Höstshopping - eshoes

Hösten närmar sig med stormsteg. Vilket menas med en ny årstid att shoppa inför, yeey! Älskar hösten och dess mode, det är så mysigt på något sätt. På sommaren känns det liksom lite tomt med bara armar och lätta skor. Så nu har jag börjat kolla på nya jackor och skor. Så hittade jag en internetshop som säljer både sjukt snygga jackor och skor i många bra märken, eshoes.se heter den.  
 
 
 
 
Cruise Raincoat Black | Colmar Animal Down Python Jacket | Colmar Blues Down Jacket Navy | Merrell Ellenwood Charcoal Heather |

Den första jackan är en regnjacka, som är en perfekt jacka just nu då det regnar typ hela tiden. Den andra är en jacka som passar lika bra till dagen som till en kväll ute, och ormskinn mönstret är ju såå inne just nu. Den tredje är en perfekt "ja vill egentligen bara vara hemma idag under en filt men jag ska hitta på något kul"- jaga, för hur snygg och mysig ser den inte ut att vara?! Den fjärde jackan är för de kallaste dagarna då man bara vill ha något varmt på sig och det är perfekt att den går ner lite.
 
 
Och här är de perfekta skorna, som jackorna passar jätte bra till. Hunter gummistövlar till regnet, primeboots stövlar till dagen VS kvällen, uggs till den bekväma men snygga outfiten och ordentligt varma skor till de kallast dagarna.
 
www.Eshoes.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

kommentar:


Kommentarer