Lördagsförmiddag med Isabella

God dag allihopa!
 
Idag vaknade jag 07:00 efter att alarmet ringt i 1 minut. Sedan vid 9, mötte jag Isabella för piercing-dags. Inte för min del dock utan för hennes, så följde med som support. Hon var så duktig. Blev lite sugen själv faktiskt. Tog ju bort alla mina tre, ångrar att jag tog bort den i tungan och naveln ibland.
 
Sen gick vi runt lite och bara pratade. Blir så glad av att umgås med henne. Inge bullshit, inge löjligt tjejsnack.
 
Min kära Chai latte ❤
 

 
Efter att hon fått en nål stucken i kroppen och medan vi väntade på bussen hem, gick vi och provade soffor. Älskar att göra det, mer än att prova säng. Hittade en jag älskar. Skulle kunna ta bort sängen för att ha den inne hos mig.
 
 

I'm blue

Dagens outfit bestar av Denim. Att blanda Jeans med Jeans funkar alltid. Att ha enfärgad outfit funkar även det alltid. Idag matchade jag även mina naglar till denna enfärgade klädsel.
 
Nu ska jag iväg på möte om framtiden och sen ska jag iväg och handla.
 

Ser ni hur tight skjortan sitter runt brösten. Vet inte vad som här hänt med dom. Börjat växa helt plötsligt. 

Teckna
GOD DAG!
Det var ett tag sedan nu, men idag tog jag upp teckandet igen. När jag var liten var jag faktiskt rätt duktig på att rita. Kommer ihåg när vi kulle rita något i skolan förknippat till kungar och drottningar. Jag ritade Gustav Vasa och när jag satte upp de på vägen kommenterad massa att den var jättebra och "Vem har ritat den här?".
 
Sen blev jag suuperdålig och kunde knappt rita en streckgubbe. Att rita är ju inte som cykling-  man måste öva hela tiden för att hålla det uppe. Sen så började jag igen för något år sedan och sökte på massa bilder hur man gjorde och om jag får säga det själv (vilket jag såklart får) så blev jag faktiskt rätt bra. Inte så bra, som ni vet de där som ritar och det ser ut som ett foto. Men bra.
 
Så nu när jag inte har så mycket att gör under dagarna så har jag ju all tid i värden att bli bra.

Katter för en vecka

Jag berättade ju om Viggo här om dagen och att han liksom fått ersätta min vilja att ha ett husdjur. Jag hoppas att ni förstår att det är lite skämtsamt, jag har inte blivit en sådan där coco tjej som har 100 gosedjur i sängen med massa ljusrosa grejer överallt och kattaffischer på väggarna.  Nu är jag kattvakt åt min mosters två katter! Den rasen dom är, är så himla fin tycker jag. Jag tror att det heter sibirisk skogskatt om jag inte minns helt fel. Så det ska vara här till på söndag. Men de är ju inte ett dugg jobbiga hur lugna som helst. Nästan lite för lugna, blir alldeles lugn av att ha dom här. Kommer ihåg min katt jag hade när jag var liten - han kunde jag leka med fast han var 7.
 
 
Hos Beatrice

Jag är bu hos Bea. Alltså efter Vegas har jag liksom tröttnat på utgång så det är liksom så skönt med människor som inte alltid vill dra ut. 
 
Hoppas ni har en bra fredag! För det har jag.
 


Fredagskvälls musik

God kväll!
Jag ska snart klä på mig och gå åka till Bea. Min fredagskväll ska spenderas där. Men tills att jag ska hoppa på bussen så lyssnar jag nu på musik och dansar runt.
AWOLNATION – Sail
Kygo – Firestone
MGMT – Electric Feel

Välkomnar Viggo

Jag har under en längre tid velat ha hund. Har velat mellan alla möjliga hundraser men oavsett vad så har min pappa sagt blankt nej. Och jag håller med honom, det funkar inte med en hund i mitt liv nu, men jag vill i alla fall, det kan man ju göra. Sen har jag funderat på katt för om jag då flyttar från detta land så vet jag att mamma skulle kunna ta hand om det ett tag utan problem. Så jag har nu inge djur och har inte haft det på 5 år, sedan min såkalladr hamster dog 2,5 år gamal - om det nu var en hamster. Tveksamt. Men när man inte kan ha djur får man helt enkelt skaffa sig en nalle! Såklart. 

Viggo kom till mig den 11 januari igår och adopterades från en 'Welcome to Vegas' affär. Visst är han söt!?
Nu ska jag iväg och lämna lite papper och så, så att jag får min pay check denna månad. Viggo får stanna hemma. 

Vaknade av drakar

Jag gillar verkligen mordnar nu när det är mörkt och kallt ute och varmt och har tänt ljus och min ljusslinga som det blir superfint ljus av. Vaknade 06:20, varför undrar ni nu kanske, jo för jag är morgonmänniska och var liksom pigg då. Och vaknade av att Game of thrones drakarna sprang mot mig.. I drömmen alltså. Min sista tanke var att " jag kan kontrollera dem, stå kvar" - vad ska det betyda? Alltså hur fint? Ser ni månen också? 
Vet inte om jag har berätta det, men min kamera är trasig och först lämnade jag in den på lagning men det tar evigheter så ska köpa ny. Can't wait. Fick min Elle igår och fotona var så fina. När jag har en kamera ska jag ut och fota..mig! 

Ska visa på fredag

Mitt hår blev jättebra! Älskar färgen. Men ska visa er det först på fredag för har precis tvättat det (måste skölja ur alla skadliga grejer se har satt i mitt hår). Och tänker inte fixa det förens just på fredag. 

Pratar med Bea nu, ni ska se vår konversation, herregud. Pratar om allt möjligt, även om på fredag då jag ska hem till henne och ha lite fredagsmys alla oss. Är super taggad för det. Har fått nog av utgångar och pampigt...för ett tag i alla fall. Underbara jag och min kära vän.  

TMI-tag

1. Vad har du på dig?
    Jag har på mig en marinblå topp och trosor, det är såå varmt här i mitt rum, airconditionen är på 86° F.
 
2. Har du varit kär?
   Hmm det här är en svår fråga. Men ni vet när man börjar gilla någon så tänker man på det mer och mer och tillslut tror man att man är kär. Men egentligen. Har jag aldrig varit kär.
 
3. Har du någonsin varit med om ett fruktansvärt breakup?
    Svaret finns väl i ovanstående svar...så nej, tack ock lov skulle aldrig orka hålla på.
 
4. Hur lång är du?
    1.83 m. Yupp hundraåttiotre centimeter = superlång!
 
5. Hur mycket väger du?
    Runt 60 kg skulle jag tro..som alltid, det händer inte så mycket på den fronten.
 
6. Har du tatueringar?
    Ja, änglavingar på högra handleden.
 
 
7. Har du piercingar?
    Nä, förutom hål i öronen.
 
8. OTP?
    Får man säga Johnlock? De är ju inte tillsammans men ändå ett helt fantastiskt par!
 
 
9. Favorit TV-show?
    Sherlock, som även här ovanstående svar besvarar. Sen har Grey's Anatomy alltid en speciell plats i mitt hjärta, för de var med den jag hittade förälskelsen i serier. Sons of Anarchy, Breaking Bad, Gossip Girl och nu House of cards.
 
10. Favoritbad?
      Jag har inget favoritband men om jag hade fått välja att se ett band live (gör om frågan lite) så hade jag valt att transportera mig till 70 talet, sett The Beatles. Queens, och Red hot chili peppers och The Clash.
 
11. Saknar du någon?
      Jupp. För alltid.
 
12. Vilken är din favoritlåt?
      Nä men det är omöjligt att säga..beror ju helt på känslan man har, humöret, tid på dygnet osv. Jag gör ett inlägg om det senare istället.
 
13. Hur gammal är du?
      Jag är 19 år. Blir alltid lika chokad jag svarar på det. "va! Är det inte mer, jahapp då kanske jag inte behöver vara 30 i huvudet hela tiden" Slappna av liksom!
 
 
14. Vad är ditt stjärntecken?
      Tvilling!
 
15. Nämn en kvalitet du söker hos en partner?
      Jag svarar som Therese...Trygghet men inte riktigt av samma anledning. Trygghet! Mannen jag söker ska vara trygg i sig själv, så trygg att han får mig att känna mig trygg och så trygg att han kan var trygg med mig.
 
16. Har du något favoritordspråk?
      Jag vet inte om detta ska tolkas som citat (så gör alla svenska youtubers) men jag gör inte det jag tolkar det som ordspråk! Jag älskar Svenska ordspråk de är så roliga. 'Rista inte in något i sten', 'Gråt inte över spilld mjölk' och 'köpa gris i säcken'.
 
17. Vem är din favoritskådespelare?
      Även denna fråga fick jag fundera på. Men jag kom fram till att jag liksom gillar varenda film som Morgan Freeman är med i. Brad Pitt och Leonardo Dicaprio gör även de fantastiska roller.
 
 
18. Vilken är din favoritfärg?
      Beige och rosa-nudie, Marinblå och grått. och Svart. Men jag gillar även färg gärna mixat sådär på våren och sommaren. På hösen älskar jag alla nyanser av vinrött och plommon.
 
19. Föredrar du hög eller låg musik?
      Ibland hög, oftast lite lägre.
 
20. Vart går du när du är ledsen?
      Till min dator, sätter på min favorit serie eller en intensiv film så blir det som bortblåst.
 
21. Hur lång tid tar det för dig att duscha?
      Kroppen från 5 min - 30 min, med hår 30 min - 45 min beroende på hur pigg jag är och vad temperaturen är utanför duschen.
 
 
22. Hur lång tid tar det för dig att göra dig iordning på morgonen?
      Om jag bara ska sminka mig tar det ca 20, nä nu ska vi inte vara tidsoptimister... 40 minuter gör ju liksom en massa saker medan. Om jag ska fixa håret också för vi lägga på 30 minuter 1 timme, har så himla tjockt hår.
 
23. Har du någon gång varit i ett fysiskt gräl?
      Jag är uppvuxen med 3 äldre syskon, varav 2 av dem bröder och en alltför nära reaktion till min barndomskompis Johanna (som jag lärde "känna" när jag var 1). Så ja, absolut, haha!
 
24. Turn on?
      Nu känner jag mig extremt gammal när jag säger det här men insidan gör såå mycket. En skön kille med humor och självförtroende a la Bond - dvs inte skrytsamt utan det känns bara i luften.
 
25. Turn off?
      Den här var svårare för det är sådant man inte riktigt kan sätta fingret på... men killar som inte vet hur man beter sig.
 
26. Anledning till att du började med blogg (egentligen Youtube)?
      Bara en rolig grej för mig själv. Allt blir mycket roligare när man får dokumentera det.
 
27. Har du några fobier/ rädslor?
      Spindlar och andra insekter (förutom myror, humlor, getingar och sånt gulligt), när det kommer till att dom är inne. När jag sitter på en sommaräng och det kommer en spindel krypande puttar jag bort den och det blir inte mer än det. Haha..puttar..men ni förstår.
 
28. Vad är det sista som fick dig att gråta?
      För ca 4 veckor sedan när jag precis kom hit och tänkte på Haylie och alla jag tycker om hemma, avståndet fick mig att bli ledsen men grät på riktigt måste nog vara 2 år sedan.
 
29. När var senaste gången du sa att du älskade någon?
      Till Beatrice.
 
 
30. Vad är betydelsen bakom ditt blogg-namn(/Youtube-namn)?
      Det är vad min föräldrar (läs mamma) gav till mig och sedan dess har jag liksom hetat det. Så är ju detta min blogg så det är väl rätt så naturligt.
 
31. Vilken är den senaste bok du läst?
      Senaste bok jag läst klart då eller. För jag råkade liksom komma i ett läge då jag läste 3 böker så beslöt sedan att lägga undan 2 och fokusera på 1 i taget. Men den senaste boken jag läste ut var nog Hungergames - Fatta Eld/Catching fire.
 
32. Vilken bok läser du nu?
      Hungerspelen - Revolt.
 
33. Vilket TV-program såg du senast?
      House of cards, de sista avsnittet. Herregud vilka dårar alltså.
 
 
34. Vem pratade du med senast?
      Han jag bor hos.
 
35. Vad har du för relation med personen du senast smsade med?
      En kompis eller rättare sagt en vad som nu är en före detta kompis. Idiot!
 
36. Vilken är din favoritmat?
      Kött, (köttet här är Amazing, vet inte vad de gör med kosorna) som är medium tillagat med bearnaisås och pomes frites eller mac n chese muums. Och pizza. Och svenska pannkakor.
 
37. Nämn någon plats du vill besöka?
      Sverige...Nu vill jag hem och ta en paus. Sen vill jag till typ en fjällstuga med vänner, ha det mysigt med öppen brasa, festa bara vi, meter med snö, hundar och hundsläde och norrsken.
 
 
38. Vilken är den senaste platsen du besökte?
      Nu är jag ju i Las vegas, så Los Angeles!
 
 
39. Är du kär?
      Nää.
 
40. Vem kysste du senast?
      Haha ska man säga eller? Nä det blir lite to much information.. men vänta det här är ju det.
 
41. När var senaste gången du blev förolämpad?
      Blir nog aldrig förolämpad längre..så för kanske 4 år sedan eller något sådant.
 
42. Favoritsmak på godis?
      Choklad. Inte mer än så behöver sägas.
 
43. Vilka instrument spelar du?
      Spelade fiol i ca 2 år när jag var yngre, ska ta upp det igen. Sedan spelade jag gitarr...min lärare lät mig inte spela. Bara titta och lyssna. Så det gick ju sådär men lärde mig en del hemma. Piano är på min bucket list att kunna behärska mycket väl.
 
44. Vilket är ditt favoritsmycke?
      Mitt armband från pandora, och örhängen + halsband från Isabella Lövengrips vårkollektion. Sen har jag återfunnit kärleken i en klocka från miju, med bytbart band.
 
 
45. Vilken sport spelande du senast?
      Alltså den sport jag senast gick på var Fotboll, saknar det väldigt mycket, spelade det ändå i 9 år - det blev trots att jag inte var speciellt bra, en del av mitt liv. Innan dess var det simning, innebandy (i en kort period), handboll(även där en kort period). Sen har jag varit basketledare för barn men själv har jag inte spelat det. Vilket precis alla tycker är mycket märkligt. En 1,83 cm lång, smal tjej med suuuper lång fingrar.
 
46. Vilken låt sjöng du senast?
      Omi – Cheerleader - Felix Jaehn Remix Radio Edit, älskar den låten den får mig att bli glad. Det är sådan där låt man går runt och smått dansar till när man går ute.
 
 
47. Har du någon favoritraggningsreplik?
      "Tjena kexet, står du här och smular?". Det är ju liksom så kul, hade direkt börjat prata med personen då...för finns det finns ju inte någon raggningsreplik som är sagd av en person som inte har lite humor.
 
48. Har du någonsin använt den?
      Haha nää, eller jo till typ alla efter något glas ;)
 
49. När var senaste gången du umgicks med någon?
      Jag bor ju just nu med två andra men sist jag hittade på något med någon var i Lördags...var så kul.
 
 
50. Vem ska svara på dessa frågor näst?
 

Innan jag ska iväg

Det har gått en månad sedan jag bloggade senast...EN MÅNAD! Men vi låtsas som ingenting och låter inte mer tid bara flyga iväg.
 
Håller just nu på att göra mig iordning, har sminkat mig men har kläder och hår kvar...och lunchen såklart innan jag ska iväg. Håret får vara som det är för ikväll ska jag äntligen få mitt hår färgat och blekt. Mitt hår har en tidens att bli mörkare även fast det bleks viket borde vara omöjligt. Helst vill jag ju undvika att slita på håret så mycket som möjligt nu med min nya hårvårdsrutin (tänkte berätta om den sen) men jag såg bilder på mitt hår från i somras och det var så mycket finare då. Sen ska jag nog klippa lite toppar också.
 
 
Senare kommer det även upp en TMI- tag, fast i text format - som jag gjorde för typ 1 månad sedan men det kom liksom aldrig upp. Har verkligen funnit Youtube den senaste perioden och TMI (Too much information) är en tag som typ varenda Youtuber har gjort och framförallt min svenska favorit Therese Lindgren.

Lystring...

...lystring! 

Imorgon, efter nästan en månads tid kommer jag tillbaka till bloggen. Så hörs i morgon läsare!