Min nya mobil ❤️

Men god morgon på er, är ni här...eller rättare sagt är jag här?!
 
Jag jobbar just nu, klockan 7 var jag här och redo för att ha en massa saker att göra. Dock så sitter jag här just nu och det är en lucka på ett tag då jag ska göra iordning en kopp te och titta på nyhetsmorgon medan jag skriver i lite papper.
 
Har ju nyss skaffat en ny mobil. Eller vänta det var ett tag sedan nu.. Min nya mobil är iPhone 6 {wait for it} plus. Yepp jag valde den. Förstår inte folk som säger att jag gjort fel val...vi passar som handen i handsken, sen är vi ju lika som bär. - Långa, klumpiga och skiner av guld. Kameran för mig var helt klart viktigt i valet för mig, jag visste att 6an är bra och iphonekameran har jag alltid tyckt om bäst (kanske inte i skärpan men i helheten) jag hade ju 6an en period. Men den här slår...allt! Jag blir typ kär i hela världen när jag kollar igenom skärmen. Titta bara på bilderna nedan som jag tog på vägen till jobbet.

Snappheten i mobilen är underbar, iOS 8 älskar jag bara och alla de små finneserna får mig att le, som den lilla nörd jag är. 

Den guldiga och vita färgen är elegant och simpel fast ändå lyxig.

Jag kunde inte varit nöjdare. 







Jag har blommor på midsommar...

,,, även fast än det är regnigt och dant så är inte det en ursäkt till att inte vara midsommrig. Nu är det ju extra viktigt för att höja sommarkänslan rejält! Så idag har jag på mig på mig en ljus blus med broderade blommor och svarta tunna "kostym" byxor. Det andas midsommar men som ändå passar till den nuvarande ... Friska(!) luften. Snyggt och väldigt bekvämt.
 
 
Ja, jag vet. Jag skulle kanske valt bättre bakgrund för bilden men...nu tänkte jag inte på det. Och det är ju trots allt midsommar.
 
 
 

Glad midsommar!!

Inläggen om förra helgen har inte b kommit upp än. De  kommer. Men nu är det midsommar. Älskar denna dag och idag ska jag fira den med min underbara Beatrice och fler! 

Har jobbat hela dagen, men ååh vad jag är taggad. 

Glad midsommar allesammans! 😀




Upptagen hela dagen...

...idag, till en liten stund i morgon också.  Från i fredags till på tisdag då kommer det ha varit full fart hela tiden. Så jag tänkte passa på att blogga/ visa bilder från i fredags. Det har varit allt ifrån att jag stått bland 10 000-tals personer för att bevittna vår Prins Carl Philip-, den sista av våra kungabarn att- gifta sig! Sedan har det varit TV-inspelning, i timmar men även få minuter i samband med bröllopet. Det har varit middag ute för att fira allt. 


Följ med på dagars resa med Blod, svett och tårar.

Det här är vår sanna saga ❤️



I'm the luckiest girl alive!



Just nu: T*-**********





Fika och fix i stan

God förmiddag!

Vilken fin dag hörni, fick sommarkännslor för första gången i år när jag gick ut - med byxor, topp, ballerina och tunn jacka - och tyckte att det var varmt. Det var som en oväntad vägg som smällde till när jag gick ut från porten. 

Mötte mamma för en fika och fix ihop. Hon skulle handla blommor (nä jag tog inte död på hennes, hon vill bara ha mer) och jag ska nu fixa ny mobil. Velar fortfarande om vilken jag vill ha och behöver av iPhone 6:arna men de får de där hjälpa mig med. Är så glad att jag äntligen tar tag i det, tekniknörden som jag är. 




Tiden är inne, valet ska göras

Jag ska köpa en ny mobil!
Det kommer bli min förlängda arm 24/7 så valet är ju superviktigt. Ringde till Telia imorse, som är min operatör, för att fråga dem om lite angående ALLT när det kom till mobil och abonnemang, de berättade då att jag kan komma in redan idag och förnya både mobil och abonnemang. För en gångs skull ska jag nu försöka välja fort. Att jag ska ha en iPhone 6 är självklart. Men vilken ska jag ha? Plus eller vanliga? Är det verkligen så stor skillnad mellan iPhone 6 och iPhone 6 plus?
 
...han i suporten sa att 'storleken har ju väldigt stor betydelse'...hmm...

Snapshots från nationaldagen!

God dag!
 
Hade en sån trevlig och härlig nationaldag. Jobbade men ett gäng på 5 gick till gärdet. Ville ha Svenskt, stor äng och avslappnat. Det var vad det precis var där. Hade inte någon aning om vad det var för något utan en kollega hade hört om det och var den med kollen. Ovanligt för mig föresten, att bara åka någonstans utan att ha kollat upp ALLT innan. Nationaldagsgaloppen hette tillställningen och var (som namnet tyder) galopptävling på nationaldagen. Det hade en lång och fin historia, ni kan googla om nationaldagsfirande på gärdet, men kort och gott så började det på 1800-talet då Kung Karl XIV Johan red dit (eller förmodligen åkte häst och vagn) och visade upp sig och sina hästar för folket. 'Mitt monarkihjärta stannade änne en gång till denna dag'.
 
Eftersom att gärdet är så stort så blir det liksom inte att man behövde sitta på varandra eller trängas överallt. Superskönt tycker jag. Restaurangtältet gick vi dock inte till utan hade köpt med oss picknick. Hade trevligt sälskapp och det var allmänt en bra stämning = Precis som en nationaldag ska firas.
#SocialSaturday
 
 
Nu ska jag iväg och jobba, ytterligare en heldag. #SundayFunday :)
 

För sverige i tiden!

Det är vårt lands dag idag. Sveriges nationaldag. Det ska firas om något! Vi har ju ett fantastiskt land.
 
Jag ska iväg på jobb idag hela dagen, men jag tror jag kan få med mig ett gäng och gå ut till den friska luften, till något ställe som andas Sverige och svensk sommar. Har som uppdrag just nu att samla så mycket sommar-känslorna som möjligt. Det är nämligen lite tomt av den varan i mitt skafferi.
 Nu vet jag att det är grått och fuktigt ute och chansen att det ska börja regna är stor...men vad andas mer svensk sommar än det?! Och vet ni?...
 
   I got sunshine on a cloudy day!
 
Jag är en riktigt patriot, monarkist och jag tror helt klart på asatron! Okej, med det sista tog jag kanske i lite men jag älskar Sverige vilken fantastiskt historia alltså. Den intresserar mig.
 
Jag vill vidga mina vingar, bygga bo och uppfostra mina barn i USA, men de ska se Sverige som sitt andra hem och en klo kommer alltid landa i Sverige.
 
 
Kan inte avsluta detta inlägg utan lägga upp denna bild. Mitt leende blev som bredast när jag såg denna bild på vår lilla (som har blivit såå stor) prinsessa Estelle.
 Foto: kungahuset.se

Det här med telefonkö

Blää, sitter i telefonkö för att få prata med min läkare. Vill ha ny medicin. Jag verkar dock inte vara ensam om det för "tjejen" på andra sidan fortsätter att säga - 'Du är på plats 7 i kön, beräknad väntetid är 15 minuter'. Så ska man trycka på massa siffror hit och dit...men om det är en blandning mellan receptförnyelse och prata med läkare då? Vi får återstå och se när jag väl får prata med någon.
 
1. Okej lets do this...
 
2. Tryckt 1,1,2,4 och så persnnummer:
 
3. 7 personer kvar, 15 minuter..nä men jag kan väl hitta på något medas..blogga tex:
 
4. Något händer, NÅGOT HÄNDER! :
 
5. Määäh, hon upprepade sig bara:
 
6. Nu har det ju gått massa minuter ju...:
 
7. Jag ger upp. hinner inte det här ska faktisk ta bussen om 8 MINUTER(!!)...
...Ringer senare, då är det säker färre som ringer :)
 
 
 

Min lediga dag

God morgon!
 
Det är fredag idag och första dagen på typ evigheter jag inte ska jobba. Sov till halv 11 (what!!) och ska nu göra frukost. Är sugen på teee, bara te men jag ska äta något också för annars kan blodsockret skjutas ner under jorden och då orkar jag typ inte göra något att äta. Ska tinga lite samtal nu på förmiddagen, så jag får de avklarat, sedan ska jag iväg och handla lite presenter, tape till min nya datorsladd i förebyggande syfte, så att den inte går sönder igen, och sen ska jag även köpa läppännor. Jag behöver en i typ var färg! Efter det ska jag svänga förbi och vattna mammas blommor 😄
 
 

The Flower...sitter

Min mor frågade mig i söndags om jag kunde vara blomvakt till hennes blommor. Inga problem sa jag (det var ju morsdag, vad skulle jag sagt? Nej? Nä självklart inte) och tro inte fel nu - Ja har relativt gröna fingrar och är naturare, jag vet vad blommor behöver - men helt plötsligt började alla i köket se superledsna ut. Vattnade dem, pratade med dem, bytte plats och tvättade dem. Snittblommor vet jag ALLT om eftersom jag alltid har de hos mig, sen har jag haft en och annan orkidé och pelargon, jag är rädd för att det ska samla på sig massa kryp, så snittblommor passar mig bäst.  
 
Googlade och läste på i timmar om allt som de olika blommorna mår bra utav. Jag skulle klassa mig som väll kunnig i ämnet just nu ;)
 
Uppdate- Blommorna mår mycket bättre nu!

My birthday in the spa!

Som jag berättade redan igår så var min födelsedag verkligen lyckad. Vi var på Elements Spa på Claron. Första gången jag varit där och det var verkligen så fint, fräsht, jordnära och lyxigt till de minsta detaljerna.
 
 
 
Jag och Isabella låg i poolen hur länge som helst. Att vara född till...delfin(??) och inte ens ha badkar hemma är inte optimalt så jag tar vara på varje minut. Bastade massa (som är jättebra för hyn, speciellt om man är inoljad som jag var efter min behandling). Sen hade de även en isdusch, häftigt!
 
Isabella bjöd på lunch och dricka, så gullig hon är. Så åt lunch där inne i spat.
 
Min massage var uuunderbar. Med lång rygg och ryggproblem som, rent ärftligt, kommer i 30 års åldern är detta något jag värderar högt och uppskattar enormt!
 
 
 

Slutet gott allting gott!

Det har varit en fantastisk dag. Kom hem nu, (alltså inte från spa't utan jag flängde runt efter det) så jag återkommer i morgon!
 
Nu blir det fortsatt kvällsmys hemma, med film, te och choklad i sängen.
 
#nöjdchey
 
 

Det här är jag värd

Åååh va det här är härligt! Det ät verkligen livet. Ett gott glas bubbel, varm pool och min bästa vän vid min sida.
Jag är inte bra på att unna att unna mig vardags lyx. Tänker och panerar det men så rinner det liksom ut i sanden.
Jag har så fina nära och kära.
 
Toppen/Blusen fick jag av min syster och hennes pojkvän i present. -  Älskar den!
 Mumms,,

Till spa't

Frukosten är äten och bikining är nerpackad. Nu ska jag iväg och möta bästis och ha en underbar dag på spa. Klockan 14 ska jag på helkroppsmassage, resten av tiden ska jag strosa runt i morgonrock och tofflor, simma på takterass och basta.
 
 

The 20s is a age of gold! Har decorerat hemmet för att välkomna min nya ålder.

Jag är nu 20

 
Jag fyller år!
 
Det är nu jag lämnar mina tonår åt mina minnen och kliver in i en ny era av mitt liv - 20års åldern!
 
Min mamma väckte mig med skönsång och ett glas Champagne. medan jag avnjuter det fixar hin frukost till oss båda. Hon kan vara så fin min mamma. Vid tio möter jag upp Isabella då vi ska på Spa under hela dagen. Vilken överraskning. Det var något mim mamma och Isabella hade planerat tillsammans åt mig.
Det ska bli så himla mysigt och är si himla glad att det är Isabella jag ska ha med mig.