Inte mått så bra

Uppdateringen idag har inte varit den bästa, för det första så har jag inte mått så bra idag då jag har bara tagit det lugnt och legat i soffan med en film och ett dussin av filmer, serier och allt möjligt som visats på TV. Sen har även min dator krånglat lite och varit väldigt seg men nu håller de på att fixas med olika grejer. I morgon måste jag verkligen sätta igång med lite saker.

Jag och Yatzy

Påskafton i bilder

En timme efter

God morgon och påskdag.

Idag så ska man ju ställa om klockan vilket jag helt hade glömt, eller rättare sagt jag när klockan ringde klockan 8:00 kändes det som att jag hade fått mycket mindre sömn än vad jag brukar. För i mitt huvud var ju klockan 7 och jag hade fått 6 timmars sömn, så jag ställde ett nytt alarm och somnade om och tänkte inte mer på det, sen när jag vakande igen kom jag på det. Men det är ju en ska jag inte förstår, idag fick jag 6,5 timmars sömn och jag är pigg nu och de dagar jag ska till skolan har jag sovit 8 timmar men är mycket tröttare! Nåväl det är ju bra att jag är pigg nu i alla fall.

Bra slut på en bra dag

Tiden går fort när man har roligt och det stämmer mycket väl in på denna dag. Det har varit en bra dag fast vi sammanlagt var fem personer, ibland behöver det inte vara mycket folk för att det ska bli lyckat. Berättar mer om dagen i morgon och jag hoppas att det går bra, nu ska jag avsluta en bra dag på ett bra sett - Sex and the city 2 är på tv!
 

Såhär ser jag ut idag

Hoppas att ni har haft en bra påskafton hittills. Själv har jag haft det jätte trevligt och ätit otroligt god mat. Jag har smugit iväg för att ladda min mobil som dör snart. Såhär ser jag ut idag:

Fixar mig

Hallå, sitter och fixar mig nu, jag har håret och ögon-sminkningen kvar. Håret ska vara lockigt så antingen lite större lockar eller mina naturliga, sen med sminket vet jag inte riktigt än så vi får se jur det blir helt enkelt. Körde på en lite vårig topp, som jag har sedan förra året men jag tycker att det funkar lika bra detta år. Men bättre bilder på outfiten kommer i ett senare inlägg.
 
 
 
 

Kidnappat katter

kollade på klockan nu och insåg att den redan är 1, vart tog förmiddagen vägen? Har inte ens fixat mig än och gästerna kommer snart. Men jag har i alla fall tränat lite här hemma, pluggat lite och beställt lite skönhetsprodukter från internet, ska visa er de när de kommer. Juste jag glömde att säga det här i går men jag har kidnappat min mosters katter lite gran, nä men jag har inget djur och älskar djur så jag ska låna dem helt enkelt i några dagar.
 

Får mer gjort

God morgon!
 
Efter 7.5 timmars sömn vaknade jag klockan 07:30 idag. Varför ställer jag mig själv frågan för de dagar jag ska till skolan vaknar jag aldrig tidigt av mig själv men jag ser detta som någonting posetivt då jag inte sover bort hela dagen och kan få mer gjort. Idag ska jag plugga (mycket), gå till gymmet om jag hinner innan det stänger, sen ska jag fixa mig och ikväll får vi gäster hit.
 
 Bild från min instagram.

Får mer gjort

God morgon!
 
Efter 7.5 timmars sömn vaknade jag klockan 07:30 idag. Varför ställer jag mig själv frågan för de dagar jag ska till skolan vaknar jag aldrig tidigt av mig själv men jag ser detta som någonting posetivt då jag inte sover bort hela dagen och kan få mer gjort. Idag ska jag plugga (mycket), gå till gymmet om jag hinner innan det stänger, sen ska jag fixa mig och ikväll får vi gäster hit.
 
 Bild från min instagram.

Längtar...

Så länge jag kan minnas har jag älskat delfiner och när jag var 9-10 bestämde jag mig för att bli delfinskötare, sen är det ju så att jag fortfarande vill det men på ett annat sätt. Nu vill jag istället jobba som volontärt för delfiner, äga en delfinpark eller varför inte ha delfiner "hemma". Jaja i sommar har jag bestämt mig för att jag ska simma med delfiner. Vet att det är 3 månader kvar men det här är verkligen något jag längtar efter!
 

Emma Ferb chef

Kanske ska byta riktning totalt? Tror jag ska bli kock! Nä men de gånger jag lagar mat blir det väldigt bra och jag gillar ju matprogram men det finns ett problem... Jag gillar inte riktigt all mat eller är så förtjust i all mat om jag säger så. Idag gjorde jag kött med en super god sås i tortilla bröd. Jag stekte kött i en stekpanna och sen hade jag i cream fresh och massa kryddor i stekpannan med köttet och lätt de vara på ganska låg värme i ett tag. Sen när det var klart så lade jag det i bröd och in i ugnen i 5 min. Kan verkligen rekommendera det!



Nike träning

Var redo att gå till gymmet och träna, hade bytt om och packat väskan. Men så insåg jag att jag måste kolla om gymmet ens är öppet, vilket var tur eftersom gymmet hade stängt. Så jag får helt enkelt ta en lång promenad och ha lite träning hemma med min tränings app. Kan förresten rekommendera den, "Nike träning" heter den och det är den bästa tränings appen jag har prövat. Där finns det olika pass, videor hur man ska göra m.m.

Nej till påsk-firande

Det här med påsk-pynt och ha påsk-firande tycker jag är otroigt överdrivet. Jag är inte kristen och har därför ingen ordentlig anledning att fira påsk, julen firar jag såklart men det är kultur och tradition på ett helt anna sätt. I år har vi här hemma inte gjort något påsikgt alls, inte ens ris. Den ändå anledningen till att jag gillar den här "högttiden" är för att jag får ledigt och får äta lite mer godis utan att få dåligt samvete. Sen är det ju så att påsk-pyn är så otroligt fult, kom igen, små gula kycklingar övereallt - behöver jag säga mer? 
 
Men för att vara lite trevlig så säger jag glad påsk i alla fall.
 

Långfredag

God morgon!

Långfredag idag, kan dock inte hålla med om att det är speciellt lång för jag har nu varit vaken i 2 timmar men det känns som en halvtimme. Tänkte att jag skulle gå till gymmet och köpa en klänning idag men kommer det ens vara öppet? Tror gymmet har öppet någon timme så jag ska dit lite senare. Först ska jag äta min frukost som står på bordet nu och kolla klart på The following.

Amazing card story

En kille i min klass visade mig det här klippet i onsdag. Jag blir lite arg och frustrerad när jag tittar på det för att jag verkligen inte förstår hur han gör, han är ju verkligen så otroligt duktig, inte sant?!
 

A lovely summer outfit

Trodde jag hade lov

Kom och hjälp mig någon. Trodde att det skulle bli skönt med lov, trodde att jag skulle få slippa tänka på skolan och skoluppgifter som ska göras hela tiden men tydligen inte. Det är mer nu än vad det har varit på länge, sen måste jag även komma till skolan två dagar nästa vecka för att göra prov men jag ska faktiskt maila en av lärarna och fråga om jag inte kan göra det andra någon annan gång. Sen är det ju så att jag är dyslektiker och ett av mitt största problem med det är koncentrations förmågan och att hålla sig till en sak i taget, jag gör alltid många saker samtidigt.

Träna på morgonen ♥

Egentligen skulle jag shoppa med Isabella just nu men hon skulle jobba lite senare och vi orkade inte stress-shoppa. Istället har jag pluggat, dushat och tittat på tv, var ovh tränade och solade i morse, kändes riktigt bra att träna på morgonen så att jag "får det gjort". 
 

Underbar morgon

God morgon!

Är på ett toppen humör idag, så ska passa på att göra så mycket som möjligt. Jag vaknade 07:55 av mig själv, hade ställt klockan på 08:00 hehe timing, gillar nämligen inte att vakna av alarm så det blev jag väldigt tacksam över att slippa. Sen är det ju det här med solen och vädret som verkligen kan ändra mitt humör, att se solens strålar skina igenom dörren och gardinerna när jag vaknar är så härligt. Tänkte att jag skulle gå till gymmet direkt efter frukosten, men tur va så kollade jag öppettiderna för påskhelgen när jag ätit klart och såg att det öppnar 10:00 idag så jag får plugga eller något till dess.

Kommer i april

Har precis kollat klar på Grey's Anatomy, åå vad jag gillar den serien! Kollade även upp det där med min beställning av mina kläder och jag hade läst fel, de kommer om en månad. Inte riktigt vad jag har tänkt mig men det kommer förhoppningsvis vara värt det.

Dagens outfit:

Så snygga skal

 
                                                                                
 
                      Har letat, och letat länge efter ett fint och bra skal till min iphone men aldrig hittat något som jag är nöjd med. Tills nu, då jag gick in på apple.com och hitta många fina. Vilken ska jag välja?

En runda på stan

Såg nu att jag hade mer läsare än vanligt, är super glad för det så fortsätt så. Jag kom precis hem från en runda på stan med Isabella vilket var väldigt kul såklart, var också på extra bra humör idag - solen skiner och jag har fått lov. Jag köpte inget eftersom jag ska shoppa i morgon så jag lyckades hålla mina fingrar i styr, hittade inget som jag ville ha heller. På ta om shopping, mina kläder jag beställt har fortfarande inte kommit, ni kan väl tänka er hur jag känner angående det,inte så glad så jag ska maila sidan som jag beställde ifrån eller om det går att spåra paketet ska jag göra det först.
 
En bild på mig och Isabella från förra året
 

Firar in lovet

Det är lov nu!! Ska bli då skönt och roligt, fick dock massa uppgifter som måste göras under lovet så det känns ju inte så kul. Inviger lovet med en fika på espresso house med Isabella.

Klockan 12:25...

Redo för en ny dag lovers?
Klockan 12:25 idag börjar mitt lov som kommer vara i 11 dagar, precis vad jag behöver nu men det var ju inte så länge sedan det senaste lovet var, älskar vårterminen och dess lov!

Jag börjar skolan om 10 minuter då jag kommer ha biologi, ska bli kul som vanligt.

Dagens bästa

1. Älskar outfiten, hade dock inte mins älskade klackar utan bytte till mina stövlar.

2. Pizza till middag från det bästa pizza stället, väldigt gott.

3. Bokat tid till tatuering.

Bokat tid

Tiden är bokad, den 5/4 kommer jag att tatueras. Jag har nu tre olika texter jag ska välja mellan till dess och sen är det de här med ställe. Ska söka runt på tatueringar för att hitta ett fint ställe men funderar på naken, det som dock är synd är att jag inte ser det själv utan spegel. Nu är jag påväg hem och gissa vad jag ska äta.


Tatuerings planer

Om lite mindre än en timme ska jag i väg till en tatuerings studio och planera en hyllnings tatuering jag ska göra. Har lite små idéer men har ännu inte bestämt något helt, alltså inte vart den ska vara eller vad det ska stå/vilken symbol det ska vara. Men jag kommer alltså inte tatuera mig idag utan bara bolla lite idéer osv.

Tycker att Angelinas ställe är så fint och att det är koordinaterna för där hennes barn föddes. Sen är Kats tatueringar väldigt snygga på Henne men jag skulle aldrig göra så.




Jobba hemifrån

Det blev ingen skola för mig idag, lite synd men jag jobbar hemifrån istället. Hade fysik, matte och svenska idag. Fysik och matten är det tal vi gör vilket jag lika gärna kan göra hemma, det är väl om jag inte kan någon uppgift jag inte kan problemet uppstår men då hoppar jag över den och frågor om det i morgon i stället. Sen är det svenskan då vi ska läsa om litraturhistoria från 1800-talet vilket jag tycker är väldigt kul och det kan jag verkligen göra hemma. Sen ska jag även läsa en bok från den tiden, jag ska läsa en bok från epoken naturalismen och boken heter Madame bovary.
 
 
 

Min morgon

God morgon!

Nu vågar jag äntligen säga att våren är här äntligen! För det var verkligen på tiden. Sitter i köket och äter frukost och solen skiner in, vilken bra start. Det som dock inte är så bra är att jag försov. Mig och känner mig sjuk igen, vet inte vad som hände. Hade ju precis blivit frisk, hmm. Nä men mår illa och känner mig väldigt trött och svag. Ska ta någon tablett nu som jag såg att vi hade hemma så får vi hoppas på att det hjälper.

Händelserik dag i morgon

Jag ska snart gå och göra mig i ordning för att sova. I morgon blir det en lång dag; ska upp klockan 05:30 för att jag ska gå hemifrån ca 7 så att jag hinner köpa med mig frukost och äta den innan jag börjar klockan 8:00. Jag slutar klockan 16:00 då jag har rast och idrott efter min "vanliga" dag. När jag har bytt om m.m ska jag till en studio och fixa/planera en sak, berättar om vad det är i morgon. 
 
God natt allihoppa! 
 

Våffeldagen

Ni åt väl våfflor idag?! Det gjorde jag såklart, älskar det så det är klart att jag passar på när det är våffeldagen. Historien bakom denna dag är lite rolig för det var nämligen så att:
"Förr kallades denna dag – som var en helgdag – för vårfrudagen efter titeln Vår Fru för jungfru Maria. I Sverige har vårfrudagen i folkmun omformats till våffeldagen, vilket gett upphov till seden att äta våfflor denna dag".

Dagens gåta

Varför är Marabous bubbel choklad så otroligt god? Det är ju inget speciellt i den men den smakar på något sätt mycket bättre än ex en 100g mjölkchoklad. Hmm, dagens gåta! Nåja jag äter den ljust nu och kollar på tv, tar det lugnt helt enkelt. Jag ska dock plugga snart, har inget den här veckan men jag har några prov jag måste göra på lovet eftersom jag missade de när jag var sjuk.

Outfit 25 mars

Lite mobilbilder på min outfit som jag bär idag. Älskar byxorna, har blivit kär i färgen beige/naturvit/benvit, sen är de höjden på dem och de små detaljerna.

Veckor på Jensen

God morgon kära människor.

Måndag idag och det är en tidig vecka som väntas. Känns som det var länge sedan jag hade det...eller juste det var ju det, sist, alltså för 2 veckor sedan var jag ju sjuk, så det var 4 veckor sedan.
Tidiga veckor har jag alltid gillat mer för då slutar jag ca 12:30 varje dag och eftersom jag slutar så tidigt har jag mer tid att göra annat än när jag har sen vecka och slutar 17:00. Fast efter jullovet har jag haft svårt att komma upp på morgonen och sen dess har jag gillat sena veckor mer (då jag börjar ca 12:30). Tills idag då jag vaknade direkt när alarmet ringde, pigg och utvilad = super härligt!

Ps. Jeansens schema är inte så komplicerat som det låter.


Tv och filmdag!

Det har verkligen varit en lugn dag i dag, det var månader sedan jag har haft en dag som denna. Jag har bara legat i soffan och kollat på tv och film hela dagen, knappt så att jag har rest mig upp. Såg bland annat Water for elephants, en otroligt bra film som jag endast sett en gång tidigare och nu tittar jag på en av mina favoritfilmer; The hungergames!

Nytt hår

Gymmet får vänta till i morgon, tänkte gå dit i morgon efter skolan istället. Ska träna massor av kondition och mage + rygg + ben, det var verkligen länge sedan jag var där och jag känner mig mycket segare nu så jag måste köra hårt nu, för bu ska jag få den hälsosamma kropp jag länge velat ha. Jag måste även boka tid för färg och slingor hos frisören, har dragit ut på det väldigt länge nu för jag vet hur mycket blekning sliter på håret och nu har jag den längd på håret jag vill ha så jag vill verkligen inte få det slitet, men jag måste verkligen göra det ändå nu. Det ska bli mycket ljusare, lite askblont med mycket slingor.

Earth Hour igår

 
 
 
Ni missade väll inte Earth Hour igår, jag är en person som alltid har brytt mig mycket om miljön. Så självklart släckte jag alla lampor och tände ljus istället. Jag älskar ljus så av den anledningen var det heller inga problem för mig. Så jag satt med en kopp var choklad med grädde, marabou och mina ljus, mysig! Sen blir jag ju så arg och frustrerad på människor som inte kan släcka sina lampor en timme på ett år, hur svårt kan det vara!? Det handlar inte om att den här timmen räddar vår planet men det är som ett test för oss människor vad vi är beredda att offra för miljön och vår planet.  

Tro på drömmen

God morgon!

Visst är det lite sommar känsla idag, något med den blåa himlen, de vita fluffiga månen och ljuset så om det inte är under 0 grader idag tänkte jag ta en promenad. Sen ska jag nog till gymmet också, det var länge sedan jag tränade på grund av min hals men jag känner mig frisk nu. Fast jag drömde att jag tränade och sedan blev så pass sjuk att jag fick åka till sjukhus och vara där i flera veckor då jag låg i koma så det kanske är en varning eller något. Hmm, ska jag tro på Freud? De som tror att alla drömmar är ett tecken på något eller ska jag gå dit?

Fotograferingen

Kom hem för en liten stund sedan från fotografering för ett gym och efter lite shopping med min syster. Min syster var även med på fotograferingen vilket var jätte kul, andra gången jag gör ett modelljobb med henne. Fotorna från idag kommer att komma på min mail så jag kan då visa er, de kommer även att sätta upp stora bilder runt gymmet, spännande.

Workout inspiration

Modelljobb idag

God morgon raringar!

Idag vaknade jag 08:00 av mig själv, förstår inte varför jag inte kan göra det på vardagar för då behöver jag alltid alarm. Hur som helst, idag är det modelljobb för ett gym som står med stora bokstäver på schemat. Som ni kanske vet så är modell en av de saker jag vill bli och göra i livet. Har gjort lite modelljobb förut och det är alltid väldigt kul.

För att den här dagen ska bli bättre måste jag självklar starta dagen med en stor kopp te och mackor.



Vad jag behövde!

Det blev ingen kväll med mina vänner utan en kväll men min älskade bror Daniel och hans flickvän men det blev absolut inte tråkigare för det. En bra film, lugn och ro och veta att inget blir fel är ibland vad jag behöver. Efter en stressig vecka ät jag nu helt slut, känner mig väldigt trött. Imorgon ska jag även upp tidigt för ett fotojobb, som ska bli super kul så då måste jag ju vara utvilad!

Blir så arg

OMG!! Problem, bråk och sura människor - orkar inte med sånt. Planen var att jag skulle ta hem några vänner till mig men eftersom dom var är så sega och inte berättar något till mig så blir jag lite otaggad. Så nu håller de på att bråka osv! Aja får se hur kvällen blir.

Sugen på shopping

Halå, jag hoppas att ni har haft det bra u ser timmarna vi hördes sist.
Efter en dag i skolan som bestått av coach tid då vi spelade ett spel, svenska då jag letade fakta om författaren Gustave Flaubert som skrivit en bok jag läser och till sist hade jag biologi då jag och min klass gjorde hälsokontrroller på varandra. Så kände jag i alla fall suget på lite shopping, så nu sitter jag på bussen påväg hem med en kasse som innehåller ett par träningstights och en annan påse men ett underklädssett.

Ska sola

God morgon!

Kollar på tv, dricker te och planerar min dag som jag alltid gör vid frukosten. Jag tänkte först gå och sola nu på morgonen men det blir bara jobbigare än att ta det när jag kommer hem, så jag gör det då. Såg att de hade stå-solalarium vilket är ett måste för mig, det är mycket fräschare och bättre effekt.

Revenge

Ni missade väl inte att det var start för Revenge idag. Har väntat länge på det, så det förgyllde min dag lite att det var idag och det vara bra som alltid. Så nu har jag alltså ännu en serie på schemat, har fullt upp med det haha. 
 
För ser som missade avsnittet idag så finns det på tv3 play, HÄR!
 

Vit päls, rosa tröja, svarta byxor

Mycket med allt

Jag vill börja med att be om ursäkt för dålig uppdatering här på bloggen. Det är saker i mitt liv nu som gör att jag känner mig stressad och sover dåligt som det är och sen är det allt med skolan på det. Jag visste att naturvetenskap skulle vara tufft men det är verkligen jätte tufft, speciellt nu när jag har annat att tänka på också. Lärarna säger även att det är svårare än vad det någonsin varit för oss 95or med det nya gymnasiesystemet och kurser osv.

Jag har tur vad ingenting i skolan för ens vecka 16 (eller matte och fysiktal men det har jag alltid) så nu kan jag ta det lite lugnt ett tag.

Ändrar lite småsaker

God morgon, eller förmiddag kanske det mer är. Jag sitter och kollar på Desperate housewives och skriver på min redovisning jag ska ha idag. Ändrar bara några småsaker nu och lägger till lite saker, sedan ska jag bara fixa en snabb power point. När allt är klart måste jag även öva på det också, det här ska nog gå bra!



Tankar

Har mycket att tänka på, mycket som gör att jag inte orkar blogga nu eller orkar göra någonting egentligen så vi hörs i morgon. God kväll och god natt, sova sött!
 
 

Pannkakor

Har precis ätit middag, det blev soppa och pannkakor. Det är verkligen såå gott speciellt pannkakor, förstår inte hur något så simpelt kan smaka så bra. Jag tänkte ta en promenad nu men det beror på om någon vill gå med mig.

Dagen hitils

Tydligen så började jag senare än vad jag trodde, vilket bra va bra egentligen eftersom jag nu hinner blogga. När jag åkte hit missade jag först precis tåget, dörrarna stängdes två meter framför mig, sedan missade jag precis bussen hur lyckas jag? Aja det gör inte så mycket för jag är ju här nu. Jag hämtade innan ut er paket som kommit på posten, eller paket är det väl inte riktigt men det är ett av mina kort som har kommit. Ni vet det som jag fixade med Nordea förra veckan. Så det är jag väldigt glad över för nu kan jag shoppa hur mycket jag vill på internet utan att fråga någon annan.



Lugn frukost stund

Min rosa mjukis är på, sitter i vardagsrummet och äter frukost idag framför Vakna med the nrj. Idag ska jag till skolan som vanligt, dock försov jag mig och insåg att jag skulle till skolan tidigare så nu blir det lite stressigt eftersom jag även måste göra lite ärenden innan men frukosten är den enda tiden på dagen då jag tvingar mig själv att ta det lugn.


Upp tidigt i morgon

Egentligen ska jag försöka stänga av allt nu och koppla av så att jag kan sova snart, men eftersom jag inte gjort så mycket idag eller i alla fall inte rört på mig mycket så är jag inte alls trött eller kan inte koppla av. Det kryper i benen, kanske ska ta en pronmenad eller något?! Nä, i morgon ska jag upp tidigt. Har lite ärenden som jag måste göra innan skolan som börjar 11:00. Får kolla klart på The followers och sedan är jag förhoppningsvis lite tröttare.
 
 
 

May outfit!

 

Fortfarande mjukis

Jag tog en dag ledigt idag, jag hade som sagt endast en lektion då jag skulle ha prov men sedan visade det sig att jag inte alls hade det. Då bestämde jag att jag lika gärna kunde vara hemma och plugga till provet än att gå på en lektion och plugga till provet. Jag går till och med fortfarande i mina rosa mjukiskläder, mysiga kofta och ljusrosa tofflor.
 
 

Mysig förmiddag

Läser min nya Elle som kom igår, där det är massa fina vårkläder som jag bara vill ha nu! Men det är ju det här med vädret... Jag börjar väldigt sent idag så jag behöver verkligen inte stressa. Älskar förmiddagar som denna. Funderar på att åka och handla en väska innan och ta en lunch någonstans, eller så gör jag gröt här hemma bara.




Längtar mycket

God morgon sötnosar.

Sitter i soffan med datorn i knät, kollar på Nyhetsmorgon och dricker te. Egentligen skulle jag ha idrott nu men min hals än ännu inte bra och blev till och med sämre igår. Hallå, jag vill träna! Jag skulle bli seriös med träningen och min kost men så blev jag sjuk, kanske är bra att jag inre får träna för nu längtar jag till gymmet och det gör så att när jag väl får träna kommer jag vilja gå dit hela tiden. När jag druckit upp mitt te ska jag läsa lite fysik hade jag tänkt.

Såhär såg jag ut igår:

Energi och tempratur

Det är fysik som står på schemat nu! Jag har prov i morgon, så nu ska jagläsa igenom anteckningar och göra några uppgifter.Provet kommer att vara om energi och tempratur -spännande och lärorikt. På tala om skolan; redovisningen jag skulle ha gjort idag blev inte av för att min grupp inte hann med det, känns bra att ha några mer dagar jag kan fila på det. 
 
 

Sola?

Vad är det som händer med Stockholms väder? I morse var det strålande sol och lite kalt, nu snöar det och är -5 grader, nä inte kul! Ska sola någon dag tror jag, för jag behöver sommar känsla nu och vad är du inte bättre än att bli brun, jo sol, värme, ljusa dagar och nätter, varmt vatten men det är i alla fall en bit på vägen. Men egentligen gillar jag inte alls att sola i solarium, det känns liksom lite äckligt och lite 80-tal, dessutom så är det inte alls bra för huden. Så jag får se hur det blir.

Subway till lunch

Det jag skulle skriva klart har jag nu gjort men det känns fortfarande inte bra, var ju sjuk hela veckan så jag kunde ju inte prata med min grupp och så men jag tror det kommer gå bra för det brukar det alltid göra när jag ska redovisa något. Är vid skanstull snart, ska köpa en subway där som lunch, tror det får bli en med kyckling, kommer aldrig ihåg vad den heter med den är iaf super god.

Redovisning idag

God måndag morgon!

Jag har precis ätit min frukost och ska nu börja fixa mig inför dagen. Sen men ändå innan skolan ska jag skriva klart min redovisning som jag ska ha idag, vi får hoppas lite extra att går bra, för jag känner mig inte alls så förbered som jag vill vara. Det jag ska prata om har jag nog nämnt förut men det är i alla fall ett gemensamt arbete mellan biologi och engelska.





Sova mer

Det är en trött Emma som nu ska lägga mig under täcket och sova. I morgon ska jag upp tidigt, ska skriva lite på ett arbete innan jag börjar skolan. Tur va så börjar jag ganska sent i morgon så 06:30 blir nog en bra tid. Förut kunde 5-6 timmar varje natt räcka för mig men det sägs ju att sömn är det bästa skönhetstipset och att man blir mer pigg och glad i längden av mer sömn. Så nu tillåter jag mig endast ha två lite-sömn-natt per vecka. 
 
 

Summer...

Ta hand om sitt yttre

Jag var älskar att ta hand om mitt yttre, eller att få mitt yttre taget hand om. Det an vara att gå till frisören och färga håret, gå på spa, fixa ögonbrynen eller som igår då jag fick mina naglar fixade av min super duktiga nageltjej och nu när jag sitter med en ansiktsmask.
 
 

Pizza lagning

I kväll gjorde jag hemmagjord pizza. Jag hade salami, bacon och curry på min och det blev verkligen gott! att göra pizza är ju sociallt också och man får som man själv vill ha det. 

Tiden flyger iväg

Vart har dagen tagit vägen? Det känns som att det är klockan 11-12, fy och jag har bara gjort set jag alltid gör på söndag, kollat film och kollat runt på kläder, skor och väskor. Jag har verkligen märkt att den bara flyger väg när jag sitter vid datorn. Nu kan jag inte heller plugga för nu är min Daniel och hans flickvän här, han ska nämligen åka bort i 6 månader så jag måste vara med honom lite extra nu.




Ta igen

God morgon kära människkor!
 
Det är en söndag med ändrade planer som väntar mig. Söndag är nämligen en dag då jag för det mesta tar det lugn, kollar på film och kanske tar en promenad, för enligt mig behöver man minst en lugn dag i veckan men nu har jag haft en lugn vecka med tanke på at jag har varit sjuk. Så idag ska jag göra lite av det jag inte kunde när jag var som sjukast exempel plugga det som krävs mer energi, jag tänkte gå till förådet och plocka fram lite vårkläder och skor men det kanske är lite tidig? Om min hals inte käns sämre i kväll ska jag gå till gymmet och ta en PW på löpbandet för jag tror inte att min hals kan tränna till 100%.
 

Ny design

 
 

Matthew Williamson ♥

En av mina absolut favorit designen är Matthew Williamson, kolla strukturen, färgvalen, mönsterna, skärningen jag kan nämna 100-tal mer anledningar varför jag älskar hans design. Här är några bilder från fashionweek till denna vår.





Fixa naglar

Jag har gjort matte i några timmar nu och ska iväg och fixa mina naglar. Ska bli så skönt och det är något jag är värd nu.

Vilken hårfärg?

Jag ska snart till min frisör och fixa mitt hår, färga det och klippa det. Frågan är då vilken färg? Jag har haft både blont och brunt och jag passar i båda men blont passar ju bättre till våren och sommaren. Så för att göra det lite lättare plaserade jag in olika hår/hårfärger på mig. 
 
Vilken tycker ni? Jag tycker nog 2an.
 
 

Frukost

God morgon!

Det är en solig dag vi Stockholmare får vakna upp till. Har lust att ta en lång promenad men jag har en känsla av att det inte är lika varmt som det ser ut att vara så jag får se. Ska äta frukost nu, en kopp te och yoghurt.

I love new things

Den nya designens klar i morgon!! Jag hoppas att ni kommer att gilla den lika mycket som jag gör. Beställde nyss hem en jacka och två toppar som kommer även det kommer nästa vecka, det är nämligen lite annat som kommer då också. Imorgon eller någon Anna dag ska jag nog köpa en väska som jag såg idag, den var verkligen otroligt fin.

Timmar i stan

Så nu är jag hemma igen efter en mysig fika och timmars gående i vår älskade stad, kollade efter en väska och en scarf men jag beslutade mig för att inte köpa något av de vilket jag är stolt över. Fikan blev på espresso house och jag tog en chai latte och en kladdkaka. Jag insåg även att jag borde bli en kritiker gällande mycket och att när jag målar upp en bild i mitt huvud hur något ska se ut så slutar jag inte leta för en jag hittar det.



Fredags planer

Jag tror att jag har fått ihop
Allt igen. Vad jag ska göra är bland annat: plugga i 4-5 timmar idag (ligger lite efter nu när jag har varit sjuk och det är massa prov som väntar) och jag kommer behöva pauser i det, sen ska jag träffa min väninna Isabella för en lunch eller fika, med andra ord inte för sent. När jag kommer hem ska jag se till att designern blir klar idag. Efter det ska jag göra ca 50 "små"saker.

Dagens inspiration:




Dagen förstörd

Jag är verkligen så arg just nu!!! Det finns nästan inget värre än blir arg/besviken inom loppet av 2 minuter från att man vaknar. Vad det handlar om tänker jag inte säga för jag är inte den typen som hänger ut familjemedlemmar. Jag skrev ett schema igår om när/vad jag skulle göra idag för att hinna med allt utan stress men tack vare det här blir allt i osynk och hela mitt "schema" kan åka i papperskorgen. För jag är en person som behöver struktur och om jag inte har det gör jag det till det ex.göra ett schema.

Förlåt att det blev lite gnälligt och speciellt i första inlägget.

God natt världen

Efter en dag med mycket saker jag har fått gjort, sprungit runt till vårdcentralen, möte med Nordea, pluggat och tagit en promenad när jag är sjuk har gjort så att jag är lite slut och trött. Så jag ska nu gå och lägga mig, tände några ljus för att få upp mysfaktorn, levande ljus bidrar verkligen med väldigt mycket. Innan jag ska sova ska fixa med lite saker på dator och kolla runt på lite bloggar m.m sen är jag förmodligen trött nog för att somna.



Tea - time

Vad skulle jag göra utan mitt te i dessa svåra tider? Förmodligen ha mycket ondare i min hals och inte kunna prata, äta eller andas utan att få ont. Ta inte massa medeciner ni får av läkaren och lyssna på doctor Emmas bästa tips; Grönt te med honung är den bästa medicinen mor halsont. Jag ska nu i alla fall dricka mitt te och kolla på den 3.dje delen av serien The Followers.
 

Kim Kardashians nya hår

Jag tycker det är jättefint på henne, riktigt "mammigt" för det känns som att alla som är gravida klipper lugg. 
 
 
Det var ju en period då ALLA hadde pannlugg, även jag (men inte gravid lugg) . Jag var 14 år och det passade mig riktigt bra, kanske ska skaffa det igen. Tyvärr så har jag inga bilder på det för dator där alla mina bilder var på gick sönder fför något år sedan och det gick inte att rädda något. 

Bank möte

Det var ett bank möte med nordea som jag skulle till idag. Först skulle jag dit för att fixa ett speciellt konto/kort sen när jag var där tyckte killen som jobbade där att jag skulle starta ett annat konto så att jag ka föra över pengar, betala online osv. Jag trodde att man var tvungen att vara 18 år för det och därför har jag väntat med det, så min mamma får alltid beställa åt mig men man behövde tydligen bara vara 16 år. Det kortet skulle komma vilken dag som helst vilket känns kul så att jag kan internet-shoppa hur mycket som helst, på tala om det, jag har beställt lite grejer som ska komma nästa vecka... längtar!
 
 

Träningslära

Jag har nu pluggat och lite så i ett par timmar. har faktiskt fått mycket gjort som jag inte trodde att jag skulle, bland annat skrivit klart ett arbete om träningslära. Då jag skulle skriva ett schema om hur jag ska träna, vad jag ska träna och mina mål med träningen. Vilket passar bra när jag ska börja träna ordentligt osv. Nu ska jag iväg på ett ärende.

Till vårdcentralen

God morgon gott folk!
 
Att det rdan är torsdag idag är lite sjukt, känns trist att ha slösat bort nästan hela min vecka på att vara sjuk och inte ha gjort någonting. Så min dagens planer är att: Gå till vårdcentralen för att kolla upp min hals, sen ska jag ta en promenad när jag ändå är ute, jag ska plugga till mycket saker efetrsom jag nu inte har pluggat på några dagar. 
 
Jag hopps verkligen inte attdet är något "allvaligt" med min hals som halsfluss eller något, orkar verkligen inte det. 
 
 

Bli kär i en serie ist

Dagen kunde inte sluta bättre, ett avsnitt av Grey's Anatomy! Jag tycker ju verkligen om riktigt bra serier och förra våren köpte jag hem boxar av GA och blev helt kär, ni vet den känslan när man blir kär i något! I en klänning, kappa, frisyr eller som i detta fall en serie det är liksom inte något som gör en besviken då. Som att bli kär i en person, då vad den tycker och säger kan göra en ledsen, besviken och sårad.

Nya livet börjar snart

Jag har blivit otroligt nyttig verkligen...eller inte, min pizza till middag är jag värd och det var verkligen gott. Älska margerita med samami, absolut min favorit pizza, muuums! Nä men nästa vecka eller så fort jag blir frisk ska jag börja ordentligt med ett bättre liv, gå till gymmet 3-4 gånger i veckan då jag ska träna minst en del av varje kroppsdel och minst 3 konditionsträningar, gå promenad varje dag, inte äta onyttigt mer än en dag per vecka och dra ner på mitt ljustbröd-intag.





Designen

Jag har sagt ett tag nu att bloggen ska få en ny design och tro mig den är påväg men det har varit lite oklarheter, problem osv. Vad jag vet nu så är det bara småsaker som ska göras så den ska nog komma upp vilken dag som helst och det får vi hoppas på, är riktigt trött på den här nu.
 
 

Min bror kom hit

Hej, jag har nu städat och tvättat en blus, känner mig stolt för egentligen vill jag bara ligga i min säng och ta det lugnt. Sen kom min bror Daniel hit vid halv 1, vi träffas inte så mycket längre efter att han flyttade så det var extra kul att se honom. Sen så är det ju det här med pluggandet som jag måste göra men jag är helt slut och enligt mig så är det mycket enklare att göra fysiska saker som exempel stända än att göra läxor och det är ju framförallt mycket enklare att umgås och prata med sin bok än att plugga och räkna massa matte tal. Ska göra mig en kopp te och samla mina krafter. 
 
Mee:

Sjuk idag med

God morgon!

Jag sitter nu och äter frukost och kollar på Nyhetsmorgon. Igår kväll fick jag feber och jag känner mig fortfarande väldigt sjuk så jag stannar hemma idag med. Idag ska jag dock göra lite mer saker än igår, låg bara hemma hela dagen och kollade på tv. Nä men jag måste plugga till två prov, skriva klart en uppgift och leta fakta om ett arbete jag har i skolan. Sen ska jag även göra hemmafru sysslor som tvätta, byta lakan osv och städa lite. Om jag hinner ska jag även ut och ta en lång promenad eftersom jag inte ens gick ut igår måste jag gå extra idag.

Skönhets tips - Hud/Ansikte

 
 
 
För att få er ansiktsmask eller skrubbar ansiktet att verka till max och som bäst är att ni tar kokande vatten och häll upp det i en skål. Håll sedan ansiktet ovanför skålen så att ångan stigger upp mot ansiket. Den varma ångan gör så att porerna öppnas och när du då lägger din ansiktsmask eller skrubbar ansiket kommer resultatet bli bättre. 
 
 
 
 

Mjukisar hela dagen

Min hals blir bara värre och värre, jag tror till och med att jag har feber nu. Jag får inte bli sjuk nu, det är verkligen inte ett bra läge fast det finns ju värre lägen som exempel om jag skulle få det när jag fyller 18 år så skulle jag förmodligen gått ut ändå och struntat i att jag är sjuk vilket inte är bra. Tillbaka till stunden; jag har vilat hela dagen och kollat på massa filmer och reality serier och jag har inte ens bytt om idag, utan haft mjukiskläder och halsduk på mig hela dagen så jag känner att jag måste ta en dusch nu.

Things

...From Fancy.com 
 

Hemma idag

God morgon allesammans!

Jag vaknade i morse med ännu mer ont i halsen, kan knappt prata och varje gång jag sväljer är det som någon hugger mig i halsen, så idag bestämde jag mig för att stanna hemma. Nu ligger jag i min soffa, kollar på film med en halsduk runt halsen och en kopp te i handen. Har precis ätit frukost men det var knappt att det gick. Men om jag känner mig lite bättre senare ska jag plugga och ta en promenad.



Dagens jag

Inspiration - outfit

Pluggade och möte

Jag stannade kvar i skolan till klockan 15 för att plugga lite allt möjligt men framförallt svenska då jag har prov i det på fredag. Sedan skyndade jag mig till ett möte och hann precis. Mötet slutade nyss så jag sitter på bussen nu och är väl hemma om ca 10 minuter.

Engelska näst

God morgon!

Måndag morgon och solen skiner, vilket man förresten inte ska luras av för det är lite kallt ute. Jag är nu i alla fall på väg till skolan, det är en engelska lektion som väntar då jag jobbar om sömn, passar perfekt att ha det som första lektion på en måndag för då är sömn precis vad jag vill ha. Strax efter den lektionen börjar min sceniska karaktärsarbete där jag håller på med en pjäs och efter det är min dag slut.

Firandet

Idag är var det min pappas ffördelsedag, eller det är ju det fortfarande men vi fiarde han lite idag. Det blev bara vi i familjen minus min bror Daniel, som tyvärr inte kunde komma för att han är sjuk, och hans flickvän. Lite senare kom min moster hit också vilket var väldigt trevligt, vi åt tårta, glasstårta och åt kakor. Lite senare kollade vi på film och åt en super god middag. 
 

Spring look 2013

Outfit 10/03-13

Fixar mig med bra musik

Eftersom det inte får bli någon träning för mig idag och att jag inte ska ut någonting  så bestämde jag att jag skulle ut och ta en promenad. Det ser ut att vara ganska varmt ute så jag tog på mig mina träningskläder och en jacka och gick ut men det är verkligen inte varmt ute så jag fick gå in och byta om. Nu är jag hemma och fixar mig lite till bra musik, har blivit lite kär i gruppen The lumineers och speciellt deras låt Ho hey.
 
 
 

Födelsedag!

Vilken härlig söndags morgon det är och vilken fantastisk dag som det ska bli - idag fyller min älskade pappa år! Det har blivit mycket firande och grattande den här helgen, i fredags var det internationella kvinnodagen, igår vann Robin med låten 'You' melodifestivalen och ja, idag ska jag firar min pappa. På eftermiddagen kommer det lite folk hit men det ska bli väldigt personligt och bara familjen.

Innan dess var min plan att gå till gymmet och träna lite men när jag vaknade hade jag ont i halsen och eftersom jag har astma ska jag verkligen inte träna då vilket är väldigt synd. Får se om det blir bättre senare.

Grattis Robin

Jag vill börja med att gratta Robin för att han vann melodifestivalen. Så i maj är det han som ska representera vårt fantastiska land i Malmö! För att vara ärlig så har jag inte varit jätte inne i melodifestivalen detta år med alla andrachanser och "vanliga" gånger. Kände att jag inte fastnade för någon speciell första gången och tyckte att alla var lite tråkiga. Men för varje gång jag hör Robins låt så tycker jag att den blir bättre och bättre. Så eftersom jag inte varit så inne i det här nu den senaste månaden får jag väl helt enkelt plugga till maj, det är ju ändå i Sverige i år så lite koll måste man ju ha.






Mys lördag

Jag har verkligen haft en skön lördag, inte stressat, inte känt känslan "åå nej det här måste jag göra" utan allt jag gjort har jag gjort utan motstånd (förutom tränningen men om man inte känner motstång där gör man fel) och med ett leende på läpparna.Nu blir det en bra film!
 
 

Hemma från gymmet

Kom precis från gymmet, jag körde först kondition i 30 min och sedan tränade jag mage och rumpa/ben. Magen tränar jag för att jag vill att mina magmuskler ska synas mer och rumpan/ benen tränar jag för att få en snyggare och lite större rumpa.

Shopping från vecka 10

Gårdagen med vänner

Som jag sa igår så var det väldigt osäker om jag skulle träffa några vänner eller inte men det blev i alla fall av. Jag mötte upp Johanna vid 22, ca 30 minuter efter så mötte vi mina två vänner Amir och Emre och gick hem till med. Först tog vi det bara lugnt och inte gjorde något speciellt men senare kollade vi på en film, skräckfilm och för typ första gången i mitt liv så blev jag inte rädd efter som jag alltid blir, ex när jag hade sätt Ringen så var ag rädd för den där tjejen i flera år efter det är nu min skräck för henne har släppt. Tillbaka till kvällen, vi hade det rikttigt kul och det var kul att träffa folk istället för att bara vara hemma och kolla på film själv som var mitt andra allternativ. De gick härifrån runt halv 3 och då gick jag och la mig, det är verkligen så skönt att ha folk hos sig eller att vara hos en kompis som bor nära för att man då kan somna, sova och vakna i sin egen säng. 
 
 

Solen skiner

God lördags morgon.

Vilket fantastiskt väder att vakna upp till, solen skiner in i mitt rum jag har dock sätt på vädret att det inte är så varmt ute, tur att jag inte är ute då. Det är helg nu vilket känns otroligt bra, jag ska verkligen få mycket saker gjorda idag och inte skjuta upp något. För det är oftast något jag skjuter upp och det är verkligen inte bra. Jag ska bland annat få dessa saker gjorda:

Grattis världens kvinnor!

Något igen på denna planet kan ha missat är att det är internationella kvinnodagen idag. Jag känner mig speciellt ärofylld som kvinna den här dagen, jag älskar att vara kvinna, tjej, dam, lady osv, men att jag lever och bor i ett land där jämnställheten är nästintill bra och lika är väl en av anledningarna till att jag älskar att vara det. Det är dock så att det finns flickor och kvinnor i andra länder där deras högsta dröm och önskan är att ha det som oss här i Sverige. Jag kan inte ens tänka mig hur de har det eller hur de orkar ha det så men de har ju inget val och de försöker allt de kan. Men det är inte så lätt som det låter, jag tror ingen kan förstå om man inte har varit där så därför har jag bestämt mig för att jag någongång ska åka ner till ett utsatt land som volontär och en stor dröm för mig är att bli abasadör för en bra organistion. 
 
 
 
Jag har så länge jag kan minnas brytt mig om jämnställhet och kvinnors rätt i samhället, jag kanske är lite feminist vilket jag är stolt över och det är något jag står för och tacka inte nej till en diskution om det. För diskrimenerande och de som tycket att kvinnor inte är lika mycket värda som män är verkligen bland det värsta jag vet, Mina känslor för det här är svåra att förklara men jag känner så otroligt mycket och när jag ligger på min dödsbädd ska jag känna att jag har kämpat, jobbat för och bidragit med jämnställdhet. 
 
 
 
 

Fredagsmys

Jag sitter nu och läser min älskade tidning Egoboost med en kopp te och min marabou preminum som själklart är mörk choklad med mint, den är verkligen guld värld! Tittar även på 3an och där med En kväll för världens döttrar, tänkte att nästa inlägg ska handla om kvonodagen så jag ska inte nämna något om det förutom att ni verkligen borde titta på det.jag kanske ska möta upp några vänner till mig snart...förhoppningsvis men vissa av dem är lite smått sega, jag nämner inga namn!
 
 

Varit och småshoppat

Nu har jag kommit hem, efter skolan så var jag på lite småshopping och fick med mig hem lite smink och skönhetsprodukter. Jag kan visa er vad jag köpte lite senare. Ibland kan jag mer tycka om att småshopping många gånger än att storshoppa en eller två gånger per månad, det blir mindre jobbigt pga att jag slipper springa runt i olika affärer för att hitta det jag vill ha. Om man bara handlar i en eller två affärer så blir det ju inte så mycket spring och jag får med mig extra mycket av det jag behöver/vill ha.




Fredag äntligen!

God morgon!

Det är äntligen fredag, även fast den här veckan har gått fort så vill jag verkligen ha helg nu. Även fast jag inte kommer att få så mycket helg ska det ändå bli bättre än den här vecka som varit, för den har inte varit rolig.

Tur va så är det två av mina favorit lektioner idag i skolan, coach-tid först (vilket egentligen inte är en lektion), sen har jag svenska vilket jag tycker är väldigt kul och lärorikt och idag ska vi prata om bland annat grammatik som är väldigt viktigt. Sista lektionen är biologi som jag tycket är spännande och även det väldigt lärorikt.

Behöver bli mer pigg!

Ni vet känslan av att lägga sig ny duschad i en nybäddad säng, älskar det! Just det är vad som väntas mig nu. På tala om det, Jag måste börja ta mer vitaminer och mineraler eller mer mina multitabs för jag är trött och seg ca 7 timmar av mina 15 vakna timmar, eller så får jag gå till en läkare för det här funkar inte och det är verkligen jobbigt och verkligen inte roligt. Det kanske är för att jag behöver sol, för visst kan man bli trött av för lite sol/ D-vitaminer. Våren är ju här så vi får hålla tummarna att det går över snart.

God natt och sov sött!

Inspiration- spring

Inget på TV

Sitter och kollar på TV, vilket egentligen är onödigt eftersom det inte finns något att titta på. Jag förstår verkligen inte det där, jag har ca 150 kanaler och det finns inte ett ända program som jag verkligen vill se. Inte ens en dokumentär om en ny upptecket som jag alltid brukar titta på när det inte finns något annat och de brukar vara bra. Jag får väll helt enkelt stäga av TVn och göra något annat men nu kände jag mig verkligen väldigt seg.
 
 

Outfit 7/3

Såhär ser jag ut idag, är verkligen jättenöjd över allt idag, allt blev precis som jag ville och perfekt!

Torsdagens skoldag

Idag är det torsdag och jag började skolan 12:30 vilket känns väldigt bra (såklart), det som dock är nackdelen med att börja sent är ju att jag slutar sent. Men jag är verkligen tacksam att jag börjar sent varje dag den här veckan för det är ju svårare att komma upp när det har varit lov.

Jag har matte lektion nu, eller en rast i mattelektionen, direkt efter ska jag ha psykologi och sedan har jag engelska/biologi.

Måste ändra min frukost

God morgon Stockholm, Sverige, världen!

Det har varit dåligt med bloggandet den här veckan, så idag ska det bli ändring på det.

Jag ska nu äta frukost, 2 makor och juice. Måste trappa ner med mitt bröd intag, jag äter nämligen alldeles för mycket makor/bröd vilket inte är bra. För det första så innehåller ljust bröd väldigt mycket salt, om man äter mycket salt är det farligt för kroppen. Sen är det socker i vilket alla vet att det inte är bra, det är ju inte allt ljust bröd som innehållet socker men en del.

Mycket att göra

Det är redan onsdag kväll, dessa 3 dagar har verkligen gått snabbt, alldeles för snabbt för jag inser nu hur mycket saker jag har kvar att göra till denna vecka är slut. Det är mest skolarbeten, plugga och uppsatser som ska skrivas. Jag ska även se till att designen är klar till senaste söndag. Jag skulle ha tränat i dag men...det hann jag inte så jag får ta det på fredag, lördag och söndag för jag ska minst träna 3 gånger i veckan! Någon dag ska jag rensa bland mina väskor, smycken och mitt smink.
Nu blir det att skriva ett schema för veckan som är kvar, för det är verkligen till en stor hjälp när man har mycket saker att göra.



Ja till barnförbudet!

Ni har väl hört det här om cafét som ville införa ett barnförbud. De menar att de är för allas trevnad och där med att barn låter och stör för mycket, Själv tycker jag att det här inte är ett jättestort problem men jag förstår vad de menar. för vissa barn vet inte hur man beter sig på allmäna platset villket för det mesta är föräldrarnas fel. Barnen kan ex. skrika, låta och springa runt vilket kan störa kuderna. Jag tycker då att det är väldigt bra att det finns ett café som förbjuder bar där för de som vill ha lugn och ro, så då kan ju faktiskt föräldrarna med sina barn gå till ett av de 10000 andra caférna som finns i stockholms innerstad.
 
Vad är problemet då? Jo de känner sig kränkta, men snälla. Alla kommer att bli kränt någon gång i sitt liv, som 17 åring får jag inte dricka alcohol, röka, rösta eller ta mina egna stora beslut! DET är väl minst sagt kränkade, speciellt det där med röstandet men det kan jag ta upp någon annan gång. Men människor här i Sverige är så rädda att gör folk ledsna och att få någon att känna sig kränkt, men det kommer alldrig att få 10 miljoner 100% nöjda!
 
Det är väl bra att det finns något för alla, cafër för de som vill ha med sina barn, för de som inte vill ha några barn där, för de som gillar extra stora kanelbullar, för de som vill ha nyttig fika  osv.
 
 
Skylten som sattes på Nelly`s café. Foto: Sveriges Radio.
 

En bra dag

God eftermiddag från ett soligt Stockholm och en glad Emma Ferb.

Min morgon var inte den bästa då jag försov mig i 1,5 timmar, vilket nog aldrig har hänt mig. De få gånger jag försover mig så är det i max 30 minuter. När jag tillslut vaknade så var jag riktigt utvilad vilket jag verkligen behövde, vilket gjorde att hela morgonen flöt på bra.

Dagen i skolan har varit riktigt skön, det började med scenisk karaktärs arbete, sen en lunch rast och efter det var det svenska och fysik i sammanlagt 2 timmar. Nu ska jag köpa en mascara och sedan hem.



Sov mer

Jag har precis duschat med hoppet om att bli lite piggare men det gick inte alls så nu ska jag faktiskt gå och lägga mig. Det är ju en dag i morgon också, som även den kommer att vara ganska lång. Tur va inte lika lång och förhoppningsvis får jag nu den sömn jag behöver. För sömnen är viktigare än många tror, jag jobbar nämligen om sömn i ett skolproject där jag har lärt mig mycket mer om just sömn och hur viktigt det är. Bland annat så försämras immunförsvaret när man sover för lite vilket leder till att man blir sjuk oftare osv.

Då gott människor, som 8 timmar per natt!

Jag igår:

Arrow

Har nu någon gång sätt serien Arrow som går på kanal 5, på tisdagar 20:00. Jag är ju lite serie fan och älskar bra serier, sen har jag även lite förkärlek för superhjälte filmer och sånt i den typen så de här är två flugor i en smäll.

"Här möter vi playboymiljardären Oliver Queen som mirakulöst överlever ett skeppsbrott där han förlorar sin stora förebild i livet, sin pappa. Efter att ha dödförklarats och varit försvunnen i fem år hittas Oliver levande på en öde ö. Väl hemma förstår Olivers familj; mamman Moira, systern Thea och bäste vännen Tommy, att Olivers tid på ön har förändrat honom."

(Så skrev kanal 5 själva om det.)

Om jag inte såg helt fel så finns alla avsnitt på kanal 5.se. Sedan tror jag även att de finns på gwtv.com.


Tisdag 5/3

Jag är helt slut efter min dag. Inatt sov jag i 6 timmar vilket är alldeles för lite, började som sagt 08:30 och slutade 17:00, hade idrott, matte, biologi och fysik som lektioner och hela dagen kände jag mig bara helt slut och som om jag är på väg att bli sjuk. Jag får vara lite noggrannare med mina vitaminer och mineraler. Nä nog med klagandet, dagen kunde ju varit mycket värre och nu ska jag gå och äta en middag och sällskap som väntar på mig.


Rast från matte lektion

Hej, jag började 08:30 idag med idrott då vi hade lite olika träningar men det var 3or som höll det så det var helt okej... Första 45 minuterna, den andra halvan gjorde så att jag nu är helt slut i mina ben. Just nu har jag en liten rast men egentligen matte lektion, inte så farligt denne lektion faktiskt. Jag fattar allt och det flyter på, precis som man vill ha det. Så om det är någon stakars själ där ute som inte fattar något av deriveringsreglervoch defferentalekvationer, från kursen 4C, så kan jag hjälpa er!



Måndags outfit


 

Fotoshoot

Jag har nu tagit bilder till både min nia design och outfit bilder. Så nu ska bara headern och de saker som ska ha bilder på mig fixas. Designen ska förhoppningsvis bli klar till onsdag, jag vet att jag sa söndag men tyvärr så gick inte det men jag ska verkligen försöka få den klar till onsdag. Jag tänkte ju egentligen ta utomhus bilder men eftersom det inte är den finaste årstiden få jag vänta med det till sommaren.

Våren är verkligen påväg

 
Klockan är några minuter över 18 och det är ännu inte helt mörkt, på dagen var det strålande sol och runt 16 kunde jag gå utan jacka ute i 3 minuter utan att frysa - det är vår! Jag tar tom en omväg hem nu, för att få lite motion och promenera i det härliga vädret och värmen. Jag är så glad, i morgon blir det att gå ut till skogen och skrika Ronja rövardotters vårskrik. 
 
 
 

Lång rast

Har en lång rast nu så jag passade på att äta och det fick bli en lasagne från Coop, utan häst kött, hehe. Sitter förresten i solen och det är verkligen sååå skönt! Behövde det här, en bra start på en jobbig dag med andra ord. Jag hoppas att ni också har möjlighet att njuta av solen nu.

God morgon...


...och jag sänder ett extra 'god morgon' till er som börjar i skolan idag efter 9 dagars lov. Jag börjar klockan 11:15 idag, så jag har ju tar att jag inte har tidig vecka och börjar klockan 08:00. Min första lektion är scenisk karaktärs arbete vilket gör det ännu en bra början på denna måndag. Men jag har ett möte innan så jag måste gå hemifrån 9, vilket känns lite segt men det kommer att löna sig. Nu måste jag fixa mig klart och sen ska jag gå.



Bästa tipset mot snö

 
Är ni också irreterade över att det snöar eller blåser eller snöar och blåser när man har sminkat sig och ögonsminket är precis som man vill ha det men efter 5 minuters promenad så blir det inte alls som det var när man gick ut. Jag har lösningen! Solglasögon! Det kanske känns lite konstigt att gå med solglasögon när det inte är sol men tror mig, allt blir lättare och bättre.
 

Farväl lov

 
Den sista tiden av mitt älskade lov tillbringar jag framför how I meet your mother med super goda kakor. Bra slut, bra början och bra där i mellan. Det som är bra med vårterminen är att det är mycket lov och ledigheten, påsklovet är ju bara om några veckor.
 
 
 

Victoria's Secret till Sverige!

Ännu en till sak att vänta på till våren, förutom våren i säg och massa anat roligt. Victoria's Secret kommer till Sverige! Hur kul är inte det och hur länge har vi alla inte längtat efter det. Affären kommer att finnas i på Arlanda, dock så tror jag att det är "utanför sveriges gränser" om ni för står, för när man väl har kommit innanför kontrollen osv så är man egentligen inte i Sverige där, exempel Starbucks det finns ju på arlanda men man måste ju ha gått i först. Det ska i alla fall bli väldigt kul, inte sant!
 

Behöver sol

Det är ingen vanlig söndag idag, nä för det är nämligen sista dagen på lovet. Känns lite sorgligt, och jag är faktiskt inte redo för skolan än. Med prov, läxor, plugg och inlärningar. Helst av allt skulle jag nu vilja åka till något varmt land, med en vit strand, stor sol, turkost vatten och palmer med gröna blad. Jag är verkligen så trött på Sverige nu! Den tanke som peppar mig är att det här är min näst sista vinter, sen kommer jag aldrig mer behöva ha 6 månader om året då jag fryser och saknar solen.


Mitt nya liv

Kom precis hem från gymmet, tränade i lite mer än en timme. Jag tränade mage och armar och är nu helt slut i mina armar, för starka armar har jag aldrig haft och nu ska det bli ändring på det. Den här vecka har jag varit och tränat 3 gånger, annars brukar jag gå dit en gång i veckan så det är ju en stor förbättring. 
 
Nu ska jag äta lunch, det får bli havregrynsgröt och te, nyttigt och väldigt gott. För ett tag sedan åt jag havregrynsgröt flera gånger i veckan men nackdelen när man gör så är ju att man tröttnar vilket var precis vad jag gjorde. Det har gott några månader och jag tycker nu att det är väldigt gott igen.
 
 
 

Sveriges stolthet

Det här inlägget publicerade jag för ca 40 min sedan men kom upp nu.

God söndags morgon!

Jag sitter nu och äter frukost framför Vasaloppet. Det är en stolthet för Sverige, så svensk som jag är tittar jag självklart på det vilket jag tycker jag att det är ett måste. Jag menar hur många saker är Sverige riktigt känt för och som vi har för oss själva? Inte så väldigt mycket.

Nu fungerar allt

Äntligen, efter en dag med teknik-fel så funferar allt som det ska. Wifi't som har varit nere i flera dagar eller det har fungerat men det har varit i ca 5 minuter åt gången. Sen blev det ju också något stort fel med min dator men det är nu löst, jag vet inte riktigt vad som hände eller vad som löste det men det är ju inte vägen dit som är det viktiga utan resultatet. Som jag sa så skulle jag buta webbläsare vilket jag har gjort nu, så nu har jag Google chrome vilket jag är väldigt nöjd över. 
 
Så nu är detta teknik drama över...
 

Spelkväll

Det blev en spelkväll för mig ikväll med min familj och jag leder såklart, hehe. Vi spelar NE spelet som är ett frågespel. Om jag tycker att det är kul för att jag kan svaret på frågorna och leder eller om det är för att jag allmänt tycker att det är kul, vet jag inte men jag tror att det är en blandning.

Officiella teknikproblem dagen

Tekniken är verkligen inte min vän idag. Jag tittade på ett klipp på youtube och helt plötsligt började det tjuta(!!) från datorn jätte högt. Jag fick panik och stängde av den. Sen när jag satte på den igen så kom det upp någon konstigt ruta med massa alternativ upp. Så nu håller jag på att säkerhetkopiera allt till en hårddisk och sen ska jag göra om den.

Hoppas att det här funkar, sen måste jag rensa massa från hårddisken. När allt är klart ska jag även fixa en annan webbläsare.

Tränar klart

Har precis tränat klart, är fortfarande kvar har på gymmet för jag ska stretcha nu. Jag har PW 20 min på bandet, kört crostrainen i 20 min sen tränade jag lite ben och mage också. Orkade egentligen inte gå hit efter min, lite struliga morgon men att gå till gymmet då är ju faktiskt väldigt bra, då jag tänker på annat.

Fredagens outfit

Igår kände jag verklige att det var dag att ta fram vårkläderna efter två dagars vår. En underbart blå, enkel klänning och en söt kofta till. Det ni tyvärr inte ser på bilden är attklänningen är "öppen" vid didan där nere.
 

Dök upp lite saker

Det dök upp lite saker så nu, så jag har ännu inte varit och tränat än men jag ska gå dit så snart jag kan. Det är även något fel igen på mitt internet, så jag ska försöka få det fixat så att jag inte behöver mobilblogga när jag är hemma. Om jag inte fixar det får jag helt enkelt ringa någon. Blir så frustrerad på sånt här!


Tiden har flugit iväg

God morgon!

Om jag ska vara ärlig har jag faktiskt lite ångest att det är lördag idag, för första gången i mitt liv, anledningen är att det är skola om två dagar och jag har inte gjort att jag tänkt göra under lovet. Tiden har bara flugit iväg! Så idag ska jag verkligen ta vara på tiden, efter frukosten ska jag till gymmet och träna mage och kondition, det är så skönt att gå dit på morgonen för det är inte lika mycket folk och då har jag fått det gjort. Sen tänkte jag ta kort till min nya design och fixa med den så att den förhoppningsvis blir klar i morgon. Jag ska även skriva lite mer personliga brev till att söka jobb, hittade lite mer intressanta. Lite senare ska jag förmodligen träffa någon/några av mina underbara vänner.

Jag igår

Så söt

De har kommit hit för att stanna, de kommer aldrig få åka hem igen!

Nä men ena katten, Yatzy, är faktiskt helt fast vid mig. Vart jag än går förjer hon efter, ska alltid lika och gosa vid mig och bara mig. Men jag gillar henne också så det är inga problem.

Fredags mys

Te, choklad och en bra film på en fredagskväll är underskattat (vissa gånger). Jag tycker faktiskt mer om att gå ut på lördagar ibland, i alla fall efter att jag har haft en skolvecka med lite sömn. Om man då tar det lugnt på fredag har, i alla fall jag 200% energi och sug efter att göra något. På tala om utgång osv, jag fyller 18 år om 85 dagar, det känns som att det var i förrgår som det var 100 dagar kvar. Jag tror dock att det där med lugna fredag kommer att försvinna lite i början sv mitt 18.onde år, hehe.


Gold, white and red

Jag älskar verkligen kombinationen av de här färgerna ♥
 

På väg hem

Har stressat runt, haft för roligt och knappt varit hemma idag så därför jag jag inte kunnat blogga men det blir bättre nu när jag kommer hem. Dessutom dör min mobil när som helst.




Första mars

 
God morgon!
 
Om ca 1,5 timmar sa jag hämta min bror Fredriks flickvän vid centralen. Hon bor nämligen i småland och är här i stokholm och hälsar på, eftersom hon är nära oss i familjen också så ska det bli kul att träffa henne. När jag har mött upp henne ska vi hem hit och kort efter det ska jag träffa min vän Isabella, vi ska bland annat fixa med våra biljetter still ett event som kommer vara i april.