Välkommna tillbaka

Jag hoppas verkligen att ni har haft en bra jul och ett par bra dagar. Nu är jag tillbaka till bloggen med nya krafter och nya mål, lagom till detta års slut och till det kommande årets början.
 
Min julafton var lugn med familjen, det var en mysig dag med den närmaste släkten och jag fick jätte fina julklappar.
Dagarna efter bestod av shopping, tid med familjen (julen är ju familjens högtid) och vänner, mycket film och uppladdning.
 
Idag är det nyår vilket är en av de bästa dagarana på året, dagen tar liksom inte slut kl.00:00, dagen tar inte slut bara för att det är en ny månad och ett nytt år. Jag ska tillbringa min dag med min familj först och efter middagen ska jag firra ut 2012 och firra in 2013 med vänner och bekanta.
 
 

God jul!

Dagen är här nu!

Jag smög iväg lite nu från släkten för jag kom på att jag ännu inte sagt hälsat god jul till er än. Vi sitter och fikar och äter det underbara godiset jag gjort med mamma. Hoppas verkligen att ni får en god jul och att ni tar vara på denna dag med folk ni tycker om.

Lugn och ro

Om 1 timme och 10 minuter är det dagen vi och speciellt jag, har längtat efter ett tag nu. Det är familjens högtid då man ska vara med familj och vänner och ta det väldigt lugnt! I alla fall försöka ta det lugnt. Just nu sitter jag bredvid min älskade gran och kollar på en halvt bra julfilm men en kopp te, mammas hembakta bröd med julskinka och skånsk senap.



Träff med Johanna

Tidigare idag så mötte jag upp Johanna, vi satt i timmar och pratade om allt mellan himmel och jord och även det utanför det men tyvärr får Inte ni veta allt det. Det var i alla fall lite om nyår, jag har nästan alltid firat med henne det är mer på senare tid som vi har firat på varsitt håll men i år så ska vi ha den bästa tillsammans med vänner. Berättar självklart mer om det när det närmar sig mer.

Traditioner

Det är söndag den 23.dje och förmiddag vilket menas med att göra apelsiner med nejlikor för att få den riktiga juldoften. En sak jag gör varje år, en riktig jultradition helt enkelt. Igår pyntade jag också granen så äntligen är det en äkta jul känsla här hemma.

Idag är det ju också fjärde advent!

Hemma igen

Några timmar senare är jag hemma igen, jag har hunnit handla lite mer julklappar, solat och ätit lunch. Det blev 10 min värme, jag känner att jag inte ville bli super brun. Nu har jag inga mer julklappar att köpa så nu är det bara att vänta i 2 dagar!



Lördag 22/12-12

God morgon!
 
Eftersom jag skriver dethär och ni läser dethär så betyder det att vi överlevde och att jorden icke gick under i går vilket självklart är bra nyheter, inte sant?! Jag såg dock att några av mina facebook-vänner  ville att jorden skulle gå under, omg, självmordsbenägna? Tydligen. I alla fall det där med jordens undergång förstår jag inte riktigt, mayafolkets kalender tog slut igår och så började en ny och en ny tids ålder så snälla människor på denna planet vad har det med VÄRLDENS undergång att göra?
Jag kan i och för sig erkänna att det börjar likna en undergång här på jorden (skrev lite om det här)  men jorden kommer ju någongång att "gå under" så istället för att oroa sig, ta vara på tiden.
 
 
Så idag ska jag ta vara på tiden genom att sola, städa bland mina kläder (igen) och klä julgranen som jag köpte igår.
 
 
 
 

Dagens outfit

Jag vet att det är lite sent men som man brukar säga: Bättre sent än aldrig.
 

Jullov

Jag har jullov nu!!! Det känns riktigt skönt och det här är verkligen något jag behöver nu känner jag. Julavslutningen var bra, lite roligt och lite konstigt. Hade den från 12-13:30 ungefär, efter det åkte jag och köpte lite fika. På vägen hem till mina föräldrar så möte mamma mig för att köpa julgran, jag valde självklart en fin och bra eftersom vi ska fira jul här i år tycker jag att det är extra viktigt att granen är lite större än vanligt.


Julklappar och biblioteket

Jag har nu landat hemma i soffan. Har som sagt varit och handlat julklappar lite snabbt och sedan gick jag till biblioteket för att plugga lite. Det var jätte skönt att sitta där och plugga, något jag ska försöka göra lite oftare och något som är lite kul med det är att man ser andra som också pluggar så man behöver verkligen inte känna sig ensam om att ha mycket i skolan. Men det får ju bli efter jullovet eftersom jag inte alls kommer att plugga under jul.

Ps. I morgon blir det jullov, happy girl!


Jag förra veckan:

Julklapps köp

God torsdag allihopa!

Ja idag är det torsdag vilket menas med att jag ska köpa lite mer julklappar! Yeeey. Älskar att göra det det jag har dock har jag haft jätte lite tid för det. Nu ska jag dricka upp mitt te och sedan byta om och ja sen leta julklappar.

Unna mig under lovet

Snart ska jag gå och lägga mig, jag är verkligen jätte trött. Något jag verkligen behöver är att sova ut! För mig tar det dock längre tid än en helg för att bli utvilad eftersom jag ändå inte sover mycket under helgen, jag behöver liksom vänja mig att sova länge. Snart är det ju lov och då ska jag verkligen unna mig sömn och spa! Det känns som om det var riktigt länge sedan jag var på spa så även det ska jag unna mig.

Min nya tröja

I måndags köpte jag ju bland annat en super snygg tröja. Som är glittriga och har speciell rygg vilket jag äääälskar! Så idag fick det bli den och ett par jeans.

Har lärt mig rätt

Jag har nu tagit det lugnt ett tag och ska börja skriva min idrott uppsats om ergonomi, alltså olika sätt som man ex ska sitta och inte ska sitta. Tur att folk i min omgivning i hela mitt liv har sagt åt mig att jag måste sitta rakt och stå rakt. Vissa sitter ju med pukelrygg vilket varken är snyggt eller bra! Så jag förstår verkligen inte varför man sitter så eller står eller går. Dessutom kommer de få konstant pukelrygg när de blir äldre och man vill ju inte ha en kropp som Gunilla i svenska Hollywood fruar.

Kände att denna bild på våran underbara kronprinsessa passar in.

Onsdag 19/12-12

Hallå kära läsare!

Jag hoppas på att ni har haft en bra dag hittills, själv har jag det. Först gick jag till skolan så jag hade engelska, fysik och drama som gick bra nästa drama lektion (som är efter jullovet) ska jag spela upp min pjäs med en kille från draman, jag kan nästan hela utantill men nu under lovet får jag nog öva lite.

Efter det gick jag till subway för att köpa min lunch, det var verkligen länge sedan och så blev det självklart en Chai latte från espresso house.

Promenad i fina Stockholm

Något jag verkligen gillar är att ta promenader på vintern, speciellt när det är vinter och ljuset kommer från lamporna/lyktorna vi vägarna och när man ser juldekorationerna vid Stockholms gator. Det är verkligen mysigt! Jag kom nyss in från en sådan promenad med min syster. Och jag känner att jag har mer energi nu än när jag gick ut. Jag ska komma ut på en promenad varje dag nu, självklart går jag ju men det är då jag ska någonstans eller shoppar.

Min tisdag

God dag!

Den här veckan är väldigt onödig egentligen. Igår var det en lektion och idag hade jag först matte där min matte lärare gick igenom provet jag gjorde förra veckan, efter det hade jag fysik där det mest pratades om rymden och sist men absolut inte minst så hade jag biologi där ämnet var "jul-hjärtan", berättar mer om det senare.

Efter skolan gick jag till wayns för att köpa Chai latte och kladdkaka vilket var lika gott som vanligt, deras kladdkaka med marshmallow och någon sorts chokladsås på och med grädde såklart, den har även väldigt mycket chokladsmak som självklart är ett stort plus.

Lite shopping idag

Det gick bra hos tandis idag, ingå hål eller fel på mina tänder, yeey! Jag har alltid haft bra tänder och skelett över huvudtaget faktiskt, jag har aldrig brytit ett ben i hela mitt liv. Mellan skolan och tandläkaren gick jag runt och letade efter en tröja jag har sätt ett par gånger men då har den tyvrr inte funits i min storlek och nu fanns den inte alls, synd men då fortsatte jag gå runt och hittade en riktigt snygg klännig och tröja. Dåda med speciella ryggar, jag älskar när ryggen är speciell och framsidan kan gärna vara enkel såå snyggt!
 
 

Zach Sobiech

Den här killen är 17 år, haför tre år sedan fick han diagonsen av en svår fårm av ben-cancer (osterosarcoma)och i maj i år fick han reda på att den hade spridit sig till hans bäcken och lungor som inte gick att bota - han fick reda på att han skulle dö om några månader så för att säga ejdå till sina nära oc köra gjorde han denna låt.
 
 
Han har även gjort ett helt album som går att köpa och pengarna går till cancerforskning, så köp det! Nästan alla känner minst en som haft cancer eller har så det är viktigt att forskningen får pengar.
 
När jag såg det här klippet blev jag otroligt berörd och kände verkligen att jag måste göra något!  Alla kan göra något! och de som säger att de inte kan göra något, jag kan bara säga att det är skit snack.
 
 

Sovmorgon

God morgon!
 
Måndag idag och det känns faktiskt inte dåligt med att det inte längre är helg och ändå var jag tvungen att vakna tidigt idag men idag känner jag mig utvilad och jag har sovmorgon idag så istället för att börja 08:20 så börjar jag 10, jag har nämligen inte matte idag eftersom jag gjorde mitt nationella prov - muntliga i torsdags. Senare idag ska jag till tandläkaren inte så jätte kul men helt okej. När jag var liten tycket jag att det var roligt att gå dit, jag tror att det var för att min tandläkare var så trevliga.
 
 
 

Ännu mer godis

Det blev lite julbak idag också, idag gjorde jag och mamma kola som blev lika god som alltid. Men även den ska jag vänta tills jul med, längtar super mycket. Dock så tog det mycket längre tid än vanligt men det är såklar värt det.
 

Träning ska få mig att må bättre

För er som följer min blogg vet ju att söndagar brukar vara plugg-ta-det-lungt-film dag men idag ska jag även till gymmet eftersom jag nästan inte har något att plugga så har jag mycket tid över idag så då passar det perfekt att gå och träna. Förra söndagen började jag gå till gymmet och inte för att gå ner i vikt (eftersom jag redan är tillräckligt smal) utan för att min hälsa ska bli bättre och för att jag vill må bättre, bli piggare, orka mer och få bättre kondition.

Tredje advent!

God morgon!

Tredje advent idag, yeeey!! Så om 1 vecka och 1 dag är det ... Julafton, och om 2 veckor och 1 dag är det nyårsafton, och om 2 veckor och 2 dagar är det 2013, hehe älskar den här tiden på året (vilket ni säkert förstår). Som advents frukost blir det Chai te med makor, kände att Chai är lite julligt vilket passar bra nu.

Julbaket - check!

Baket idag blev jätte bra, och prov smakade lite och det var lika gott som alltid. Jag har lovat att jag inte ska äta något innan julafton vilket jag alltid håller men det är ju bara 9 dagar kvar. Nu i veckan blir det som sagt mer julbak och har även jul pyntat lite idag och igår men jag ska fixa om lite så då får ni se.

Jag och min kusin, och wienernougaten.

Lördagens planer

Min moster, kusin och mosters man/kusins pappa kom hit till oss nyss, vi ska julbaka och fika. Varje år brukar jag och mamma baka tre sorters godis det har varit vår tradition länge. Vi bakar nästan alltid kola, wienernougat och Rocky road, kolan och wienernougaten är mina favoriter. Jag tror dock att vi bara ska göra wienernougaten idag och de andra nu i veckan.


Senare ska jag möta upp min vän och systervän Johanna. Vi ses nästan aldrig under vardagarna eftersom vi har så olika scheman och vi hinner helt enkelt inte men under helgerna försöker vi verkligen ses.

Usch va hemskt!!

Vad är det för fel på vissa personer! Vem går till en skola och skjuter ner folk, barn! Inte för att det är det minsta okej ändå men en skola tycker jag ska var en fridfull plats. Jag blir så arg och galen på sådant här! Kan inte blogga nu, jag måste lugna ner mig lite.

Somnade

Super sorry för att det inte har blivit något bloggande idag. När jag kom hem vilket var runt 4 så slängde jag mig direkt i soffan och kollade på tv, runt 2 minuter senare somnade jag och vaknade för ca 30 min sedan. Jag var helt slut! Så ikväll blir det att ta det lugnt och julpynta lite, det är ju bara 10 dagar kvar (OMG!!!), längtar så mycket. Om 7 dagar har jag jullov det är helt sjukt vad tiden går fort.


God natt

Sitter och kollar på Revenge nu, en av mina favorit serier. Jag tänkte gå och lägga mig ganska tidigt idag med tanke på ur min vecka har varit och jag är ganska trött, så i morgon vill jag verkligen vara utvilad. Tänk att det är jullov om ca en vecka då ska jag försöka att ta det lugnt men jag vet redan nu att det inte kommer bli så hehe. Aj sova var det, god natt och sov gott så hörs vi i morgon!
 
 

Vilken dag...



Det börjar med att jag hade idrotts redovisning med två andra från min klass, det gick verkligen jätte bra! Senare hade jag matte där jag gjorde muntliga nationella i matte som också gick väldigt bra, egentligen skulle jag göra det nästa vecka men när jag fick chansen att göra det idag och få sovmorgon på måndag så tog jag den möjligheten. Så det känns riktigt bra att det är över och jag behöver inte tänka på att jag måste göra det. Jag hade även ett oförberett engelska prov, med tanke på att jag tidigare hade haft två "prov" och var hungrig kände jag att jag inte gav det jag egentligen kan. Men jag tror det gick helt okej ändå.

Lucia idag

Lucia för mig förknippas lite med julen, även fast det egentligen inte har någonting med det att gör och det de egentligen har gemensamt är att de dagarna är i december, men ni vet när man var yngre och det var lucia firande i skolan, då sjöng alltid de i lucia tåget julsånger. Så det är nog där det kommer ifrån, alltså min julkänsla när det är lucia. Svt visar varje år luciafirande, som är av en kör, jag brukar försöka titta lite gran på det men imorse så såg jag tyvärr bara den första minuten.

Mitt "luciafirande" är att jag ska ha en redovisning i idrott om olika gym och kroppsidealet. Haha nä men i min skola är det lärarna som går tåget och sjunger sånger och vi elever röstar fram vem som ska vara lucia, lite kul faktiskt.

Ända dagen på året?

Har kvar lite godis från tidigare idag när jag gjorde provet. Men en grej jag inte förstår är den stora grejen med godis på nationella prov? 90% köper ju något till de proven, och de flesta köper jätte mycket godis, chips, läsk osv. Varför gör nästan alla det? Det är som att det är den ända dagen på året man får köpa godis. Fast det är ju lite "kul" eller det har liksom blivit en grej, en tradition! För även jag gör det ju, och har alltid gjort det.


Det är nu överstökat

Idag hade jag nationella prov i matte, det kändes bättre när jag gick där ifrån än kom dit, var lite orolig innan men när jag väl såg uppgifterna var det inte så svårt. Så nu är det bara muntliga kvar i matten som jag ska göra nästa vecka och det går för det mesta väldigt bra för mig, prata är liksom min grej, jag älskar ju att göra framföranden med mer.


Mellan de två delarna (i ett nationellt prov är det ju olika delar i varje ämne) så gick jag, en tjej och två killar från min klass till wayns och åt lunch. Har börjat gilla wayns mycket mer den senaste tiden, älskar det nu hehe. För mig blev det självklarheterna; lasagne och Chai latte.



Dec. 11, 2012

Det blev tyvärr ingen film, men istället så sitter jag och pluggar och tittar på house. Funderar på att ta något gott att äta men i och för sig så har jag redan ätit kladdkaka idag, för som jag bände tidigare idag ville jag köpa den supergoda kladdkakan som finns på wayns. Så jag tog en taxi dit och det var sååå gott och det var något jag behövde.


Jag överlevde!

Mina 3,5 timmars matte är nu över, jag fick mycket gjort så när jag kommer hem ska jag bara läsa igenom det mesta. Sen ska jag även unna mig en julfilm för att jag ska bli lite glad och peppad.


Snart är det över

Idag börjar jag 12:50, riktigt skönt så att jag kan ta mycket tid på mig och innan jag börjar ska jag nog handla lunch eller en fika någonstans, kanske bli den otroligt goda kladdkakan från wayns, hehe. Jag har nämligen 3,5 timmars matte idag så jag behöver minst sagt lite energi inför det, det är ju intedet roligaste men de där 210 minuterna behövs verkligen med tanke på att det är nationella i morgon. Det som känns bra med morgondagen är att efter det har jag absolut ingenting som ska göras innan julovet. På tala om jullov är det bara 10 dagar kvar eller 8 skoldagar kvar och så har jag just jullov, så den 21a december kan jag andas ut lite.
 
 
 
 
 

Ett bra sätt att vakans upp på

God morgon gullisar!

Har ni sovit gott? Set har jag! Jag vaknade 06:20 av mitt alarm och kände mig utvilad. Anledning till att jag ställde klockan så tidig var för att jag kanske skulle till skolan och plugga men bestämde mig för att göra det hemma istället och sen var jag för pigg för att somna om. Men det är så underbart att börja dagen med lugn och ro, kunna ta det lugnt, titta på tv, ligga i sängen ett tag och lyssna på massor av skön musik. Har hittat en jätte bra spotify lista och just har skön musik.



Nobelfesten 2012

Något jag mer älskar än julen är Nobelfesten! Jag är nog för ung för att få ett pris snart eller för att få komma dit men det är ett av mina mål i livet, att få en inbjudan till Nobelfesten eller/och vinna ett pris. Hur underbart vorre inte det! En dröm som jag verkligen hoppas ska bli sann. Jag sitter nu med en chai latte här i soffan och njuter av all fin styling och alla fina kläder och hur fint allt är och hur professionellt allt är och...och, ja jag älskar helt enkelt det. Hela jag blir så lycklig.



Nu fungerar det bra igen

Äntligen funkar den älskade blogg.se appen. Happy girl, yes! Nä men det är faktiskt en av anledningarna till att det har varit lite dålig update de senaste dagarna för när jag inte är hemma och inte har min dator har det inte gått att blogga, eller jo genom safari men då går det inte att ladda upp bilder utan det blir bara samma bild hela tiden. Så jag mailade blogg.se om detta i lördags eller i går och nu funkar den ju jätte bra.

Jag är nu påväg hem efter min 9 timmars dag i skolan, har sen vecka denna vecka men jag gick ditt tidtagare för att plugga och göra ett psykologi prov. Så nu har jag bara nationella prov i matte kvar som ska göras på onsdag.


För några dagar sedan:

Börja träna

Gissa vart jag nyss kom från? Ni kommer inte kunna gissa! Nä men gymmet..OMG jag vet helt sjukt. Jag bestämde mig för att följa med min syster till gymmet för att jag hade tråkigt och kände mig för att träna helt enkelt. Så nu ska jag börja gymma vilket jag tror är bra för både mitt psyke och hälsa. 

Andra advent

 
God morgon, tänk att det redan är andra advent idag! Ni som läser min blogg regelbundet eller de som känner mig vet att jag ÄLSKAR julen, från den 1a december pratar jag om julen minst en gång om dagen. Det är liksom allt med julen jag gillar, dagarna innan, dagen, dagarna efter, ända tills julen städas ut. Sen komer nyår där också vilket gör det ännu bättre.
 
 
 
 

Dark knight rises

Nu blir det den nya Batman med min mor, far och syster. Vilket film-premiär dag det blev idag, hehe.
 

Älskar min morgon

God dag! 
 
Jag vaknade upp, utvilda och pigg vilket kändes riktigt bra. Efter att jag legat i sängen ett tag och kollat på tv så gjorde jag frukost och såg du vilket underbart väder det är ute så jag bestämde mig för att jag ska ta en promenad idag (men det får bli om ett tag). När jag sen hade ätit min frukost så satte jag mig i soffan med choklad och chai latte (såklart) framför den senaste Hamilton som jag hyrde i går. Den var verkligen riktigt riktigt bra. 
 
 
 
 
 

Fredags kvällen

Fredagkväll redan, det kändes verkligen som att den här dagen aldrig skulle ta slut. Är verkligen sjuk trött så egentligen vill jag bara gå och lägga mig men någon gräns får det vara, 21:20 en fredag kan man inte gå och lägga sig(!!) då kommer jag väll vakna 7 i morgon. I kväll skulle jag kanske vara med min vän Bea men det blev inte av på grund av att ingen av oss orkade göra något - trötta/sega brudar? Yes, yes!
 
Jag älskar min nya tröja/kappa/kavaj som har något jag älskar - päls och elegans!
 

Förtjänad fika

Hej, jag kom nyss hem, eftesom jag hade labb så slutade jag mycket senare än vanligt men men det var helt okej förutom att jag blev så otroligt trött. Till "lunch" inade jag mig en kladdkaka, chai latte och kaka från wayns. det var verkligen så gott och något jag var värd. 
 
 
 
 
 

God natt

Nu (snart) väntar en nybadad säng och en bra film, fast det där med filmen är lite tveksamt jag är nämligen trött jag kommer nog bara gå och sova. Även om jag är trött nu känns det som att jag är piggare än vanligt, kanske beror på mina vitaminer jag tar...?



Dagens jag

Jag bär en svart kavaj från zara, ett par svarta jeans från dr demin och en topp som jag köpte i söndags.
 

Värre väder

Ännu en snöig dag i stockholm men det var betydligt mycket bättre idag än vad det var igår, då kunde man ju inte ens se 30 meter fram. Så idag var det verkligen skönt eftersom all kolektivtrafik gick som det skulle *pust*, jag behövde alltså inte tillbringa 2 timmar för att åka runt eller vänta. Dock har jag hört att det ska bli värre väder än vad det var igår på lördag, kan det bli värre?! Hoppas verkligen att det inte är sant utan baa ett "rykte".
 
 

One.com

Jag vill tipsa er om en superbra sida/tjänst som finns -One.com. Det är en sida där man köper ett domännamn och får en hemsida, e-mail och Cloud Drive till. Hur bra är inte det? Jag funderar verkligen på att skaffa en domän till den här bloggen och för er som har en blogg så tycker jag att den här verkligen låter bra, eller vad tycker ni? Man får själv välja mellan om man vill ha .se, .com, .net med mer, de kostar lite olika men den dyraste är 150:- per ÅR(!!) det är ju inte alls mycket, 12,5 :- per månad.

 

Så för er som är intreserade: Gå in på One’s hemsida – One.com. Där står det tydligt och alla mina frågor fick i alla fall svar men om ni har någon fråga som ni inte hittar svaret på kan ni alltid kontakta dem här!

 

Nu ska det ska göras Chai Latte

Jag har länge tänkt köpa chai latte pulver hem men eftersom det går så smidigt att bara gå in till espresso house och beställa en chai latte och det blir så otroligt gott. Men idag när jag var där för att köpa min chai latte så såg jag den där och den nästan bad mig att få följa med hem så jag köpte den helt enkelt så nu kan jag göra en på morgonen och ta med mig påvägen till tex skolan utan att stanna till någonstans, jag glömde dock att köpa latte mjölk men det får jag klara mig utan tills i morgon för jag orar inte gå ut till dethär vädret igen.
 
så nu ska jag göra mig en chai latte så får vi se hur det går.
 

Lite av min onsdag

Är nu äntligen påväg hem efter en dag i skolan och en liten shopping tur och hel hel del väntande på bussar, tunnelbanan och pendel.




Hur tänker de

Vilket väder det är! Kunde knappt gå framåt när jag gick ute och idag tänkte jag ta pendeltåg eftersom det brukar gå snabbast när bussar eller tunnelbanan inte passar när jag börjar men iaf när jag kom hit så jag att det var stora förseningar, så har stått här i ca 15 minuter och funderar på att ta bussen ist men antagligen är det stora förseningar med den också.

Jag förstår inte hur SL tänker - de vet ju att det kommer snö VARJE ÅR! Så varför planerar de inte bättre. Får väll helt enkelt ta en taxi, det brukar gå snabbare även när det är väder kaos.

Såg även att flygen vid Arlanda är inställda...vad ska man säga...



Mina super vitaminer

Igår nämnde jag ju att jag skulle börja ta vitaminer, så idag gick jag till Apoteket och frågade de där om några som ät bra för lite allt möjligt. Eftersom jag varken äter grönsaker, frukt eller de mesta nyttig så vet jag att jag behöver det. Iaf jag köpte då multitabs som jag åt förut som innehåller de flesta vitaminerna, när jag skulle innehållsförteckningen så tog det typ 5 minuter, haha nä men det är lång.
Jag hoppas verkligen att de ska hjälpa nu, jag kom på nu också att när det är mörkt och börjat bli vinter och inte så mycket sol är det ju många som blir lite extra trötta så då är det extra viktigt att få i sig tillräckligt med vitaminer.

Bra där Emma

Hallåå kära bloggläsare!

Jag slutade skolan nyss och är nu påväg hem. Idag blev det en heldag, 8-16:30 inte det roligaste men behövligt och helt okej. Det känns verkligen så skönt att ha fått så mycket gjort med tanke på att det är slutet av terminen och då är det ju massor av prov, nationella prov och inlärningar som ska in.

Sova snart

Snart ska jag gå och lägga mig för att sova min prinsess sömn, hehe nä men jag sover vanligtvis jätte bra och jag behöver typ 7 timmar för att vara väl utvilad men den senaste tiden har 7 timmar känts som 3 timmar och jag är jätte trött och seg nästan hela tiden. Det är inte kul och jag känner mig super tråkig då i morgon ska jag köpa vitaminer för att se om det hjälper.

God natt så hörs vi i morgon sötisar!

Skolkatalog

Min skolkatalog kom idag, som jag beställde för ett tag sedan. Jag tycker faktiskt att jag blev bra, det är något magiskt med Jensen för förra året blev jag också bra dock ser jag sjukt glad ut på förra årets foto men det kanske inte är något negativt egentligen?! Älskar skolkataloger, speciellt när man ser något från flera år sedan och se vad man har förändrats efter varje år.

Träffade Isabella för lunch

Hej på er!

Idag efter skolan åkte jag och mötte min vän Isabella för att äta lunch, det blev taco bar och ni ska bara veta hur gott det var, det kan väl bero på att jag var super hungrig, hehe. Vi satt där ett tag och pratade, det kändes verkligen som att det var länge sedan så det var kul.

Dagen

Jag har fått en hel del gjort idag. Runt 1 var jag och hämtade kläder hos en kompis, efter det shoppade jag lite kläder. När jag kom hem städade jag lite, pluggade matte, idrott och fysik. Nu ska jag ha advent mys med min familj, vilken familjehelg det blev för mig den här helgen.




Första advent

God morgon!

Första advent idag och det är ett riktigt vinter väder nu, blå himmel, ljust och snön som glittrat. Nu är det bara 22 dagar kvar! Nä jag kanske måste sluta nämna allt om jul hela tiden *haha* men jag kan inte låta bli för jag verkligen älskar vintern och julen, har alltid gjort och kommer nog alltid att göra det.

Åå va gott

Jag har precis landat i soffan och ska strax börja kolla på en film. Till middag blev det mammas supergoda hasselbackspotatis med kött i gräddsås. Sååå gott och är nu mätt och belåten.

Middag med mamma och pappa

Jag kände att jag blev lite för rastlös av att bara gå hemma så jag tog en promenad och är nu påväg hem till min mamma och pappa för att äta middag. Vi ska något gott och det är allt jag vet, så det blir en glad överraskning, hehe.

Planer för dagen

Känner verkligen att jag inte orkar gå ut idag, och jag har inte ens varit utanför dörren idag hehe. Jag har flängt runt hela veckan på aktivitetsdagar, 100 olika ärenden med mer och efter det har jag känt mig extremt trött så jag tror att jag börjar bli sjuk igen eller så vart jag aldrig riktigt frisk. Nä så jag ska göra massa nytta här hemma istället; rensa bort vår och sommar kläder, göra läxa, äta extra god mat och börja med min bok kanske ?!

Jag igår:

Julkänsla

God morgon solstrålar!
 
Det är 1 december idag(!!) och jag är väldigt glad över det. När jag vaknade upp och insåg att det var december kände jag en rikig julkänsla, ni vet när man vaknar upp på julafton och inser att det är just julafton - så kändes det!
Så idag jag jag gå ner till källare och hämta lite adväntjustakar, både el och vanliga ljus, kanske även julstjärnor men jag tror jag väntar med det lite. Vissa börjar ju julpynta redan nu men jag tycker att bara snön i sig ger riktigt mycket julkänsla, så då behöver man ju inte stressa med att få till julkänsla.