Update, varför jag inte har bloggat!

Hej, jag har försökt blogga hela dagen men av någon konstig anledning har jag inte kunnat logga in. Nu äntligen, funkar det.

Som om några minuter kommer det till på som vanligt.

Hittade en väska och lite annat

Just nu är jag påväg hem med Johanna och jag hittade en väska, som självklart var super snygg och användbar. När jag väl kommer hem ska jag ta kort på den så att ni får se min nya skönhet. Jag köpte även lite andra saker som jag verkligen behövde.

Snart blir det en ny väska

 
Snart ska jag möta upp min vän Johanna för att kolla väska, jag känner verkligen att jag behöver en ny. Jag vet dock inte rikitigt vad jag letar efter så gör det lite svårare men att hitta väskor brukar inte vara ett problem för mig. Här omdagen började jag räkna hur måbga väskor jag har och kom fram till 14, sen ko jag på att jag har väskor i några andra väskor och väskor uppe i ett skåp i hallen, då gav jag upp hehe. Jag älskar helt enklet väskor men trots det är jag dålig på att variera dom så det ska jag börja med.
 
Nog med det för jag fick just lite brottom, jag ska hinna med en hel del. Tänkte även platta håret men så kollade jag ut och insåg att det kanske inte är en jätte bra ide eftersom det kommer att hållas platt i ca 5 min, jag har en produkt som är bäst som gör att håret hålls platt men jag vet inte vart det är.
 

Stormen i USA

Jag är tacksam över att jag inte är i östra USA nu. Det känns så konstigt att New York har översvämningar och sånt, det passar liksom inte in där. Det måste vara jobbigt att inte ens kunna gå utanför dörren för att man då kan bli skadad. Så en tanke går till dom som är drabbade.
 
I Sverige har vi inte sånt extremt klimat och får väldigt sällan stormar som denna, så sluta klaga på vädret sverige-bor!
 
 

Tisdag morgon

God morgon på er.

Jag har precis ätit min utsökta frukost som bestod av rostade makor och te. Även fast det är enkelt tycker jag faktiskt att det är en av de godaste frukostarna. Jag är en riktig frukost människa och om jag inte äter något på morgonen så känns hela dagen fel men jag äter aldrig speciellt mycket ändå. Vissa äter ju gröt, makor, ägg osv, fattar inte hur de orkar göra det.

Nu ska jag lägga mig i min säng igen och kolla på grey's anatomy. I sommras hade jag ett riktigt GA maraton och såg alla 8 säsonger, haha.

project runway sverige och Dita von teese

Ni kollar väll på project runway sverige just nu? Älskar det och jag tycker verkligen att dom har lyckats med den svenska varianten. Detta avsnitt är Dita Von Teese med och deltagarna ska designa scen-kläder till henne, tänk va kul det skulle vara.

Kollade skor

Kom nyss hem från lite ärenden på stan, jag skulle bland annat kolla efter skor men jag hittade inga fina så jag ka beställa i stället och sen skulle jag även kolla efter koppar till mamma. Jag funderar på att köpa uggs, dom är otroligt sköna och varma men speciellt snygga är dom ju inte. Fast man kan ju alltid ha dom när man bara ska göra något snabbt ute eller så.


Jag vill ha djur

I nästan hela mitt liv har jag haft djur och nu var det nästan 3 år sedan, så det känns tomt. Jag vill ha en hund eller katt, hund har jag aldrig haft och vill jag vill verkligen ha en. Det känns som att man blir mer aktiv och social med hund, iofs är jag redan det men det kan man inte få för mycket av. Hund är också ett djur som de flesta älskar så då kan jag ta med den lite överallt. Jag vill ha en boxer tror jag, det är den perfekta storleken och vad jag har hört är de rätt lekfulla, mentalt starka och lätt att dressera. Andra hundar jag vill ha är: mops, fransk bulldog, långhårig chihuahua och boston terrier men de känns så små, hehe. Helst vill jag ha en hund av varje storlek, stor, mellan och liten.
 
 
Katt vill jag också ha av den anledningen att det är så härliga, de har egen vilja och nyfikna. Lite som mig helt enkelt haha.
 
Kolla på min mosters katt exempel, kärlek:
 
 

Vaknade tidigt

God morgon.

Vet ni när jag vaknade i morse (hoppas att ni inte vet för då betyder det att ni stakar mig)? Halv 8(!!!), fråga inte varför för det vet jag inte och sen kunde jag inte somna om. Men som jag har sagt förut behöver jag verkligen inte mycket sömn. Så jag har nu i 1,5 h kollat på tv och kollat runt lite bloggar och kläder. Jag ska äta frukost nu, grahamsgrynsgröt fick det bli idag.


Från igår

Medan många av mina vänner och andra var på halloween fester igår var hade jag allmänt mys med min kusin.
Vi spelade spel, kollade på så mycket bättre, åt massa godis och gjorde egen pizza.

En härlig uppvakning

I morse vaknade jag av att en katt börja hå på mig, haha någon ville inte att jag skulle sova mer. Jag var ju barnvakt åt min kusin igår så jag sov över här. Katter är ett djur jag älskar (och de flesta djur) och denna katt kan man inte låta bli att älska. Jag ska snart åka hem och plugga lite för ovanlighetens skull.

Barnvakt till min underbara kusin

Förra helgen ringde min moster mig och fråga om jag ville vara barnvakt till min kusin (hennes barn alltså) och eftersom jag då inte hade några speciella planer för idag så sa jag självklart ja, det är ju min underbara lilla kusin. Eller så liten vet jag inte om hon är, 7 år, kan skriv och läsa väldigt bra för att nyss ha fyllt 7. Stolt kusin - ja(!!).

En bild på mig från igår

Börja måla

För nån vecka sedan fick jag en stor inspration och kick av att börja måla. Jag målade en del för några år sedan men av någan anledning slutade jag, det var väl antagligen för att jag inte fick någon inspration. Så jag beställde färg, pänslar och dukar förra veckan från panduro och igår när jag kom hem ser jag detta paket på min säng. Jag älskar verkligen att beställa hem grjer från internett för när jag väl får det känns det som att jag ska öppna ett paket, även fast jag oftast vet vad som är i.
 

Lov nu!

God morgon!
 
Jag har nu lov!! Känns verkligen skönt, även fast jag brukar fatta det på typ onsdagen. Det här lovet ska jag umgås med min familj som jag inte har gjort ordentligt på ett tag för att jag har haft mycket att göra, jag ska också träffa mina älskade vänner mycket och ja resten får vi se.
 
 

Det var riktigt kul

Laserdomen gick jättebra, jag förlorade inte och bara det gör mig stolt. Det var verkligen kul och fattar inte varför jag inte har kört de de senaste 4 åren.
Tänk jag gick i 7an när jag körde det sist helt otroligt vad tiden går och av någon konstig anledning får jag en klump i halsen när jag tänker på det. Även fast jag inte gillade min klass så mycket till typ 9an men jag saknar dom ändå.
Aja laserdomen var lyckad.

Efter det här ska jag ...

Sitter på wayne's nu mrd min klasskompis Mikaela och har precis ätit lunch, det fick bli en lasagne och en super god latte till det. Det var ett tag sedan jag åt här och varför vet jag inte.

Efter det här ska jag på laserdome, som jag sa i går så visste jag inte om jag verkligen skulle gå i går men nu är det säkert, för då hade jag planer på att kanske göra något annat.

Studieinspration

Idag när jagsatt och pluggade kom min mamma in med det här. Jag blev så himla glad när jag får saker jag inte viste även fast det är små, små grejer. Eller när folk lägger ner tid i det jag får, som det här: Inte en stor grej men hon kom in oväntat, och lappen gjorde allt. Haha, kärlek till min kära mor
 
God natt på er!
 
 
 
 

Lov snart

Snart är det lov och vet ni hur bra det känns, jag kan vila upp mig lite, umgås med mina vänner och...plugga ännu mer till prov och sådant jag har efter lovet. Så i morgon kl 12:45 får jag lov. Några från min klass kommer att gå och köra laserdome efter skolan och jag kanske ska med. Sist jag gjorde det var jag ca 12 år och vad jag minns var det riktigt kul. Men får se hur jag gör med det för har lite andra saker jag kanske ska göra.
 
Lovet heter ju höstlov men så mycket höst vet jag inte om det är. Hösten nu i sverige är 2 veckor och sen blir det vinter, jag låter som en gammal gubbe som gnäller på allt och tycker att allt var bättre för, hehe nä jag är verkligen inte en sådan person. Ja såg även på facebook att någon hade skrivigt att det snöade i...någon förort söder om stockholm.
 
 
 
 
 

Bara skola?

God eftermiddag kära läsare!
 
Idag var det en skön dag hade 2, 5 lektioner och anledningen till att jag bara hade en halv var för att på svenskan ska vi göra en pjäs eller film och min grupp valde att gå hem. För min del fortsatte skolan hem, jag har nämligen biologi och svenska prov i morgon.
Jag ska försöka att inte pata så mycket plugg för att jag vet att det inte är så kul men jag har inte hunnit med så mycket annat den senaste veckan, den är veckan innan lov och då blir det såhär.
 

Det är heligt för mig

Kollar på grey's anatomy nu, ett till program som är ett av mina favoritprogram. Måndag, tisdag, onsdag, torsdag och söndag; det är då mina program kommer. Jag är som sagt lite av en serienörd, mitt tv tittande har börjat avlägsna lite nu och jag prioriterar min tid bättre men mina favoprogram är som heligt för mig och de kommer ingen kunna stoppa.

Känner mig redan ganska trött så jag tror att jag går och lägger mig efter det här och efter att jag kollat lita saker som har mid lire saker att göra, hehe.

Möte i skolan

Kollade nyss igenom min mail och kalender för det kändes verkligen som att jag hade glömmt något som skulle "hända" idag. Såg då att jag har ett möte i skolan om ca en timme. Jag som trodde att jag kunde ta det lite lugnare idag men tydligen inte. Innan det ska jag hinna äta min gröt som väntar på mig nu och fixa till mit hår som viden förstörde.
 
Vad för möte det är vet jag faktiskt inte rikigt men det visar sig då.
 
 

En av mina tidningar har kommit

När jag kom hem nyss så såg jag att min egoboost magazine hade kommit, en av det tidningar jag läser. Jag älskar tidningar, det är en blandning mellan mycket saker och man hittar alltid något man gillar. Om man är sugen på att inte läsa så mycket hittar man oftast en artikel där det inte står så mycket, är man sugen på att läsa någon interjuv med en kändis hittar man oftast alltid det också och det gäller nästan alla magazine's.
 
I Egoboost magazine så är mycket om karriär, utbildning och självsjänsla och mycket interjuver med folk om just det men det finns även lite mode, tips på produkter osv som en "vanlig" tjej tidning har och det är ganska skönt att ha en tidning som det inte är så mycket mode m.m i men ändå lite grann.
 

Mysigt ändå

God morgon!

Det börjar verkligen bli vinter nu och jag tänker inte bara på kylan. Jag gick hemifrån ca 10 över 7, för att jag skulle hinna köpa frukost och plugga lite i skola innan jag började, då var det typ svart ute och om lamporna inte hade varit där hade jag inte sett någonting. Men kom igen det ska inre vara svart ute kl 7 på morgon i oktober(!!). Fast även det är mörkt, kalt och ännu kalare så kan jag inte låta bli och tycka att det är rätt mysigt ändå. Speciellt på kvällarna då jag sitter hemma eller på ett café, dricker en varm choklad och kollar ut till det mörka Stockholm.

SHF, säsongs avslutning

Sitter och tittar på Hollywoodfruar. Haha va roliga de är, mina favoriter är Maria och Isabel för att de är så underbart naturliga på något sätt men jag gillar även hon den nya Margareta för att hon är bra ärlig och skämtsam, hon har ju dock inte varit med så mycket så jag kan inte riktigt säga så mycket om henne.

Nu efter pausen kommer det ju bli lite drama vad jag sett hittills, hur orkar denna person(??). Jag tänker inte nämna några namn för hon är inte värd att få reklam från mig.

Tisdag 231012

 
Hej på er!
 
Jag har haft fully upp i dag så har inte alls hunnit eller tänkt på bloggen tyvärr.
 
Först gick jag till skolan fram till 10 i 1 då skynndade jag mig hem, eller när jag väl köpt min latte skyndade jag mig hem för att lämna mina 10 skolböcker mm och gå till vårdcentralen för att ta det sista vaccinet mot livmoderhalscancer. Man tar nämligen tre stycken, jag vet inte om det hjälper men det är lika bra att göra det för det är inte så att jag skadas mycket av den. Nu i några timmar har jag pluggat tillett prov jag har in morgon.
 
Jag ska nu äta den goda kladdkakan som min mamma har gjort, den är bland de godaste kladdkakorna jag har ättit. Fattar inte hur hon gör den så god.
 
 

Det helt okej ändå

Även fast jag vet att det inte alls är så farligt när jag väl sätter igång med att plugga så känns det som de tråkigaste jag kan göra. Till och med tråkigare än att bara vara hemma och slöa en hel dag och det mina vänner är inte riktigt my style.  Jag försöker i alla fall hitta lite motivation för att plugga och som sagt så är det inte jätte tråkigt och jobbigt när jag väl börjat, och jag vet att många känner som jag men varför känner vi då såhär?! Någon som har ett bra svar på den frågan? Efter att ha skjutit upp det jag skulle ha gjort i matten så gjorde jag den äntligen nyss och det var så jag kom på detta, nu när jag har gjort många tal och annat inom matten så frågar jag mig verkligen den frågan: varför gjorde jag det här inte tidigare när det inte är så jobbigt när jag väl börjat?

 

Sökte efter bild på google och det är faktiskt just detta jag håller på med i matten, hehe.

 

 

Måndag 221012

God dag.

Idag var det skola som vanligt igen, inte världens roligaste dag men jag lärde mig en hel del vilket meningen faktiskt är. Många glömmer bort det ibland, alltså att man ska lära sig saker.

När jag slutade gick jag och köpte en croissant och en Chai latte, perfekta lunchen och jag rekommenderar det starkt. Hehe nä men gott var det.

Ska upp tidigt i morgon

Jag ska nu gå och försöka sova, ska upp 05:40 i morgon. Jag har också varit ledig sen i tisdags eftermiddag och innan det var det sen vecka så det kommer antagligen inte vara lätt. Tur att jag är en morgon människa (eller jag är typ båda) annars hade det väll varit ännu jobbigare att komma upp än vad det är nu.

God natt mina kära läsare så hörs vi i morgon.

Det blev även några timmar i stan

Förutom det jag hade planerat att göra följde jag med Bea till buttericks för att kolla kläder till halloween. Där inne kan man vara i timmar och hitta nya saker hela tiden, det är som en leksaksaffär för både vuxna och barn. Jag vet dock inte än hur det blir med allt så kläder och sånt får lösa sig när jag vet.

När jag väl var i stan ringde Johanna mig och frågade om jag ville äta middag med henne någonstans. Vi var sugna på så olika saker så lösningen fick bli kungshallarna och en underbart god pizza för mig och hon från tacobar. Jag äter dock på tacobar som lunch ganska ofta så jag var inte sugen på det, även fast det verkligen är super gott.

Söndagssysslor

God morgon till denna söndag, till det typiska höstväder och till en sista dag på den här veckan.
 
Ni kanske vet att söndag för mig brukar bestå av skolarbeten och plugga, städda och ta det allmänt lugnt, jag kallar det alltså söndagssysslor. Även denna söndag ska jag göra mina söndagssysslor men jag ska även gå och fixa mina naglar, det var ett tag sedan och det behövs. Jag ska också gå till gymmet för att kanske fixa gymkort men eftersom jag ska börja gymma med en kompis så ska jag nog vänta med det så att vi båda får det sammtidigt.
 
En viktig detalj med mina söndagar är att regel nr 1 är att jag inte får stressa.
 
 
 

Favorit filmen

Det blev en fika idag på stan med en vän, vilket självklart var trevligt och kul. Väl hemma (efter att ha kommit in från kylan) kände jag mig för en kopp varm oboy (eller choklad kanske man ska kalla det när jag både har grädde och choklad i), en film under en filt i soffan. Det fick bli Marie Antoinette, en av mina farorit filmer. Jag funderar på att köpa hem den för jag vet inte hur många gånger jag har hyrt den, hehe.


De bästa caféern i Stockholm

Jag är en riktig café person. Jag älskar att sitta på ett café och fika och ta det lungt mellan all shopping.
 

Espesso house

Hitta espresso house

Som ni kanske märkt älskar jag verkligen espresso house och nästan allt de har att erbjuda.

 

Wayne´s Coffee

Hitta Wayne´s Coffee

Här brukar jag äta lunch men de har även väldigt goda bakelser och drycker.

 

Café 60

Sveavägen 60, Mån-Tor 07.00-24.00, Fre 07.00-02.00, Lör 09.00-02.00, Sön 10.00-24.00.

Titta på öppettiderna, hur bra som helst.

 

Lördag förmiddag

God morgon!
 
För mig känns det som söndag idag och det har jort det ända sedan jag vaknade, det kan vara för att jag har varit ledig från skolan i några dagar nu, Söndagar för mig brukar vara att jag är hemma för att plugga och kolla serier till eftermiddagen och då göra något. Så för att göra det tydligare att det faktiskt är lördag ska jag göra något nu, jag tänkte mig en fika eller en lunch på stan så jag får se vad mina kära vänner säger om det.
 
 

Denna kväll


Ikväll är jag lite osäker hur set blir, Bea min kompis sa att jag skulle med på fest till några vänner till oss men jag var inte taggad att träffa dom (alltså inte Bea men de andra). Sen en annan kompis frågade men jag orkade inte åka dit. Sen frågade också Johanna om jag ville med till hennes klasskompis men jag inte vad som hände med det.

Så när jag sa att jag inte visste till folk så blev det som det blev.

Ps. Nu fick jag ett sms av Bea så
kanske följer med i alla fall.

Se filmen

Vet ni vad jag fastna i för film... Tintin(!!). Allas favorit, både barn och vuxnas. Den nya Tintin spelas ut före allt så jag tycker att ni ska se den även fast ni inte har sätt de tidigare serierna osv.

Angående ikväll så vet jag inte riktigt än vad som händer och hur det blir.

Fredag 191012

Nu är det "bara" att vänta i ca två veckor för att kanske kunna slappna av lite, men det kommer att vara två oroliga veckor.

Kom nyss hem och ska ta mig en kopp te men honung vilket är de bästa mot hals ont, krypa ner under en filt och kolla på film för att sedan gå på en fest, jag är dock lite tveksam vilken jag ska gå på men det blir kul oavsett.

Taggad för det roliga

Nu är biljetterna bokade, jag är sååå taggad och det kommer bli sååå kul och jag kommer ha ett av de bästa sällskapet man kan ha. Jag kommer berätta mer om "det" sen när det kommer lite längre fram och i morgon efter del 2 av r********** kommer jag hämta ut biljetterna. Den första "delen" eller vad man ska säga var ju i går som jag nämnde och imorgon ska det vara det sista vad jag vet nu. Tillbaka till det inte-så-seriösa så har jag längtat länga på detta så det gör det extra kul.


En bild på mig för ett tag sedan:

Jag är nog sjuk

Vaknade upp och kände mig sjuk, kan knappt andas och kände mig helt slut. Sen har jag astma också så det gör inte saken bättre. Det fick alltså bli ennu en dag borta från skolan, jag ska dock plugga mycket idag så mycket vila blir det i alla fall inte.

Middag

Det blev en middag ute idag. Vi var hungriga, ingen orkade laga mat och vi var sugna på olika saker och så är ju att äta på restaurang bästa alternativet. Det börjar dock bli mycket ute middagar nu så det är inte speciellt längre vilket både är bra och dåligt. När man går i Jensen så har man ingen matsal utan får 45 kr varje dag att köpa lunch för så då blir det extra mycket mat ute.

Nog pratat om det för nu ska jag äta min supergoda middag som består av några av mina favoriter, kött, pommes frites och beanässås.

Lite lugnare nu

Efter en lång och jobbig dag kan jag lugna mig LITE det kommer fortsätta på fredag då ska det vara halva dagen i stället för hel-dag som det var idag. Jag var ledig från skolan idag vilket jag även kommer vara på fredag, det som är jobbigt med det är att när man som jag går igenom väldigt mycket på varje lektion så det gör att jag missar väldigt mycket. Men det löser sig genom att jag pluggar lite extra helt enkelt.

Det jag hoppats på

Det var det jag vill och hoppats på som hade kommigt på posten. Jag ska ta kort på den såfort min kameras bateri är fördigladdat vilket ftast inte tar så lång ti, det ät verkligen störande när saker man ska anväda har urladdat bateri, jag använder inte ens min kamera så mycket längre. Jag såg även att skorna som jag berättade i förra inlägget som jag har beställt inte kommer på ett tag, två av dom fanns inte i lager (eller vad det var) så de kommer att komma i slutet - mitten av november.
 
Jag ska gå och sova snart för i morgon blir det en lång dag,  inte i skolan dock utan jag ska tillbringa hela dagen åt en r********, det känns bra på något sätt.
 
 

Nytt paket från posten

Jag ska snart gå på några ärenden nere på stan. Bland annat att hämtade ut ett packet från posten, om det är det jag tror att det är kommer jag verkligen bli glad och jag ska självklart visa upp den för er strax. Apropå det så beställde jag tre par skor idag, de var så snygga och jag hoppas på att de kommer snart. Vanligtvis gillar jag mer att köpa skor i affär men: 1. Jag har inte tid för det. 2. De var för snygga att låta bli.

Så god

Gick nyss förbi 7 eleven för att köpa en kaffe och såg denna godbit framför mig så den fick också följa med. Vet nu hur god den är, mums. Nu blir det skolan i några timmar.

Inspiration

Lite vårligt kanske men jag känner att det kan behövas lite vår tankar i det regniga höst vädret.

Den nya jag på väg

God dag läsare!

Har ni haft en bra dag hittills? Det har jag. Morgonen började bra vilket kan göra en hel dag. Senare gjorde jag lite nytta som läxor. Snart ska jag gå till gymmet för att fixa gymkort, den nya friska, pigga och hälsosamma jag ska börja. Men gottigheter tänker jag inte sluta med då de faktiskt är bra för mig.

Ytligare ett yrke jag inte ska bli

För några år sedan såg jag en film om en kock och jag fastnade genast, jag ville bli kock. Trots att jag var väldigt kräsen när det gällde mat och att jag åt gurka som den ända grönsaken. Men det såg så kul ut, pröva god mat och bakelser.

Idag några år senare så vet jag att det inte är yrket för mig, arbetssättet, oglammigheten och tråkigheten inte är något för mig. Mina gäster bara skulle endast få toast, pannkakor, nudlar och varmakoppen sopa. Mina toast och pannkakor är i och för sig väldigt goda.

Nu ska jag äta min underbara toast medan jag ska göra skolarbeten.

Gårdagen

Hej och god eftermiddag.
 
Jag har nyss satt mig ner effter några hektiska dagar. Igår blev det heller ingen update men jag tror ni förstår när ni får höra om min dag. Jaggick såklart till skolan som slutade 11:00 då gick jag och min vän Isabella och åt lunch. Efter det åkte jag hem för att byta om till min idrott som egentligen var helt meninglöst att jag gjorde eftersom att vi mara hade teori. När den var slut åkte jag hem igen och åt middag för att sedan åka på teater. Ja ni hör ju, inte så konstigt att jag inte hann eller hur? Teatern var rolig, jag vet dock inte vad den hette eftersom jag inte bokade den. Jag gillar teater,musikal och sådant så jag tror faktiskt att jag ska börja å mer på det. Samma sak gäller det bio, jag älskar att på på bio men jag gör det för sällan.
 

Kan jag pusta ut nu?

Hej och som ni märkte så bloggade jag inte i går så förlåt gör det. Jag hade inte tid för det och det var inte det jag prioriterade först.

Nu är jag på väg hem för att njuta av inga läxor och inget heller något annat måste göras. Det skulle dock inte förvåna mig att jag får/kommer på saker att göra när jag väl är hemma. Jag ska nu också njuta av min som väntar.

Nya jag?

Jag ska börja träna på gym, OMG jag vet men bli inte för chockade för jag har faktiskt trännat ett sport i 9 år förut och för några år sedan testade jag alla möjliga sporter och tränna började jag lite med för ca ett halv år sedan och nu ska det bli gymmet. Jag vill må bra och känna mig tränad med bra kondition, och mamma har sagt till mig länge att jag måste träna upp min rygg eftersom jag har en lång rygg kan jag få problem med den och det vill vi ju inte att jag ska få.
 
Så på onsdag (tror jag) ska jag börja gymma, yeey min rygg ska aldrig få bli skadad, jag ska få bra kondition och snygg kropp har jag redan hehe.
 
 
 

En skön dag

Vilken bra dag det har varit idag, i alla fall hittills hehe. Jag slutade skolan för ca 10 min sedan och är på väg hem, det här måste vara bland de bästa sakerna att gå i Jensen tänk er att sluta runt 12:30 varje dag varannan vecka. Jag funderar dock på att byta och varför vet jag inte men jag får se. Jag är hemma snart och då får jag se vad som händer idag.

God natt darlings

Sova behöver man också eller hur! Sömn får jag alldeles för lite av vilket beror på mycket olika saker som jag tyvärr inte kan berätta för er kära läsare, men jag har växt tillräckligt och mår bra ändå tror jag. Jag ska snart sova som var anledningen till att började nämna det hehe.

Imorgon börjar skolan igen och då är det tidig vecka vilket känns ganska skönt då jag hinner med saker efter skolan så som plugga, träffa vänner, fika, shoppa osv osv.

Ett tips till er

Är ni inte heller ett stort fan av grönsaker, så är det här bra vitaminer. Själv har jag aldrig gillat grönsaker och vissa grönsaker kommer jag aldrig börja gilla MEN jag börjar gilla vissa faktiskt, yeeey.

I alla falla de här vitaminerna innehåller... Typ alla vitaminer och mineraler som finns och de är super bra, jag blir faktiskt piggare av de och jag känner att min kropp orkar mer.

Underbar morgon

God morgon världen!

Att vakna upp till ett fantastiskt väder, men en snäll mamma som frågar om jag vill ha frukost och att ha sovit ut är verkligen underbart, inte sant?!

Idag har jag ganska mycket att göra men trots det tänker jag inte stressa efter en stressig vecka, söndagar i mitt liv betyder att jag ska vara helt stressfri spelar ingen roll vad eller hur mycket jag har att göra.

Dagen hitils

Vilken dag! (Säger bara så)

Jag hittade min jeans som satt så sjukt snyggt och jag älskar dom. Ja, kanske är en materialist men jag gillar det i alla fall. Ska visa upp dom sen men nu ska jag ta en dusch och sedan fixa mig lite för...nä det håller jag nog hemligt.

Jag åt btw en otroligt god muffin idag på moda café. Jag fikar nästan aldrig där och varför vet jag inte men det brukar alltid vara fullt med folk och inga platser.


Jag ska hitta dom idag

God morgon!
 
Idag ska jag som sagt köpa jeans och anledningen till att jag gör det som en stor grej är för att det är en stor grej för mig, jag älskar jeans (som ni kanske har märkt) och när jag väl hittar några som passar bra så gör det mig otroligt lycklig. Jag funderar på att göra mina egna jeans så att jag får dom precis hur jag vill ha dom hehe. Nä men jag vill faktiskt göra ett eget klädmärke, som bland annat kommer sälja jeans för ALLA typer, bra va för jag vill göra alla nöjda och glada.
 
 
 
KELLY - Jeans slim fit - BlåttBLAISE - Jeans slim fit - Blått
 
 
 Jeans bootcut - BlåttJADE - Slim fit - Blått

En nödvändig kväll

Det blev ju som sagt bara en fredags mys kväll och jag gissar att några av er kollar på x-factor just nu och det gör jag med, jag tycker inte att det är världens bästa program men det känns som att det är något man måste se (någon vecko final iaf).
 
 
 
 
Denna ta-det-lugnt-fredag behövdes efter denna vecka, jag som tyckte att förra veckan var jobbig - denna vecka var dubbelt så jobbigt. Nästa vecka blir det bra igen, då har jag tidig vecka också vilket kan vara skönt.
På måndag ska jag börja med en rolig sak och är super taggad för det äntligen. Jag har nämligen väntat till jag ska bli taggad för det eftersom jag vet att det blir mycket, mycket roligare då.
 
 
 
 
 
 

Fredags mys?

Jag har letat jeans i ca 1 timme idag och vet ni hur många det var som passade och jag köpte, noll! Jag blir verkligen så glad över det...eller inte. Så i morgon ska jag åka och hitta några och köpa dom också, det har jag bestämt och om jag nu får leta i 10 timmar får det bli så.

Lite senare idag kanske jag ska träffa min vän Johanna men troligtvis blir det inte så och så får det bli en hemmakväll med film mys, för ikväll orkar jag verkligen inte med något annat än de. Men imorgon måste jag göra något, något som är lite mer likt mig.


Äntligen mitt riktiga jag

God morgon!

Inatt sov jag som jag brukar, alltså jätte bra. Jag tror att stress kan påverka att man sover sämre än vad man brukar, så är det iaf för mig, då man egentligen behöver sova extra bra. Så nu ära jag pigg och glad som den vanliga mig.

Nu ska jag äta min lyxiga frukost som består av grönt te och rostade makor.

Såg ni?

Såg ni revenge?!!!

När man ska sammanfatta och förklara ett avsnitt av det så räcker ett enda ord: OMG(!!).
Så det är verkligen det bästa med torsdagar men det värsta med torsdagar är att man måste en hel vecka till att se nästa avsnitt. Fast jag brukar faktiskt se samma avsnitt av mina favorit serie två gånger om jag längtar jätte mycket, hehe.

Så se det avsnittet av revenge och om bi har sätt det, se det igen!


Imorgon blir det en lite skönare dag; 11:50-15:30 och inte alls lika mycket plugg efter. Så imorgon kan jag njuta av livet igen.

Pöss Pöss!

Kanelbullar *hjärta* mig!

Det är kanelbulls dagen idag vilket ni säkert inte har misstat och jag har nog ätit några av världens godaste bullar ( utan att överdriva). Den första var idag på dagen då jag och två vänner gick till Coop, jag såg då bullar med rosa på så självfallet köpte jag en sådan, det var riktigt mycket kanel-smak och de hade inte snålat på något om man säger så.

Senare får jag ett sms från min syster där hon har skickat en bild på bullar som hon och min mamma har bakad och även de såg riktigt goda ut och de var de verkligen.


Så jag hoppas att ni har haft en bra kanelbulls dag och ätit goda kanelbullar men sjukt mycket kalorier.

Ni kanske först nu?

God kväll darlings.


Äntligen sitter jag i min soffa, läser bloggar, kollar kläder på internet, tittar på helt onödiga tv-program och bloggar, så min vardag brukar se ut när jag inte orkar med något annat. Dock har den inte varit så den senaste veckan då jag har varit tvunget att plugga ca 40 timmar om dygnet, och ja försök att förklara det så kanske ni fattar hur sjukt mycket jag har att göra när det gäller skolan. Det tar liksom aldrig slut, och jag har inte fått sova ut på flera veckor.

Så nu ska jag fortsätta att njuta av mitt soff mys och försöka att inte somna.

Anledningen till att jag låter lite irriterad är för att jag har fått kommentarer om att jag inte bloggar lika mycket denna vecka och nu hoppas jag att ni förstår, efter kl 17:00 i morgon kommer det bli bättre då jag endast har två läxor kvar.

 

 

"hoppas att det inte ska börja igen"

God natt!
 
 
Har nyss tagit en alvedon, och ska snart gå och lägga mig. Jag vaknade mitt i natten av att jag hade ont i huvudet, vilket jag tyckte var konstigt  eftersom jag ALDRIG vaknar mitt i natten utan jag somnar och sen vaknar jag när alarmet ringer. Jag har haft ont i huvudet nästan hela dagen vilket verkligen inte är kul för när jag får ont i huvudet får jag jätte ont - migrän helt enkelt. På tala om det hade jag faktiskt problem med det förut när jag var yngre, jag vaknade nästan varje natt pga migrän och nästan inget hjälpte så jag hoppas att det inte ska börja igen.
 
Nog pratat om det, sova var det så att jag är utvilad till morgandagen långa dag med ett stort matte prov.
 
 

Jag just nu

Sitter fortfarande och pluggar, jag har nämligen matte prov i morgon. Och för er som tror att jag nu sitter och  internet shoppar (som jag jämnt gör hehe) tror ni fel för jag gör faktiskt matte, min lärare har nämligen laggt upp de mesta som  vi behöver kunna på en hemsida.
 
Såhär ser jag ut idag och jag blev riktigt nöjd över mittt hår idag, visst är det fint!
 
 

Så snälla människor runt mig

Människor runt mig är (oftast) så snälla, jag älskar det verkligen!
 
När jag kom hem så sa mamma till mig att hon hade en lite sak till mig som jag skulle få när jag började plugga. Så när jag väl sa till henne att jag skulle plugga så fick jag en 200gramare marabou mjölkchoklad och en red bull, precis vad jag behövde. För att göra mig glad behövs det egentligen bara att ge mig choklad, det funkar 99 av hundra gånger.
 
Senare, när jag väl pluggade matte fastnade jag med ett tal och frågade några från min klass, några minuter senare har jag fått svar från dem med tydliga svar! Jag bliv verkligen arg när jag inte klarar saker och ger mig inte för ens jag klarat det så det betyder också mycket.
 
 

Universits dag

Idag var det ingen vanlig skoldag för mig och min klass, vi skulle nämligen till universitet som har forskningsdagar just nu. Jag gå ju naturvetenskap och då är väll meningen att man ska plugga vidare egentligen (men jag får se hur jag gör med det) och därför tyckte min coach att det skulle vara bra för oss att pröva på att gå runt där och gå på "föreläsningar".

Jag gick på två stycken, den första var en om att plugga på universitet osv vilket jag tyckte var bra och jag lärde mig mycket. Den andra handlade om konst, "ser du sådant som inte syns, eller finns" dock tyckte jag att den inte riktigt var som jag trodde men helt okej.

Lite av min dag

Idag (förutom min stress i morse) har jag varit duktig. Jag åkte som sagt till skolan tidigare för att gå på fördjupningen, då jag skulle plugga matte, fysik och biologi - riktiga natur ämnen hehe. Sen så när jag kom hem gick jag på en kort promenad, det blir ju mörkt på 2 sekunder nu och jag orkade inte gå tillbaka hem i mörkret. När jag kom hem pluggade jag ännu mer. Så en stooor guld stjärna till mig i dag trots att min morgon började som den gjorde.

Min morgon

Hej, hej!
 
Har ni haft en bra dag hitills? Om jag ska vara ärlig så har jag själv inte haft en perfekt dag.
 
Det började med att jag försov mig i 1,5 timmar, OMG jag vet så när kl var 07:40 vakande jag, fick panik och slångde ner huvet i kudden för att ha ångest men efter ca 5 minuter så sprang och väckte pappa och sa att han var tvungen att skjutsa mig till skolan eftersom jag skulle till fördjupningen. Så att försova sig, vara tvungen att stressa (något jag inte tål nu) och vara utan frukost är ingen bra start på dagen så gör inte så mina kära läsare!
 
 
 

Kläders planer

God natt!
 
Jag ska snart gå och lägga mig, jag ska bara tvätta bort smink å så vidare. Sen har jag bestämt att jag ska bestämma kläder redan dagen innan eftersom jag nästan jämnt får brottom på morgonen och då slutar det med att jag bara slänger på mig något för att sedan springa till bussen eller tåget. Det känns lite tråkigt att göra så men det känns ännu tråkigare att bara ha slängt på sig något.
 
Så det är en av anledningarna till att jag inte har gjort det förut och för att jag inte vet vad det är för väder när jag vaknar upp. Fast det jag vet är att det är kallt, varmt och kallt på en dag nu på hösten så då är det bra att ha en tjock tröja på sig som jag sedan kan ta av.
 

Dagens jag

Här är min dagens outfit! Hel svart som verkligen inte är en grej för mig men eftersom min topp inte är så "vanlig" så gjör det inte så mycket.
 
Toppen är den jag köpte här om dagen från oasis.
 
 

Turis

Vet ni hur glad jag blev nyss!
Jag insåg nämligen att ikväll så börjar Project Runway Sverige, visst är det fantastiskt vänner. Jag tycker att det ska bli kul att se. På morgonen idag var Sofie Farman med i Vakna med the voice och pratade om programet så det gjorde mig ännu mer taggad. Denna vecka är en riktig serie-start vecka; idag är det Project Runway Sverige, på onsdag är det grey's anatomy, torsdag är det revenge och på söndag är det solsidan. Im lucky or what!? I morgon kommer SHF också men det är dock ingen start.
 
Som sagt jag är en tv-serie nörd, hehe.
 
 
 

Räddare i nöden

Ååå vad jag älskar espresso house och speciellt deras underbara Chai latte. Vad skulle jag gör utan det vissa dagar för det behövs ibland, som exempel när man är stressad och på lite dåligt humör. Samma gäller choklad! Jag låter som en tjockis hehe men jag ska ta vara på min gåva, att jag har svårt att gå upp i vikt, right!?

Som ni ser måste mina naglar fixas de ser förjävliga ut(!!) så får det inte vara men det får fixas när jag har tid.

Måndag morgon

God morgon älskade människor!
 
Jag ska snart till skolan och ha en härlig dag med mina älskade klasskamrater. Denna vecka har jag somsagt sen vecka, jag går ju i jensen gumnasium och då har man varannan vecka sen (ca 12:20-17:00) och varannan vecka tidig (ca 08:00-12:30) så idag slutar jag 17:00 och har Drama, psykologi och matte, några av mina favoämnen (i alla fall de två första).