Firande idag

God lördags morgon!

Jag kan tyvärr inte mobilblogga längre då blogg.se inte finns som app till Windowsphone. Så igår jag jag gick hemifrån vid 1 och kom hem 12 timmar senare så blev det ingen bloggning. Som jag nämnde så ska jag och många andra fira en kompis som fyllt, idag så igår jag vi och fixade mycket med det. 

Snart ska jag ner till Elin (hon bor bara 3 minuter från mig and i love it). Det är hennes kille Patrick som fyller år. Sen ska vi iväg och fixa lite mer, fixa oss och efter det = lets the celebration begin! 

Men innan det ska jag äta frukost så att jag orkar med denna dag.


Äntligen fredag

God morgon!
 
Även fast jag har helg alla dagar i veckan har ju inte resten av mina vänner och Stockholm det så det blir inte samma sak som en riktig helg. Är så glad över att det är fredag idag, Vet inte riktigt varför egentligen utan är bra det, jag ska inte göra något speciellt idag, förutom att gå och handla lite smink mm. Jag ska spara krafterna till i morgon då vi ska fira en kompis som fyllt år (är så taggad förr det, helt otroligt) och på söndag ska jag hem till min svägerska för att fira henne som också fyllt år nyligen!
 
Ska möta min kompis Elin lite senare så sa börja fixa mig så att jag slipper stressa sen (som jag på något sätt alltid behöver) och juste jag måste äta något också.
 
 

Inpackning tills det blir bättre

Har precis satt i en hårinpackning som jag testar för första gången, den är väldigt oljig och det känns som att den verkligen kommer att göra håret frisk och glansigt. Ska börja använda mer inpackningar nu, fick någon sorts panik i morse när jag såg en med supersnyggt/långt/fridkt/glammigt hår och kollade ner på mitt eget hår. Tänker använda någon inpackning varje dag tills jag känner att det verkligen blir bättre. Medan jag har den i kollar jag på Pretty Woman på 3an, älskar den filmen.
 
 
 

Städa, städa, städa!

 
Jag förstod verkligen inte hur lång tid det skulle ta att få mitt rum städat, när jag väl städar är det lite allt eller inget. Antingen så städar jag i 2 minuter eller 5 timmar men nu ska jag vara ärlig och säga att jag är expert på att bestämma mig för att storstäda och rensa så jag drar fram allt och sen tröttna mitt i allt. Men idag ska jag göra klart, har lite mer att göra.  

Stockholm fashion week

I tisdags var det första dagen på Stockholm fashion week! So exciting!
Halva nöjet med just fashion week är att se de som går dit, för då är det stilprovets sätts. Om man snappat upp trederna, hur vågat man vågat gå och ändå sätta sin egen prägel på det. Jag kan tänka mig att om man väl får gå så det kanske inte riktigt halva nöjet för att se den kommande säsongers mode, live är stort.
 

Bilder: Style.com

Torsdag

Denna torsdag, har jag inte bara vaknat i en någorlunda bra tid, är på jättebra humör redan när jag vaknade och ser solen skina, utan jag har också lite planer för dagen - något jag inte behövt eller vela ha under hela veckan, jag har bara velat ta timmarna som dom går och inte ha saker att tänka på.
Ska bland annat:
  • Träna: Gå på PW, träna kondition och styrka hemma.
  • Skönhetsfix: Bleka tänderna, ha ansiktsmasks och hårinpackning.
  • Städa rummet och sortera två stora lådor jag har under sängen.
  • Kolla utbildning/college i USA/LA  
 
 Bilderna är från weheartit, tumblr & google.

Natthumor?

Jag ligger nu i sängen och kollar lite på tv och facebookar. Gillar massa 'roliga bilder' sidor som är perfekt för kvällar som denna då jag behöver något att skratta åt. Vet inte om det är natthumorn eller är de här riktigt roligt?
 
 
 
 

Polarpriset

Delar av vår kungafamilj var där, så stiliga och Victorias klänning var så himla vacker.
Sarah Dawn Finers klänning passade verkligen henne jättebra.
 
 Malin Gramer ser ut som en sago prinsessa i hennes klänning.
Eva Röse följer höstens trend med en hel outfit i skinn.
 
Som den spets/glam älskande person jag är så älskar jag även Tilde De Paulas klänning, och hela hon är ju så fin.
 
Jag tycket att Camilla Läckberg alltid klär sig väl, likså denna gång. Skulle inte tacka nej till att bära hennes klänning.
 
 
 

Sovmaskens eftekt

 

Mitt försök om att gå och lägga mig tidigare och där med vakan tidigare, funkade inte alls. Jag somnade 2 igår ock vaknade 14:03 idag, jag tror jag aldrig sovit sådär länge, fick en smärre chock när jag vaknade. Jag tror det har med att jag sover med min sovmask, det är liksom mörkt hela tiden och hjärnan förstår då inte att det är morgon. För jag kommer ihåg när jag skulle upp 5 på morgonen och hade min rullgardin nere kunde jag knappt vakna men när jag slutade dra ner den på kvällen var jag uppe 5 min efter alarmet ringde.
 
Ja men god morgon då, nu blir det frukost :S

Höstshopping - eshoes

Hösten närmar sig med stormsteg. Vilket menas med en ny årstid att shoppa inför, yeey! Älskar hösten och dess mode, det är så mysigt på något sätt. På sommaren känns det liksom lite tomt med bara armar och lätta skor. Så nu har jag börjat kolla på nya jackor och skor. Så hittade jag en internetshop som säljer både sjukt snygga jackor och skor i många bra märken, eshoes.se heter den.  
 
 
 
 
Cruise Raincoat Black | Colmar Animal Down Python Jacket | Colmar Blues Down Jacket Navy | Merrell Ellenwood Charcoal Heather |

Den första jackan är en regnjacka, som är en perfekt jacka just nu då det regnar typ hela tiden. Den andra är en jacka som passar lika bra till dagen som till en kväll ute, och ormskinn mönstret är ju såå inne just nu. Den tredje är en perfekt "ja vill egentligen bara vara hemma idag under en filt men jag ska hitta på något kul"- jaga, för hur snygg och mysig ser den inte ut att vara?! Den fjärde jackan är för de kallaste dagarna då man bara vill ha något varmt på sig och det är perfekt att den går ner lite.
 
 
Och här är de perfekta skorna, som jackorna passar jätte bra till. Hunter gummistövlar till regnet, primeboots stövlar till dagen VS kvällen, uggs till den bekväma men snygga outfiten och ordentligt varma skor till de kallast dagarna.
 
www.Eshoes.se

2013 highlights

Den 25 maj fyllde jag 18år, äntligen var det min tur att bli myndig och få gå ut och klubba!
I mitten av Juni hade jag min sista skolavslutning, och fick mitt sista sommarlov! (kan inte förstå hur snabbt 3dje året gick)
Under hela sommaren umgicks jag med Isabella och vi gick ut och klubbade varje helg.
I Juli var det premiär för Tele2arean!
...Och även månaden min dröm jag haft i 5 år gick i uppfyllelse - åka till New York! Och staden var som jag önskat - helt magisk, kände mig så hemma!
Hemma igen och redo att festa igen.
Men så blev jag sjuk i veckor, fick åka fram och tillbaka till sjukhuset flera dagar i veckan. Kunde inte äta så gick ner i vikt och det var ju bra.
Under hösten festade jag mycket, mycket, mycket med Dennis, vi hade såå roligt...
genom honom träffade jag min bästa Elin (på hennes 18 årsdags firande)
Efter många om och men så blev jag äntligen ordentligt blond. Love it!
Part, party, party.
Julaton - den bästa högtiden på året!
 

Tisdag förrmiddag

Jag vet inte vad som har hänt med mig men jag somnar vid 3 varje natt, jag har liksom alltid varit en person som somnar tidigt så att jag kan vakna helt utvilad vid 8-9. Ska försöka somna tidigare idag men jag gillar ändå att vara uppe på nätterna på något sätt. Vilket dilemma!
Så, jag vaknade vid 11 idag och nu sitter jag och kollar på The Hills, väljer ut bilder från 2013 (vilket är så svårt, jag var i New york och hittade typ 30 bilder jag vill ta med bara därifrån) och dricker ett nytt grönt te som smakar mint och är så gott.
 
 
 
 

Idol hos Johanna

 
Jag missade hela förra veckans idolavsnitt. Så när jag imorse såg reklamen om det blev jag så himla glad (kanske lite överdrivet glad, jag hoppade och tjöt). Sen frågade jag Johanna vad hon skulle göra ikväll och vi bestämde att jag skulle hem till henne. Är nu hemma hos henne, vi har inte träffats på över en månad så blev jätteglad över att träffa henne, hennes kille är också här och vi kollar på idol.

Grönan förra veckan

 
 

Måndag

Jag har ju tänk göra ett litet flashback inlägg om det som hänt under tiden jag inte bloggat här. Ett litet inlägg ja men nu när jag kollar bilder på min gamla mobil (bara mobilen, har ju kameran också) så har jag hittils hittat 20 bilder jag vill ha med och då var det till månad september. That's crayzay! Så det här med att göra ETT LITET inlägg fick jag bara glömma. Så nu tänkte jag göra såhär: Jag tar 2013 i ett inlägg och 2014 i ett annat!
 
Förutom att kolla igenom massa bilder så har jag inte gjort så mycket idag. Eller jo, jag har börja kolla på The Hills. Har sett några avsnitt på tv men nu ska jag se allt från början, är nu på säsong 2 och omg va alla ser annorlunda ut, och nu menar jag inte bara Heidi Montage, utan alla. Men som jag alltid säger - INGEN HADE BRA STIL PÅ 2000 TALET-2008! 
 
 

Blev utslängd från sängen

God morgon!
 
Sov på soffan inatt vilket ni säkert undrar varför jag gjorde så här kommer storyn om det; Efter att inte ha sovit många timmar natten innan så var det en väldigt trött Emma som gick och la sig vid 12. Jag vaknar till av något en halvtimme senare och hör att en fluga är i rummet. Inte vilken fluga som helst utan en som var den mest irriterande jag någonsin varit med om. Jag somnar tillslut om men vaknar av samma fluga vid halv två, känner att den nudda mig så tar av min sovmask och ser en spindel(!!) vid kudden bredvid mig! Flyger upp i panik och tar försiktigt mitt täcke och mobil där ifrån och fick därför sova i min (allt ör underskattade) soffa. Kände mig liksom utslängd från min egen säng av en SPINDEL.
 
 Sov i hela 10 timmar till jag vaknar av ett borrande, vilket måste vara ett av de jobbigaste sätten att vakna till. Vilken granne börjar borra är jag sover...hallå(!) viss respekt! haha nä men klockan var ju faktiskt rätt sent så jag antar att det är okej att borra då.
 

Ser ni förresten att mina naglar är helt förstörda! Hade så fina, långa, naturliga naglar men när två gick ock blev korta av fick de andra bli detsamma.

Fredagsmys kvällen

Det blev en riktig hemma mys kväll igår. Redan på morgonen hade jag planerat att inte gå ut och festa (det är inget jag någonsin tackar nej till) utan vara hemma och kolla på någon fantastisk film i stället.
Fredagsmys i soffan, hade till och med filt på mig eftersom det börjar bli så himla kallt på kvällen, åt äpple (gå ner i vikt gör man inte med chips och dipp eller en godispåse) och drack en cola. Kollade på den efterlängtad och storslagna Maleficent! Omg, jag älskade den. Helt fantastisk film. En gammal saga på ett helt nytt sätt, med massa effekter, spänning, magi, starka personligheter och framförallt kungligheter, disney och Angelina Jolie 😍
 
 
Det här med att dela sin cola...Jag tänker inte dela med mig av en burk cola, 1. För det är inte ens så mycket i den, 2. Det är äckligt för man dricka den ur burken. Hmm gör det mig till en diva? Ja men då så då kan jag ju bara dela den med mig själv 😉
 
 

I'm back bitches

Hello, I'm back bloggen (på blogg.se). Saknat mig?
Jag har under de senaste 15 månaderna bloggat på Spotlife, vilket har varit jättebra, jag tycker verkligen om den portalen men jag har saknat möjligheten att kunna fixa md designen som jag vill ha den. Sen tycker jag även att spotlife inte har gett mig det jag vill ha utav att blogga på en viss bloggportal. Så ja, från om med nu (till jag byter nästa gång) kommer jag att blogga här.
 
 

Tänkte att jag skulle göra ett inlägg om vad som hänt när jag varit borta. Tagit studenten är en av de saker!!