Day 4 in Vegas

God kväll!

... Okej det är ju inte kväll hemma men här är det det. 

Älskar Las Vegas! Innan jag kom hit trodde jag att folk inte bodde här men det bor faktiskt 2 miljoner människor här. Och det är mycket med tanke på hur liten själva staden är. Nästan alla jag träffat är såå snälla och såå roliga. Staden är helt AMAZING och är som en liten fantasivärld.

Så det är måndag kväll här i Vegas och klockan är 6 på kvällen. Håller på att fixa mig för ikväll ska vi på middag och sedan på en show.




Vegas Baby

 

Något sååå roligt har hänt

Omg jag är så lycklig just nu. Jag ska berätta sen. I'm in paradise!

It's fall...

...Som menas med rutiga skjortor, mysig päls och trenchcoat!
 

Bra dag som väntar

God morgon...
...ja det är verkligen en bra morgon. Ibland vaknar man ju verkligen bara med ett bra humör och har en känsla över att dagen kommer att bli bra. Idag är det en sådan dag.
 
Fick nyss ett samtal från min läkare och jag ska dit på tisdag för ett sista besök. Sen såg jag även nu att jag har ett paket på posten att hämta, jag vet nog vad det är och jag är såå glad att det kom nu (trodde det skulle komma nästa vecka) så ska dit efter min frukost och hämta det.
 
 

This day so far

Aloha!

Dagen började med ett telefonsamtal som gjorde mig så arg och trött på en person. Efter det mötte jag Elin och har varit med henne hela dagen hittills. Planen var sen att äta middag med min svägerska och hennes son men det blev inställt så får se vad jag gör sen.

Jag började med mina nya tabletter idag förresten så får se om ett par dagar om jag har mer energi och om det händer något. Det är så viktigt att få i sig de vitaminer kroppen behöver.




En dålig dag, inte ett dåligt liv

Jag har varit trött, seg och lite nere idag men så blir det ibland. Blir bara så arg på mig själv att jag påverkas så mycket av det. Jag har en dålig dag och så börjar jag tänka på allt dåligt mellan himmel och jord. Det är bara en dålig dag inte ett dåligt liv Emma, ta några djupa andetag och sätt ett leende på läpparna.
 
Har precis satt in en hårinpackning som ska vårda och få bort de gula/orangea från håret och ska faktiskt sova med det, med många 'bort med det gula' produkter som är lila så blir liksom håret lila om man har det i länge men inte med detta det blir liksom bara kallt (rent färgmässigt alltså). Så hoppas det blir bra, mitt hår går alltid mot det gula och en hårfärg jag använde fr ca 3 veckor sedan som håret blev helt perfekt av har försvunnit ur håret nu.
Har även fått en kopp te serverad av mamma, det är nämligen te time för familjen nu. Jag tror dock att jag ska sätta i hörlurar och kolla på Dexter - det är en sådan dag. Detta ska få mig på bättre humör.

 

Göra allt jag kan!

 
Dagens långpromenad - check! Ett steg mot ett nytt försök till att gå ner i vikt och få en hälsosammare kropp. Fick även hem mina vitaminer nyss i brevlådan så hoppas verkligen att de hjälper och att jag denna gång kommer hela vägen ner till 54 kg och att springa 5 km (sen ska målet bli 1 mil). Ska hålla det denna gång också! 
Ska ge allt jag kan och lägga så mycket energi jag kan till detta. Jag har kollat upp nya recept, skrivit upp knäckebröd på matlistan, ja köpt vitaminer för en månad för 600:- som ska hjälpa till med... Allt, sen har jag även börjat kolla efter löpband! 

New York fashion week favorites


September månad -  Vi alla vet vad det menas med. NYFW ready to wear Spring 2015.
Dessa 10 designer är mina favoriter från den kommande säsongen, älskar dom.
Men tänkte inte gå så ingående med tanke på att det är ett halvår kvar så mer om de kommer då helt enkelt.

En ny regering

Rösterna räknades och detta är resultatet. Med en höjning för S på 0,6 % var de vinnarna över valet. De rödgröna fick sammanlagt 43% av rösterna och kommer alltså bytas in i regeringen om ca 14 dagar. Stefan Löfven har endast varit parti ledare i 2 år och är inte så erfaren men jag får lite på att Socialdemokraterna har valt rätt man för jobbet. Att lova folk saker är inte svårt men vi får hoppas på att de står för vad de lovar också.
 
 Källa: SVT.se
 
 Det var en händelsefull natt igår, full av överraskningar. Fredrik Reinfeldt hade ett avskedstal och berättade att han i vår kommer att avgå som partiledare för M.
Likaså gjorde finansminister Anders Borg, som nu utsätts till Europas främsta finansminister genom det jobb han gjort under finanskrisen. Jag såg att en förklaring var att Borg och Reinfeldt kommit väldigt nära under åren och att han därför inte ville fortsätta utan partiledaren, vilket är förståeligt. Enligt mig är ett lands finansminister, landets näst mest viktiga politiker då ekonomin styr ett land väldigt mycket.
 
 
 

Frukost med Dexter


Det var inte så farligt som jag trodde det skulle vara. Ska till apoteket sen för att hämta ut medicin men det är inget alvarligt tur va.
Nu är jag i alla fall hemma igen, jag gillar verkligen att vakna tidigt trots allt det dagen försvinner liksom inte. Nu är jag liksom redo för att göra vad som helst idag. Men just nu ska jag äta frukost och koll på Dexter. Jag måste ha flera serier att kolla på, så att jag kan turas om mellan Game of thrones och Dexter. Kanske inte passar utmärkt att kolla på Dexter medan jag äter frukost men Game of thrones är inte bättre. Hmm vad är det med mig och kolla på psykopat serier.

Måndag

God morgon!

Det var länge sedan jag sa det såhär tidigt på morgonen. Men det var inte frivilligt jag klev upp för 40 min sedan utan jag ska nämligen iväg till min läkare för att kolla upp lite och en undersökning. Detta ska nog gå bra. 

Ja, nu har vi en ny regering som väntar, Socialdemokraterna och de rödgröna ska nu leda vårt land i minst 4 år. (Ska berätta mer om det sen när jag kommer hem). Även det ska nog gå bra.




Valvakan

Åå det är så spännande!! De sägs att resultatet kommer vid 12, hoppas det blir som jag vill. 



Snart är det dags

 
Snart är det dags, dags att gå ner och rösta!
Jag har velat dra ut på det länge för att själv vänta med det bästa till sist och för att bygga upp min egen spänning. Jag har nu sätt den debatt jag skulle se och nu ska jag bara klä på mig och vänta tills håret torkar lite mer.
 
 

En kväll hos brodern

Igår kväll efter middagen med mamma, pappa och några vänner till familjen åkte jag och min syster hem till min bror och hans familj (flickvän och bonusbarn). Vi köpte med oss massa gått, kollade lite på TV och bara umgicks. Det var jättetrevligt och superkul, dom är så härliga människor!




Valdag!

God morgon, idag är det val dag!
 
Som jag längtat till denna dag. Sedan jag var 14 har jag längtat och räknat ner till att få röst. Så för mig är detta en väldigt stor dag Att få bidra till samhället och dess förbättringar.
 
Jag har en debatt kvar att titta på, den som var mellan Reinfeldt och Löfven igår kväll. Inte för att det kommer påverka hur jag ska rösta men som jag sagt så tycker jag att det är viktigt att ha så stor koll på allt som möjligt. Så att jag inte om någon månad blir chockad när det införs något nytt eller att något förändras.
 
 
 

Paketet

Från aviet som jag inte hade någon aning om vad det var så kom jag till posten igår och fick detta stora paket med mig hem. Kändes lite som julafton men det var inget märkvärdigt. När jag var iväg förra veckan så glömde jag lite saker och nu fick jag det skickat till mig *pust*.
 
 

White, wine and gold!

Älskar denna outfit jag har på mig, dagen i ära då hösten äntligen kommit.
Älskar höstens mode!
Älskar färgerna, älskar att ha vitt på mig (samma gäller vintern) för den passar så bra till årstidens egna färger, älskar de mörka färgerna och de mysiga kläderna.

Verkliga drömmar

God morgon raringar!
 
Jag vaknade 06:23 första gången idag. Eftersom jag aldrig vaknar osv tills jag faktiskt vaknar (jag hörde nu själv hur det lät men jag hoppas ni förstår), så höll jag faktiskt på att kliva upp då men så somnade jag om helt omedvetande. Fram till jag sedan vaknade igen så drömde jag så sjukt verkliga drömmar, det är så att jag nu nästan funderar om det verkligen inte hände. Tycker det är så obehagligt.
 
Förutom det har morgonen varit bra, äntligen är det höst (igen) och ja som ni säkert vet vid det här laget, i love it!
 
 

Nya hissen

Åå vilken bra överraskning, jag öppnade ytterdörren och såg att hissen äntligen är klar! Och den känns så verkligen så säker. Innan har man fått kliva in i hissen på egen risk. 

Nä nu ska jag hämta ut paketet. 





Ett spänande avi

God morgon!
 
Ja vädret håller i sig och det ser till och med ut att bli ännu varmare idag (var bara tvungen att kommentera det och vara en typisk svensk).
 
Det är fredag äntligen, veckan har varit lång! Om två dagar är det val men jag har en del kvar att kolla igenom om det så det är väl så jag ska ägna denna dag. Jag tycker att det är viktigt att ha koll på det mesta som har med valet och partierna att göra, det handlar ändå om vårat land och hem.
Sen så ska jag även hämta ut ett packet, fick en avi igår som jag inte har en aniing om vad det är för något. Jag beställde lite grejer här om dagen men det har inte hunnit komma än så det ska bli spännande.
 
 
 
 

Time for idol

Jag har verkligen bedragit Idol de senaste två veckorna, har inte kollat på något alls från slut audition. Har inte varit hemma eller så har jag faktiskt glömt. Så nu har jag en massa avsnitt att kolla på och jag gillar ju faktiskt att kunna kolla ett par avsnitt åt gången oavsett vad jag kollar på men samtidigt vill jag ju inte ligga efter när det kommer nya avsnitt - vilka problem!
Jag ska i alla fall se dessa 6 slutauditions till nästa nya avsnitt, när är det, på måndag va?
 

...men vänta om 7 minuter börjar Big brother live, hmm fast det är ju faktiskt live och det är inte lika kul så det får vara i bakgrunder.
 
 

Hissen under ombyggnad

Nu har min hiss varit under ombyggnad i flera veckor och visst det är ju jättebra med motionen jag får 3 trappor upp och ner men med massa kassar och tunga väskor så är det inte lika kul. Nu har iaf dessa nya hissknappar kommit dit så det är på god väg!
Är så nyfiken på hur den kommer se ut, hmm borde jag vara såhär nyfiken?

Mina vingar

Nu har det gått 17 månader sedan jag sate ditt mina änglavingar för livet.
 
De är för mina änglar här i livet och speciellt för en som skiner lite starkare som jag hoppas har det bra där uppe i himmelriket!
Jag var 17 år när jag tatuerade mig, på vad jag skulle säga är en av världens bästa ställe. Anledningen till att jag fick tatuera mig då var för att jag hade båda min föräldrars godkännande och för att anledningen till de.
Det finns stunder då jag på något sätt ångar att jag har bläck under huden men de tankarna försvinner då jag inser igen att jag behöver änglavingar här i livet.
 
De får mig att lyfta när jag fallit.

 

Från mor och far från London

Mamma och Pappa var i London förra veckan och när de kom hem i söndags fick jag lite saker de köpt till mig. Så snällt av dem!
 
Det spelar ingen roll hur mycket torser, strumpor och tofsar jag köper så behöver jag alltid mer (känner ni igen er tjejer?) så det var superbra. Sen älskar jag olika sminkgrejer och skönhetsgrejer, har börjat använda sminkborttagningsservetter nu - jag tycker det är enklare och jag kan verkligen se om allt smink är borta och så är det även ur ren lathet (jag får sällan dålig hy så jag är inte så noga). Jag älskar även starbucks "det stog Emma på den" som mamma sa.

Inte lämnat oss än

 
Alltså det här vädret gör mig smått förvirrad, ena stunden är det höstligt, kallt och kusligt och nästa är det sommar/vår känslor i luften. Det är som att säga farväl till någon man verkligen tycker om, det är tufft men det gäller att börja anpassa sig vid tanken av livet utan den. Men så stannar den kvar en dag i taget, fast den ska iväg vilken dag som helst. Jag hade sagt farväl till sommaren på riktigt, detta gör det bara svårare!
 
Jag antar att jag får släppa på kontrollen och bara njuta av hur det är just nu.
Så jag mötte Elin med hundarna. Jag vill verkligen ha en hund men det funkar inte i mitt liv just nu så jag får nöja mig med att vara med hennes vilken ändå är jätte trevligt. Vi var ute i ca en timme och för att var positiv så ska jag säga att vädret var ju fantastiskt.
 
 

Tid för koftor


Idag tog jag faktiskt fram koftorna! Det kanske är lite tidigt med tanke på hur varmt det var idag på dagen men jag vill ha höst nu och enligt mig är det höst, i alla fall på kvällarna!

Läkare - check, Banken - next

Kan äntligen mobilblogga lite, dock så tar det ca 20 minuter extra då jag får gå igenom internet på mobilen och av någon anledning håller blogg fliken på att stängas ner hela tiden, nä blogg.se får ta och fixa en app alltså!
 
Jag har precis varit hos läkaren, det gick bra, tog lie tester och pratade lite med min läkare som var så duktig och snäll! Ska tillbaka på måndag för en undersökning, det känns sådär men det behövs göras kan liksom inte skjuta upp det längre. Nu ska jag till banken för att växla in lite kontanter till mitt konto.
 
 

Extra tid innan jag ska iväg

God morgon!
 
Nästan alltid när jag ställt alarmet så vaknar jag innan det ringer, det är som att min kropp känner på sig hur mycket klockan är! (fast man måste erkänna och säga att jag är faktiskt är väldigt bra på att veta ungefär hur mycket klockan är oavsett tid på dygnet). Så idag när jag skulle upp 10 så vaknade jag för ca 30 minuter sedan. Har precis ätit frukost och nu sitter jag i sängen med det obligatoriska morgon teet och framför mig visas det sista avsnittet av Game of thrones i säsong 2. Nu när jag vaknade så mycket tidigare hinner jag faktiskt titta på det med gott samvete. Sen ska jag göra mig i ordning för ett besök hos läkaren och till banken.
 
 

God Kväll

Jag brukar alltid ha lite normer när det kommer till tiden då jag bloggar. Jag säger att jag inte ska blogga innan 8 (på senaste tid har det inte funnits någon risk för det eftersom jag inte vaknat så tidigt på läng) och inte blogga efter 23:00, sen lite andra små regler jag har men jag ska verkligen börja strunta i dem och blogga hur, om vad och när jag vill! Huvudsaken är att det jag bloggar om är äkta och kommer från hjärtat.
 
Så nu iaf är klockan snart 1 på natten och jag ska snart sova. Kom hem och kom på att jag inte bäddat nya sängkläder så fick börja med att göra det. Men innan jag ska blunda för natten ska jag lägga mig och kolla på något avsnitt av Game of thrones med lite godis. Ska försöka att inte fastna för mycket då jag ska iväg i morgon och göra lite ärenden.
 
 
 
 
 

BB

Som jag längtade till att big brother skulle börja! Och nu har det gått 8 avsnitt och 10 dagar. I början var jag väldigt besviken, tyckte att personerna var tråkiga och lite samma sorts personligheter men nu är det betydligt mycket bättre. Jag antar att det tar ett tag för dom att känna sig bekväma.
Kollar nu på avsnitt 8 då jag missade det i går och sitter här och skrattar, vissa kommer med så himla roliga kommentarer. Sen älskar jag att det är lite kärlek och drama, och att man verkligen börjat se deras personligheter.
 
 
 
 

Bra start på dagen

God morgon!
Jag börjar denna dag med en morgon PW. Jag är en person som lätt skjuter upp saker, att göra det på morgonen är bättre - då har jag det överstökat. Sen blir jag alltid pigg och min lathet liksom försvinner efter en power walk och allmänt av att göra saker. Så det här är verkligen en bra sätt att starta dagen för mig.
 

Bästa dottern

När min mamma och pappa var bortresta nu i veckan fyllde min mamma år.
Så igår när de hon kom hem hade jag fixat lite här hemma. Städat och plockat undan allt (hon uppskattar verkligen sånt), så när hon kom öppnade dörren satte jag på 'ja må hon leva' och gav henne blommor och lite annat smått och gått. Hon blev jätte glad. Jag älskar att ge små överraskningar till folk och göra små saker till folk (ska börja göra det mer mycket mer), och jag vet att både min mamma och pappa uppskattar det lilla vilket gör det roligare såklart. Jag tror det var förra året när de kom hem efter en weekend, då var det kväll och jag hade städat och tänt massa ljus + hyrt film och köpt godis. De kommer fortfarande ihåg det.
 
 

Jag vill bara känna någoting...

Hemma igen!

Hello people!
Är hemma igen, kom hem i torsdags natt!
Fick en borta bra men hemma bäst moment, men det var nog bara för att det kändes som världens längsta restid hem. Men redan nu känner jag för att åka iväg igen. Vill bort till ett varmt land med pool, paraplydrinkar och sena nätter med vänner.
Men först ska jag jobba på att bli en skinny b*ch 😉
 

Spa i morse

Tog en 1 timmes helkropps masage i morse.
Perfekt sätt att starta dagen på.

 
 
 
 

Bye bye Sweden!

Jag tror jag aldrig varit så förvirrad som jag varit de senaste timmarna. Det är första gången jag flyger själv och hittills har det gått sådär. Först hamnade jag fel när jag skulle hit och väl här så hade jag ingen aning vad jag skulle göra. Men fick tillslut hjälp och nu ska jag kliva på planet. 




Onsdag morgon

 
God morgon!
 
Jag sitter just nu i min underbara säng, äter frukost och kollar på Game of thrones. Serien som måste vara bland de mest omtalade just nu. Jag har nu börjat kolla om från säsong 1, då det vår något år sedan jag såg det och för att verkligen hänga med så vill se allt nu. Det är verkligen en fantastisk serie, det finns ingen som den.
Jag vaknade 7 i morse för att säga hejdå till mamma och pappa som ska åka bort i några dagar, sedan somnade jag som tut va om så att jag i alla fall fick sova 8 timmar. Känner dock att jag skulle behöva några fler timmars sömn men jag får försöka piggna till mig lite ändå.
 
Har förresten verkligen fastnat för det gröna mint tet, det är såå himla gott - ni måste smaka det! Det är fräscht, smakrikt och helt underbart!
 

Hektisk helg

Helgen har verkligen varit hektisk men såå rolig. Och som sagt kan jag inte blogga från mobilen och jag har bara varit hemma ca 20 timmar från i fredags på dagen till nu men jag ska försöka återberätta helgen så mycket jag kan(och som det är lämpligt till) lite senare, antingen ikväll eller i morgon. För nu ska jag iväg igen.