Hej då Sverige för det här året

Gårdagen spenderades åt; packning, packning, packning och med; min familj.  För idag åker jag till min kompis i Vegas! Har aldrig varit borta från min familj så länge som jag kommer vara nu. Så igår kom min syster + pojkvän och min bror + familj på besök. Att säga hej då till Haylie kom jag inte undan med ett tort öga, det blev helt enkelt mer känslosamt än vad jag trodde. Men det här är vad jag verkligen vill så jag ska bara göra så att varenda dag räknas, som Jack säger i Titanic. 

Klev upp 03:00 i morse, eller nu ska jag inte vara sån, jag vaknade då men klev upp en halvtimme senare. Nu sitter jag på planet och väntar på att få lyfta. Har även sagt farväl till de gröna skogarna och öppna landskapen för nu väntar något helt annat! 




Om 20 min så är det inte för ens nästa år jag är i Sverige igen. 


Pnuttan, som jag kommer sakna henne där borta. 

På söndag lyfter jag

Som jag längtat till detta, och som jag är taggad! Klockan 09:00 på söndag ska jag åka till Las Vegas!
Jag ska vara där i ca en månad och kommer vara borta över både jul och nyår. Det är lite sorligt att lämna alla och speciellt Haylie men vi kommer skypa massor så det löser sig. För jag är 19 år, har egentligen inget tvång till att ta ansvar över något eller någon. Jag har sagt till mig själv att jag ska säga ja till möjligheter jag får som känns bra. USA är som jag sagt många gånger mina drömmars land och det finns en person där borta jag verklige vill räffa igen. Jag ska säga ja till livet.
 
 Sist jag var där (i slutet av september/början av oktober)var även första gången jag åkte dit, jag blev kär i staden. Och fick fina jättefina vänner.

Mammaliv 😉

Hade fullt upp igår. Hämtade Colin i skolan, sen gick vi och lekte i en lekpark som jag tycket var superkul när jag var liten. Han tyckte också om den, vi klättrade upp i spindelnät, gick balansgång, klättrade upp på stegar och åkte ner i brandstång. Väl hemma hos mig kom även Haylie, gossade super mycket med henne  fick tom mata henne och ååh vad hon är underbar. Det är verkligen äkta kärlek. Vi hade ett riktigt moment som jag bara skulle vilja få med på film, men vet ni det finns i mitt minne och det är det viktigaste.
 
Bea kom även på besök, Det är så svårt att få in en tid i kan träffas som funkar för både men nu ville jag verkligen träffa henne. Och så fick hon träffa Haylie också - Väldigt viktigt!
 
 
De här barnen har verkligen fångat mitt hjärta. Nu ska jag iväg för att fixa håret. Hoppas verkligen att det blir bra. Håll tummarna med mig nu!

Hämta Colin

 
Yogan i morse var verkligen jätte givande. Älskade det! Det tog en timme, och var verkligen lugnande. Kom ut som en ny människa och kände att alla muskler mådde mycket bättre. Det var som jag gick dit i djup lera och på väg hem gick jag på moln. Ja rekommenderar lugn yoga starkt. Ska försöka göra ett inlägg om vilka övningar jag gjorde.
 
Nu ligger jag bara och tar det lugnt, dricker te med en massa honung. När jag var och tränade började jag nämligen känna att halsen gjorde lite ont och det får inte bli värre!! Men snart ska jag åka och hämta älskade Colin (min brors bonusbarn) i hans skola så ska vi spendera eftermiddagen tillsammans. Tänkte försöka hinna göra ett inlägg där jag avslöjar en fantastisk nyhet, om jag inte hinner det innan så blir det lite senare idag.
 
 
 

Morgon yoga

God morgon!

Vet ni vad jag ska göra strax? Jag ska på yoga som börjar klockan 10. Det ska vara en lugn yoga och jag tycker det verkar vara ett superbra sätt att starta denna torsdag. Sen har jag aldrig gjort yoga ordentligt förut så det är nog bra att börja så.

Efter det passet tänkte jag gå och köra lite kondition och kanske lite styrka, vi får se. Träningen ska inte vara ett måste utan något kul!




Next: Bio med Bea

Hade skrivit ett låångt och superbra inlägg men det bara försvann så jag blev irriterad och bara stängde igen dator och tog en promenad, gick och handla och har nu precis varit och fixat det där grejen med gymmet. Tänkte faktiskt gå dit senare. Men nu ska jag möta Bea, det är planerat att vi ska gå på bio 😊

Onsdag och snart är det jul

 
 
God morgon raringar!
 
Tänk att snart är det verkligen jul! Ja jag älskar verkligen julen, det är den bästa tiden på året som en julsång säger.
Så lyssnar på julsånger, hittade 2 spellistor på spotify; Christmas Hits & MERRY CHRISTMAS - EN RIKTIGT GOD JUL! En blandning mellan vackra gamla och poppiga nya.
 
Idag ska jag till gymmet för att hämta ut en veckas gymkort som jag fått av dom där på gymmet (blev så glad av det). Kan behövas inför de kommande stunderna vid poolen. Och hur min kondition har blivit ska vi inte ens tala om. Efter det ska jag på bio dejt med Bea 😍
 
 

Tuseday Night

 

Fika med Isabella

Har precis mött Isabella, innan var jag och hälsade på Anna, Colin och Haylie. Hon blir ju bara sötare och sötare! Jag och Isabella sitter iaf nu på Espresso House, dricker Chai latte och pratar jul. Det spelas julmusik och jag blir så glad av det. 




Framtida pluggnings plan

Så, har kommit hem igen efter mötet. Det gick jättebra och fick massor med bra information, och lovat stöd. Så det här ska nog funka utan problem. Min tanke är att plugga ca 2 ämnen åt gången, de som går vill jag plugga distans och ämnen som matte, fysik och mer invecklade ämnen vill jag plugga på plats med klasser. Men eftersom jag ska iväg nu så har vi bokat in nästa möte till den 12 Januari. Låter som långt kvar men det är det ju ändå inte.
 
Jag är lite kluven när det kommer till min framtid, jag vill göra så himla mycket men jag tycker faktiskt inte man behöver välja det ena eller det andra, Om jag har tur så kan jag leva i 70 år mer så jag har ju massa tid att göra det jag vill. Som ni vet är planen att bosätta mig i USA men under ett år skulle drömmen vara att flytta till Kiruna och plugga rymdvetenskap. Så då måste jag ju behörighet i alla ämnen som behövs innan jag börjar plugga det.
 
 

Förmiddags ärende

God tisdag allesammans!

Nu ska jag iväg på ett möte/samtal med en kvinna som jag bokat tid med. Jag ska börja plugga lite, på distans är tänkt så att jag inte behöver vara så fast. Och hon ska hjälpa mig med allt inom det.

Jag har lykats med det omöjliga

Alltså jag har nu lyckats fastna framför Paradis Hotel...say whaaaaaaaat! Jag har alltid gillar Big brother mer, tycker det är mindre skandal dokusåpa över det hela. Men jag gillar Paow, hon är härligt ärlig och frispråkig. Utan henne där så hade jag inte alls tittat. Jag fattar dock nada om hela tävlingen men kom igen det är PH, det genomsnittliga IQt där är väl typ 20? Så så svårt kan det inte vara.
 
God kväll på er!

Skulle välja adoption

Efter att jag blivit faster så har barn och bebisar varit på mina tankar hela tiden. Hur skulle det inte med tanke på hur underbar lilla Haylie är. Så väcktes en tanke hos mig, Att om jag fick välja mellan att få barn nu eller att aldrig kunna bli gravid och få barn i hela mitt liv. Så skulle jag välja det sistnämnda.
 
När jag ska bli mamma vill jag vara redo, på riktigt. Jag har så mycket mer att göra i mitt liv innan, jag har liksom inte hunnit landa i mitt liv än. Jag tycker absolut inte att man ska ha levt klart men bara landat i livet liksom. När jag var 11 år, medan mina vänner planerade om bröllop och drömkillar så planerade jag att adoptera en flicka från Kina och vara ensamstående. Redan där visade jag spår av ensamvargen i mig.
 
Så att adoptera har liksom alltid funnits i omtanke. Jag vill självklart få biologiska barn också, men som sagt om jag var tvungen att välja! Men drömmen är att mixa, det finns ju så många små barn i världen redan man behöver inte föda massa nya.
 
 
En familj som brangelina skulle vara drömmen. Att ha både biologiska och adoptiv barn ❤

Haha

Lite måndagshumor när den är som bäst:
 
 
 

Måndag

Jag gillar faktiskt måndagar. Det är en början på något nytt. Man får liksom som en ny chans att göra nya saker. Denna vecka kommer bli speciell, med tanke på vad som händer på söndag. Ska berätta det sen. Nu ska jag äta en sen frukost, havregrynsgröt och te. Såg på efter tio nyss att det är mycket sämre än vad man tror med vitt bröd så ska försöka undvika det så mycket som möjligt. Och havregrynsgröt är ju jättegott! 



A trip down memory lane: Music

Hur mycket 90-tal/börja på 2000-talet är inte dessa låtar. Och jag älskade dom. I'm blue är en sång alla som föddes innan 96 vet om, mina bröder lyssnade på den och då var den jättecool! Aqua lyssnade alltid jag och min syster på, hon hade en "suupemodern" stereo och en Aqua skiva och eftersom vi delade rum så fick jag lyssna när hon lyssnade. Just My oh My var min favorit...
 
Sists men inte minst - The ketchup song. Kommer ihåg när jag gick i 6års...eller 1an kanske, det var idrottslektion och i min klass var vi blandade 95or och 94or men just den här idrottslektionen var i bara 95or. Bland oss var vi 12 tjejer och 3 killar, så vi tjejer bestämde oss för att vi skulle dansa till denna låt (som alla kunde och älskade), vi tog fram 12 små plintar (en var) stälde os på dom på rad och körde hela dansen till låten.
 
 

Här är hon!

Den 21 November 2014, 05:04 kom hon, med sina 4205 gram och 54 cm, till denna förvirrande men heeelt fantastiska värld. Livet kan verkligen vara helt underbart. Hennes första skrik kan vara det finaste jag någonsin hört och glädje ruset jag fick av det kan jag leva på för evigt. Nu är hon här, och hon är vår!
 
Hennes namn är Haylie Fredrika Ferb Saaranen!
 

Mitt hjärta, mina tankar och mitt liv kommer aldrig vara utan dig.
 

Movie day

Hallå där! Det är en söndag precis som vanligt här i mitt liv. Jag vaknade lite senare idag, runt 10. Har sedan dess ätit brunch med mamma och pappa, och kollar nu på en film...The hostage med Bruce Willis. Riktigt bra är den. Men jag tycker på något sätt att söndagar liksom bara försvinner iväg. Dagen flyger iväg utan att jag gör något speciellt. Men samtidigt tycker jag söndagar också är långa. Liksom att om jag vill så kan de bli riktigt effektiva. Men det vill ja inte denna dag. Ska kanske ta en promenad lite senare men innan det hinner bli för mörkt. Vill komma ut minst en gång om dagen.
 
Gårkvällen såg lite ut som dagen idag. Filmkväll i soffan! Men det är sådan jag är, jag känner inte så mycket måsten över vad jag måste göra varje dag utan gör vad jag känner för. I livet dock, då har jag en miljon måsten och mål - men det tycker jag är bra.
 
 Såhär såg jag ut igår. Har alltid varit blyg med att mixa färger men jag känner att jag börjar kliva ur min confortzoon mer och mer, tycker den rosa/aprikosa blusen passar så bra till blå gröna byxorna, som är så bekväma och sitter supperbra! Sen älskar jag det rutiga mönstret nu på hösten.

Lördagskväll med camen!

Ikväll stannar jag inne. Festade förra helgen, igår var jag med under förlossning och nästa helg åker jag till min kompis *** i *** *****. Så i morse när jag fick reda på att jag skulle få vara ensam hemma så blev jag såg jag fram emot en kväll för bara mig själv. Med bara massa bra filmer. Ska kolla på Ensam hemma 2 (passande nog), såg ettan i torsdags men tvåan hann jag inte med för då var det en tjej som skulle ut till världen.
 
Skulle ta en enkel, fin cam-bild...well jag liksom spårade ut och det blev typ 100! Det blir alltid så, det har något med att jag ser mig själv (jag menar jag är ju så snygg så det är svårt att låta bli) och att jag älskar att stå framför kameran.
 
 

Saknar henne redan

Nu har jag fått min sömn, jag gick väl på någon sorts adrenalin kick hela dagen igår. Även fast jag kom hem igår kväll och hade all möjlighet i världen att sova så satte jag min fraför youtubes bästa och skrattade igenom någon timme dör innan jag gick och la mig. Men nu saknar jag lillen alldeles för mycket och ska åka dit för att säga hej, kramas och pussas!

 
Sneak peak på dagens outfit :)

En till prinsessa till familjen

Jag har blivit faster! Familjen Ferb har blivit en person större. Och på tala om stort, det härär så otroligt stort. Tror inte många förstår mig eftersom jag enligt många "bar" blivit Faster men detär är helt obeskrivigt. Och vad jag inatt varit med om var bara så häftigt. Jag tror på magi och mirakel för inatt upplevde jag de båda.
 
Mer om allt kommer, jag kommer inte kunna få mig av att prata om detta. Lite varje dag kommer komma med.
 
 
Anna (Svägerskan), Danne (Brodern) & lilla prinsessan!
 

Äntligen får den nya familjen åka hem!

De sista timmarna...

 
...till min lilla brorsdotter kommer. Tänk att om några timmar kommer min bror Danne och svägerska Anna vara föräldrar till en liten dotter och jag, ja jag kommer ha fått en till familjemedlem. Anna är bäst och jag kan knappt tänka på min lilla tjej utan bli lite galen.

På väg till förlossningen

Äntligen ska hon komma! Som vi alla väntat.

Hitta frisör

God dag...
 
Har ni tänkt på hur lika orden 'god' och 'dag är fast om man vänder på orden. Det är som menade för varandra. Nä men nu till det ja egentligen skulle börja med, jag behöver verkligen färga mitt hår nu, vet inte riktigt vad som har hänt med mitt hår.
 
Men jag har ett problem gott folk! Jag måste hitta en frisör, tänker inte göra misstaget att färga det hemma igen speciellt inte nu när jag vill göra hela håret ljusare. Vill inte skölja ur håret och upptäcka att halva håret gått av. Men jag har för mig att jag gick till en jättebra frisör en gång men det var bara en gång för att efter det så bestämde jag mig att inte hålla på med mitt hår och bara låta vara (ja ni kan ju tänka er hur länge sedan det var då).
 
Ska kolla igenom min gamla mobil och se om jag hittar vem denna frisör är. Så irriterande att jag inte kommer på det nu.
 
 

#Snartärdetjul !

Jag älskar verkligen julen! Tror ingen kan förstå min kärlek för den. Så går jag in i en mataffär idag (för sådan slags shopping måste också inträffa) och möts av detta. Yeeey, julkänslorna växte och min glädje likaså. 




Och på samma spår fick det bli en vintrig outfit idag. Idag kände jag liksom för att bara vara bekväm utan att frysa och bara mysa. 


Snart så

Jag har suttit hela morgonen och letat efter någon ny intressant blogg men vet ni, jag hittade inte en ända. Men så om jag på att jag har ju faktiskt en egen blogg. Så ist för att sitta här och gnälla så får jag helt enkelt ta tag i saken själv! Here i come liksom.
 
Det är så mycket roligt jag väntar på just nu, har liksom varit i någon gråzoon senaste månaden med ett stort frågetecken om vad som ska hända men nu är det solklart och det är en liten sten som försvunnit från hjärtat.
 
Snart:
....Blir ja faster, beräknat datum var den 10/11 men det har dragit ut på tiden (alldeles för länge, kommer hon någon gång ut eller hade hon tänkt att stanna där i Annas mage?).
....Är det december redan och där med både jul och nyår (redan nästa söndag så är det första advent).
....Åker jag iväg, är så taggad. Allt blev nästan helt klart igår. Kan ni gissa vad det är?!
 
 
 
 

9 boots...

9 boots...
 
9 boots... by emmaferb featuring knee high boots

Valentino long sleeve sweater, 8 850 SEK / Dolce Gabbana scalloped lace top, 10 615 SEK / Matthew Williamson lace top, 5 805 SEK / French Connection off the shoulder top, 1 055 SEK / MICHAEL Michael Kors michael kors coat, 9 795 SEK / Only, 260 SEK / Miu Miu pleated skirt, 7 035 SEK / Elizabeth and James mini skirt, 2 850 SEK / Sharon Wauchob black shorts, 2 605 SEK / Weekend Max Mara slim fit pants, 1 525 SEK / Givenchy leather shoes, 15 350 SEK / Gianvito Rossi thigh high boots, 14 610 SEK / Gianvito Rossi thigh boots, 14 610 SEK / Gianvito Rossi high heel boots, 14 610 SEK / Chloé thigh high boots, 14 020 SEK / Sergio Rossi high heel shoes, 14 485 SEK / Charlotte Olympia black leather boots, 12 005 SEK / Free People boots, 2 575 SEK / Steve Madden knee high boots, 1 700 SEK

...Of Monaco

Jag gillar verkligen filmen, precis som jag trodde har det blivit en ny favorit, och högt uppsatt på min lista! Högst upp är serien Sherlock och sen filmen The shawshank redemption (nyckeln till frihet).
 
Här är trailern:
 
 
Till er kunglighet älskaresom nödvändigtvis inte måste ha massa drama och action i en film.

Höst ❤

 Är jag ensam om att älska hösten? Det är nog min favoritårstid i längden här i Sverige. Svensk sommar kan vara härligt i 3 veckor men sen blir det bara tråkigt och en 5 meters lista av krav och förväntningar. Hösten är bra den är utan krav, förväntningar och man vet vad man får. Inga besvikelser om det en dag regnar utan det är en del av det.
 
Anledningar till att gilla hösten:
  • En promenad i parken blir både behagligare och fina på hösten. 
  • Slipper det ständiga ljuset som är otroligt störande när man går ut från klubben, ska ha filmkväll eller bara vill ha det mysig.
  • Kläderna blir roligare att matcha. (ska göra ett inlägg om 9 looks lite senare idag)
  • Färgerna är finare.
  • Man måste inte göra massa utomhussaker varenda dag för att "ta vara på sommaren".
  • Man kan lätt proppa i sig lite mer choklad utan att det syns.
  • Varma drycker (som jag gillar bäst) blir så mycket godare. Som ett av de bästa uttrycken lyder; ' I only drick hot chocolate in months with R'
  • Allt blir bara mysigare!!!
 

Grace...

Hola amigos 😘
Har blivit helt smiley kär, de är ju så roliga. Och att min dator/surfplatta har smileysar är toppen. De kan verkligen sätta ett ansiktsuttryck och känsla på meningar.  Mina favoriter är de med aporna, de är ju så söta vill bara göra de levande och ha hemma och den ovan med slängkyssen. 
 
Men nu ska jag ta en paus från mina gula vänner och kolla på en film jag väntat på att få se länge. Grace of Monaco. Grace Kelly är en av mina  få all time förebilder och Nicole Kidman är en fantastisk skådespelerska så jag vet att filmen kommer bli en favorit från  min sida!
 
 
 

Latest on my insta @emmaferb

From family - family.
 
From selfie - selfies.
 
Under veckan har jag verkligen förbättrat mitt instagramande ar liksom återfunnit det roliga med det, 😊 en är det ju självklart roligare när man får mer feedback.

Förväntansfulla tider

Omg, dagen är snart här. Och nu pratar jag inte bara om min lilla tjej som snart kommer till världen (fast för mig så känns det liksom som att brorsdottern liksom funnits här sedan april då jag fick reda på nyheten), utan jag pratar om Hunger games mockingjay part 1 som kommer ut nästa vecka.
 
Och vid den tiden så har förhoppningsvis lillen kommit så då kan jag ju ta med henne ...och Colin (min brorson) och visa vad äkta kärlek är. Vem behöver en man när man har Hunger games?! Haha skämt o sido, självklart ska jag inte ta med henne till en bio första veckan i livet men är inte Hunger games en riktigt bra god natt saga?
 
 

Insperaras av mig själv

God morgon allesammans!
 
Sovit gott? Det har i alla fall jag, tackar som frågar.
 
Måste bara ge mig själv en komplimang för hur rolig jag är. Tänker på inlägget igår om att jag ska sluta äta onyttigt och hur roligt var det inte att jag satte in den låten från sound of musik. Give me 5 på den Emma. Kan liksom inte låta bli att skratta åt det. Och sången är ju fantastiskt, den är liksom bara så fantastisk och trallvänlig.
 
Nä nog om hur rolig jag är, Idag ska jag träffa Bea - vad vi ska göra vet jag inte än, vi har alltid kul så det spelar liksom ingen roll. Titta igenom bilder på min Nokia windows phone nyss (som jag knappt använder längre) och såg hur duktig jag förut med att gå ut och gå. Gick liksom en mil flera gånger i veckan. Så fick lite inspiration 6 månader sen Emma och ska någon gång idag ta mig ut på en ordentlig Power walk.
 
 
 

I feel like a teletubbi

 
A lot of colors + home hair style = like a teletubbi! Hahaha 😂
 
Satte nyss upp håret super högt upp för att kunna luta mig så skönt som möjligt mot soffan. Har världens varmaste och mysigaste (och färggladaste) kofta på mig som är den ända som hjälper mot den konstanta kylan. Well så här kan jag se ut en ledig måndagskväll när halsen inte riktigt är min bästa vän. Så vem bryr sig?! No me!

Farewell junkfood and sweets!

 
Dags att säga farväl till mina nuvarande mat och godis situation som håller på varje dag. No more onyttigt. I våras var jag sååå duktig och höll 1,5 månad utan en ända godis, inge sötsaker, snack- nada. Efter det har det sakta men säkert bara blivit värre och värre. Så avnjuter nu sista måltiden med pizza. 😋
 
 

Farsdag!


Det var farsdag igår vilket jag hoppas ingen missade. Även fast kan inte har en egen far eller kontakt med honom så finns det ju andra pappor att fira. Jag älskar speciella dagar, dagar som har namn. Det är liksom alltid något att fira då. Min pappa är en väldigt oexalterad man som liksom gillar lugnet. Så jag fick hålla hårt i mina fingrar och helt enkelt göra det han tycker om. Min syster kom på besök, vi åt god husmanskost, fikade och hade en rikig familjemys kväll.

God morgon!

Igår var det en sådan här natt då jag liksom aldrig kunde somna, så ligger jag där och känner att jag måste somna och så fort jag väl är på väg att göra det så tänkte jag "ååh yeey jag är på väg att somna", av det så vaknar jag ju självklart upp igen. Tror jag tillslut somnar runt 3, efter myyycket vridande, fixande med både kuddar och täcken och hunnit med 5 program på tvn i bakgrunden.
Ja, jag sover typ alltid med TVn på, och Nej det är inte den som stör mitt insomnade - snarare tvärt om. Om jag inte har något i bakgrunden blir jag alldeles paranoid och rädd för allt möjligt, och tankarna kommer liksom till mig som en magnet om jag stänger av TVn.
 
Men alarmet var iaf ställt på 9:00 så då var det bara att kliva upp. Gjorde iordning frukost till mig och mammsen. Blev grönt te och rostade makor - ovanligt va?! Haha nä men sista tiden har jag mest druckit svart te för jag har blivit kär i just 2 svarta teer men det är ju faktiskt mycket bättre med grönt speciellt på morgonen. Så välkommen tillbaka  😘.
 

Breakfast by me! ❤

Sista minuten till pappa

Whiskyprovning - liveit.se || Blombukett - interflora (köper man denna bukett går 30:- till Prostatacancerförbundet)  || Biobiljett || Trisslotter (funkar ALLTID) || Presentkort tillvalfritt syfte || Gentleman's shave - liveit.se  (det har ju blivit super modernt med skägg men då ska det ju självklart vara snyggt).

Sunday funday

Good morgon!
 
Söndag och farsdag idag då. Denna vecka har verkligen varit superlång, vet inte riktigt varför det känns så men så är det i alla fall. Min kära far är och jobbar så firandet av honom får bli när han kommer hem. Skickade iväg ett grattis SMS till honom iaf när jag vaknade, får hoppas att han ser det för min pappa kan vara den sämsta ever på att läsa sms, han märker liksom inte att han fått något.
 
Och eftersom han inte är hemma så behöver jag inte göra något speciellt. Så börjar dagen med att återuppta läsningen av The fault in our stars. Älskar den boken men vet ni varför jag slutade läsa den mitt i? Nä dt är klart men såhär är det;jag har en aning om hur den kommer sluta och vill liksom inte "uppleva" det se så när jag läst klart den är den liksom SLUT och det vill jag inte heller. Men insåg att den metoden inte alls är hållbar, haha.
 

Nu har jag gjort mitt

Är hemma nu igen. Jag tycker det gick jättebra, fick svar på det jag ville och kände att jag gjorde väldigt bra ifrån mig. Självklart kunde jag göra bättre ifrån mig, jag menar det här är andra arbetsintervjun i mitt liv och den fösta var för flera år sedan. Var inte alls nervös innan men just när jag satte mig där så blev jag supernervös och kände att pulsen höjdes rejäl. Det är så typiskt mig, likadant var det i skolan att jag är helt cool lugn innan en tex redovisning men när jag hör mitt namn kommer den som ett slag nej i ansiktet.
 
Nu kan jag iaf inte göra något mer, har gjort mitt och nu är det bara att hopas på det bästa. Kommer inte bli heelt förstörd om jag inte får det.
 
Det är fredag så lets do some fun...like play The sims. Mitt 'the sims sug kommer liksom i vågor, det kan gå ett år utan att jag ens öppnat spelet och så kan det sen vara att jag sitter 4 timmar om dagen flera gånger i veckan i en månad. Men The sims ligger mig varmt om hjärtat, har mycket barndoms minnen med det. 
 
 
 
Visst var vintern långvarig förresten?! Nu är det tillbaka till höst.

Off to a job interview


 
Fick ett samtal igår då det var en kvinna (som lät otroligt snäll och gullig) som erbjöd jobb. Så nu ska jag iväg på arbetsinterjuv angående ett intressant jobb. Wish me good luck 😉

Torsdags kväll




Det är torsdag kväll och jag har precis kollat klart på en film. The kill room hete den, väldigt bra och det var liksom något nytt, tycker inte om att se en film vars story jag sett förut. Dock så var filmen lite otäck och blev typp rädd så stängde av ljudet och höll för ögonen vid ett tillfälle. Typiskt mig. Nu blir det kvällsmys 😘

Lingerie and home wear

On my wishlist!
Det blir bara mer och mer tid hemma desto närmare vi kommer slutet av året, men vem har sagt att man inte kan vara snygg och sexig även fast man bara ska vara hemma med eller utan pojkvän. Jag snörar lätt in mig i något och just nu är det underkläder.
Älskar snygga underkläder.
 
Lingerie and home wear ❤
 
Lingerie and home wear ❤ by emmaferb featuring sewing furniture

Calvin Klein Underwear robe, 395 SEK / Free People panty, 460 SEK / Free People intimate, 845 SEK / Triumph lace bra, 365 SEK / Triumph underwire bra, 925 SEK / Free People bra, 505 SEK / Agent Provocateur lace bra, 8 810 SEK / Agent Provocateur metallic bra, 5 105 SEK / Free People bra, 695 SEK / Agent Provocateur clothing, 5 845 SEK / Agent Provocateur panty, 3 330 SEK / Agent Provocateur accessory, 5 845 SEK / Thrive sewing furniture, 10 725 SEK

🎵Se det snöar🎶

 
God morgon! Ja för det är verkligen vad det är...
 
Vaknade med ett ryck av en mamma som kom inspringande och skrek "Emma, det snöar, titta ut!". Flög (bokstavligt talat) upp ur sängen (ni vet som dom gör i film, att dom vaknar och sätter sig direkt, han liksom inte ens öppna ögonen innan jag redan satt upp). Tittade ut och mötes av små lätta snöflingor som föll ner från himlen. Det är en såhär snö som kommer vara borta till i morgon och inte direkt snögubbe material men vet ni...winter is coming! 
 
Dags att ta fram vinterkläderna och stoppa undan sommarkläderna.

Det är mitt liv!

Hello, jag vill inte säga att jag är en upptagen kvinna med många bollar i luften just nu men herregud vad jag har saker att tänka på; barn som ska födas, blivande faster ansvar, framtid, människor i mitt liv, nya värderingar, hälsan och hur jag från om med nu vill vara. Har nu tagit nån vecka, och kommer fortsätta göra det till jag får några svar av mig själv, för att bara tänka igenom mitt liv. Ta en paus, stanna upp - se och utvärdera allt. Kan liksom inte fortsätta bara glida genom livet utan ta tag i det.
 
Att säga farväll till vad man trodde var sina bästa vänner är inte lätt men jag måste ta ansvaret över hur jag vill ha mitt liv, och vilka människor som är i det och hur människor påverkar det är en stor del.
 
Jag tror alla måste liksom stanna upp och se sig runt i bland. Trycks på paus för att hinna ta in allt.
 
 
Me today 😘❤

Tidig morgon


🐔Är nu på väg hem, har redan varit ute på stan och sprungit runt lite. Men nu ska jag hem, äta frukost och sen fixa mig. 

Just idag är jag stark!!


5-0! Det här är så jäkla underbart. Hammarby är dom bästa!

Nu kör vi...


...för kung och foster land!

Jag har väntat så länge på just denna dag

Good morgon!!
 
Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det årets match! Det ska avgöras om Bajen kommer vinna superettan eller inte. Och självklart kommer vi vinna och komma med i allsvenskan! Har förutspått detta från dag 1, sa då att det här är verkligen året då vi vinner! Var stensäker och idag händer det. Jag är självklart en av de 30 000+ som ska va i publiken. Det är helt sjukt att ett superettan lag ska ha mest publik av alla lag i hela Skandinavien. Det är vad jag kallar bra suport! Om jag är taggad? Jag är så taggad att jag knappt vet vart jag ska ta vägen.
 
 

Alla helgons dag

Har precis kommit hem från graven. Där var det inte en ända grav som inte hade tända ljus och det var så fint. Tycker att det är så synd att se en grav som ingen bryr sig om alls. Vid vår persons grav var det minst 10 ljus och vi var där i 1 timme, drack glögg, varm choklad, hade med mig godis och en fällbar pall och på mig hur mycket kläder som helst. Det blev en jättemysig stund. Kan personen inte komma till oss från vi komma till personen. 





En helg för både...

Glad Halloween och god alla helgons-dag!
 
Denna helg är både för de som vill festa i en annan roll och för de som vill hedra de bortgångna. I mitt fall så ska jag skippa det förstnämnda och fokusera på det sistnämnda. Förra året var jag nybliven partyprinsess och där med var jag hur taggad som helst inför halloween men detta år är jag rutinerad har jag standaren betydligt högre och nöjer mig inte med ett litet halloween firande på någon nattklubb där alla ser ut likadana så jag stannar hellre hemma och gör annat jag tycker om att göra.
 
Så senare idag ska jag äta middag med hela familjen och sedan ska i åka till en grav tillsammans.
 
Men innan dess ska jag bara njuta av musik, har under de senaste dagarna inte alls lyssnat på mycket musik så det har varit efterlängtat. Har även en tandblekning i nu, ska få de supervita nu. På förpackningen står det att man ska ha blekningen i 2 ånger om dagen i 7 dagar, sist jag höll på slarvade jag ordentligt så resultatet blev inte lika bra det kan bli.
 

Tandblekningen kommer från Dentaworks, den är superbra, ser resultat efter varje gång.