Problem med bloggen

Som ni ser så är de två siat inläggen nästan likadana och set ena är konstigt och jag har försökt att fixa det men av någon anledning går inte det. Ny vet ni det. Pöss på er alla!

Födelsedags firande

Kom nyss hem från min kusin som skulle firas lite idag. Egentligen firades igår av släkten men då kunde inte vi så därför åkte vi dit idag istället och när man är liten älskar man oftast att bli firad så desto mer gånger desto bättre. Hon blev glad över sin present som var två par fina örhängen. För ett tag sedan tog hon hål i öronen så hon har nyss börjat få använda häng- örhängen så det är klart att hon blev extra glad.

 

 

Serie nörd? Hehe

God morgon.

Jag är förmodligen en riktig serie nörd! Jag kollar på de flesta serierna som går på tv och jag börjar alltid kolla på nya. Det är några serier som jag bara kollar på lite då och då, som exempel gossip girl men jag älskar verkligen den serien och jag har planerat i månader att se alla säsonger från början men jag har tyvärr inte hunnit med det, men någon gång det här året ska jag ha sätt alla avsnitt. I somras hade jag grey's anatomy maraton i ca 3 veckor och nu är jag totalt fast, jag älskar det. Sammanlagt tror jag att jag följer 10 serier (både reality och andra).

Så nu ska jag äta frukost och kolla vidare på house.

Presentköp

Det blev inge Jeans för mig idag, eftersom jag inte hittade några i min storlek. På onsdag slutar jag tidigt trots att det är sen vecka nästa vecka så då ska jag komma hem med ett par jeans(!!) Idag kom jag iaf hem med presenter till min lilla kusin som ska firras i morgon, yeey. Jag älskar föddelsedagag, jul osv inte bara för min del och för att jag får presenter utan för att jag älskar att ge saker till folk och se hur glada de blir. Det fick bli två örhängen som var superfina och om jag fyllde 7 skulle jag bli jätteglad!
 
Nu ska jag kolla på en film som ska vara bra och det hoppas jag på att jag också tycker, jag har en väldigt bred smak när det gäller det mesta (inte mat och sånt).
 
 

Min jättesnygga topp

Igår var jag som sagt och shoppde lite med Isabella efter skolan. Då jag insåg att Åhlens city är min nya favorit affär, jag har alltid sprungit runt blan 1000 affärer när jag shoppar men där hittar man verkligen allt på ett ställe och man behöver inte ens gå ut. När jag har gått in dit förut så har det alltid varit att jag vet vad jag ska ha så köper jag det och går där ifrån men inte nu längre.
 
 
Jag hittade iaf en snygg topp från oasis, gillade verkligen den jätte mycket! Kom dock där ifrån med endast det fast jag såg en skit snygg, pudelrosa tröja men den kanske jag köper en annan dag ist, varför jag inte köpte den vet jag inte men jag ska ju försöka spara lite den här månaden.
 
 
 

För lite tid helt enkelt

God morgon!
 
Idag ska jag hinna göra en hel del men jag ska ändå försöka ta det lugnt och så får ja se om jag hinner göra allt. Som vanligt har jag plugg, har ett stort matte prov på torsdag och jag vill verkligen få bra på det så då gäller det att börja i tid, eller hur?! Senare kanske jag ska kolla på byxor, mina jag har är för stora och på gräsen till för korta och eftersom jag har en jeans/byx-storlek som är ganska ovanlig så är det jätte svårt att hitta ett par som verkligen sitter bra (jag tror att jag haft ett enda par som verkligen sitter bra under de senaste 4 åren)  *suck*! Jag ska även ta en PW om det inte hinner bli mörkt och jag ska också försöka komma iväg på en grej om jag får med mig någon vän.
 
Kanske inte låter så mycket egentligen men eftersom det tar ca 5-6 timmar att leta efter byxor och jeans och många timmar att plugga så kanske ni förstår.
 
 
 

Vad händer!?

Ikväll blev det ingen fest, jag trodde det var säkert men tydligen inte vilket jag nu är väldigt tacksam över eftersom jag är helt slut, denna vecka har verkligen tagit kol på mig som jag nämnde i går. Så denna kväll fick bli en film/mys/spel kväll . För några veckor sedan hade jag aldrig tillåtit mig själv göra detta men under de två senaste veckorna har det varit långa dagar i skolan, mycket plugg och allmänt mycket att göra så då på fredag kväll känner jag mig halvt överkörd. På lördagar däremot har jag fått min kraft tillbaka. Men detta lilla "problem" jag har med att jag inte orkar göra något på fredag kvällar ska det bli ändring på.

Jag har ändå gjort lite idag förutom skolan och den där labben. Efter skolan åkte jag nämligen in till stan med Isabella och shoppade lite. Det var riktigt kul och jag kan visa vad jag köpte i morgon.

Goda drickor är min grej

Jag borde öppna ett café, jag gör jättegod chai latte och nyss gjorde jag världens godaste varma choklad. Först gjorde jag bara vanlig obo'y, sedan tog jag riven choklad och strödde över så att det blev som smält choklad längst upp, efter det tog jag massa grädde och la på och sist men inte minst srödde jag även på rive choklad över grädden. Yummii!
 
 
 
 
 

Internett shopping, hmm!

Något jag har kommit på vad jag gör är att kolla och shoppa kläder på internett. Minst en gång om dagen sitter jag och kollar kläder på olika sidor, ibland åker det in till kundkorgen och sedan några dagar senare har jag mitt fina plagg. Jag tänker min tur va ibland om jag verkligen behöver det eller att jag ska vänta med att skicka efter det tills jag vet att jag är säker på att jag vill ha det. Jag ska nämligen försöka spara pegar varje månad till lite allt möjligt bland annat min LA flytt och o**********. 
 
Ett av mina favoritmärken som jag har alldeles för lite kläder är bland annat från tiger of sweden. Jag älskar de flesta kläderna där ifrån men trots det är det inte ett märke jag tänker så mycket på, men jag kom på det idag då jag gick förbi det inne på åhlens.
 
Titta vilka skönheter:
 
NOVELLA - Jerseyklänning - GråttKELLY - Jeans slim fit - Blått
 MEKA - Fodralklänning - GråttMAZIE - Jerseyklänning - Grått
 
 

Labb och sånt

God dag!!!

Jag är i skolan nu och har rast, så det är inte så att jag sitter och bloggar på lektionen. Har labb nu och vi ska odla bakterier, nice va... eller inte! Jag tycker att sånt kan vara ganska ärligt men tur va så valde vi att ta bakterier från saker vi inte använder eller kommer att äcklas av.

Nu ska jag tillbaka till lektionen och fortsätta med mitt labbande.

Livet leker..?

Om 15 min ligger jag i min underbara säng och sover! Jag är helt slut och trött. Har inte fått sova ut på flera veckor pga att jag har vaknat av vissa anledningar, denna vecka har jag varit tvungen att vakna runt 05:30 på morgonen och jag har även haft riktigt långa dagar i skolan och efter skolan har jag haft ännu mer plugg. Nästa vecka kommer bli betydligt mycket bättre.
 
Nu ska jag lägga mig i min säng så hörs vi i morgon, pöss och kram!
 

Om en vecka börjar det

Sitter och kollar på revenge och kom på att säsong 2 börjar om exakt en vecka, är såå glad för det. Jag älskar verkligen den serien, den har allt och är en blandning av allt. För er som inte har sätt den/kollar på den tycker jag att ni ska göra det för den är verkligen så sjukt bra.
 
Revenge Season 2 Cast

Stressig torsdag

Hej hej!
 
Min dag har varit helt okej idag,ganska stressig men det är sånt som man får leva med ibland (iaf jag). Dagen började med skola som vanligt, sedan skulle jag hem och byta om och kanske äta för att sedan åka till idrotten. Det blev dock ingen idrott så jag tog en liten promenad i stället. Idag skulle även min debattartikel om hen in på svenskan och jag trodde hela veckan att den skulle in på fredag så igår fick jag ganska brottom, tur va så är jag som sagt bra på att skriva svenska uppsatser, atriklar m.m och den behövde inte vara perfekt eftersom vi skulle kritisera varandras debattariklar i dag på lektionen så nu vet jag vad som behövs förbättras. Min klara och perfekta ska in idag senast kl 23:59 så jag ska snart sätta igång och fixa om den lite, det behövs inte alls göras mycket så jag känner mig lugn i alla fall.
 
Sen har jag gjort lite andra saker idag också som jag inte tänker skriva om nu.
 
 

Vinterskor

Att ha kalla fötter på vinter är bland det värsta som finns, därför måste man ha varma skor! Enligt mig så är det stora problem med att hitta varma skor som ändå är snygga och bekväma. Uggs finns det ju men dom är så vanliga så att dom inte är snygga längre. Här är iaf några skor som är just varma och snygga och förhoppningsvis bekväma. Jag kan dock inte använda klackar till vardags då jag blir sjukt lång, jag är redan 181-182 cm lång.
 
 
 
 
1. GEOX, DONNA MARIAN, 1 550 SEK   2. CLOU, GILLIAN ZIP, 1 499 SEK   3. NILSON, PLAIN ZIP, 1 299 SEK   4. DINSKO, Varmfodrad halvhög känga, 799 SEK   5. DINSKO, Halvhög känga, 499 SEK  
6. SKOPUNKTEN, Boots, 399 SEK   7. SKOPUNKTEN, Varmfodrad Känga, 299 SEK   8. DINSKO, Varmfodrad halvhög känga, 399 SEK   9. DINSKO, Varmfodrad halvhög känga, 499 SEK.

Dagens dag

Hej mina kära, underbara läsare!
 

 Jag har precis satt mig här vid datorn och kollar på tv. Kom nämligen nyss hem efter en dag i skolan och en lunch/fika med Isabella som var lika roligt som alltid när jag är med henne, dock är jag helt slut och hela dagen har jag bara känt för att lägga mig ner och kolla på film med en kopp chai latte. Är glad för att jag klarade mig igenom denna dag utan för mycket gnäll och en sur min.

 

 Dagen är inte slut och jag har nu svenska att göra, tänkte hela veckan att jag har gott om tid när det gäller den så jag har inte gjort så mycket, bara lite varje dag men den ska in i morgon. Tur va behöver den inte vara helt perfekt för att vi ska lämna in den i morgon på lektionen och så ska vi få respons på den så att vi kan fixa det när vi kommer hem.

 

 Denna utsökta kladdkaka åt jag idag:

 

 
 
 

Duktiga jag

Titta vad jag sitter och gör! Pluggar matte som bara den, jag har nämligen prov nästa vecka och jag gillar att börja i tid så att jag verkligen kan känna mig säker på det jag ska ha prov i. Jag har verkligen mycket med skolan nu, det är efter ca 4 veckor som man har prov i allt man gått igenom och ja det är nu helt enkelt. Jag har även svenska läxa som sagt, det är en argumentation/dekattartikel som ska vara klar på fredag tur att jag älskar att skriva.
 
För att berätta mer bra saker jag har gjort idag kan jaag säga att jag även har gått på en PW på ca 40 minuter. Det kändes riktigt skönt och jag fattar inte varför jag inte gör det varje dag...eller det är för att jag inte hinner med det 40 minuter varje dag, men jag funderar på att ta 40min varanan dag och gå lite extra de andra dagarna så som att inte ta bussen lika mycket.
 
 
 
 
 
 
 

Såhär ser jag ut idag

Ett tecken på att det börjar bli höst och vinter, förutom kylan, är när man måste börja använda blixten på kameran. Då det är för mörkt för att endast fixa med inställningarna.
 
Idag tog jag dessutom på mig en myssig kofta, som är en av mina favoritkoftor. Varm, snygg och vinröd = Hösten 2012! Jag tog även på mig en långärmad basic top under för att vara ännu mer varm och mina favorit jeans. Sen så är klockan mitt nya favo smycke så det tog jag på mig i sista sekund innan jag gick i morse.
 

Rast nu

Hej, har ni haft en bra dag?

Det har jag i alla fall haft. Jag började som sagt 08:00 i morse, hade då matte vilket kan vara ett rätt bra sätt att börja dagen på för att var ärlig. Egentligen slutade jag för mer än en timme sedan men jag är faktiskt kvar i skolan(!!) tänt va duktig jag är, jag ska nämligen plugga matte och svenska. De ämnena jag jämt har känns det som.

Jag ska nu äta min underbart goda och lyxiga lunch.

Hösten är ändå mysig

Jag har nog alltid gillat hösten, ända sedan jag var liten men anledningarna har förändrats. När jag var liten var det för loven och kastanjerna man kunde plocka i träden. Senare blev det för att jag tyckte om mysiga hemmakvällar med film, the sims och en kopp varm oboy. Nu är det nog mest alla nya kläder som kommer ut, de mysiga koftorna och den goda chai latten.
 
 

Vecka 39

 
Hej på er!
 
Har verkligen haft fullt upp i dag så har inte hunnit blogga och tro mig jag har försökt med det men då har något stört mig.
 
Jag måste tyvärr iväg nu igen så lägger upp veckans plan så att ni kanske har lite förståelse över att jag faktiskt inte har hunnit blogga i dag.
Puss och kram, så hörs vi om ca en timme ♥
 
 
 
 

Taadaaa

 
Jag har nu fixat med en av de sakerna jag köpte på lagerhous idag, jag har behövt krokar för att ha mina jackor och lite koftor på men jag har inte velat göra hål på mina väggar men igår när jag sökt runt lite så såg jag att det fanns krokar som man bara hänger över dörren, skit smart idee. Synd att det fanns för annars hade jag haft den ideen och blivigt typ miljonär.
 

Ärendena är klara

Kom precis hem från mina ärenden, ett av dom var ju som sagt att handla lite grejer till mitt rum, så jag gick till lagerhaus och där inne hittar man ju alltid roliga och bra grejor. Jag kan visa sen vad jag köpte där.

På vägen hem stannade jag för att köpa pizza. Jag fattar inte varför det är så gott som det är, jag köper oftast en margerita alltså en med bara ost och tomatsås och sen en beanässås. Sen för att vara lite nyttig brukar jag dricka juice till hehe.

Det är helt okej egentligen

Ska iväg snart på lite ärenden i stan, bland annat så ska jag köpa lite grejer till mitt rum som jag insåg att jag var tvungen att ha när jag städade i går. Jag har faktiskt pluggat fram till nu, känner mig super duktig som jag alltid gör när jag pluggar hehe. Men det där med pluggandet är inte så tråkigt och jobbigt egentligen, det är mest att börja som känns jobbigt och tråkigt. Så är det iaf för mig.
 
 
 

Mycket som har förändrats

God morgon.


Nyss kom jag på att jag inte har beställt skolfotot som jag tog för 2-3 veckor sedan så just nu sitter jag och beställer det. Katalogen beställer jag alltid för jag tycker att det är bäst och roligast att ha. Där finns ju alla klassfoton samlade och det är alltid kul att kolla vilka människor som går i ens skola, sen är det också kul att gå tillbaka och kolla på ett klassfoton som är något år gammalt för att se hur man har förändrats.


Bara sen förra året har det hänt otroligt mycket, inte bara i utseendet men också vad som har hänt i mitt liv. Jag har fått otroligt många fina vänner och vissa känns som att jag kommer ha hela livet. Så många minnen jag har på bara ett år med min underbara, konstiga, roliga och lite störda klass, för den är långt ifrån normal.

Morgondagen

Tänker nu gå och lägga mig i min säng och tillbringa min kväll åt film, älskar det ibland speciellt nu när det börjar bli kallt och höstigt ute, då känns sin säng 100 gånger mysigare och filmerna mycket bättre. Jag har också ny bäddade lakan och så och det känns också mycket mysigare att gå och lägga sig i, eller hur?!
 
Imorgon blir det mer alvarliga saker som plugg och PW. Dock så beror PW på hur vädret blir...eller nä jag ska vara duktig i morgon och ta mig ut oavsätt. Som jag nämde när jag pratade om motiverings tips till städning och muskien där så gäller det även träning. Träning utan musik går inte alls lika bra, jag tror ingen tycker det.
 
 
 

Med familjen

Blev klar med mitt rum för ca 20 minuter sedan och det känns riktigt skönt att få det gjort. Så nu sitter jag med familjen och spelar ett spel (frågesport) vilket jag är väldigt bra på så det är klart att det är kul och det var riktigt länge sedan jag spelade spel med familjen.


Jag kan faktiskt rekommenderar att ta det lugnt någon helg i månaden eller så, då man bara gör saker man har lust att göra och inte ha några måsten. Sen att jag måste plugga i morgon är en annan sak men då har i alla fall haft en sådan dag och städningen gjorde jag för att jag hade lust med det.

Btw jag är den rosa, ni ser ju att jag leder.

Bli motiverad

Jag ska nu sätta igång med en stor städning av mitt rum, gjorde det för nån vecka sedan men då slutade det med att allt hamnade på mitt skrivbord och då tyckte jag att det inte spelade någon roll att ha en ordning när skrivbordet ändå ser ut som det gör, jag måste även städa klart bland mina kläder som jag började med här om dagen, har kanske 1/4 av mina kläder på stolar för att det inte får plats och ändå har jag en byrå med 4 stora lådor och en klädhängare, suck! Jag blev faktiskt riktigt inspirerad av mitt lägenhets tittande.

 

 

Här kommer 3 tips för att känna sig motiverad till städningen:

  • Kolla på bostadsannonser m.m. Där man ser hur fint det kan se ut när man har riktigt städat och i ordning.
  • Sätt ihop en spotify lista med glad musik som just du blir glad och pigg av.
  • Tänk dig hur skönt det är att faktiskt ha städat rum, då trivs jag i alla fall mycket bättre i mitt rum.

 

Jag vet vad jag vill och hur det ska lyckas

Vet ni vad jag gör?!
 
Jag sitter faktiskt och kollar lägenheter här i stockholm, ja jag vet jag är 17 år och jag får typ inte ens flytta hemifrån själv men jag tycker det är kul och inpirerande för det är ju inte långt kvar och enligt mig ska man börja i tid. Jag har kommit på att när jag vill något riktigt mycket har jag alltid tagit reda på hur det ska hända. När jag var yngre, runt 9 ville jag verkligen bli delfinskötare (det vill jag fortfarande) så när jag gick i 5an tog jag reda på exakt vilka utbildningar jag var tvungen att ta för att bli det och när jag då skulle kunna bli det. När jag var 14-15 såg jag svenska hollywood fruar och blev fast, jag ville också bo i LA så jag tog reda på hur jag skulle kuna flytta dit på lättast sätt. Idag har jag 3 planer hur jag ska flytta till LA och 100 olika sätt att lycks i LA, ifall någon av det inte funkar.
 

Äntligen lördag

God morgon på er!

Jag vaknade upp och kände ur underbart skönt det var att vakna upp utan alarm, utvilad, pigg och glad. Dock har jag ganska mycket arbeten och saker att jobba med när det gäller skolan men jag ska inte klaga det kunde vara värre (kanske).

Nu ska jag unna mig en Chai latte, film och allmänt mys. Det är jag verkligen värd för som sagt har denna vecka inte fått mycket över till sånt. Jag gör förresten typ världens godaste Chai latte, enligt min bror.

Godis tips

Idag när jag och Isabella var på väg hem bestämde vi oss för att gå in till en godisaffär som ligger vid Hötorget, vi hade nämligen sätt den för några veckor sedan men då hade vi bara gått förbi och sätt den. När vi väl kom in var det mycket större, bättre och finare än vad jag trodde. De hade verkligen alla möjliga sorters godis i alla möjliga olika varianter och alla möjliga olika smaker.

Jag själv kom där ifrån med en godispåse av lösvikt och var riktigt nöjd och jag kommer verkligen gå dit fler gånger, jag vet dock inte adressen men den ligger på slöjdgatan bredvid hötorgshallen och sergelbion.

Skön och rolig kväll

Kom hem för ca 1 timme sedan och sen dess har jag suttit i soffan och kollat på en bra film, är helt slut efter en fullspäckad vecka med möten, plugg och ännu mer plugg. Idag har jag inte heller varit hemma sedan 10 i morse så det känns skönt att bara sitta och ta det 100% lugnt.

Efter skolan möte jag Isabella som sagt, vi gick bara runt ett tag och funderade vad vi skulle göra och sen bestämde vi oss för att gå och kolla på bio. Tyvärr kom det ingen film vi ville se så vi gick och åt på donken istället, lite mindre kreativt men kul ändå eftersom jag och Isabella alltid har kul. Lyckad dag och kväll!

Jag tycker tydligen det mesta är kul

Jag slutade skolan nyss och dagen gick bra hade som sagt bara två lektioner och jag hade förresten svenska och inte engelska, hehe. På svenska förra lektionen började vi som sagt med debattartiklar och jag älskar att skriva och speciellt om mina åsikter så det är riktigt kul.

Nu ska jag möta Isabella för att hitta på något så det ska också bli riktigt kul måste ringa henne nu för att se vart är.

Jag idag

 

Fredags morgon

God morgon!

Ännu en morgon och en dag då jag ska till skolan. Idag är det fredag vilket menas med en ganska kort dag; 12:25-15:30 och jag har endast biologi och engelska som är några av mina favoritämnen, så det gör att jag älskar fredagar ännu mer.

Jag ska nu äta min goda frukost som (nästan alltid) består av 2 makor och grönt te.

iPhone appar del 4

Skype: Alla vet väll vad skype är och här kan man även skypea via mobilen.
4/5 i betyg.

Snapseed: Det är en fotoredigerings app, en sjuktbra sådan. Där man kan fixa det mesta med bilder. 4/5 i betyg.

Flashlight: En ficklampa är ju otroligt bra att ha, men att ha en i väskan känns ju lite 1900- talet så med den här appen kan du ha den med dig hela tiden. Den kan även visa SOS signal och det är ju bra. 5/5 i betyg.

Truth or Dare!: Är du med dina vänner, på fest eller folk du vill lära känna och ni inte vet vad ni ska göra, här kan vara räddningen. Det är helt enkelt sanning eller konsekvens. 4/5 i betyg.

Skinny VS. Fat

Igår skulle jag skriva en argumentation på engelska om valfritt ämne, det är mycket argumentationer nu vilket jag älskar. Jag valde då att skriva om hur människor beter sig olika när det gäller smala och tjocka personer.

 Oftast så kan folk utan att få dåligt samvete säga till en smal person att "guu va smal du är, du borde äta mer" men däremot så säger folk oftast inte utan att få dåligt samvete till en tjock person "guu va tjock du är, du borde inte äta mer", jag förstår inte att det sistnämnda ska vara mer rätt enligt folk. Smala personer är oftast smala på grund av att de mår dåligt psykiskt och de känner sig bättre när de är smala, eller att de får någon ätstörning som också kan bero på att de inte mår bra psykiskt, och de finns också de som har jättesvårt att gå upp i vikt. Tjocka personer är oftast tjocka för att de gillar mat och gottigheter, snabbmat och fet mat. Ska det då vara mer okej att säga till de smala vad de ska göra och inte de tjocka.

 Jag har under hela min skoltid (fram till gymnasiet) fått höra från lärare att jag borde äta mer för att jag är smal eller för smal. När jag var 7-10 blev jag till och med retad för att jag var så smal men lärarna sa inget om det, för de kunde inte ha gått i ca 3 år utan att höra ett ord om det. Om de däremot hade retat en tjock person så hade de ringt föräldrar, pratat och skällt ut dem. Vem bestämmer att jag ska behöva få ta skit bara för att jag är smal?!

 

 

 

 

Mycket att göra

Hej mina fina läsare.

Idag har jag verkligen haft fullt upp med mycket att göra så har tyvärr inte haft tid för att blogga men nu framöver ska det inte hända igen. Jag vet själv hur det är att läsa en bra blogg men som nästan aldrig bloggar, tillslut tröttnar man och tycket att bloggen inte alls är like bra så jag lovar verkligen det och när jag lovar något blir det så.


Är på väg hem nu iaf från min hektiska dag vilket känns skönt men när jag väl kommer hem har jag också mycket saker att göra så det känns lagom kul. Jag ska bland annat skriva en argumentation till en debattartikel som vi fick i uppgift idag till imorgon. Jag ska även maila min lärare om massa saker som jag verkligen behöver ta upp med honom och sen ska jag plugga matte.


Visst låter det kul och inspirerande!

 

Här nu

Jag och min vän Isabella är nu här och har riktigt kul, Pöss!

Ska gå om en timme

Jag har nu ätligen bestämt mig, jag och Isabella ska till insparksfesten som är ikväll, vi bestämde oss faktiskt nyss men jag känner att jag kommer ångra mig om jag inte går, jag är även en person som never ever vill missa något. Förra året när jag var där hade jag jätte kul och jag blev även lite bättre vän med Bea, en av mina bästa vänner jag har idag vi blev iofs bra vänner runt oktober/november förra året. Om en timme ska jag i alla fall gå till tåget för att möta Isabella, eftersom hon bara bor några stationer innan mig brukar vi såklart oftast åka med varandra till skolan och så.
 
Jag måste då gå och fixa mig lite.
 
lite inspration till kvällens smink:
 

iPhone appar 3

Res i Sthlm: Det är sl appen vilket jag använder dagligen och den är jätteenkel att förstå. 5/5 i betyg.

TV.nu: Hemsidan och tvtablån tv.nu's app där man snabbt och enkelt kan se vad det går på tv och vad som kommer gå en vecka framåt. 4/5 i betyg.

Tyda: Den underbara ordbok sidan tyda.se finns även i en app, något simplare men väldigt bra. 4/5 i betyg.

Highway rider: Ett spel där man är en person på en motorcykel som ska köra så nära bilar och lastbilar som möjligt. 3/5 i betyg.

Min dag hittills

God dag mina läsare.


Här är min dag tills nu.

 

I morgon ska jag skriva om...vikt

Hej på er.
 
Jag har nu pluggat ett par timmar, jag ska bland annat skriva en argumentation på engelska och ha ett fysik förhör i morgon. I engelskan tror jag att jag ska skriva om vikt villket någon gång har berört ALLA, som när jag var liten blev jag retad över att jag var smal och mina vänner tyckte att jag skulle äta mer, men jag hade och har jätte svårt att gå upp i vikt. Däremot säger ju inte (bra) vänner till varandra att man är tjock och inte bör äta mer. Visst låter det bra, funderar på att ta upp det här i bloggen också.
 
 
 
 
 
 
 

Insparksfest eller plugg?!


I morgon är det inspkarksfest
för jensen gymnasium södra och norra om jag inte minns helt fel. Södra är det i alla fall, vilket jag borde veta hehe. Förra året var det jätte kul, jag träffade massa folk och det var ett sätta att träffa sin nya klass någon annanstans än i skolan.
 
I år är det dock bara jag och 2 till från min klass som ska dit så det känns inte så kul men å andra sidan ska två andra vänner dit som gick i min klass förut. Jag och Isabella funderar jätte mycket på om vi ska gå eller inte eftersom det känns lite ovärt när inte så många från klassen ska dit och inte andra jag känner från skolan heller, sen är det så att vi slutar runt 17.00 och sen ska man hem och skynnda sig för att fixa sig och se dra dit och sen har jag mycket att plugga. Kul vet jag att det kommer bli men jag vet inte riktigt än. Jag vet, det är i morgon så jag borde kanske ha besstämt det.
 
 
Klänningen är bestämd iaf, jag nämnde ju i söndags (tror jag det var) om att jag antingen skulle köpa en eller ta en supersnygg jag har hemma och den här hade jag faktiskt hemma.
 
 
 

Tisdag

Slutade nyss efter ännu en ganska lång dag. Som ni vet skulle jag iväg på en grej innan skolan och det gick bra, jag kan tyvärr inte blogga om det av många anledningar. Efter det åkte jag in till stan och mötte min vän Isabella för att äta lunch. Sen gick vi till skolan för att ha en riktig "no"-dag; biologi, fysik och matte. Men eftersom min klass är så rolig och underbar så blev det inte jobbig.

Nu ska jag hoppa av bussen och gå hem till ännu mer plugg och idag kommer svenska Hollywood fruar, yeey!

Min morgon

God morgon.

Jag vaknade för ca en timme sedan och jag har nu duschat och klätt på mig. Jag ska snart äta frukost och efter det fixa mig såklart, inte för att det är ett måste att sminka mig och fixa håret men jag mår bättre så och jag blir faktiskt piggare då av någon konstig anledning.

Denna vecka är sen vecka alltså att jag går eftermiddag hela veckan förutom i går då jag hade labb och drama på morgonen. Men idag ska jag börja 12:50 så det känns bra. Har lite saker jag måste fixa innan skolan också så det är därför jag var uppe ganska tidigt.

Mat, mumms

Idag åt jag lasagne med Chai latte på wayns coffee, det var riktigt gott. Mat kortet var faktiskt en av de anledningarna till att valde Jensen gymnasium. För jag har alltid haft svårt med skolmaten och har nästan aldrig ätit den så då efter 9 år kände jag att det var dags att börja äta lunch i skolan.

Till er där ute; ät och va glad du tjänar inte på att inte äta. Och om du inte gillar maten ät något annat.

Måndag igen

Gogod morgon, det är redan måndag helt sjukt.
 
Måndag menas ju med att skolan börjar igen efter en för kort helg. Ska gå om 5 minuter så har ganska brottam men idag slutar jag 17.00 men oroa er inte jag ska självfallet blogga där imellan.
 
Såhär ser jag ut idag:
 


Stolt tjej, vilket jag ska vara

Nu har jag äntligen satt mig ner i min soffa efter timmars av pluggning, jag är riktigt stolt över mig själv nu. Sen att jag tog en paus på nån timme och kollade efter kläder på internet tycker jag också att jag kan vara stolt över. För det kan faktiskt vara rätt jobbigt det också.


Så nu har jag fått en sak gjord i dag, och städa ska jag göra alldeles snart och juste jag skulle ju kanske åka och kolla efter en klänning i dag men såg nyss att jag har en supersnygg klänning här hemma som jag aldrig har använt för att jag inte har vetat när jag ska ha den. Jag kan vissa den i sen

iPhone appar del 2

Nämnde i går att jag skulle ge tips på bra och roliga appar i fyra dagar så här kommer dag tvås appar:


Madcoaster: Det är ett kul spel där man styr en bergochdalbana vagn där det sitter några gulliga ungar i. Låter kanske inte så kul men det är det.

AutoShutter: En kamera med självutlösare, så den är bra att ha. Jag har dock inte använt den mer än kanske två då jag skulle ta gruppbild och en outfitbild. Så om du mot all förmodan inte kar en kamera så är det här appen du ska ha.

Arla Köket: Jag brukar använda den här appen när jag ska baka men tex inte vet vad eller om jag helt enkelt bara ska leta efter något recept. Jag kanske inte lagar mat eller bakar så mycket men när jag väl gör det använder jag oftast denhär.

iBooks: Personligen använder jag nästan aldrig den här appen men den är bra om man har hämtat hem en bok så kan man läsa den där... Eller ja då ska man läsa den där. Man kan även läsa vissa dokument där i.

Frukost och te

God morgon.
 
Jag har nyss ätit frukost som bestod av grönt te och rostade mackor, vilket det oftast gör. Jag älskar te och speciellt grönt te med fruktig smak...eller chai smak, med hunung och mjölk; muuums. Fast det fruktiga är väll lite mer somrigt men nu när det börjar bli kalt ute är det så underbart gott med chai te. Visste ni föresten att chai betyder te på indiska, hehe. Det är som chai latte, det är mycket godare på vintern än på sommaren och inte bara för att den är varm. På tala om varmt ska jag nu gå och sätta mig på min soliga balkong med en marabou mjölkchoklad och njuta.
 

Insparksfest på onsdag

Hur kan jag vara trött nu? Säg mig det mina kära läsare. Jag gick inte och la mig tidigt igår och jag gick heller inte upp så jätte tidigt i dag, dessutom är jag en person som inte alls behöver mycket sömn. Men ska försöka vara så utvilad som möjligt i morgon eftersom jag har rätt mycket att göra i morgon. Jag ska plugga massor, städa bland mina kläder eftersom jag har så sjukt mycket och som är lite överallt i mitt rum. Sen ska jag även kolla efter en klänning eller något om jag hinner för att ha på insparksfesten som min skola har på onsdag, annars får jag ta det på måndag.
 
Något är det med mig och många andra tjejer att man alltid ska köpa nya klänningar eller andra kläder vid speciella tillfällen. Jag fattar inte det, jag har liksom jättemånga klänningar som jag max har använt en gång eller till och med aldrig har använt, så jag får se hur det blir med det.
 
 

Min dag, Lördag

God kväll. 

Min update i dag har verkligen inte varit bra men man lär sig av sina misstag och det ska förbättras. Jag har nämligen umgåtts med min familj och en del av min släkt hela dagen, min moster, hennes man och min lilla kusin kom hit. Att ha barn som man gillar runt sig gör en så glad, eller folk överhuvudtaget som man gillar blir man ju glad av men det är något speciellt med barn, de får en att glömma för en stund och tänka på något annat (det har ju nämligen hänt en sak i mitt liv för inte alls så länge sedan).
 
Tröjan är mörkblå men eftersom det är ganska mörkt ute bleev den svart.
 

iPhone appar

Tänkte köra lite app-tips i fyra dagar så börjar i dag.

Här är några appar som jag tycker är superbra. Facebook och instagram är ju självklarheter (för de flesta) så behöver inte nämna dom.

Quizkampen: Den laddade jag ner i dag och den är jättekul, är jättebra på det också och jag har bara vunnit. Frågesport har jag alltid tyckt varit kul och nu när jag är lite äldre så är jag bra på det också. Man spelar mot en person som man antingen väljer själv eller blir tillfrågad, sedan väljer någon en kategori och så kör man. Så för er som gillar frågesport rekommenderar jag den.

Blogg.se: Behöver jag säga mer än att den är riktigt bra. Den är inte alls svår att förstå sig på och det går snabbt.

Messenger: Det är Facebook meddelandena så i stället för att gå in på Facebook för att chatta behöver man bara gå in där.

Glosboken.se: Älskar både sidan och appen. Bästa sättet att plugga om man har glosor. Man lär sig verkligen alla glosor på inte alls lång tid.

Middag med fint folk

Jag har varken hunnit eller kunnat blogga på några timmar på grund av den personliga saken jag skulle på idag. Det var mycket känslor men där kändes bra på något sätt. Att se så mycket folk som stöttar.

Nu är jag på middag med även nu mycket fint folk och hos mat. Är här med bland annat en av mina bästa vänner Johanna. Vi har precis ätit och jag ska nu gå och fota lite som den lilla fotonörden jag är.

Fredags inpiration

Hej på er alla!
 
Idag ska det hända massa saker.Jag ska bland annat på middag som jag nämde i går, vet dock inte så mycket om den än. Innan dess ska jag fixa mitt hår (jag tror jag kör på stora lockar idag) och sminka mig, jag har precis fixat mina naglar och färgen fick bli röd vilket är min nya favorit färg på naglar.
 
Känner mig lite stressad nu eftersom jag ska vara klar om en timme men tur va så är jag rätt snabb när det gäller att fixa mig. Medan jag fixar mig så bjuder jag på lite inspirationsbilder som jag har inpirerats av idag.
 
 
 
 

Mysig, lugn kväll

Efter att ha kommit hem och; pluggat, varit med min familj och kollat på tv så ska jag nu gå och lägga mig. Gjorde mig precis en kopp te, grönt med honung. Inget koffein eller socker här inte. Jag kan knappt somna om jag får i mig något av det på kvällen, sen är det ju mycket, mycket nyttigare. Så det är superbra.


I morgon blir det en fullspäckad dag, med middag med mycket fint folk. Dock är hela dagen sorglig men jag tänker inte nämna det så jätte mycket. Jag kan säga att det är på något sätt samma anledning som det var till att jag inte bloggade.

Kan de, kan jag

Jag har velat starta företag ett tag nu men mitt problem är att jag inte riktigt vet vad jag ska göra. Jag har för mycket ideer så att jag inte vet vart jag ska börja. Jag har alltid haft mycket ideer om saker jag skulle vilja ha eller behöver och även vad folk vill ha och behöver. För man kan starta företag om allt, precis som att man kan göra tv på allt.
 
Jag ligger nämligen i min säng och tittar även på kontaktannonsen som går på 3an från måndag till torsdag kl 19:00. Vilket är ett pogram om just kontaktannonser, så kan de göra ett pogram om folk (som oftast är rätt speciella) kan väl jag starta ett företag (och flytta till LA).
 

Det var ett tag sedan

Hallå på er.


På grund av en stor anledning så har min blogg legat nere ett tag, tyvärr. Men jag har inte kunnat blogga alls. Det som hänt mig ska ingen behöva vara med om och det är något som är helt obeskrivligt. Jag har fortfarande inte fattat det. Jag tror det är därför jag kan gå till skolan och så.


Det som hände hände på natten till dagen efter jag skrev mitt sista inlägg, ni vet då jag var på väg hem till Bea för att sen åka på fest. Det var verkligen sjukt kul, en av de roligaste festerna och kvällarna jag har varit med om. Tills jag fick ett sammtal som förändrade mitt liv.