Finally some VaCa!

Det här är sommar! Ett gigantiskt tecken av en sommardag för mig. Att åka till den lilla åländsks ön Jurmo. 14 timmar bort. I en annan värd! Dit ska jag, precis som de 19 andra sommars jag levt.

Jag ska få andas ut. Och andas in frisk orrörd luft. Höra inget för att sen höra vidpustar i form av att löven dansar i kronorna. Här hämtar jag mig. Regn... Hoho suppersommar, vart är du?

Alltså jag blir så besviket, och kanske till och med lite frustrerad. Det är självklart det här årets Svenska sommar jag pratar om. Jag såg framför mig en sommar utav sol, bad, gröna skogar och svenskt äventyr... Snaka om Dream killer när jag går ut nu.Jobba mitt i svenska sommaren

Hej, hallå där!
 
Jag sitter på kontoret och jobbar lite från datorn, finns inte mycket annat att göra så bokar, kollar upp och bekräftar. Köpte med mig lite ättbart, te och mugg har jag här, de är heligt för mugg och vill dricka ur en god mugg. Det är mitt under semestertider nu men jag är varken bortrest eller har massa sommarutflyckter, så jag tycker att det inte gör något att jobba nu. Och titta ut, det här kallar inte jag för sommar! Jag är besviken på denna sommar. Har noll sommarkännslor. Nu hör jag åskan och regnet är på väg vilken sekund som helst. 

Innan jag gick hemifrån såg jag min ELLE tidning frör juni, har inte alls kollat igenom den. Har ingen tid. Så nu tog jag med den, när allt på min 'Att göra-lista' är avbockat så är det den jag ska ägna tid åt. Behöver en mental paus från jobb och in i en värld av konst. 

Min Shake, kan vara den bästa ever. Satte dit tablett botten så att jag kan ha med mig mina vitaminer och mineraler som jag glömde att ta. Och en vanlig rund botten/låda för mer te påsar. Hur smidigt som helst! 

 

Vårdcentralen 07:50

Jag har gjort det igen, samlat på mig tant poäng. Upp tidigt för att sedan gå hemifrån innan klockan slagit kvart över 7 på morgonen. Vilket i och för sig blir emot satt då jag tidigare samma dygn samlar på mig ungdomspoäng, även här förknippat med sömnen - då jag inte somnar för ens vid 3 på natten.
  Nu hade många säkert stänkt av alarmet och sovit vidare. Men finns det något som gör en så uppfriskad och pigg som frisk luft, promenad och hålla igång på morgonen? Nej, inte för mig.
 


Idag är det dock inte jobb jag ska till såhär dags utan jag är på vårdcentralen just nu, väntar på att det ska bli min tur att lämna blodprov. Ska kolla så att allt är som det ska med mig och att alla värden är bra.