Spel time

Hallå, när jag kom hem kände jag verkligen ett sug efter...The Sims 3 så jag sitter och spelar det, hehe. Inte det roligaste kanske men jag tycker det är kul med att göra personerna - stylela dem göra deras hus osv men själva spelet är egentligen inte så kul. När jag var liten så hade jag alla the Sims 1 och nästan alla the Sims 2 men jag spelade det ändå väldigt sällan för att jag tröttnade, och nu är det samma sak.

Sista november

God morgon underbara mäniskor!
 
Det snöar, det är fredag, jag har sovmorgon = en bra morgon och en glad Emma. Jag ska till skolan runt 11 för att jobba lite med mitt grupparbete som jag berättade lite om i går, det handlar om att kolla hur två gym är och sedan jämföra de så det ska faktiskt bli kul och intresant.
 
Jag såg även på vädret att en riktig kyla börjar närma sig så det känns lite panik att hitta en varm jacka. Men jag älskar vintern bara det inte är slask vilket det inte lr när det är kalt så därför tycker jag att det är helt okej med det men bara man har varma kläder och inte fryser.
 

Jorden kommer INTE...

...gå under den 21 december i år. Vissa tror på det och vissa inte men jag vet att det uppväcker tankat hos folk och att tro på det ska man ju för bara för att jorden inte kommer gå under den 21 så kommer den göra det någon gång. Som den universum intreserade person jag är så läste jag i min mammas Illustrerad vetenskap som i just det senaste nummret hade temat - Jordens undergång. Där stog det väldigt intresanta saker om olika teorier om jordens undergång och olika sätt det kanske kan hända på.
 
Läs mer om det här!
 
Själv tycker jag att man börjar märka på det redan nu.
Tsunamikatastrofen: 2004
Orkanen Gudrun, Jordbävningen utanför Sumatra, Orkanen Katrina, Jordbävningen i Kashmir: 2005
Jordbävningen utanför Java maj 2006, Jordbävningen utanför Java juli: 2006
Orkanen Per: 2007
Cyklonen i Burma, Jordbävningen i Kina 2008
Skogsbränderna i Australien 2009
Jordbävningen i Haiti 2010, Jordbävningen utanför Chile, Vulkanutbrottet på Island 2010
Jordbävningen vid Tōhoku 2011
Sandy: 2012
 
 

 

Aktivitetsdag i snö

Hej, hej!

Jag vaknar upp och ser att mitt kära Stockholm är täckt av snö, en sådan härlig känsla och jag inser att det snart är jul. Senare åkte jag till hellasgården för att ha aktivitets dag med skolan. Det känns lite konstigt att man ska ha det i slutet av november när det snöar menmen, det var ganska kul ändå. Vi skulle bland annat sätta upp ett vindskydd, packa en ryggsäck och bestämma ordningen när man ska rädda någon. Efter det gick jag och två tjejer från min klass och frågade lite frågor till två gym för ett idrotts arbete. Så jag kom hem runt 20 i 2 men jag var helt slut då så jag slängde mig i sängen och somnade direkt.


Lys upp mörkret

Såhär i höst/vinter-mörkret tycker jag att det är supersnyggt när något sticker ut.
Tex en röd kappa, en stor pälsmösa eller varför inte ett par glittriga skor:
 
 
 

Förändring på 6 månader

Visste ni att jag "fyllde" 17,5 år i söndags, jag tänkte på det nu när jag kollade i min almanacka. Det känns som det var nyss jag fyllde 17, jag minns den dagen som om det vore igår men på något sätt känns det också som om det var länge sedan med tanke på vad som hänt de senaste 6 månaderna.

Jag har mognat mycket på bara de senaste månaderna och det kanske just beror på vad som hänt men även för att jag vet att jag inte ska göra om vissa saker och tänka mig för lite mer för mina beslut. Något annat som är ett tecken på mogenhet är att jag tar mindre skit från folk och säger verkligen ifrån när det är något jag tänker på/inte gillar och jag låter verkligen inte folk köra med mig!

 

Film för att vädret inte är kul

Jag är hemma nu och ska kolla på en film för det här vädret gör mig arg och orkar inte gå ut för att göra något så en bra film kan göra mig lite gladare. Tänkte även baka något, cup cake kanske, älskar verkligen det och det är lite roligt att göra. Dock tar det ju väldigt lång tid att göra så det är ju självklart mindre kul.

Stressfri morgon

God morgon mina läsare!

Jag vet faktiskt inte varför jag är vaken nu med tänkte på att jag börjar 13:50 men det är bra. Nu kan jag i lugn och ro fixa mig, titta på tv, plugga lite och göra det jag vill göra helt enkelt. Det har varit två stressiga dagar med långa dagar och super tidiga mornar så det känns verkligen som att jag kan unna mig lugn och ro, jag funderade nämligen på att åka tidigare för att plugga men jag tror att jag skippar det (som sagt ska jag göra det hemma ist).

Ny design

Före:
 
Efter:

Super god middag

Hej på er gullipluttar.

Jag kom hem för inte så länge sedan och har nu ätit lite middag, det blev kyckling med pommes frites som var super gott. Nu ska jag läsa lite i min blogg och... *dundun* fixa klart designen.

Tisdags morgon

God morgon!
 
Vilken underbar tisdag jag vaknade upp till, eller inte, det regnar jätte mycket, är super kallt och kolsvart ute. Men jag kan faktiskt inte låta bli och tycka att det är lite mysigt  - när jag är inne dvs. Nä nu måste jag åka till skolan, jag har sen vecka egentligen men jag ska åka och plugga innan så det får lov att bli ytterligare en lång dag, 8 timmar.
 

New books

Jag fick hem de två andra böckerna i hungerspelen!!! Så i morgon ska jag börja med 2an, är super taggad för det, hehe. Jag brukar aldrig tänka på att börja läsa frvilligt, alltså jag gör det när jag ska göra det i skolan men nu när jag läste första boken vill jag fortsätta. Dock så är jag dyslektiker och har typ ADHD så det kan bli rätt svårt för mig att läsa en bok i flera timmar men träning ger färdighet, right!
 
 
Dessa två är alltså de nya.
 

Dagens dag

Hallå gott folk!

Har ni haft en bra dag än så länge? Själv har jag haft en helt okej dag. Jag är bara lite slut/trött/utmatad efter 9 timmar i skolan, 08:00-17:00. Så nu ska jag ta det lugnt och kolla på tv och sitta vid datorn lite. Juste jag har en paket på posten som jag måste hämta ut idag, yeeey(!!). Måste, måste jag ju inte men jag vill och vad jag tror att det är så kommer jag bli riktigt glad. I och för sig så blir jag det av allt jag beställer hem.


Inspiration

Söndag 25/11

God morgon!
 
Om ca 20 min ska jag åka iväg för att säga hejdå till min brors flickvän som ska åka hem till småland idag. Jagtycker det ska bli tråkigt och jag kommer sakna henne men vi kommer ses snart igen så det får mig att känna bättre. Medan jag ändå är ute ska jag äntligen köpa lampan jag tänkt köpa hela veckan men jag har verkligen inte hunnit det. Jag ska visa er sen när jag städat mitt rum och fixat lite - det kommer bli riktigt mysigt.
 
 
 
 

Måste ha något att göra

Jag saknar honom otroligt mycket idag, jag vill träffa honom nu! Måste alltid ha något att göra för annars börjar tankarna gå runt.

Vad som händer ikväll vet jag inte riktigt än, hehe trots att klockan är 20 i 12. Så jag borde ju kanske ha någon plan men jag och Johanna har inte riktigt bestämt oss än. Men snart så.





Jul och middag snart

Så nu har jag kommit hem och kollar på en jul film, tänk att det bara är en månad kvar, 30 dagar! Åå vad jag längtar, jag tror att jag alltid kommer älska julen. Johannas och min familj ska äta middag ikväll, kött med massa gott ska vi äta. Så jag ska gå iväg och vara social nu.

Gårdagens outfit ♥

 
Jag hade helt glömt bort den här toppen och jag är inte ett fan av ett mönster med prickar och sånt, men den här gillar jag verkligen. Älskar mina nya skor också!
 
 

Good morning sweethearts!

Idag fyller min bror 26 år så jag ska snart börja fixa mig för att sedan köpa något fint och gå till honom. Jag och Johanna bestämde även igår att hon ska med och att vi sedan kanske ska göra något, så det ska bli kul. Ja nu måste jag fixa mig så att jag inte bbehöver stressa sen, som det oftast blir men jag orkar inte det idag.
 
Bild från min instagram i morse, följ mig där - emmaferb -heter jag!
 

Photoshooten klar!

För ett tag sedan blev vi klara med photoshooten, ska ladda upp de snart så då får vi även en 'dagens-outfit-bild'. Sen gick jag och Johanna och köpte godis och jag köpte även en tidning. Älskar ju som sagt att läsa tidningar men jag tänker inte riktigt på att köpa det och varför vet jag inte men nu ska det bli ändring på det(!!). Vi sitter och myser i soffan med vårt godis medan vi tittar på X-factor.

Nu är det helg!!

God dag readers!
 
Jag är riktigt trött och slut efter denna vecka med tidiga mornar, sena kvällar och mycket i skolan. Nu är det helg och det känns så bra. Snart ska jag möta upp Johanna, vi ska bland annat ta bilder så att min design blir klar snart, jag vill ha ny NU(!!) Men jag måste fixa mig lite nu så jag vi kommer ut innan det blir för mörkt.
 
 
 

Nya skor

Det var mina stövlar som hade kommit. Jag beställde dem i söndags tror jag och de var mycket snyggare och varmare än vad jag trodde att de skulle vara = i love them! Så i morgon kan jag ställa mina kalla convirce på hyllan ett tag och ha dessa, jag har även några andra men jag har tröttnat på de så därför måste jag varje år köpa nya och för att de är snygga. I helgen tänkte jag även kolla efter ett par uggs eller iaf ett par riktigt, riktigt varma eftersom det känns som att det kommer behövas denna vinter.
 
 
 

Hämtat paketet

Det var vad jag hoppades på, iaf vad det ser ut som så jag hoppas att de är snyggt och passar bra. Ni får se snart, hehe.
 

Klar med intervjun

Så nu är intervjun klar och det gick väl så bra det kan gå. De fråga lite om saker som är ganska jobbiga så jag känner mig lite nedstämd men jag ska nu gå och hämta ut ett paket som har kommit på posten så då blir jag säker glad igen. Undra vad det är som har kommit? Spännande och självklart ska jag visa er när jag kommer hem.

Right now!

Har precis satt mig på tåget och är påväg hem för att lämna lite saker och sedan möta upp reporten, eller jag ska möta han kl.15.00 så jag hinner även ta något litet att äta eftersom min lunch kanske inte är den bästa, eller? hehe.

Torsdag 22/11

God morgon världen till denna mysiga höst morgon!

Idag är det torsdag vilket menas med skola först såklart och efter det ska ju en tidning intervjua mig. Det känns spännande, hoppas verkligen att det blir bra. Om jag hinner ska jag även köpa en lampa och hämta ut ett par skor som har kommit.

Jag ska fortsätta äta min frukost nu och sedan fixa mig för dagen.

En glad överraskning

Jag städade lite bland mitt smink nyss och hittade denna, lag letade överallt efter den och hittade aldrig färgen så jag kunde heller inte köpa den men nu hittade jag den iaf och jag är super lycklig ch glad för det. Så man får faktiskt belöning när man städar, det gäller iaf  för mig.  Jag ska fortsätta med et i morgon så vi får se om jag hittar något mer jag har letat efter.
 
 
 
 
 
 
 

Lite mer avklarat

Nu kan jag checka av lite saker av min "att göra lista" den här vecka så det käns riktigt skönt. Provét gick bra och så gjorde även engelskan. Snart ska jag unna mig grey's anatomy som jag måste fxa något till, jag tror att detfår bli te.

Onsdag morgon

God morgon!

Hoppas att ni har haft en bra morgon hittills. Jag kände verkligen att jag hade varit duktig i morse och hunnit med massor men när jag väl sätter mig på tåget och påväg till skolan så kommer jag på att jag har glömt en sak, men jag tror att det löser sig ändå, som det oftast gör för mig, hehe.

Nä nu börjar jag med engelska och jag ska förmodligen ha muntlig redovisning.

Älskar den här bilden

Har ni sätt den här reklam-bild som bland annat har vissas runt på Facebook. Den får mig verkligen att vilja resa bort, till typ Thailand, Miami, Kanarieöarna eller varför inte abu dhabi som i sex and The city 2. Skulle inte de vara härligt men de får isf vänta till efter nyår.

Me today

 
Efter 9 timmar i skolan och ett skolmöte på 45 min är jag ganska trött men nu ska jag städa, göra klart engelska power pointen och förbereda mig för det och ämnen för mitt matematik- prov i som jag ska ha i morgon.
 
Jag har köpt en ny Hårinpackning som ska vara jättebra som jag bara måste testa ikväll! 
 

Lunch i skolan

Goder eftermiddag!

Sitter nu och äter lunch med två tjejer från min skola och ska snart börja plugga både matte och engelska. I morgon ska jag först ha en muntlig redovisning i engelska om Skottlands geografi. Senare ska jag har ett matte prov i två kapitel. Kulkul.

Tv-time

Nu tycker jag att jag har varit ganska duktig idag, jag kunde dock ha gjort mer men jag är faktiskt sjuk så jag kan inte förvänta mig själv 100%. Det blir nu TV3 och project runway Sverige!

Antingen eller


Kaffe eller te
Havet eller pool
Lyx eller budget
Potatis eller pasta
Guld eller silver
London eller New York
Morgon eller kväll
Choklad eller vanilj
Julafton eller midsommarafton
Jeans eller mjukisbyxor
Ringa eller sms:a
Enkel eller dubbelsäng
Skridskor eller skidor
Höst eller vår
Rosa eller lila
Hus eller lägenhet
Långt hår eller kort hår
Spindlar eller ormar
Bröstförstoring eller läppförstoring

3 av mina favorit låtar just nu

Några låtar som jag är helt kär i just nu och som jag alltid lyssnar på när jag går, är ...:
 
 

Den här veckan!

God dag kära läsare!
 
Idag är det mondag, känns lite "sådär" eftersom jag har sjukt mycket som måste göras den här veckan. Jag ska bland annat ha ett prov i matte...eller var det två prov, ha utvecklingssamtal, måste köpa vinterskor så jag får leta till jag hittar de perfekta (!!) och sen ska jag även interjuvas för en grej till en tidning (spänande) och mycket annat så jag måste helt enkelt vara mer efektiv och piggare än vanligt för att inte bli för stressad.
 
 

Kvällspromenad

Är nu på en promenad men Daniel och Tindra, titta va söta de är, hehe!

Bra men skönhetsoperationer?

Något som jag har funderat på är de ständiga diskutionerna om skönhetsingrepp och skönhetsoperationer. Vissa är emot det medan vissa tycker att de är väldigt bra, vissa "hatar" till och med de som gör de och tycker att de förstör sig själva osv. Men jag tänker och har alltid gjort det tänkt såhär: Om en tjej ex opererar sina bröst större så betyder det ju förmodligen att hon vill ha större bröst och att hon tycker att hon själv skulle vara finare i större bröst, då är det väll jättebra att hon faktskt kan göra sig mer stolt över sig själv och få bättre självkänsla. Så då förstår jag faktiskt inte det dåliga med det. Det kanske är synd att det måste till med en operation för det men det är väl ändå bättre att ha gjort en operation och tycka om sig själv och få bättre självkänsla än att må dåligt över sig själv i hela sitt liv.
 
Har jag inte rätt?!
 

Inspiration

 
Bilder från: WeHeartIt.

Den riktigt snygga och bra mössan

God morgon snyggisar!

Söndag idag, fast det kändes som söndag i går bara för att jag var ledig i fredags. Men men idag ska jag städa och fixa lite här hemma, göra en matte läxa och kanske ta en fika med bland annat min farfar som har kommit hit från Östersund. Juste i fredags när jag små-shoppade med Johanna såg jag en riktigt snygg mössa som jag bara måste ha! Jag ska nog köpa den idag (om följer med och fikar) men jag vet inte eftersom den var super varm och jag inte kommer kunna använda den nu så känns det lite onödigt men som sagt, vi får se.

Frågan är då, VILKEN FÄRG!? ... Eller båda? Hehe.

Mysfaktorn på topp

Jag sitter här i min soffa med en ansiktsmask på, kollar på 'så mycket bättre', äter pepparkakor, dricker te och har ljus på bordet. Till och med lite jul-känsla får jag med pepparkakorna och ljusen. Alla behöver stunder som är mys, sådan stunder som man gillar och trivs vid och inte tänka på så mycket annat. Sådan stunder som man tar hand om sig själv och sitt yttre. Det gör att man senare får mer energi och blir gladare.

Mina favoriter från...

...Ugg australia!
 
 

Lite planer för dagen

Planen idag var att träffa Johanna för att ta bilder till min nya design men det blev inte så pga det "fina vädret". Så vad jag ska göra nu vet jag Inge riktigt men jag funderar på att iaf fixa klart designen och sen är det bara att sätta in bilder och sen ska jag även få lite skolarbeten gjort, även sånt måste jag även göra en lördag när jag är ledig.

Igår och problem med datorn

God morgon mina läsare!
 
Idag sov jag lite längre än vanligt och det känns verkligen superbra. Igår blev det lite shopping men ingen bio, ingen av oss orkade det. För mig blev det lite underkläder och en perfym, jag kanske kan fota det sen. Det är föresten något fel med min dator tror jag, den går jättelångsamt så jag måste fixa massa saker hela tiden med den men nu känns det som att den har förbättrats så det är anledningen till att jag nästan bara har fått mobil blogga hela veckan.
 
Påväg hem igår blev det lite...kaos om man frågar Johanna:
 
Btw, det här är inte hela storyn, det hände massa saker innan också,haha.
 
 
 

En paus hemma hos Johanna

Halå!

Nu är jag hemma hos Johanna för att hon ska byta kläder och jag behövde ladda min mobil efter att den har varit död i några timmar. Dagen har gått bra och det känns bra att ha så mycket folk runt mig men jag tror ändå att jag aldrig kommer att förstå.

Tanken nu är att jag och Johanna ska hitta på något kul, vad vet vi inte än men antingen bio eller lite shopping men jag vet inte riktigt vad jag är sugen på. Shopping brukar jag vanligtvis inte tacka nej och heller inte bio men vi får se.

Fredag den 16/11

God morgon!
 
Idag är jag ledig från skolan för en viss anledning och jag vet att jag säger så rätt ofta, alltså att jag inte säger vad jag egentligen ska på, vad som hänt mig osv men jag känner mig inte redo än och jag ska berätta någon dag, då jag är redo. Innan dess ska jag iaf möta upp Johanna för att hälsa på henne på hennes PRAO och äta lunch med henne.
 

Angående desigenen

Min nya blogg design som egentligen skulle ha varit klar i söndags har dröjt lite eftersom jag inte blev nöjd med bilderna som jag tog för den, och jag ville även göra den lite mer höstig/vintrig kom jag på när den redan var klar. Men om jag säger såhär - den kommer att vara klar innan december, det kommer jag garanterat att lyckas med.

Bilder från igår!

Två taggade tjejer. En obeskrivlig film.

Kärlek till bdp2

Har ni sätt breaking dawn part 2 än? Jag såg den ju igår och det är svårt att beskriva den lyckan jag hade medan filmen och framförallt efter. OMG, den var så mycket bättre än vad jag trodde. Det var svårt att inte skrika under så idag är min hals inte bättre än vad den var innan haha. Jag ska inte säga så mycket mer ni måste se filmen!

Alla känslor på samma gång

Hej på er!

Idag har jag haft 100 olika känslor i kroppen samtidigt och jag vet inte vad jag ska göra. Jag känner mig sjuk, trött men när jag väl försöker sova är jag lika trött som en hamster i ett hjul (alltså väldigt pigg), jag mår illa hela tiden och jag har inget sug efter mat. Jag är lycklig och ledsen, glad och arg!

Så jag måste ha något att göra och nu när jag har läst ut min underbara bok så funderar jag på att fixa klart min design idag!

Jag är så lycklig just nu!

OMG jag kan inte själv fatta hur glad jag är, i ungefär 4 år på det här...det är såklart...TWILIGHT - breaking dawn part 2 jag ska se(!!!) Jag är har med Isabella och den aka börja om ca 5 minuter. Jag är så värd det här!

Perfekt för vintern

 
 
God morgon sötnosar! 
 
Jag är påväg till skolan nu med min nya termos mugg i handen  som jag bara älskar, den är stor och håller värmen jättebra dvs perfekt för en svensk vinter. Så den kommer användas flitigt de kommande månaderna. Idag tog grönt frukt te med självklarheterna honung och mjölk. 
 
Idag händer den super roliga saken jag är super taggad för, åå vad jag har längtat.
 
 

Gissa vad jag gör!

...Läser min bok såklart, haha. Nä men den ska vara utläst på torsdag och har ganska mycket klar så nu gäller det att läsa varje ledig stund jag har, eller jag ska i alla fall försöka och i morgon kommer jag inte hinna med så mycket eftersom jag ska på...eller det får ni reda på då. Jag är verkligen jätte glad och taggad för det och jag känner att jag är värd det.



Promenad i skolan

Usch va kalt det är ute och ändå går jag runt med converce men jag har verkligen inte hunnit köpa några och jag orkar inte beställa hem. Det känns nämligen tryggare att verkligen känna så att skorna är varma eftersom jag detta år ska satsa på MINST ett par riktigt varma skor. Jag går också i en skola där vi på en lektion om dagen måste gå ut och ta en promenad, det är en grej som Jensen har pga våra korta raster. En sådan promenad är jag på nu och ni som är inne i värmen - var tacksamma!!

En bild på mig i morse (i värmen):

Börjar jag bli sjuk?

Vet ni vad som hände mig idag! Jag sitter och pratar och får jag panik ont i halsen mitt i allt och jag har fortfarande det, inte alls kul. Jag kanske börjar bli sjuk med tanke på att jag har känt mig lite trött och seg den senaste tiden. Älskar förresten att använda ordet panik, förklarar något som händer plötsligt och något man kan sätta jätte eller super före - ordbok à la moi!

Något som alltid hjälper mot halsont för mig är att sätta på en halsduk, varma kläder, en stor kopp varmt te med mycket honung (helst utan mjölk men jag föredrar te med mjölk).


Måndags förmiddag

God eftermiddag, Måndag och ny vecka!

Idag började jag 9:00 med en fysiklabb som handlade om att räkna ut volym med hjälp av krafter och lite sånt. Bra sätt att börja dagen på om man vill att hjärnan ska sättas igång direkt. Jag har nyss haft drama och snart ska jag ha prov i 5 kapitel i psykologi, jag tror att det kommer gå bra.

Min söndags kväll

Ni måste ju hålla med om att lägga sig och sova i nybäddade sängkläder är bland det bästa som finns. Varför tycker man det egentligen, det är inte direkt så att de andra är smutsiga eller så men något är det med det för alla tycker ju så. Jag ska nu ta en dusch och sen ska jag lagga mig i min säng och läsa min bok.
 
 
 

Jag behöver det här

God morgon, eller det kanske inte är så mycket morgon.

Idag skulle jag egentligen kolla efter vinter skor men jag orkade verkligen inte det. Jag har känt mig trött och seg hela helgen och ändå inte tagit det lugn så idag ska jag kolla på massor av filmer, plugga lite och unna mig lite internet shopping.

Kvällen

Nu är jag lite arg(!!) för ca 2 timmar sedan skrev jag ett ganska långt inlägg som jag nu ser inte har blivigt publicerat *SUCK*, jag tröck på publicera och när jag ser att det laddat klart så dör min dator nästan direkt efter så hinner inte kolla så att den är uppe. Men men.
 
Ikväll blir det en lugn kväll med min familj, jag har precis kommit hit och ska äta godis framför film. Känns skön med en lugn lördag efter min vecka och gårdagen, även fast den också blev lugn med 3 tjejvänner i och för sig så ser det kaos ut hos mig efter gårdagen, hur vet jag inte!
 
Bilder kommer sen från min kväll igår, ora er inte!

Jag älskar koftor

Jag sitter nu ock leter koftar att beställa hem och hittar så många fina , jag köpte en nyss som jag älskar men jag tycket att man aldrig kan få för många på höstern och vinter. Det är ett av de bästa plaggen när det är kallt!
 
 
Koftor 1

God morgon och lördag!

Jag kanske inte borde ha bloggat igår kväll, tur att jag inte skrev något jag verkligen ångrar idag. Jag är iofs en person som nästan aldrig ångrar saker, för just då var det vad jag ville och vad jag tänkte.

Började läsa min bok nyss -hungerspelen. Jag har läst första kapitel och jag tycker redan att den är väldigt bra och...speciell, det är som en helt annan värld jag inte kan låta bli att bli irriterad på. Filmen är en av de bästa jag sätt och hittills är filmen lik boken så det är ett stort plus. Jag har dock hört att man kommer få veta mycket mer om mycket mer så det är jag nyfiken på.

Just nu

Ååå, sitter nu hemma och har lite chill **** med mina vänner Becca, Johanna och Ella. Kul kul, vi ska snart ut och möta lite människor. Vi har riktigt kul och vi är inte *********, hehe!

Klättringen igår

För några år sedan ville jag verkligen börja klättra (inomhus) men jag hade precis slutat med min fotboll och fick fritid, då jag kunde göra precis vad jag ville. Så den viljan lade jag på hyllan.

Igår klättrade jag för fösta gången påriktigt och det var roligare än vad jag trodde och fick en riktig kick när jag klarade hela vägen upp (trots min dag). Så jag tror faktiskt att jag ska börja göra det någon gång ibland bara, då jag har lust. Att klättra på klättervägg är verkligen något jag kan rekommendera till er alla!

Älskar det

Det var länge sedan jag var på wayne's, älskar att sitta där och plugga med en Chai latte. Speciellt nu när det inte är då mycket folk så att jag kan göra det i lugn och ro. Nu ska jag tillbaka till skolan och göra det här provet, hoppas verkligen att jag får bra det är jag värd.

Fredag i skolan

Hallå mina älskade bloggläsare.

Jag sitter just nu i skolan, vid fönstret och känner att solen värmer mitt ansikte - en sååå härlig känsla! Om några timmar ska jag göra ett biologiprov, jag missade nämligen det när jag skulle göra det så jag få helt enkelt göra det efter skolan. Det känns som att det kan gå väldigt bra men man vet aldrig med lärare och prov, helt plötsligt kan det komma en fråga som man inte har pluggat något om.

Snart ska jag möta upp Isabella och äta med henne på wayne's och plugga lite såklart.

Dagen jag haft idag, inte den lättaste!

Vilken dag(!!) jag är helt, 100% slut.

Först vill jag bara säga att jag gillar inte att gnälla här på bloggen vilket ni vet, kanske om någon liten grej i vardagen men jag är skyldig er en förklaring och lite mer personligt.

Dagen började med att jag försov mig i 40 minuter så jag tänkte inte gå på första lektionen men så tänkte jag att jag varken vill missa lektionen eller få frånvaro. När jag kommer till tåget är det försenat och så är även bussen. Så jag stressade och kom till skolan sen nämner några klasskompisar att vi ska ha klättring idag och jag hade helt glömt det så jag ringer till min mamma och säger att hon får åka och hämta min kläder och lämna dom, snäll som hon är gör hon det. När jag slutat min sista lektion innan vi har en lång rast till idrotten bestämmer vi för att åka till ett nytt café för att äta, när jag sitter på bussen ringer min mamma mig och frågar vart jag är - jag glömde helt bort det också men hon lämnar kläderna till mig och skjutsar mig till kafét. På idrotten då vi ska ha klättring som var så otroligt kul, är mina krafter slut redan innan jag började. Efter det känns det som att jag kan somna stående och sova i 100 år.

Runt 17:00 kommer jag hem och sedan 18:00 till en halvtimme sedan har jag pluggat biologi till mitt prov i morgon.

Jag har känt mig stressad hela veckan för prov och massa saker men idag, jag har nog aldrig känt mig så stressad från typ halv 7 och känner mig fortfarande stressad. Har inte haft en stund i dag jag har kunnat slappna av.


Om en timme

Avmassor av anledninagar har jag tyvärr inte kunnat blogga i dag men omen timme kommer det igång igen.
 
Pöss på er sötisar!

En ny dag i morgon

Jag vet faktiskt inte riktigt vart den här dagen försvann och tog vägen. Så i morgon får jag helt enkelt få ut lite mer av dagen, jag tror att jag ska kolla på skor då om jag hinner, har nämligen prov i biologi och inlärning för idrott på fredag så ska stanna kvar i skolan i några timmar men jag ska nog hinna ändå...kanske inte.

I morgon "måste" jag föresten tipsa om en super bra skönhet tips som alltid funkar(!!)

Besvikelse?

Jag har verkligen längtat hela dagen (och i går) till blir klockan 21:00 så att grey's anatomy kan börja men jag kände på mig att det var något med det som inte stämde så jag kollade upp det såg då att det inte alls kommer något greys anatomy utan twilight new moon kommer istället, första gången jag inte vill att det ska komma och fösta gången jag vill se något annat än det. Ja, ja jag kan då börja läsa min bok då, ja det ska jag göra! Men innan dess ska jag ta en dusch, plugga lite och ta något att äta.



Vissa att ni bryr er

God eftermiddag!

För en liten stud sedan visade jag upp min monolog för min drama lärare och innan kände jag mig lite oförberedd så det kändes inte som att det skulle gå så bra och jag ville helst inte göra det. Jag gjorde det och nu är jag riktigt stolt över mig själv, jag kunde väll ha gjort bättre bara jag var mer förberedd men jag gjorde helt enkelt det bästa av situationen.

Så till alla där ute; ge det ett försök och försök att tänka på det du kan göra bra med det. Lärare ser hellre elever som kommer dit, gör sitt bästa och sen får man oftast göra om det om man vill det bara man frågar snällt - visa att ni bryr er om skolan. De finns de som inte ens kommer dit för att inte behöva visa att de inte kan och i stället göra det senare men jag rekommenderar verkligen inte det.


Hallå.

Hej på er!

Jag tänkte egentligen bara säga hej, min mobil dör snart och jag kommer inte att vara hemma förrän kl.17.00 för att jag har lite saker att göra i skolan som jag även gör nu. 08-16:30 idag, känns bra att ha chansen att få så mycket gjort.

Ha det bäst till dess och alltid såklart, hehe.

Jag för några dagar sedan:

Den nya boken

Dagens köp blev en bok jag länge har velat läsa men varför jag inte har gjort det vet jag inte. Boken jag pratar om är; The hungergames (hungerspelen) som jag bara har hört bra om. Den ska vara utläst till nästa torsdag, då jag ska göra ett "prov" i svenska om den. Jag älskar att läsa bra böker men under det senaste året har jag kanske läst 1 bok men nu när jag började läsa den här som kom mitt sug genast tillbaka och jag ska försöka att alltid ha en bok jag läser.
 
 
Kolla mitt supersöta bokmärke som jag nyss fick av min kära mamma, älskar det!

Glass, maränger och choklasås

Sitter i min soffa med min mamma och syster här, medan vi tittar på project runway sverige ett av månadagens största nöjen. Min syster hade köppt glass, chokladsås och mangränger - det är verkligen så underbart gott, helt otroligt de som kom på de tillbehören borde få nobellpris. Förut brukade jag äta det varje måndag för att börja veckan på ett lite...godare sätt.
 

Måste även ha nya skor

Efter en skoldag, letat efter en bok och fika med mamma och pappa är jag nu hemma och kollar igenom vad som ska göras i veckan. Tyvärr lämnar skolan och mina lärare inte mycket åt fritid så jag får helt enkelt vara extra efektiv och priotera tiden extra mycket. Denna vecka ska jag även försöka hitta vinterskor och stövlar som både ska passa till höstern och vintern. Jag brukar mest använda stövlar och nästan endast gå efter utseende på dem men jag känner verkligen att jag behöver ett par riktigt vara skor också, det känns som att det kommer att bli en riktigt kall vinter.
 

Måndag igen

God morgon och god måndag!

Fördra dagen tillbaka till skolan efter 9 dagar ledigt, så det är ganska skönt att vara tillbaka även fast jag har haft ett underbart lov med mycket avslappning och inga måsten. Nu ska jag fortsätta med att läsa psykologi och lyssna på underbar musik.

God natt på er

Som svensk medborgare kollade jag självklart på solsidan i dag med höga förväntningar som alltid. Jag blev dock väldigt besviken på detta avsnitt pga att det inte fanns några riktiga "solsidan-kommentarer/repliker" som det för det mesta brukar finnas minst 3 av i varje avsnitt. Jaja allt kan väll inte vara pefekt hela tiden, fast väldigt nära -  som jag!
 
Snart väntar en god sömn på mig men först måste jag vänta på tvätten med mina byxor som jag ska ha i morgon *suck*, kom på det nyss så jag satte på ett snabbprogram eftersom det egentligen inte var smuttsiga eller så utan jag hade använt dom en gång.
 
God natt och puss på er så hörs vi i morgon ♥
 
 
 

Läsa en bok

På torsdag/fredgan ska jag ha läst ut en svenska bok och har verkligen jätte svårt att völja vilken jag ska läsa, ända kravet var att det skulle vara en roman. Dessa böker lånade jag på bibloteket men jag tycket att böker från bibloteket är lite äkliga tur va så är två av dem helt nya. Jag tror dock att jag ska köpa en annan bok i morgon som jag är mer sugen på att läsa. Så nu ska jag läsa lite ur varje och bestämma mig i fall jag inte hittar någon bok i morgon.
 

Söndag idag

God morgon!
 
Söndag idag vilket menas med att jag ska städa, plugga, ta en PW och kolla på film. Dock är det ingen vanlig söndag idag (tyvärr) utan det är också den sista dagen på lovet men egentligen är det inte själva skolan som är jobbig eller tråkig utan alla miljoner läxor och prov som jag kommer att ha den kommande veckan. Idag har jag även tänkt att fixa klart min blogg-design som jag har börjat lite med men vi får se hur det blir med det, senast nästa söndag kommer den att komma upp. En PW är egenttligen inte vad jag vill men jag vet att när jag väl kommer hem igen s¨är jag riktigt stolt över mig själv.
 
 

Liten update

Nu har vi kommit hem till Johanna och hennes familj efter lite saker vi har gjort. Jag, mamma och pappa ska som sagt äta middag är och ha allmänt trevligt, min familj känner ju hennes familj. Vi ska nu äta vår förrätt så hörs vi senare.

Gårdagen med Johanna

Jag bloggade inte något mer efter inlägget då jag inte visste vad jag skulle göra. Vid halv 6 mötte jag Johanna för en middag, jag hade redan ätit men jag följde med iaf. Efter nån timme gick vi hem till mig och kollade på X-factor med en stor godispåse. När x-factor började var jag lite emot det och jag fattade inte riktigt grejen att tv4 ska göra liknande program hela tiden men det är är lite bättre faktiskt. När det var slut gick hon hem och länade mig här, haha nä men vi ska träffas idag igen då min familj ska på middag där.
 

Kärlek till er

God morgon honeys ♥
 
Jag är verkligen jätte glad och nöjd med bloggen nu, mitt besökar rekord har blivigt högre två dagar i rad och jag känner lusten för att blogga vilket är väldigt viktigt. Jag har dock märkt det inte går att kommeentera ibland men just nu håller jag på med en ny design så då ska jag fixa det medan.
 
Puss och kram på er, ni betyder jätte mycket för mig.
 
 
 
 
PS. kom på att både igår och idags första inlägg har kärlek inblandat.

Lär känna mig bättre

Tänkte köra lite fakta om mig aå att ni får lära känna mig lite bättre, bra va!? Och oroa er inte, mer sådna här kommer.
 
 
Namn: Emma Sofie Ferb.
Ålder: 17 år, född den 25 maj 1995.
Längd: 181 cm var jag för ca 7 månader sedan och jag tror inte att jag har växt mer.
Vikt: Någonstans mellan 58-61 kg, och jag går aldrig upp mer eller går ner under det, en vecka kan jag väga 60 och nästa 58.
Boende: En lägenhet i stockholm, ensam. Jag vet 17 år och jag bor själv känns lite konstigt tycker vissa men för mig är det verkligen inte det.
Drömyrke: Jag vill starta företag (vet redan några förslag), ha ett märke som jag vill vara väldigt delaktig i som gör kläder, skor och smycken m.m, jag vill också ha praktikplats hos en tidning och modell och skådespelare skulle väl vara kul.
Favoritdjur: Jag gillar de flesta djur faktisk, riktig djurvän.
Favoritmat: Den senaste tiden har jag kommit på att nästan all mat jag gillar är min favoritmat.
 
 
 
 
 
 
 

Me, me, me ♥ camen + musik

Jag sitter nu här hemma, lysnar på musik, fixar mig lite och försöker att planera min kväll men mina kära vänner verkar inte så pigga. Aja, sen fick jag ett lite foto humör och tog typ 1000 bilder på mig själv med camen i 1000 olika vinklar haha. Riktigt fredags nöje kl.14.50 nä men nu är jag iaf halft fixad så när jag sen är klar är det bara att göra något direkt.
 
En av de bästa spotify listorna just nu: Digster ♥
 
 

Schwarzkopf osis

Jag är ganska kräsen när det gäller hårprodukter och jag gillar verkligen inte när det känns att jag har just produkter i håret. En serie jag verkligen gillar är schwarzkopf osis de funkar väldigt bra och är super lätta att använda. För några år sedan när jag var hårmodell för schwarzkopf så fick jag de flesta produkter och sedan dess har jag fortsatt med de.
 
Nr1. Volym puder. Nr2. en håller håret rakt, håller håret lockigt och gör volym - används i fuktigt hår. Nr3. Värmeskydd. Nr4. Moss och vax.
 
 
 

Tur i kärlek?

God morgon kära läsare!
 
Jag sitter och kollar på nyhetsmorgon i vanlig ordning och en kille vann nyss 5 000 000, grattis till honom då. Själv vinner jag nästan aldrig på sånt och de gånger det händer vinner jag typ 100 kr men vad är det man brukar säga?! har man inte tur i spel har man tur i kärlek. Jag har dock inte sätt så mycket av det än men det kanske kommer någon gång,
 
 
 

Min nya väska

 I tisdags köpte jag en väska och jag sa ju att jag kulle visa upp den men det blev ju något fel med bloggen. Jag älskar den verkligen och det får plats mycket mer saker än vad jag trodde så det är självklart ett plus.  Sen är det små detaljer som jag oftast är svag för, som fickan på framsidan där dragkedjan är formad på ett snyggt sätt. Den är också stadig (eller vad man ska säga) som jag ville att den skulle vara eftersom jag har väldigt dåligt med sådan.  
 
 
 

Johanna min älskade vän

Jag älskar verkligen Johanna. Våra föräldrar har kännt varandra väldigt länge så första gången jag träffade henne var hon 3 veckor gammal, 16 otroliga år har jag fått äran att känna denna tjej. Även fast jag ibland har lust att smälla till henne (vilket jag ibland gör) vilket nog har att göra med att vi känner varandra så bra att vi har kännt varandra så länge som vi har och det gör då att vi bland annat alltid är ärliga mot varandra både till gott och ont men självklart mest gott eftersom jag verkligen gillar ärliga människor.
 
Så min älskade vän, du kommer alltid ha en stor plats i mitt hjärta spelar ingen roll vad du gör eller hur lång tid det är mellan vi pratar/träffas. Jag kommer stötta dig med allt du gör även fast jag ibland i håller med, för det tycker jag att man ska göra till sina riktiga vänner.
 

Nya kläder

Idag kom jag hem med en superfin tröja som jag verkligen gillar och ni ska se den på, och även ett par vanliga svarta jeans som verkligen behövdes eftersom jag inte hade några. Jag är helt enkelt väldigt nöjd.
 
Nu ska jag fixa klart Johannas shår som jag håller på med, det kommer bli såå fint.
 
 

Lite shopping

Jag mötte upp Johanna för ca en timme sedan för att jag skulle köpa byxor men som vanligt med mig då blir det oftast inte bara det jag planerat att köpa. När jag kommer hem ska jag visa er det och även väska jag köpte i tisdags. Vi ska nu hem till mig och äta middag.

BD p.2

 
Som sagt ska jag se Breaking Dawn part 2 och det är endast 13 dagar kvar, OMG(!!). Så den 14 november kl. 18.15 börjar den, jag har längtat i evegheter känns det som. Jag älskar verkligen dom filmerna, det gjorde jag från den första gången jag såg den första filmen men trots det har jag inte läst bökerna, varför vet jag inte men jg började läsa den första boken och kommer inte ihåg varför jag slutade.
 
Btw. det ska ju vara 15 års gränns på denna, jag tycker att det är väldigt bra med tanke på allt våld so kmmer vara i filmen.
 
Läs mer om twilight här!

Första november

God morgon till en ny månad!
 
Tänk att det redan är november och om två månader är det 2013, helt otroligt vad tiden går fort. När jag var yngre känns det som att ett år är som två år nu, undra varför det är så, att det känns som att tiden gick långsmare när man var lite för de fleste känner så. Vad händer i november då? Jo, det är väl då vintern börjar, första advent, min bror fyller år, jag får reda på resultatet av en sak redan idag och twilight - breaking dawn part 2 kommer ut.