Nu ska jag hem, till Stockholm

Har haft några trevliga dagar med en ny vän + andra. Utan internet och bara trevligt. Men nu ska jag hem...igen. Idag var det en vecka sedan jag kom hem från Las Vegas och jag har redan lyckats hamna på en flygplats på väg hem. Denna gång ska jag dock stanna hemma i mer än 5 dagar. Vill träffa mina vänner och mysa massvis med min lilla Haylie (min brorsdotter). Tänkte kidnappa henne någon dag, gå runt med vagnen och sedan bara kolla in i hennes ögon och ha långa konversationer - det gillar vi.
 
Mitt flyg går om 30 min, och då är det bara nån timme tills jag landar på Arlanda.
 
 

På Arlanda...Igen!

Hej, god morgon! 

Jag kom hem i tisdags, mitt på dagen och pånyttförälskade mig i snön och kylan. Det är så härligt med frisk luft och känslan av snö under skorna. Så härligt så att jag nu ska åka till norska landsbygden och vara där till på tisdag. 
Så nu ska jag ut och flyga igen. Är på Arlanda nu vid min gate och väntar på att få komma in. 

Är jag trött på packa, livet med begränsade saker av alla mina saker och flygplatser? Jupp men om jag får chansen att resa så gör jag det. 
Tog faktiskt bussen hit, det var jättesmidigt och mysigt att sitta där med min te och makor och kolla Stockholm när det ännu inte hunnit bli ljust. 

Mindre Emma kväll och mer Packning

Hade verkligen en mys-Emma kväll igår, näst stista kvällen i vegas. Har inte varit så social sedan jag kom hit till sär jag är nu, asso först kände jag att jag trängde mig på att flytta hit så vill liksom inte vara ivägen för jag vill liksom inte att folk ska behöva umgås med mig om de inte vill så har liksom dragit mig tillbaka. Sen så är jag ju faktiskt inte 21 än så får ju egentligen inte gå ut på nattklubbar.
 
Tänkte att denna kväll skulle bli likadan efter jag packat, kolla film, äta choklad och dricka något glas champagne i denna underbara säng. Men. Klockan är nu 3 på natten och har ännu inte packat klart... hur ska jag hinna? Får vu upp lite senare för det skulle jag ändå hinna.
 
 
 
 

Shoppar de sista

Sista dagen. I morgon åker jag hem och jag är nu och springer runt och shoppar souvenir saker till min familj. Sen ska kag hem och packa..nej asso inte hem till Sverige och packa med till mitt "hem" här. Vill upp 5-6 i morgon men att packa kan ju inte ta såå lång tid. Kommer verkligen sakna den här staden, men nu vill jag hem för ett tag. 

Har fått en Selfie-stick!

Om ni ser en blond superlång tjej skutta runt med en selfiestick på Las Vegas strip, så är det jaag. Nu kommer jag verkligen se ut som en lyktstolpe haha. För jag äger nu en selfie-stick! Jag är faktiskt super glad för den (kanske lite överdrivet glad över en sådan materiell sak), kommer kunna ta så mycket bättre selfies nu och det gynnar ju alla. Hur smart är de egentligen med just den grejen, så simpel men som verkligen förändrar och förenklar mobilfototagandet (haha nytt ord?).
 
Titta va fiin den är,

Jag måste dock lämna tillbaka min iphone 6 idag som jag lånat 😢 Ska kolla när jag kommer hem om jag kan byta min telefon eller när mitt abonnemang tillåter det. För gillar den verkligen, men ska då välja en iphone 6+ då jag har väldigt långa fingrar så blir det liksom inga problem.

Mitt nyår med Las Vegas vy

Så..NYÅRSAFTON! Det ska jag berätta lite om nu, kan inte berätta allt. Men kan börja med att säga att tolvslaget var helt fantastiskt, helt overkligt och vyn var som klippen och skuren från en saga. Fast 00:00 kom liksom plötsligt,  var inte alls redo, höll på att ta massa selfies, fixade och donade och så helt plötsligt går alla fyrverkerier av och alla skriker "happy new year". Jag tittar mig runt, ger ifrån mig ett 'tjiho', tar massa bilder (ångrar faktiskt att jag inte lade ner mobil för en stund) men jag hann ändå uppleva lite av stunden ändå. Kanske var det helt enkelt all champagne som får mig att se tillbaka på det lite burit, haha.
 
Men att se tolvslaget, i Las Vegas, med de vackraste fyrverkerierna från 36 våningen på en balkong är en syn jag aldrig kommer glömma.
 
 
 

Jag har inte frågat någon om det är okej att jag lägger upp bild på dom på min blogg, så därför kan jag liksom inte göra det.

Bokade om till måndag

Aloha! 

Tänk att det var em vecka sedan nyår var, tiden går verkligen så fort. Ska berätta om nyår i ett senare inlägg. Jag skulle ju egentligen vara hemma nu, för ungefär 40 timmar sedan skulle jag ha suttit hemma i min soffa. Meeen jag glömde helt bort tiden, massa saker hände (har bland annat bytt boende) så bokade om den till på måndag. På måndag klockan 10:31 går mitt flyg från Las Vegas och ungefär samma tid fast ett dygn senare i svensk tid kommer jag landa i Stockholm. Hur konstigt är det inte förresten att planet går '31'?! 

Så nu ska jag bara njuta av de sista dagarna här och liksom göra vad jag känner för varje dag. Idag har jag exempel inte gjort så mycket alls, har inte ens gått ut, för att när jag skulle gå ut så insåg jag att jag inte vet hur jag kommer in igen, sen han det bli mörkt och det är ingen hitt att gå runt här när det är mörkt. 

Så nu vet ni lite utav läget. Tänkte nu bestämma hit lite mat, pizza låter inte så dumt. Men hur gör man det då? Tillbaka i morgon efter lite drama

Sedan nyår hr en hel del hänt, mycket drama och kaos men nu är allt bra. Är fortfarande i Las Vegas och bloggar i morgon, för nu ska jag sova så att jag kommer upp något sådär normalt och tidigt i morgon.
 
Puss och kram.