On the way to my babe

Sitter On the subway now på väg till Bea, the best. Hehe älskar att blanda svenska och engelska, som ni kanske märkt?! Vi ska iaf vara hos henne ett tag och sedan rulla vidare till hennes vän som bor i stan, om jag forstod det rätt. Ska också hinna köpa lite fanta esotisk och tuggummi, standard för party!  Denna kväll ska bli lika awesome som alltid. Hörs snart igen.

Från kryssningen

Tja tja bloggen!

Nä skoja haha, tänkte att jag skulle berätta lite om min Tallinn resa. Dock kan jag inte berätta ALLT pga att jag och min vän Bea helt enkelt lovade att vi inte skulle göra det.

I onsdags kl 18.00 åkte båten mot Tallinn, jag och Bea fick som sagt hytten riktigt långt bort från min mammi och pappi tur va. Det var en galen kväll/natt/morgon och vi mötte så mycket underbart folk från alla möjliga olika länder. Älskar att träffa nya underbara människor.
Vi "förade" i några roliga killars hytt med jäger, öl och massa hartwall original long drink cranberry...eller vad de heter. Efter att vi blivigt "lite" mindre nyktra drog vi till ett ställe på båten och tog massa drinkar där. Så jäkla goda, och vi blev verkligen bjudna på allt! Sen hände det mycket grejer som jag inte kan säga här tyvärr.







Det kom typ 200 personer till en timme efter den här bilden togs.


På torsdagen kom vi fram till Tallinn, efter att ha sovit i ca 30 min var vi ganska sega hela dagen, jag blir aldrig bakis det som kan hända är att jag blir seg men det har nog mer med att göra att jag inte sover något. När vi checkade in på hotellet tog vi det lugnt ett par timmar och sedan gick vi ut och tog 2 timmars promenad med glass och senare gick vi med mina föräldrar och åt på vapiano, bli förvånad när jag såg att de hade det där och som vanligt var det super gott. Så hela torsdagen var lugn men såklart rollig med film och mys.







Fredagen
var det dags att ta båten hem igen men det var kl 18 (igen) så under dagen gick vi runt i gamla stan där och kollade runt i gallerior. När vi väl kom på båten gick vi till hytten och kollade runt bland våra grannar som var extremt blandade, småbarn, äldre, ungdomar osv. Vi gick och köpte oss en jäger för föra i hytten, ett tag senare gick vi till en "klubb" där vi mötte några grannar som var ryssar, som inte drack vodka. Kvällen blev lite lugnare än onsdagen men ändå riktigt kul.







Mer bilder kommer

Träffa min fru Bea

Fy på mig för min dåliga update. Men som jag berättade i går hade jag fullt upp så hann inte städa klart mitt rum (konstigt) så unde hela dagen har det varit vad jag gjort, inte något för mig. Får kanske skylla mig själv eftersom jag inte städar allt eftersom.

Om några timmar ska jag till min fru Bea, som jag har blivigt så underbart nära på bara en månad, vi var nära för ca 9 månader sedan men aldrig såhär. Så det är ju super kul. Vi ska sedan till en vän till henne för fest. Här tar man inte en dag ledig inte hehe.

Ingen sommar utan...

(kom på att jag inte visat några blider från när jag vra hos min mormor, mer bilder kommer)



... Flyggplats-frukost a la Emma med en tidning!



...sola



...snygg osminkad



...Flippflopps




...glass.

Fullbokad dag

God förmiddag.

Har precis ätit min frukost och tänkte kolla om det finns någon film att kolla på (eller hyra). Sen ska jag städa, ni ska bara se hur mitt rum ser ut OMG säger jag bara man kan inte ens gå in i mitt rum utan jag måste hoppa till sängen och har två resväskor som ligge och väntar på att bli uppackade (hatar att packa upp kläder från resväskor, så brukar använda alla kläder som ligger där i om jag inte slänger det i tvätten tills det tar slut). När det är klart ska ja sy om ett par tights till shorts. Så kreativ jag är hehe. Efter det måste jag även gå och fixa med lite saker.

- Ikväll händer det även en super rolig sak, är super taggad!!!



Jag älskar er

Vaknade upp och kände mig mycket bättre, säger ju att mina knep hjälper ♥ 

För några minuter sedan loggade jag in här på min blogg och såg att jag hade fått massa kommentarer och att min statestik har blivigt mycket mycket bättre {me like} så fortsätt så och jag lovar att bloggen kommer bli 1000 gånger bättre 1000gånger snabbare för om jag vet att ni gillar mig så måste ni ju få något för det, right.

Jag fick också massa kommentarer om att andras bloggar inte heller har flyttats till det nya systemet och att blogg.se appen inte funkar och jag måste säga att det värmer och kärlek till er för att jag inte är ensam. Jag borde kanske tycka synd om er också och det gör jag men nu vet jag att jag inte är ensam så ni förstår väll att jag blir glad för det  



Jag på hotellet i Tallinn!

Vad är det som händer?

Är lite smått irriterad...nä inte riktigt irritera men nästan på blogg.se pga att:

1. Min blogg har fortfarande inte flyttats till det nya systemet. Så skickade ett mail till dom för ca 2 veckor sedan och frågade när det skulle hända, de sa då att jag skulle hålla utkik de närmsta dagarna.

2. Det går inte att logga in på min blogg.se app. så de bilder jag tar med mobilen måste lag först ladda upp på datorn. Med den kan jag även blogga när jag vill och det gör så att bloggen blir bättre. Jag tror att dessa två saker kan ha med varandra att göra men jag ska inte få lida för det.

Men jag vill också säga att jag ÄLSKAR blogg.se annars, skulle inte vilja ha något annat just nu (om detta blir fixat).
 

Gårdagen

God morgon!

Kom nyss hem från en fest hos min kompis som var igår. Hade riktigt kul fast det inte var så sjätte mycket folk (ca 15 stycken) men det kan ibland vara bättre, då får man prata med alla och vara med alla samtidigt. Så det var nice, som jag tror jag sagt blir jag aldrig bakis så jag brukar få göra så att folk blir lite pigga och glada på morgonen. Dock gick vi och la oss vid 7 i morse och drog hem nästan direkt när jag vaknade för att jag har lite saker att fixa här hemma.



Snygga bilder från i går på sötisarna Bea, Emre och Jag.



2 killar, som chillar

Sjuktips

Sitter och laddar upp bilder från kameran till datorn vilket tar ett tag eftersom jag inte har gjort det på ett tag. Under helgen har jag lyckats få jätte ont i halsen, hur(??) det är ju sommar och varmt men har nu kommit på att det är från att jag har varit ute i klänning och shorts på natten då det har varit typ 20 minus.

Men tur va har jag mina små knep: Grönt te med mycket honung och mjölk och sitta med massa kläder + mysig halsduk ♥

Det jag skulle iväg på var...KRYSSNING!

God mooorgon!

I onsdags glömde jag säga vad det var jag skulle iväg till. Så nu när jag äntligen kan blogga igen passar jag på.
Jag är i Tallin med min mor, far och bästaste Bea. I onsdags kväll åkte vi hit och jag kan bara förklara den kvällen som GALEN(!!) och tur att mina päron hade sin hytt så långt bort från oss som möjligt.

Jag får berätta allt när jag kommer hem för måste checka ut från hotellet


Bea och jag...inte helt nyktrA men jäkligt snygga.

Frukost i mitt eget hem

God morgon!

Efter 13 timmars resa hem kom jag äntligen hem i går, ganska sent dock och då var jag tvungen att slänga massa kläder i tvätten eftersom jag åker i dag igen. Så det är anledningen till att jag inte bloggade i går, sen efter att ha åkt båt i ca 1 timme för att komma till flyget som tar 11 timmar (tror jag det va) så var jag rätt slut och längtade efter min säng.

Nu ska jag äta min underbara fruktost, havregrynsgröt och grönt te. Jag fick knappt gå in i köket där haha, så kändes lite konstigt att nu göra min egen frukost.