Ledig tid

Missade ett avsnitt av de dussin serier jag följer i måndags. Avsnittet var av serien Arrow och tur va så finns avsnittet på kanal5 play. Så nu bär jag har lite tid över passar jag på att titta på det.

Får inte sola

Älskar att klockan är 16:00 och jag vill gå ut för att det är sådant fint väder ute. Det är dock lite synd att jag inte får vara  solen så mycket, eller min högra arm får inte det för tatueringen, får inte sola på den på ca 4 veckor till och heller inte bada. Och jag måset säga att det är svårare än vad jag trodde att skydda den från solen eftersom den är så långt upp och jackorna/tröjorna slutar typ precis där och om de åker upp lite så lysser solen där på. 
 

Muntrar upp mig

Har haft skola idag, började med engelska då det förbereddes för nationella som är om en vecka (OMG!) sen hade jag psykologi då min lärare pratade om social psykologi och kroppsspråk, väldigt intressant. Sinar men absolut inte minst var det matte prov, det gick dock inte alls så bra så jag ska prata med min lärare och se om jag kan få göra om provet. När jag har mycket att tänka på (både bra och dåliga saker) så är det inte alltid lätt att plugga, speciellt inte matte.

Men min chai latte jag dricker nu muntrar upp mig lite, på tala om det så måste jag verkligen träna idag.

Varför polisanmälan!

Så nu har jag gjort en polisanmälan. Igår köpte jag lite smink och sminktillbehör under min rast innan idrotten,  äter jag lunch med en tjejkompis och efter det går vi direkt till idrotten där många redan är. Sedan går vi tjejer in och byter om och lämnar då min väska där precis som ALLA andra. När jag kommer tillbaka så tar jag bara min väska och går. När jag kommer hem då jag ska öppna det jag köpt, märker då att det inte är där men jag tänker bara att jag tappat det.
 
Sen ska jag handla en grej och märker då att mina konanter är borta, vet inte exakt hur många hundralappar jag hade men 600 :- tror jag (tar ut för att jag inte ska ströhandla så mycket på kortet utandet ska gå till luncher, godis, fika m.m till denna månads slut). Inser då att någon tagit saker/pengar ut min väska under idrotten, det är tre klasser som har idrott sammtidigt och känner inte alla. Jag bryr mig inte om sakerna och pengarna som är borta men jag tycker inte att det är okej och där med polisanmälan. Om inte deras föräldrar har berättat för dem att det är fel att ta saker så måste väl jag visa det. 
 
 
Så kom igen, trodde de seriös att de kunde ta från mig, rota i min väska utan att få straff för det, ha ha ha, glöm det. Dom vet tydligen inte vem de har att göra med och om dom ville göra det för att få min uppmärkasmhet så kan de lika gärna gå fram till mig och prata med mig eller om de är så desperata efter några hundra lappar och mitt smink så kan de ju fråga. 
 
 
 

Temadag

God eftermiddag kära läsare, jag hoppas på att ni har haft en bra onsdag. Det var en så kallad temadag idag i skolan då vi jobbade i grupper från hela skolan som de hade mixat ihop. Då vi förts skulle svara på 40 a, b, c eller d frågor, sen skulle vi komma med en Idé som kunde förbättrar skolan. Mitt team vann båda, vilket var kul förstås.

Jag är hemma om ca 10 min, få ska jag äta lite och sen ska jag polisanmäla en sak (berättar om det sen) och efter det ska jag gå och köpa bland annat present till Isabella.

Idrotten

Hade som sagt idrott som sista lektion där vi spelade lacross, vilket var super kul. Så det var anledningen till att jag slutade så sent. Kom hem för ett tag sedan och har pluggat lite nu. Har ett matte prov på torsdag, känns sådär med det kommer säkert gå bra. Nu ska jag nog ta mig något att äta, är lite smått arg över en sak som hände nyss, säger bara en sak - orkar inte!

Men det är bara att le och gå vidare.

Lugn frukost

God morgon! 
 
Idag börjar jag 10, så jag kan nu sitta och ta det lugnt med min frukost, som består at en fralla och grönt te med mjölk och hunung. Sen är det så att det är väl antagligen ingen idé att fixa håret idag, det duggar ute och jag ska ha idrott sista lektionen.  
 
 

My tattoo

Har ju ännu inte visat min tatuering för er än, så här är den. Vet fortfarande inte om jag vill berätta storyn om den. 
 

Blond igen

Har kommit hem nu, efter frisören gick jag och åt. Skulle egentligen bara färga och slinga men både min frisör och jag tyckte att det behövdes klippas lite också så då fick det inte bra bli blondare utan även kortare. Är jätte nöjd, det blev ljusare med ännu ljusare slingor och sen är den hämska utväxten borta nu, precis som jag tänkt. Sen är det ju så att håret blir så lent och extra fint när man kommer direkt från frisören, älskar det. 
 
Visar bättre bilder på det sen.
 

Nytt hår snart

Om ca 15 minuter ska jag var hos min frisör, för färgning och slingning av mitt hår. Äntligen, har verkligen försökt att spara ut tills min gamla färg är borta men det gick inte längre, för jag vet hur mycket det sliter men jag kan inte ha det såhär längre. Sen är det så att jag har turen som fått bra hårkvalite, tjockt, lockigt, växer fort och slittåligt, kan det bli bättre?!
 
Om några timmar ser ni mig som en helt ny person. 
 
 
 

På väg till...

God morgon! 
 
Det har nästan blivit en tradition och regel att jag bloggar när jag är på väg till eller från skolan. Vilket jag är nu, på väg till skolan alltså. Tyvärr så funkar inte blogg.se appen så jag får blogga från vanliga internet. Dagens lektioner är engelska och sen scenisk gestaltning/karaktärsarbete. 
 
 

Oxfilé pasta

Tog en promenad i det fina vädret och det slutade med ett restaurang besök. var väldigt sugen på pasta, vilket jag nästan jämt är så om ni någon lång vill laga mat till mig, gör pasta med någon god sås och något kött/skinka/bacon till. Det fick i alla fall bli en oxfilé pasta med rucola, vilket är den enda gröndaken jag gillar, det var verkligen jätte gott. 
 

Film-serie kär

Sitter och kollar på Twilight breaking dawn part 1 som visas på tv nu. Älskar ju de filmerna, den sista och första är de bästa enligt mig, den första är ju orginalet och den sista är så bra gjord, mycket spännig och roligast. Men när de filmerna tog slut var jag ju tvungen till att hitta en ny film-serie att bli kär i, vilket jag gjorde - Hungergaes. Vet inte hur många gånger jag sett den filmen och den är lika bra hela tiden, sen kommer ju Catching fire (hungergames 2) ut i november, är så förväntansfull för den.
 
Här är dess trailer:
 
 

Perfekt kombination

God underbar morgon! 
 
För är vädret inte helt underbart just nu, funderar på att gå och sätta mig på balkongen, när det inte blåser så är det ju riktigt varmt när solen ligger på. Läser lite elle och min bok, perfekta kombonationen, haha nyaste trender, tips på skönhet och gammal litteratur om kärlekspoblem. Nä nu ska jag ta mig från sängen, göra mig lite frukost och sedan blir det en stund på balkongen.
 

Tatuerad

Nu jag jag gjort det! Är nöjdare än vad jag trodde jag skulle bli.

Visar er hela sen.

Outfit 19/04

Glömde bort att lägga upp "dagens Outift" igår så jat tar det idag ist.
 

Nöjd med valet

God morgon sötnosar.
 
Ni vet väl vad som händer idag?! Jo det är dagen jag ska tatueras, har helt bestämt mig nu och jag är väldigt nöjd över mitt val. Tror inte att jag hinner sola innan men vi får se, annars får jag väll täcka den när jag solar, inte svårare än så. För jag tänker sola när det är tid för det här i sverige, det gäller ju att passa på under de 2 månaderna det är tillräckligt varmt och soligt.
 

Upp tidigt i morgon

Ska nu testa mina nya produkter för jag ska nämligen tvätta bort sminket nu och sedan lägga mig ner i sängen framför en film. Ska som sagt berätta vad jag tycker om dem på måndag. Vad det blir för film vet jag inte än men en kort, för i morgon ska jag upp ganska tidigt, ska äta en stadig frukost, sola tänkte jag för kommer inte få göra det på ett tag, sedan ska jag köpa lite krämer m.m till min tattuering jag ska göra 12:30.

Med Johanna

Hallå, sitter med Johanna medan hon äter. Mötte henne för ett ta tag sedan och vad som händer sedan vet jag inte riktigt. Men det kommer bli roligt oavsett, sen är det så att vi inte har träffats på länge så det var verkligen på tiden.

Nya ansisktsprodukter

 
 
Jag har hört ett tag att Apotekets eget märke, Apoliva har väldigt bra hudvårdsprodukter. Så idag när jag ändå gick förbi apoteket och behövde lite saker till ansiktet tänkte jag att jag skulle ge det ett försök. Köpte en rengörings lotion för normal/torr hy och själklart operfymerad, just att ansisktprodukter är operfymerade (eller väldigt, väldigt långt perfymerade) är väldigt viktigt för mig, för det första så känns det mycket fräshare och för det andra så är det mycket bättre för huden. Det andra jag köpte var ansisktsvatten, även det för normal/torr hy och operfymerad. 
 
Rengörings lotionen tar bort smink och smuts, ansisktvattnet rengör lite extra och tar bort överflödig hud/döda hudceller. 
 
Själklart kommer jag skriva vad JAG tycker om dem när jag har testat dem, tänkte att jag kunde göra det efter 3 användningar, så på måndag. 
 

Uppskattar inte det man har

Man saknar inte kon för ens båset är tomt. Jag älskar det uttrycket just för att det är så sant i många fall, de flesta uppskattar inte det de har till det är borta och det kan gälla vad som helst. Just nu menar jag att jag började 09:15 idag och slutade 12:00, en så kallad sen vecka då jag börjar sent och slutar sent. Brukar tycka om de mer och inte tycks om de tidiga veckorna så mycket, men det var så skönt att få sluta tidigt idag. Så nu ska jag i alla fall hem, skriva på en uppsats och sedan till min frisör.

Nytt hår imorgon

Sitter och kollar på Revenge, som vanligt på torsdagar hehe jag och mina älskade serier. 
På tala om recenge, eftersom Emely är blond, så ska jag färga/slinga håret i morgon. Äntligen, eller hur`försökte vänta så länge som möjligt och eftersom det är mode med "utväxt" så passade jag på med det men nu när våren  är här så tycker jag att det är mycket finare med ljust hår. Älskar att ha blondt på våren och sommaren.
 
 

Vit blus

Hittade en vit blus idag som jag inte alls vist om att den fanns, alltid kul, sen fick det bli ett par svarta byxor till det. Måste köpa nya byxor till våren, tänkte mig lite ljusre färger, för på vinter kan man ju inte ha ljusa byxor och det är ngot jag velat haft ett tag så då passar det bra nu när det är vår.
 

Kort dag

Är snart hemma, slutade skolan för 50 min sedan och sedan tog jag en promenad genom vårt kära Stockholm, är hemma om bara några minuter. Tycker att dagen gick oväntat fort, hade ändå tre lektionen; matte, psykologi och sist engelska men på något sätt känns det som jag var där i 2 timmar. Måste väl ändå se det som något positivt.

God eftermiddag?

Det är nog inte morgon längre så god förmiddag. Skulle egentligen träffa Bea för en fika nu men av olika anledningar flyttar vi det till söndag i stället. Så jag är nu på väg till skolan, eller jag ska först köpa mig en lunch/något gott att äta. Har skrivit nästan varje dag om vad jag tycker om vädret så varför inte idag med...vad händer?! Var hur glad som helst igår att det var sol till klockan 9 och idag vaknar jag upp och hör regn mot mitt fönster, inte det roligast! Tur vad så är det inte alls kalt ute och det har slutat regna nu.

Telefontime med Johanna

Somnade haft i sängen för en timme sedan, sedan ringde räddaren Johanna. Vi har pratat mellan allt möjligt i en timme nu, hon är en sms person och jag pratar mycket hellre i telefon än smsa och jag har nu turen att hennes mobil är sänder så vi måste prata i telefon för att överhuvudtaget prata när vi inte träfdas. Var sedan tvungen att lägga på för grey's anatomy började. Saknar de tider jag pratade med mina vänner i timmar i telefon, nu är det sms som gäller, tråkigt tycker jag!



Bra humör

Fi förstår nog inte hur mycket bättre humör jag blir av bara vädret, sen att jag har choklad vid min sida tillför nog lite. Är lite trött men det har med att jag har haft två långa dagar i skolan efter varandra och att jag vaknar tidigt, men nu ska vi inte lägga ner tid på det negativa när det faktiskt finna posetivt att tänka på. Måste kpa massa nya vårkläder och framförallt vårjackor nu när våren är här och man kan gå med tunn jacka, det blåser och att det inte är kallt. Har en jacka som ska komma på posten vilken dag som helst, längtar!
 

Ska ta prover

God morgon läsare.

Insåg igår att jag fortfarande inte tagit proverna på vårdcentralen, så nu sitter jag här med en nummerlapp i handen och väntar på att det ska bli nummer 37. Innan proverna får man inte äta på ca 11 timmar så jag har inte ätit sedan 8 i går kväll, jag som nästan jämt är hungrig vid frukosttid är nu lite hungrig. När det här är klart ska jag till skolan, har lite grejer att göra där innan själva skoldagen börjar, så det blir ytterligare en lång dag, men till skillnad från igår ska updaten bli bättre idag.

Outfiten

Tänkte avsluta dagen med en outfit-tagen-i-spelen bild. Toppen är ny, älskar den klara, turkosa färgen och formen på det men volang där nere. Byxorna är min systers som jag lånat lite.

Engikrävande

Först och främst vill jag säga förlåt och förklara min dåliga update idag. Jag har haft massor av saker att göra idag, förstår själv inte riktigt vart dagen tog vägen. Men skola var på 8,5 timmar, från halv 9 till 17:00 men idrott, då jag fick titta på men pluggade lite då. Sedan hade jag en rast på ca 2 timmar, min första lektion blev då matte, sedan biologi och sist fysik. Ganska energikrävande ämnen helt enkelt. Så när jag kom hem var jag helt slut, åt middag och fastnade sedan i soffan i två timmar och nu är jag här framför datorn och bloggar.

Tisdags morgon

God morgon.

Är och kollar när min klass har idrott, tänkte egentligen vara med men jag kände mig inte alls tillräckligt bra när jag vaknade, så nu får jag sitta här och vänta på att de blir klara så att jag kan gå och äta lunch. Hann inte äta frukost i morse så jag är ganska hungrig nu. Får se vad jag äter någonstans, är lite sugen på subway.

Naturgodis, favorit!

Köpte hem lite naturforskare idag, har fastnat vid det och äter det hellre än vanligt lösgodis just nu. Har dock hört att det inte är så mycket nyttigare, men vad spelar det för roll om det är mycket godare och ändå lite nyttigare. Sen är det ju så att nötter är väldigt nyttigt med väldigt bra fetter som man ska få i sig så det är ju inte onyttigt som godis är. Mina favoriter är hasselnöt eller mandlar med yoghurt-choklad över, så gott. Det är yoghurten och jag, vi håller liksom ihop. (Älskar ju även det med müsli).

Blev lite skola

Kom hem för en timme sedan. Skulle som sagt byta en klänning men jag tänkte helt fel med tiden så för att hinna med mötet fick jag skippa det, så jag får ta det i morgon i stället. Mötet gick bra, fick massa komplimanger angående skolan och jag sa det jag ville få sagt. Efter det stannade jag kvar i skolan för att göra ett prov jag missat, det var egentligen inte planerat att jag skulle göra det idag men det är lika bra att få set gjort när jag hade chansen.

Todo week 16

Desperate housewives

Kollade nyss på ett avsnitt av Desperate Housewives, vet inte hur många gånger jag har sett arje avsnitt från den serien men jag har aldrig sett från första avsnittet till sista efter varandra. Vilket jag skulle vilja så jag ska nog köpa någon box av den idag eller något. De sista tre säsongerna kollade jag på varje avsnittt och satt bänkad framför tv varje tisdag/onsdag.
 
 

Min lediga dag

God morgon och god ny vecka.

Hoppas att ni får en bra dag i skolan/jobbet medan jag är ledig. Så jag började dagen med frukost i lugn och ro, förra vecka fick jag stå och äta frukost medan jag gjorde annat. Men jag har ett samtal/ möte halv 4 och innan det ska jag byta en klänning och kanske ta en fika. Om det blir fint väder, som igår, ska jag ta en promenad också. Annars ska jag gå till gymmet, var där i går och jag insåg igen att jag älskar att träna även fast det var ett tag sedan.


Ledig i morgon

Vet ni vad jag är i morgon?! Ledig, ska bli superskönt och jag är både tacksam och glad för det. Anledningen till att jag är det är för att det är en så kallad utvecklingsamtals-dag, vet faktid´skt inte varför vi har det men det kan väl vara dag, så jag har mitt samtal klockan 15:30. Egentligen är jag u då inte helt ledig men vi säger så eftersom jag bara ska vara där i ca en timme.
 
 

Studentkläder 2013 - del 2

 Hittade ännu mer student kläder så jag gör en "del 2" av detta.
 

Lunch

Har rensat bort vinter jackor och skor i timmar, tänkte att sed skulle gå fort men inte. Så nu är det dags för lunch, jag ska äta yoghurt med min favorit müsli, som dessutom är nyttig och innehåller inget socker eller sötningsmedel, sen har jag ett glas apelsin juice. Nyttig och supergod lunch. Kan det bli bättre?

Menyn är borta

Ser ni också att min meny till höger är borta här på bloggen? Såg det nyss och jag förstår verkligen inte hur det blev så. Jag är ändå ganska bra blogg bloggdesign och kan vad de flesta koderna är i stil och kodmallen är för något men allt är som det ska, och som det alltid varit på den här designen. Har testat att fixa med det men inget hjälper. Så det kanske bara är min webbläsare (chrome) det är fel på. 
 
Så jag får väl maila blogg.se, men ni kan väl kommentera om ni ser den eller inte?
 
 
 

Får tid till annat

God söndags morgon.
 
Idag vaknade jag 07:10 av någon konstig anledning, tänkte att det skulle vara bra för mig att få sova ut idag men tydligen behövde jag inte det. Vilket egentligen bara är bra, för jag har nu läst min bok i ca en timme och sen vänjer jag mig inte att sova länge. Det är ju inte världens roligaste väder idag, vilket kan vara bra, då vill jag inte gå ut så då kan jag plugga mycket. Dock så ska jag till gymmet lite senare men det tar 5 minuter att gå dit så det är helt okej. Idag är det helt enkelt en perfekt dag för att få tid till annat, till saker jag behöver göra.
 
 
 
 
 
 

Bok kväll

Jag gick inte till gymmet utan tränade ben och armar, känner ordentligt i mina ben så träningsvärken lär ju vara ordentlig i morgon. Ikväll ska jag stanna för att börja med min bok. Har alltid lite svårt att komma in i böcker men det är när jag väl läst något kapitel jag fastnar i boken om den är bra.
 
 

Snart fixat klart

Har precis ätit middag, åt oxfilé, bearnaisesås och potatiskroketter - inget speciellt men gott! Ni som sett mitt lilla schema för dagen vet ju att jag skulle träna och plugga idag, har dock inte gjort det än, alla mina krafter tog slut runt 4 och innan det hjälpte jag mamma fixa lite här hemma, vi köpte ju gardiner bland annat. Sen har jag även städat i ordning i mitt rum så nu ska bara ett par gardin "hållare" upp, det ska nog gå att få det gjort idag. Nu är planen att byta om till träningskläder och möjligtvis gå till gymmet, annars tränar jag bara här hemma. Sen ska jag verkligen försöka att plugga, vi får se hur det blir med det.
 
Jag igår (bild från min instagram, heter 'emmaferb' där):
 
 

Studentkläder 2013

På tala om studenten, som jag pratade lite om igår så vill jag nu visa upp vilka klänningar jag tycker är super fina till studenten!
 
Och som vanligt, klicka på bilderna för att komma till köpställerna!
 
 
 
Klicka på jackan för att komma till köpstället.
Publicerat den:
Kategori:Allmänt, Inspiration, Mode/Skönhet,
0 Kommentarer: »Kommentera«
Mode,fashion,kläder,vårjacka,

Det här med laddandet

Tänkte precis ta bilder på min shopping från gårdagen men självklart så dör mitt batteri till kameran, mobilden och datorn ungefär samtidigt. Eller dator går i standby när det är ca 5% kvar och mobilen var det 2% kvar när jag satte i laddaren. Måste verkligen bli bättre på ladda-mina-teknik-saker fronten, men jag har faktiskt börjat ladde de på nätterna men tydligen så räker inte det och desuto fick de ladda i endast 5 timmar eftersom jag som just 5 timmar. Nåväl jag får helt enkelt visa e det när kameran och datorn har laddat klart sedan såska jag även visa det nya till hemmet men det gör jag imorgon.
 
Bild från min instagram (där jag håller i min laddade mobil):
 
Publicerat den:
Kategori:Allmänt,
0 Kommentarer: »Kommentera«
Datorn,kamera,laddande,mobil,

Massage som sista utväg

Med bara 5 timmars sömn så känner jag mig ganska utvilad och pigg i alla fall. Jag har dock otroligt ont i huvudet och nacken, tror faktiskt att det är nackspärr eller något sådant på grund av att jag låg sjukt konstigt i går när jag kollade på film. Har tagit en Alvedon men det går inte över så jag får väl gå och ta en massage eller jag ska förresten testa sån här värme kudde, ni vet en sådan man värmer i mikron och sätter där man har ont och så ska det gå över i vissa fall men om inte det funkar så är det massagen som väntar.
 
 
 
Publicerat den:
Kategori:Allmänt,
0 Kommentarer: »Kommentera«
ont,

Komedi kväll

God förmiddag gott folk!

Kom hem runt 3 i går, jag och Johanna möte några vänner sen gick vi hem till en killkompis och jag måste säga att den kvällen var som en riktig komedi om jag någon gång ska göra en film så kommer en av dem vara om den kvällen. Tyvärr kan jag inte berätta vad som hände för det skulle faktiskt vara taskigt men jag kan närma tre meningar: pinsamt för en, roligt för oss andra och det blev bara värre och värre.
Sen när jag skulle hem så har jag turen att han bara bor någon minut från mig för jag var verkligen trött.

Nu ska jag äta min macka, dricka mitt gröna te och svälja mina vitaminer.

Publicerat den:
Kategori:Allmänt,
0 Kommentarer: »Kommentera«

Ut snart

Min älskade vän smsade mig nyss och frågade om jag ville ut med hemma och några vänner, kände faktiskt först att jag verkligen inte orkade men jag vill inte vara hemma ikväll så jag ska möta upp henne snart. Är lite osäker vart vi ska eller vilka vi ska vara med men jag är säker på att det kommer gå bra. Känner dock att jag kanske behöver byta om, eller det är i och för sig en hel grad ute.

Men det här var dagens outfit.

Publicerat den:
Kategori:Allmänt,
0 Kommentarer: »Kommentera«

Påsk present

Titta vad jag fick av min mammai påsk present, nagellacken älskar jag och chokladen har jag ännu inte smakat men anthon berg är ju alltid gott.
 
Publicerat den:
Kategori:Allmänt,
0 Kommentarer: »Kommentera«
choklad,nagellack,present,påsk,

Från "världens häftigaste"

Världens häftigaste är alltså en sida på Facebook där de publicerar fakta om otroliga saker som finns här på jorden och i rymden, de är oftast helt naturliga som är skapat av jorden.



Publicerat den:
Kategori:Allmänt,
0 Kommentarer: »Kommentera«

Hemma från shopping

Har precis kommit hem. Runt 12 köpte jag lite saker till mitt rum som jag ska visa så fort de kommit upp. En timme senare möte jag upp Isabella för shopping och jag fick med mig hem lite kläder och annat som jag även det ska visa senare för nu väntar en middag med familjen på mig, min syster ska flytta idag så det blir lite som en hej-då-middag.

Publicerat den:
Kategori:Allmänt,
0 Kommentarer: »Kommentera«

Bra dag framför mig

God morgon mina underbara läsare!

Idag är jag på mycket bättre humör och jag känner mig som mig själv igen. Har lite brotom nu, ska duscha och fixa mig sen ska jag iväg och köpa lite saker till hemmet och direkt efter det ska jag shoppa med Isabella. Hör ni inte vilken härlig dag jag har framför mig? Speciellt när vädret är som det är - kan inte sluta le!

Publicerat den:
Kategori:Allmänt,
0 Kommentarer: »Kommentera«